Подать объявление

Микрорайон Варшавский | Stolitsa Group | пр. Правды, ул. Межевая

ЗастройщикStolitsa Group
Сдача ЖК2017 - 2022 г.
Планировки
от 15 500 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 556.
26/5%
27/5%
123/22%
240/43%
140/25%
1. . .399401. . .901
31 авг 2017 15:39
Со страницы Варшавского

"Шановні інвестори Варшавського мікрорайону!

З метою створення додаткового каналу комунікації між забудовником та інвесторами, а також отримання коректної інформації з усіх виникаючих питань, пропонуємо Вам:

- Створити оглядову групу з 3х чоловік, які будуть в узгодженому графіку відвідувати будівельний майданчик в супроводі представників технагляду і інформувати громадськість про процес будівництва, використовувані матеріали і устаткування.

- Підготувати всі ваші запитання щодо будівництва і надавати їх наглядовій групі.

Запропонований варіант дозволить оптимізувати процес спілкування, позбавить Вас від зайвих тривог і, що важливо, дозволить забудовнику не виходити за рамки встановленого графіка будівництва.

Прохання створити таку групу без залучення до цього процесу співробітників забудовника.

Повідомити про готовність наглядової групи, а також її контакти, Ви можете в наш відділ продажів на будівельному майданчику"
31 авг 2017 15:46
Цитата "irvasdy":

Прохання створити таку групу без залучення до цього процесу співробітників забудовника.

зараз дізнаємося, хто в нас з сусідів троє най-нахабніших (закреслено) най-активніших...
31 авг 2017 15:51
Хорошая идея
31 авг 2017 16:00
Я с удовольствием,какие критерии отбора?
31 авг 2017 16:07
Перший критерій:людина повинна добре розбиратися в технічних нюансах будівельного процесу.
31 авг 2017 16:30
Забудовник відреагував на наші тривоги ) Гарний крок
31 авг 2017 16:30
Цитата "stalker82":
Перший критерій:людина повинна добре розбиратися в технічних нюансах будівельного процесу.

Это конечно было бы идеально, но думаю что и средний уровень сойдет. Всего знать нельзя. Главное все фиксировать и совместно обсуждать что делать дальше, особенно с учетом что никого никуда не пускают. И иметь на примете узких специалистов, которым можно на месте позвонить, послать фото и выслушать авторитетное мнение.
31 авг 2017 16:52
На счёт себя я не строитель,но пять лет работала в строительной компании ,правда фин.диром и 5 лет назад,так же есть опыт общения с управдом по другому объекту столицы.Проконсультироваться если нужно есть с кем.
31 авг 2017 16:56
Добрый вечер! Мне кажется кандидатура KLG подойдет, если конечно есть время и желание.
31 авг 2017 17:05
и еще иметь хороший фотоаппарат
31 авг 2017 17:49
Два эксперта + человек с хорошим фотоаппаратом. Я как раз с хорошим фотоаппаратом.
31 авг 2017 18:18
Помимо всего было бы не плохо, чтобы от каждой очереди(1,2,3) по человеку было - ответственность больше!!!
31 авг 2017 18:26
Предлагаю претедентам на смотровую группу сделать по одной фотографии стройки и загрузить их на форум, для оценки возможностей
31 авг 2017 18:27
Цитата "Tad45":

Да по фиг, главное, чтобы сдали во время и проблем не было с качеством

Согласен! это так, в прикол)
31 авг 2017 18:30
Цитата "Sergiksuper":
Предлагаю претедентам на смотровую группу сделать по одной фотографии стройки и загрузить их на форум, для оценки возможностей

:protest:
Ждем Ваши фото !)))
31 авг 2017 18:41
Цитата "Mihmih":

Добрый вечер! Мне кажется кандидатура KLG подойдет, если конечно есть время и желание.

Я б ще назвав кандидатури Retair і Инвестор_из_8 (соррі, якщо помилився в іменах, пишу по пам'яті). Знову ж таки, якщо в них буде таке бажання :)
31 авг 2017 18:53
:protest:
Это отличная идея,главное, чтобы все наши опасения по поводу качества и т.д. были развенчаны и получили на острые вопросы ответы
31 авг 2017 18:57
Добрый вечер, соседи!

Есть 3 кандидата, которые уже дали свое согласие, как раз по одному с каждой очереди:
1-я очередь - Colt
2-я очередь - KLG
3-я очередь - Елена

Все люди с опытом и ответственные!!!
Считаю всех кандидатов достойными и прошу поддержать их.
31 авг 2017 19:04
Можу запропонувати себе . Працюю більше 10 років на будівництві, правда, інженером електриком але маю знання і про інші сфери будівництва.
31 авг 2017 19:07
Цитата "Manyak_Valera":
Можу запропонувати себе . Працюю більше 10 років на будівництві, правда, інженером електриком але маю знання і про інші сфери будівництва.

+++++ Ви себе зарекомендували завдяки фотогалереї.Мій голос вам.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .399401. . .901
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx