Подать объявление

Львів, вул. Героїв УПА, 29 - "Львівцентробуд"

01 ноя 2012 15:17

Львів, вул. Героїв УПА, 29
Забудовник: "Львівцентробуд"
Проектна організація ПП" ПРОЕКТНО-БУДІВЕЛЬНА ФІРМА"ІВЕР"
Замовник: ПП"Аркада сервіс"
Ген.підрядник: ТзОВ "Корпорація КРТ"

Термін здачі в експлуатацію: 2 квартал 2015 року

Конструктивні особливості та характеристика будинку:

Металопластикові шумозахисні вікна;
вхідні броньовані протипожежні двері;
висота поверху в чистоті- 3,00 м;
гідравлічні ліфти;
цілодобове водопостачання;
лічильникі на: газо-,водо-, електропостачання;
підведення телекомунікацій;
індивідуальне опалення,сучасні радіатори;
штукатурка стін;
цементна стяжка під чистову підлогу.

Техніко-економічні показники:

цоколь - паркомісця для авто. ( 16 - 20кв.)
1-й поверх - офіс.приміщення ( від 39- до65,20кв.м.)
2-8й поверхи - 1-но кмн кв. (від 39кв.м.- 50 кв.м.)
2-8й поверхи - 2-х кмн.кв.( від 59,10кв.м- 77,20 кв.м)
2-8й поверхи - 3-х кмн.кв. ( від 84,4 - 88,20 кв.м.)
07 окт 2013 22:22
Вiтаю! Збираюсь купувати квартиру в цьому будинку, хто що порадить? Якi вiдгуки про забудовника? Буду щиро вдячний за поради. Iван.
03 июнь 2015 22:21
купил кто?
сайт у них какойто не очень информативный
контора прокладка какаято
28 ноя 2015 18:40
Доброго дня!
Хтось поділиться інформацією, що є в наявності, які ціни, яка якість будівництва? Чи варто дивитись на залишки?
25 фев 2016 15:49
Не зустрічав в інернеті жодної інформації про Львівцентробуд безпосередньо від людей, які купили в них квартиру, тому, мабуть, буду першим. Хочу зберегти чиїсь нерви та здоров’я та не рекомендую купувати там нерухомість. Наведу кілька вагомих аргументів:
- Недотримання умов договору по термінах виготовлення документів, а відповідно сильно затягують терміни введення будинків в експлуатацію. Будинок на Героїв Упа 29, в якому я купив квартиру, ще досі незданий і відповідно протермінований вже майже як напівроку з кінця вересня 2015р. Така сама ситуація з житловим комплексом на Зеленій та була з будинком по вул. Любінській.
- Не дають на руки копії дозвільних документів на будівництво та його фінансування. Дуже важко було дійсно розібратися у наявності всіх дозвільних документів, тому був змушений приходити з юристами та розбиратись на місці. Але це ж насправді нічого не гарантує, бо всі документи залишаються у них, а ви отримуєте тільки попередній договір купівлі, неіснуючої ще, квартири, яку, якщо збудують, то мали б на вас оформити основний договір.
- Постійні обіцянки та непроінформованість. В офісі компанії працюють дві пані, які добре вміють обіцяти та заспокоювати. Договір, який б мав їх до чогось зобов’язувати, насправді не виконується. Натомість я отримую постійно усні обіцянки та жодних письмових відповідей. На рекомендований лист скаргу до інвестора Наталії Дубневич, з якою в мене заключений договір, я відповіді не отримав.
- На робочих та матеріалах сильно економлять. На будові працювало і працює 5-10 будівельників і це при тому, що будинок затягнули, а поспілкувавшись з кількома і дізнавшись за скільки вони працюють, стає їх шкода. Будинок збудований в основному з керамзитоблоків, але багато стін заклали з обпаленої та потрісканої цегли з ковбасного заводу, який був на його місці. Стіни криві та штукатурені цементно-піщаною штукатуркою де багато піску, тому легко осипається. Дах протікав та вода капала через технічний отвір в перекритті, на мої зауваження прораб відповідав, що це збирається конденсат )))
Є звичайно і плюси, наприклад, можна було безкоштовно перепланувати квартиру під час будівництва та постійно спостерігати за ним, а також почати робити ремонт в квартирі та користуватись електрикою з будови. От, але краще б вони просто зробили все вчасно і виконали умови договру, тому буду звертатись до суду!
25 фев 2016 16:14
Скажіть, а яки договори ви з ними заключали? З якими компаніями?
25 фев 2016 18:08
Попередній договір купівлі-продажу з інвестором Наталією Дубневич.
25 фев 2016 18:19
Ясно. Я цікавився, так там хтось викупив багато квартир чи проінвестував "дешево", а вам продав дорого. Може тому вони так довго будують? Я там був в грудні, дивився на залишки квартир. Но 950 у.е. за метр під дахом, якось забагато мені здалось, тому я вирішив інвестувати на Лукаша. Там договор ФФБ.
24 март 2016 08:22
Цитата "Rostyslav3ds":
Попередній договір купівлі-продажу з інвестором Наталією Дубневич.

:pray: красава...что ж вы теперь хотите от них? цеж Дубневичи,наши львовские патриотичные олигархи
и просто гарнюни :yes:
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее