ул. Михаила Донца, 2а (секции 6-8) - "Житлоінвестбуд-УКБ"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 297.
18/6% | ||
20/7% | ||
93/31% | ||
111/37% | ||
55/19% |
ONYX

Постоянный пользователь
335
22 января 2014
10 март 2016 18:02
Оставил заявку в Triolan
Yarkis

Пользователь
48
16 июня 2014
10 март 2016 18:06
Цитата "irinagntnk":
Так, ми надаємо широкий спектр послуг. У Вас є можливість вибору телебачення: TV, IPTV, HD TV. Пакети включають у себе усі популярні телеканали.
Якщо у Вас є індивідуальне побажання, ми завжди готові його розглянути.
Доброго дня.
Давайте начнем с вопроса как Паутина попала в дом. Вы можете выложить в доступ для инвесторов скан договора с застройщиком или жеком?
irinagntnk

Пользователь
46
09 марта 2016
10 март 2016 18:15
Цитата "wipe007":но жителей Донца 2а ваша передовая компания уже задрала вашей навязчивостью.Не могли бы вы нам оказать любезность и свалить с нашего форума?
Ми не нав'язуємось. Ми намагаємось вести з вами дружній діалог.
d_simon

Старожил
797
07 сентября 2014
10 март 2016 18:19
Цитата "Yarkis":
Доброго дня.
Давайте начнем с вопроса как Паутина попала в дом. Вы можете выложить в доступ для инвесторов скан договора с застройщиком или жеком?
о це вірно! спочатку договір як ви попали до нас, тому що ЖЕК не є власником будинку, власникам є ми інвестори, а ЖЕК це обслуговуюча організація, яку ми можемо змінити, теж саме стосується всіх банерів, сьгодні заходив до ЖЕК, залишив звернення щоб з мого поверху зняли банер, бо на його вивіску не давав згоди не один інвестор.з нашого поверху.
"irinagntnk" це стосується і вас, я впевнений що не один інвестор не давав згоди на прокладку ваших комунікацій.
Тому "irinagntnk" викладіть документи,Неа підставі яких ви можете вести з нами діалог і знаходитись на території нашого будинку.
wipe007

Ветеран
1 946
18 сентября 2014
10 март 2016 18:21
Да понятно как.карманные они.Давайте будем игнорировать эту Иру в паутине,иначе не отцепится.Все ,нет ее.Пауки съели.Народ,звоните на Триолан.Может,хоть они пробъются.На Ланет нет уже надежды.Цитата "Yarkis":
Доброго дня.
Dolovar
D
Постоянный пользователь
301
14 августа 2015
10 март 2016 18:45
Если бы они реально за аренду коммуникаций платили в фонд дома, а не неизвестно кому, то я бы поддержал их присутствие. Пусть хоть десяток разных провайдеров арендуют каналы, если пользу приносят.
Не все жильцы на форуме присутствуют, не все догадаются в интернете отзывы прочитать, кто-то и к ним подключится. Главное - чтобы они не бесплатно тут урожай собирали, другим мешая.
Так что просто на все предложения под видом "информирования" следует вопрос об отчетности задавать. Простое неприятие не конструктивно.
Не все жильцы на форуме присутствуют, не все догадаются в интернете отзывы прочитать, кто-то и к ним подключится. Главное - чтобы они не бесплатно тут урожай собирали, другим мешая.
Так что просто на все предложения под видом "информирования" следует вопрос об отчетности задавать. Простое неприятие не конструктивно.
Сапожник

Ветеран
2 478
22 сентября 2014
10 март 2016 19:00
Ого сколько проплаченых набежало 
А я думал, что один пытаюсь опорочить честь и достоинство супер-пупер оператора.
Пс. Кстати, можно пока прекращать задавать вопросы. Девочка посмотрела Вечернюю сказку и пошла спать. Завтра после школы придёт, уроки сделает и опять прибежит на мороженку зарабатывать, повторяя как попугайчик: Мы пришли с вами вести диалог!!!

А я думал, что один пытаюсь опорочить честь и достоинство супер-пупер оператора.
Пс. Кстати, можно пока прекращать задавать вопросы. Девочка посмотрела Вечернюю сказку и пошла спать. Завтра после школы придёт, уроки сделает и опять прибежит на мороженку зарабатывать, повторяя как попугайчик: Мы пришли с вами вести диалог!!!
Bond.

Пользователь
52
13 сентября 2015
10 март 2016 19:12
шановні сусіди,
потрібне рідний однокамерний склопакет(лише скло) із панорамного блоку балкону(розміри вказані на ньому 857 х 1557), можливо хтось демонтував і готовий віддати за розумну ціну.
В моєму виявилась непомітна відразу тріщина, тож специ порадили замінити.
Пишіть на p.bond2011ПЕСmail.ru
Дякую!
потрібне рідний однокамерний склопакет(лише скло) із панорамного блоку балкону(розміри вказані на ньому 857 х 1557), можливо хтось демонтував і готовий віддати за розумну ціну.
Дякую!
Dolovar
D
Постоянный пользователь
301
14 августа 2015
10 март 2016 19:18
Цитата "Dolovar":Посоветуйте активиста для создания ОСББ?
Up.
zayac1

Постоянный пользователь
167
19 ноября 2015
10 март 2016 19:32
Цитата "Bond.":шановні сусіди,
Дякую!
в мене є, буду в суботу-неділю
Sorokal

Постоянный пользователь
339
04 июня 2014
10 март 2016 19:58
Цитата "Dolovar":
Up.
На форуме ранее был инвестор соседней секции, который уже проходил "муки" создания ОСББ. Он отписывался и готов был взяться.
А Сапожник уже разве дал официальный отказ?
Сапожник

Ветеран
2 478
22 сентября 2014
10 март 2016 20:24
Цитата "Sorokal":
На форуме ранее был инвестор соседней секции, который уже проходил "муки" создания ОСББ. Он отписывался и готов был взяться.
А Сапожник уже разве дал официальный отказ?
Меня низя, я в президенты планирую

h010d
h
Постоянный пользователь
330
12 июля 2014
10 март 2016 20:57
Цитата "Сапожник":
Меня низя, я в президенты планирую
Вот потренируешься на ОСББ, и потом хоть в космонавты!

irinagntnk

Пользователь
46
09 марта 2016
10 март 2016 21:06
Цитата "d_simon":
о це вірно! спочатку договір як ви попали до нас, тому що ЖЕК не є власником будинку, власникам є ми інвестори, а ЖЕК це обслуговуюча організація, яку ми можемо змінити, теж саме стосується всіх банерів, сьгодні заходив до ЖЕК, залишив звернення щоб з мого поверху зняли банер, бо на його вивіску не давав згоди не один інвестор.з нашого поверху.
"irinagntnk" це стосується і вас, я впевнений що не один інвестор не давав згоди на прокладку ваших комунікацій.
Тому "irinagntnk" викладіть документи,Неа підставі яких ви можете вести з нами діалог і знаходитись на території нашого будинку.
Скановані договори опубліковуватись не будуть. Цю інформацію ви можете запросити у ЖЕКу. Повірте, вони нададуть всю необхідну інформацію.
sirko

Ветеран
1 250
12 августа 2014
10 март 2016 21:11
Паутина хизується тим, що серед присутніх користувачів форуму ніхто з нею не співпрацював.
Нажаль я певний час користувався інтернетом цього оператора. Після такого ж гіркого досвіду з Воля-кабель, можу від себе сказати, що Паутина нічим не краща, а можливо у чомусь і ще гірша. І смішно читати, що вони вважають себе передовою компанією. Не знаю як зараз, а ще не так давно у Паутині працювали виключно студенти, які на виклик приходили лише у другій половині дня. Якщо приходили... Бували моменти, що приходилось телефонувати двічі для того, щоб майстер нарешті прийшов.
А ще було дуже смішно, коли майстер налаштував wi-fi роутер і не повідомив пароль, який він встановив на ньому.
Я зателефонував у Паутину щоб все ж таки уточнити пароль. Дзвінки там приймають зазвичай одні дівчата, які також мабуть підробляють у вільний від навчання час і мабуть настільки далекі від інформаційних технологій, що їм вистачило розуму сказати, що пароль до wi-fi то конфіденційна інформація і я його взагалі не маю знати. Бо я його можу передати третім особам і хтось задарма користуватиметься інтернетом
Це ж треба було таке придумати)
Тому якість послуг Паутини не відповідає вартості.
І на Л.Кумача 7в доречі я жодного разу не бачив вивіски Паутина. Але там є вивіска Локальні студентські мережі.
Мабуть у них один офіс на двох. Як і всі їхні працівники.
Такі собі афілійовані компанії)
Нажаль я певний час користувався інтернетом цього оператора. Після такого ж гіркого досвіду з Воля-кабель, можу від себе сказати, що Паутина нічим не краща, а можливо у чомусь і ще гірша. І смішно читати, що вони вважають себе передовою компанією. Не знаю як зараз, а ще не так давно у Паутині працювали виключно студенти, які на виклик приходили лише у другій половині дня. Якщо приходили... Бували моменти, що приходилось телефонувати двічі для того, щоб майстер нарешті прийшов.
А ще було дуже смішно, коли майстер налаштував wi-fi роутер і не повідомив пароль, який він встановив на ньому.
Я зателефонував у Паутину щоб все ж таки уточнити пароль. Дзвінки там приймають зазвичай одні дівчата, які також мабуть підробляють у вільний від навчання час і мабуть настільки далекі від інформаційних технологій, що їм вистачило розуму сказати, що пароль до wi-fi то конфіденційна інформація і я його взагалі не маю знати. Бо я його можу передати третім особам і хтось задарма користуватиметься інтернетом

Це ж треба було таке придумати)
Тому якість послуг Паутини не відповідає вартості.
І на Л.Кумача 7в доречі я жодного разу не бачив вивіски Паутина. Але там є вивіска Локальні студентські мережі.
Мабуть у них один офіс на двох. Як і всі їхні працівники.
Такі собі афілійовані компанії)
sbogdans
s
Постоянный пользователь
210
24 октября 2015
10 март 2016 21:16
Цитата "irinagntnk":
Висловлювання певної позиції - це не лише "хочу" чи "не хочу", а і аргументація своєї думки. Коли людина ні разу не мала з нами справу і "поливає" нас брудом, це як мінімум неприємно.
Ви можете задавати ваші питання, а також особисто перевірити наш сервіс та послуги.
нажаль уже перевірив ваш сервіс та послуги і взагалі не задоволений те як ви використовуєте дані ваших абонентів проти них самих (((
П.С. можете мене також приписати в агітатори і проплачену людину

h010d
h
Постоянный пользователь
330
12 июля 2014
10 март 2016 21:23
Цитата "sbogdans":
нажаль уже перевірив ваш сервіс та послуги і взагалі не задоволений те як ви використовуєте дані ваших абонентів проти них самих (((
П.С. можете мене також приписати в агітатори і проплачену людину
А я давно подозревал что ты работаешь за печеньки.

sbogdans
s
Постоянный пользователь
210
24 октября 2015
10 март 2016 21:25
Цитата "irinagntnk":
Скановані договори опубліковуватись не будуть. Цю інформацію ви можете
запросити у ЖЕКу. Повірте, вони нададуть всю необхідну інформацію.
нажаль ЖЕК сказав що це конфіденційна інформація, надіюсь завтра отримаю від нього письмову відповідь з цього питання а то вже чекаю 2 неділі (((
sbogdans
s
Постоянный пользователь
210
24 октября 2015
10 март 2016 21:29
Цитата "h010d":
А я давно подозревал что ты работаешь за печеньки.![]()
просто не було іншого шляху щоб стати Вашим сусідом

h010d
h
Постоянный пользователь
330
12 июля 2014
10 март 2016 21:30

Цитата "sbogdans":
просто не було іншого шляху щоб стати Вашим сусідом

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7409.032 232
- ЖК FreeDOM | Фридом | Киевгорстрой, Укрбуд | пр-т Броварской, пр-т Освободителей08.031 348
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1108.033 734
- ЖК La Manche | Ла Манш | Perfect Group, Укрбуд | ул. Щекавицкая, 4608.0368
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная08.031 137
- ЖК Форест | Спецжитлофонд | ул. Милютенко, ул. Шолом-Алейхема07.032 015
- МФК А136 Highlight Tower | DIM Group | ул. Антоновича, 136-13806.03392
- ЖК Сенат | Senat | GEOS | Кольцевая дорога, 306.0353
- ЖК на ул. Вавиловых, 9-11 | Ковальская05.03109
- ЖК 31 | Ковальская | ул. Михаила Драгоманова, 31з05.03148
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?09.033
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?09.034 120
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы14.0215 243
- Лучший район Киева04.021 683
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Стоит ли покупать кофе-машину24.02153
- Моє хобі – вирощування солодкого перцю22.02
- Лифт в частном доме18.026
- Дизайнеров у нас нет!18.0268
- Шторка для ванной с периодической таблицей13.021
- Як вибрати якісні міжкімнатні двері в Україні під час війни: проблематика, рішення та технічні нюанси06.021
- Пруд на даче29.0120
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях20.0186
- Выбор ноутбука. Отзывы о ноутбуках17.1279
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Четыре сезона | Будова | м. Одесса, просп. Гагарина, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а30.124
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- Фундамент УШП: сучасне рішення для енергоефективного будинку05.031
- Планування двох поверхового будинку19.021
- Какой потолок лучше? Натяжной или из гипсокартона?11.026
- Вибір міжкімнатних дверей для приватного будинку: які краще?06.021
- Как выбрать промышленный жироуловитель для предприятия?06.021
- Хочу дом. Что дешевле - купить готовый или построить самому?04.02100
- Строительство и ремонт по Киеву и Киевской области01.02
- Тёплый пол, отзывы и советы27.01203
- Климатическое оборудование норвежской ТМ Bergen21.011
- Как правильно очистить кухонную плиту08.0315
- Входные и межкомнатные двери, продажа, изготовление, установка07.0335
- Посоветуйте юриста и нотариуса в Киеве25.026
- мій сайт не з'являється в результатах пошуку20.021
- Что подарить мужу на 14 февраля?13.021
- Шторка для ванной с периодической таблицей элементов как в сериале Теория Большого Взрыва13.021
- Что подарить мужчине?13.02350
- Вывезем с оккупированных территорй08.021
- Інверторний кондиціонер - BEI07FRD/BEO07FRD31.011

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее