Подать объявление

Отзывы о застройщике Perfect Group

Ваше враження про забудовника:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
29 окт 2021 18:46

Отзывы о застройщике Perfect Group


Все новостройки Perfect Group

09 ноя 2021 15:51

Компанія про себе:


"Perfect Group включає в себе 30 компаній з багаторічним досвідом і значним активом реалізованих проектів, що об'єднали команду професіоналів з різних галузей будівництва. Perfect Group об'єднує компанії, які забезпечують повний цикл будівельних і супроводжуючих робіт.


Perfect Group об'єднує найкращих професіоналів в галузях проектування, інженерії, архітектури та післяпродажного сервісу. Надійність кожного фахівця і точна взаємодія команди визначає беззмінно високу якість будівництва житлових і промислових об'єктів Perfect Group.


Окрема увага в компанії Perfect Group приділяється роботі з клієнтами. Клієнти компанії знаходяться в постійному контакті з відділом продажу від моменту першого дзвінка до заселення, фахівці відділу продажу і клієнтського сервісу забезпечують індивідуальний підхід до кожного клієнта.


«Perfect Group. Всі грані будівництва»

Ми ведемо проекти з нуля і до повного завершення, контролюючи кожен аспект будівництва. Наші фахівці продумують кожну дрібницю, щоб забезпечити Ваш комфорт і затишок. Ми пишаємося своєю здатністю прислуховуватися до клієнтів. Всі проекти Perfect Group створюються з урахуванням Ваших побажань та відгуків. Все для того, щоб Ви могли придбати якісне житло за доступною ціною.


Архітектори Perfect Group розробляють проекти з урахуванням усіх діючих норм і правил у містобудуванні. Житлові комплекси проходять багатоступеневу процедуру оцінки і сертифікації, тому ми впевнені в якості кожної квартири.


Perfect Group постійно підвищує стандарти якості, оптимізує бізнес-процеси, забезпечує раціональну логістику і роботу з підрядниками. Все повинно бути «Perfect», тобто, ідеально!"


14 март 2024 08:26

Perfect group обманывает инвесторов и кидает на квартиры. Не несут никакой ответственность за строительство и передачу квартир владельцам . Приглашают в офис своего нотариуса и заключат левые договора . 76 человек в Терракоте остались без жилья . 

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее