Подать объявление

пр. Науки, 55а - "ДБК-4"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 191.
11/6%
1/1%
40/21%
107/56%
32/17%
1. . .295297. . .306
21 март 2016 16:07
Цитата "TU134":
Сусіди, всім привіт. Важлива інформація. Хто вже віддав документи для підписання договору з київенерго? У мене це оголошення біля ліфтів відразу викликало підозру. Не зрозуміло, який договір, на що, чому я маю його підписувати і на якій підставі я маю віддавати комусь копії усіх доків на квартиру і копію паспорту. Це все дуже сумнівно. Почитайте уважно статтю, там багато інформації, яка стосується кожного. Особисто я вирішила у такий спосіб договорів не підписувати і нікому документів не передавати. Подивимось, що буде. Хто що думає?

https://gazeta.zn.ua/energy_market/kommunalno-dogovornoy-razvodnyak-kak-eto-delayut-v-kievenergo-_.html

Вас сдавать никто не заставляет в жек. Завезете если Вам удобно в киевэнерго сами.
21 март 2016 19:44
Цитата "TU134":
Сусіди, всім привіт. Важлива інформація. Хто вже віддав документи для підписання договору з київенерго? У мене це оголошення біля ліфтів відразу викликало підозру. Не зрозуміло, який договір, на що, чому я маю його підписувати і на якій підставі я маю віддавати комусь копії усіх доків на квартиру і копію паспорту. Це все дуже сумнівно. Почитайте уважно статтю, там багато інформації, яка стосується кожного. Особисто я вирішила у такий спосіб договорів не підписувати і нікому документів не передавати. Подивимось, що буде. Хто що думає?

https://gazeta.zn.ua/energy_market/kommunalno-dogovornoy-razvodnyak-kak-eto-delayut-v-kievenergo-_.html

Яка альтернатива?
22 март 2016 11:34
Уважаемые соседи! Проваливается асфальт за домом! Работники ЖЕКа видели? Меры не принимают.... Кто будет в ЖЕКе, поднимите эту тему, пожалуйста :wow:
22 март 2016 11:43
Киевенерго - продавец электроенергии. Монополист. Договор на пользование электроенергией заключается только с Киевенерго. Требуют все юридические документы. Альтернатив нет. ТОВ нас только обслуживают. Лицензии на продажу электроэнергии они не имеют.
23 март 2016 09:44
Цитата "Urec63":

Вас сдавать никто не заставляет в жек. Завезете если Вам удобно в киевэнерго сами.

тут справа не в тому, що здавати доки в ЖЕК, а втому чому я взагалі я маю комусь їх здавати і де договір, який я маю підписати? на якій підставі я маю його підписати? спочатку документи, а потім договір? жодних пояснень. лише залякування: відключимо світло і все.
23 март 2016 09:46
Цитата "galka14":
Киевенерго - продавец электроенергии. Монополист. Договор на пользование электроенергией заключается только с Киевенерго. Требуют все юридические документы. Альтернатив нет. ТОВ нас только обслуживают. Лицензии на продажу электроэнергии они не имеют.

але раніше нам продавали світло без договору? нехай пояснять, на якій підставі зараз підписувати. і взагалі, зараз відкриті держреєстри і власників квартир можна перевірити онлайн. навіщо здавати копії документів?
23 март 2016 10:41
Мы платили за электроэнергию Жеку временно.Строители проводили монтаж оборудования в ТП. Передача ТП и ел.сетей на баланс киевенерго это длительная процедура. Только после всего этого заключается договор жильцов с киевенерго . Заключается коллективно, списком. Документы ваши для договора нужны, как и для любого юридического акта.
23 март 2016 10:58
Цитата "TU134":

але раніше нам продавали світло без договору? нехай пояснять, на якій підставі зараз підписувати. і взагалі, зараз відкриті держреєстри і власників квартир можна перевірити онлайн. навіщо здавати копії документів?

Як витребуєте пояснення в ЖЕК, то поділіться тут на форумі.
23 март 2016 11:01
Цитата "galka14":
Мы платили за электроэнергию Жеку временно.Строители проводили монтаж оборудования в ТП. Передача ТП и ел.сетей на баланс киевенерго это длительная процедура. Только после всего этого заключается договор жильцов с киевенерго . Заключается коллективно, списком. Документы ваши для договора нужны, как и для любого юридического акта.

А ведь ДБК мог и не разрешать поселятся в дом пока Киевэнерго не подключит. ЖЭК взял на себя оплату электричества и не по тарифам Киевэнерго, если я правильно понимаю.
23 март 2016 18:20
Цитата "galka14":

Все совершенно верно так оно и есть.Такова процедура передачи на баланс Киевэнерго.
24 март 2016 03:16
Цитата "galka14":
Уважаемые соседи! Проваливается асфальт за домом! Работники ЖЕКа видели? Меры не принимают.... Кто будет в ЖЕКе, поднимите эту тему, пожалуйста :wow:

Работники Жека видели. Передано в ДСК. Устранять будут они. 8-)
24 март 2016 08:56
Цитата "galka14":

Зараз відкриті держреєстри, кому належить квартира можна перевірити онлайн. навіщо їм копії документів на квартиру? Київенерго - це приватна контора. Хтось бачив договір, який нас примушують підписати?
24 март 2016 09:09
Цитата:
Заключается коллективно, списком.

а це як розуміти? один договір на всіх? хто підписує?
24 март 2016 10:41
Цитата "TU134":

а це як розуміти? один договір на всіх? хто підписує?

Договора будут индивидуальные. У каждой квартиры свой договор (уточняла вчера в ЖЕК).
Договор типовой (текст не видела, но киевэнерго вряд ли будет вносить изменения под каждого потребителя, к сожалению, Киевэнерго монополист в данной области).

Еще в будущем будем заключать прямые договора с водоканалом (когда именно пока не известно).
24 март 2016 12:30
Цитата "Tatyana_55a":

Договора будут индивидуальные. У каждой квартиры свой договор (уточняла вчера в ЖЕК).
Договор типовой (текст не видела, но киевэнерго вряд ли будет вносить изменения под каждого потребителя, к сожалению, Киевэнерго монополист в данной области).

Еще в будущем будем заключать прямые договора с водоканалом (когда именно пока не известно).

я, в принципі, не проти підписання договору, нехай мені його надсилають на пошту, а кому належить квартира - нехай самі перевіряють по держреєстру. усі інструменти у них для цього є. за всі комун.послуги я плачу справно. але віддавати приватній конторі копії доків на квартиру я не буду. хтось читав статтю, яку я постила? чому у нас всі такі довірливі і покірні? і навіть питань ні в кого не виникає жодних...
24 март 2016 14:55
Цитата "TU134":

я, в принципі, не проти підписання договору, нехай мені його надсилають на пошту, а кому належить квартира - нехай самі перевіряють по держреєстру. усі інструменти у них для цього є. за всі комун.послуги я плачу справно. але віддавати приватній конторі копії доків на квартиру я не буду. хтось читав статтю, яку я постила? чому у нас всі такі довірливі і покірні? і навіть питань ні в кого не виникає жодних...

Повідомте нам у квітні чи Вам світло відімкнули?
24 март 2016 15:18
Цитата "GOLD 999.9":

Повідомте нам у квітні чи Вам світло відімкнули?

обов"язково. :)) я готова стати експерементатором. свічок у мене багато є. ;)
24 март 2016 15:20
а взагалі я вважаю неприпустимим таке ультимативне формулювання оголошення і без будь-яких пояснень. дуже неприємне враження від цього.
25 март 2016 17:21
Цитата "TU134":
а взагалі я вважаю неприпустимим таке ультимативне формулювання оголошення і без будь-яких пояснень. дуже неприємне враження від цього.

ну то напишіть офіційний запит, нехай роз"яснять усе, чого чекаєте?
В цілому - Вашу позицію поідтримую, потрібно привчатись відстоювати свої права.
26 март 2016 16:52
Цитата "jery":

ну то напишіть офіційний запит, нехай роз"яснять усе, чого чекаєте?
В цілому - Вашу позицію поідтримую, потрібно привчатись відстоювати свої права.

+1
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .295297. . .306
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее