Подати оголошення

Отзывы о застройщике Standard Development

Ваше враження про забудовника:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 1.
0/0%
1/100%
0/0%
0/0%
0/0%
30 жовт 2021 10:47

Отзывы о застройщике Standard Development


Все новостройки Standard Development

05 лист 2021 09:48

Компанія про себе:


"Standard Development – девелоперська компанія, що спеціалізується на інвестиційній діяльності в сфері будівництва житлової нерухомості України. Ключовими принципами діяльності Standard Development є прозорість, точність, інноваційність та технологічність.


При плануванні та спорудженні будівель ми використовуємо найкращі високоякісні технології. Базис, відправна точка кожного проекту компанії – потреби майбутнього мешканця. Тому всі об’єкти об’єднані однією метою – забезпечити максимальний комфорт із врахуванням сучасного світового досвіду. Прозорість схем інвестування, руху грошових коштів у процесі будівництва дає впевненість клієнтам компанії у своєчасному виконанні договорів. Відповідальність Standard Development – це, насамперед, відповідність очікувань клієнта одержаному результату щодо якості продукту і терміну вводу будівель в експлуатацію.


Standard Development є частиною групи компаній, до складу якої, зокрема, входять ТОВ «Стандарт» (будівельна ліцензія, на ринку з 1990 року, найкрупніші об’єкти: реконструкція Міністерства транспорту України, будівлі ВАТ “Укртелеком”, будівництво будинку клубного типу «Нагірний» тощо), ТОВ «Стандарт Девелопмент» (девелопер, замовник будівництва), Urban Development Group – інвестор, Австрія (спеціалізується на інвестиціях у девелоперські проекти в сфері житлової нерухомості у країнах Центральної та Східної Європи).


В Україні компанія Urban Development Group здійснює інвестиційну діяльність через корпоративний інвестиційний фонд “Ю.Ді.Джи.”. Спеціалізація інвестиційного фонду – фінансування проектів з будівництва об’єктів нерухомості, житлових комплексів, багатоповерхових житлових будинків, готельних комплексів, офісних центрів, торговельно-розважальних центрів тощо. Фонд приймає участь в інвестуванні об’єктів, де може мати значний вплив на формування ідеології проекту, залучаючи до співпраці з забудовниками найкращих архітекторів та консультантів.


Standard Development є членом Ukrainian Building Community."

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше