Подать объявление

Отзывы о застройщике Standard Development

Ваше враження про забудовника:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 1.
0/0%
1/100%
0/0%
0/0%
0/0%
30 окт 2021 10:47

Отзывы о застройщике Standard Development


Все новостройки Standard Development

05 ноя 2021 09:48

Компанія про себе:


"Standard Development – девелоперська компанія, що спеціалізується на інвестиційній діяльності в сфері будівництва житлової нерухомості України. Ключовими принципами діяльності Standard Development є прозорість, точність, інноваційність та технологічність.


При плануванні та спорудженні будівель ми використовуємо найкращі високоякісні технології. Базис, відправна точка кожного проекту компанії – потреби майбутнього мешканця. Тому всі об’єкти об’єднані однією метою – забезпечити максимальний комфорт із врахуванням сучасного світового досвіду. Прозорість схем інвестування, руху грошових коштів у процесі будівництва дає впевненість клієнтам компанії у своєчасному виконанні договорів. Відповідальність Standard Development – це, насамперед, відповідність очікувань клієнта одержаному результату щодо якості продукту і терміну вводу будівель в експлуатацію.


Standard Development є частиною групи компаній, до складу якої, зокрема, входять ТОВ «Стандарт» (будівельна ліцензія, на ринку з 1990 року, найкрупніші об’єкти: реконструкція Міністерства транспорту України, будівлі ВАТ “Укртелеком”, будівництво будинку клубного типу «Нагірний» тощо), ТОВ «Стандарт Девелопмент» (девелопер, замовник будівництва), Urban Development Group – інвестор, Австрія (спеціалізується на інвестиціях у девелоперські проекти в сфері житлової нерухомості у країнах Центральної та Східної Європи).


В Україні компанія Urban Development Group здійснює інвестиційну діяльність через корпоративний інвестиційний фонд “Ю.Ді.Джи.”. Спеціалізація інвестиційного фонду – фінансування проектів з будівництва об’єктів нерухомості, житлових комплексів, багатоповерхових житлових будинків, готельних комплексів, офісних центрів, торговельно-розважальних центрів тощо. Фонд приймає участь в інвестуванні об’єктів, де може мати значний вплив на формування ідеології проекту, залучаючи до співпраці з забудовниками найкращих архітекторів та консультантів.


Standard Development є членом Ukrainian Building Community."

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее