Подать объявление

Микрорайон Варшавский | Stolitsa Group | пр. Правды, ул. Межевая

ЗастройщикStolitsa Group
Сдача ЖК2017 - 2022 г.
Планировки
от 15 500 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 556.
26/5%
27/5%
123/22%
240/43%
140/25%
1. . .310312. . .901
14 май 2017 18:16
Цитата "Andrey L.":

Це не зовсім фарба. Це штукатурка.
Просто спочатку наноситься кольорова грунтовка, а потім сама штукатурка.
Приємно бачити, що вони будують по технології. :up:

Т.е. потом цвета будут еще ярче? )))
Прям как на визуализации?
14 май 2017 18:17
Цитата "rastych":
Колір став насиченіший, пофарбовано добре, рівномірно

:smoke:

Фото неплохое , но почему через Задницу сделано ?)))
14 май 2017 18:49
Цитата "forum_mari":

Т.е. потом цвета будут еще ярче? )))
Прям как на визуализации?

Ні. Другий шар - це вже сама фінішна штукатурка.
Яскравіше вже не буде.
Да і сенсу немає. Бо вартість дуже висока самого кольору і він буде з часом вигорати.
Не думаю, що для фасадів беруть дуже дорогі матеріали, тому краще дуже темний не брати.
14 май 2017 18:59
Цитата "MorshinskaV":
Дуже масштабно. Думаю квартир в наявності ще буде достатньо.
Ніхто не знає на скільки квартир розрахований ЖК?
Сьогодні проходив, будівництво активно йде навіть в неділю.

Дякуємо за інформативне репортерське фото, сусіде. Будете ще бігати там повз, згадуйте ще і ще за функцію фотоапарата в телефоні. Будемо посилати позитивні думки вдячності до Вас :yes:
14 май 2017 19:02
Цитата "Artym":
я тоже инвестор но, из-за затягивания продажи новых очередей рассматриваю другие объекты которые не набивают искусственно себе цену.

То ви інвестор чи потенційний інвестор?))
Цитата "Artym":

затягивание с продажами новых очередей, идет потеря инвесторов которые переключают свои взоры на иные обьекты.

Ви в ВП були? Там аншлаг щодня, про яку втрату мова?
В тому то і справа, що доки є що продавати з 1-3-х черг продажі 4-ї починати не зовсім розумно. Як тільки їх продажі почнуть спадати одразу запустять 4 чергу.
14 май 2017 20:06
Цитата "tad35":

:smoke:

Фото неплохое , но почему через Задницу сделано ?)))

А я хз, аплоадив з телефона "нє отходя от каси", чого воно перевернуло?
14 май 2017 20:11
Цитата "rastych":

А я хз, аплоадив з телефона "нє отходя от каси", чого воно перевернуло?

)))
14 май 2017 21:57
А я по фоткам не пойму,
там на балконах какой то пластик прозрачный на решетках набит?
это временно для защиты или так и будет?
если так и будет, то вопрос:
насколько оно красиво выглядит с близка в живую?

хотя, при приближении фотки, вроде на защитную пленку похоже :notsure:
15 май 2017 04:27
Цитата "инвестор из 8":
А я по фоткам не пойму,
там на балконах какой то пластик прозрачный на решетках набит?
это временно для защиты или так и будет?
если так и будет, то вопрос:
насколько оно красиво выглядит с близка в живую?

хотя, при приближении фотки, вроде на защитную пленку похоже :notsure:

Звичайний поліетилен для захисту від фарбування
15 май 2017 09:31
Классно придумали) Чей балкон попалет под белую полоску, будет обрамлен белыми вставками, а чей под темную тому дулечка))
15 май 2017 10:00
Цитата "Artym":

Логика в том, что компания вся в судебных спорах по данному объекту и затягивание с продажами новых очередей, идет потеря инвесторов которые переключают свои взоры на иные обьекты.

Так может им больше и не нужны те инвестроры и они хотят продавать почти готовое как КАН.
Какой смысл сейчас распродавать все по бросовым ценам если денег на стройку хватает ?
15 май 2017 10:21
У кого-то есть фото 3 очереди дом С? Как-то в фото на сайте застройщика ничего не понятно толком
15 май 2017 10:22
Могу сегодня вечером сфоткать и выложить.
15 май 2017 12:10
Цитата "Hotlion":
Могу сегодня вечером сфоткать и выложить.

Спасибо заранее, буду ждать
15 май 2017 13:31
Традиційно, ще зі «старих добрих часів» левова частка обговорень на будівельних форумах присвячена фінансовим і технічним питанням забудови.
Проте, в сьогоднішніх складних умовах слабкої і неефективної правової системи країни, питання «юридичної чистоти» забудови виступає на перший план і є не менш, а можливо і більш важливим чим питання технічного чи фінансового характеру.
Їх висвітлення особливо важливе для потенційних інвесторів, для тих хто хотів би бачити сам всі документи і обміркувати різні точки зору, щодо юридичних питань, що дало б змогу прийняти більш глибоке і обґрунтоване рішення щодо інвестування в той чи інший об’єкт.
ЖК «Варшавський мікрорайон» - є одним із найбільших житлових комплексів, які будуються, а відповідно забудова містить широкий перелік питань юридичного характеру, які варті уваги.
Для того щоб не завантажувати основний форум і дати можливість досліджувати питання юридичного характеру лише тим, кого це цікавить, для обговорення юридичних моментів ми вважаємо за доцільне започаткувати окрему гілку в розділі ЖК «Варшавський мікрорайон».

Почати хотілось би з пояснення алгоритму отримання дозвільної документації:
1. Спочатку забудовник має набути права користування земельною ділянкою – право власності або право користування (оренди, сервітуту);
2. Отримати вихідні данні на проектування, на даний час – це так звані Містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки, якими встановлюються граничні параметри та обов’язкові вимоги до проекту забудови.
3. Отримавши такі Містобудівні умови та обмеження забудовник проектує будівництво – з чітким дотриманням вимог встановлених Містобудівними умовами та обмеженнями.
4. Забудовник отримує дозвіл на будівництво
5. Забудовник здійснює будівництво – відповідно до проекту.

На офіційному сайті ЖК «Варшавський мікрорайон», оприлюднено деякі дозвільні документи, що є позитивним моментом, але, на жаль не всі.
Цю прогалину ми доповнюємо:
Ми оприлюднюємо скани містобудівних умов та обмежень на забудову земельної ділянки та наказу на затвердження проекту будівництва, згідно якого забудовнику і було видано дозвіл на будівництво.
Починаємо з містобудівних умов та обмежень
15 май 2017 16:11
А це параметри проекту будівництва, які затвердив сам забудовник і на які йому видано дозвіл на будівництво.
Спостерігається деяке відхилення від параметрів визначених Містобудівними умовами та обмеженнями на забудову
15 май 2017 17:18
Сожалею, но я не понял, как к нему можно подобрать ближе. Завтра буду идти домой, попробую зайти с другой стороны.

15 май 2017 18:05
Ребят, добрый вечер! Есть у кого-нибудь фотки трешек??? Ну как-то странно то, что невозможно посмотреть ни на одну квартиру в реале:) Пусть даже "фотографическом":) Хотим инвестировать в 3-ю очередь, но не можем выбрать между двумя вариантами:)Буду крайне признательна....
15 май 2017 18:06
Цитата "Mama_troyni":
У кого-то есть фото 3 очереди дом С? Как-то в фото на сайте застройщика ничего не понятно толком
.
15 май 2017 18:23
Очередь в ОП и рядом какие-то коммуникации роют...
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .310312. . .901
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее