Подать объявление

обсуждениее цен на недвижимость -3

23 май 2007 11:15
Відкриваю нову гілку, так як на цей раз тему обсуждениее цен на недвижимость -2 закрили через істеричних рієлторш.

Так от, що хочу сказати, згідно закону, що ціна занаходиться десь у точці конценсусу попиту/пропозиції, за стімкого росту пропозиції ціна на нерухомість не просто змушена падати.

Це у мізерній мірі залежатиме від бажання будь-кого, паркаладзе., чи як там його, Поляченка та й мого зорема.

Падіння ринку нерухомості (РН) - об"єктивна реальність. І ніякі індекси Доміка цього не приховають.
23 май 2007 12:54
С первой частью согласен.

По поводу индексов поспорю. Индексы несколько инертны, это факт. Но их инертность сегодня связана с инертностью хотелок продавцов.

Индексы Домка при всех их недостатках были хороши для построения пирамиды. Они же послужат и для ее разрушения.
23 май 2007 14:11
Все так, але Володимир може міняти правила складання вибірки, в залежності від того, який результат йому тре отримати.
24 май 2007 07:53

если возмжно войти в полемику поповоду стоимости квартир как в киеве так и в целом по украине. я минут десять просматривал случайно стоимости квартир в россии. взял соседние города курск и белгород...1400-1600 хрущевки а брянск или ростов цены перевалиают за 2000 в ростове за 2600 ...//irr.rambler.ru/searchResults.do? ... gories=368. в центре города всегда квартиры будут стоить дорого! пусть не говорят что в еврое можно купить за 50 шт евро 2-х комнатную в берлине-чушь! только за 40 км от центра! и то инфа явная лажа.. у меня родственники в штатах в колорадо спрингс живут говорят что за 200 штук только аналог нашей двушки на окраине с неграми можно взять все нормальное стоит около 500 ... в калифорнии домик на окраине деревянный типа холупки 130-140м2 стоил два года назад 500 а сегодня до 700 штуцеров!
все слухи окрахе цен на недвижимость это простая лажа! кто поведется-обязатльно проиграет!

24 май 2007 10:10
//irr.rambler.ru/searchResults.do? ... gories=368Давай так, мову вести про Україну, виходячи з рівня доходів, вартості аренди і якості житла.

Тобто, коли дохід у населення буде такий як у США, тоді можна буде говорити про аналогічні ціни.

Інше, мова йде про так зване "доступне" житло, не елітку.
Твердження, що житло у хрущовці чи панелі, чи моноліті, буде роти і рости не підтверджено нічим, крім масового псигозу який спостерігався.
А це означає, як тільки народу вб"ють в голову думку, жо пузир був і житло перегріте, маховик цін розвернеться в другий бік і буде крутитись на пониження років 3, як мінімум.

Не вже Ви готові викласти 2500 у.о. за кв. м. у за квартиру у переповненому місці, у висотній будівлі.

Мова не йде про житло в особняках на Русановці або на південному березі Криму.

Так само з кватирами в центрі. Мова йде не про сталінки, чи якісь дореволюційні/довоєнні будівлі у історичному центрі міста.
Розмова про ціни на звичайне житло у звичайних житлових районах.
24 май 2007 10:56
flyman
---Давай так, мову вести про Україну, виходячи з рівня доходів, вартості аренди і якості житла.
Тобто, коли дохід у населення буде такий як у США, тоді можна буде говорити про аналогічні ціни.--

давайте! посмотрите сколько по городу ездить ланд-крузеров? цена у нас их почти 80 тыс.долл... а в штатах 58...вы посмотрите сколько и какие машины покупют? это что на зп в 1000 уе? говорить о доходах надо объективнее..
---Не вже Ви готові викласти 2500 у.о. за кв. м. у за квартиру у переповненому місці, у висотній будівлі.
Мова не йде про житло в особняках на Русановці або на південному березі Криму.--
нет и еще раз нет! здаесь я с вами согласен что дорого просят! нужно просто искать варианты дешевле... р-н коцюбинское еще в августе 75000 на парижской коммуны а сейчас просит 135000-явная лажа приче ни рубля не вложил! можно торговаться до 95000 через 3- 4 месяца...чел не откажеться если предложить реальную сделку! это ж не центр города и жилье не настолько ликвидно!
--Так само з кватирами в центрі. Мова йде не про сталінки, чи якісь дореволюційні/довоєнні будівлі у історичному центрі міста.
Розмова про ціни на звичайне житло у звичайних житлових районах---

а здесь мне кажеться что в центре весгда будет спрос - пример почти всех городов как зарубежом так и по украине... в лондоне подвальчик до мультика доходит-почему? просто никто ничего не продает!!! все таки жилье это не колбаса в супермаркете!!!
24 май 2007 11:03
Напишите пожалуйста сколько у вас квартир на Украине?
24 май 2007 11:04
Для довідки на Русанівці немає особняків - а новий будинок взагалі тільки один. Кілька нормальних будинків є на Русанівських садах - але то винятки. Якщо мова йде про особняки, то краще приводити у приклад Звіринець. Або навіть краще Українку-хоч це і далекувато від Києва)
24 май 2007 11:15
albert
квартир 2
дом 1
пожалуйста!
24 май 2007 11:31
І що, Ви зараз купите ще одну квартиру?
Я може краще продати, бо найближчим три роки нерухомість буде все дешевше і дешевше.
Так як такої ситуації ще в Україні не було (тривалого спадного тренду), то ні я ні Ви ще не уявлямо, які чекають нас ціни через три роки. Особисто я розраховую на ціни 2001 року + корекція на рівень росту доходів населення з того часу.

Якщо Ви не брали житло в кредит, то можете перечекати цей час і чекати нового росту. Але не всі так зможуть. Крім того ринок спекулятивний і легко піддається і паніці і ажіотажу.
Так що Ваша заява безпідствана, такий собі крик відчаю, яких на форумі стає все більше.

Дохід рієлторів з грудня 2006 року у пав щонацйменше в 2 рази.
Дехто немає чим зайнятись, тому намагається зігнати напругу у форумі. Можливо Вам це вдасться.
24 май 2007 16:58
flyman
--І що, Ви зараз купите ще одну квартиру?--
я ж не магнат!

--Якщо Ви не брали житло в кредит, то можете перечекати цей час і чекати нового росту. Але не всі так зможуть. Крім того ринок спекулятивний і легко піддається і паніці і ажіотажу.
Так що Ваша заява безпідствана, такий собі крик відчаю, яких на форумі стає все більше.--

хочу сказать что я не игрок! собственно жилье использую по назначению! и купил не сразу а доооолллго собирал и вкалывал и позычал!

я просто не принимаю диструктивной позиции "что вложение в жилье - это глупости и (С)"Особ4исто я розраховую на ціни 2001 року + корекція на рівень росту доходів населення з того часу."....
дорогой наш - этого никто не запрещает! я читал статью пяти летней давности когда риелер говорил что стоимость завышена и 2-х комнт за 9 тыс... это непомерно и доходов не хватит... все это чушь... жилье это не колбаса.. и не машина... без него ты перхоть на бумаге! скажу более ни кто не рассчитывает жить как в2001 все живут сегодня и рассчитывают жить лучьше!
чего и вам желаю!
24 май 2007 17:12
Улица Академика Янгеля 1-к Квартира 100,8 тыс.$
ID: 113-3353045

2,1$/м2 на Улице Академика Янгеля -обалдеть,ещё месяц назад меньше 4,7 разговаривать не стал
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее