Подать объявление

Львів, Житловий масив "Пасічний", вул. Пасічна - "Ваш дім"

08 окт 2012 16:36


Житловий масив "Пасічний"
Львів, вул. Пасічна
Забудовник: "Ваш Дім"
12 дек 2012 20:04
Здана перша черга

26 март 2013 19:25
Українська телеведуча Ольга Фреймут купила квартиру у Львові на вул. Пасічній, 171 у житловому масиві «Пасічний», який зводить компанія «Ваш дім». З цієї нагоди вона запросила до себе львівських журналістів.


Квартира витримана у пастельних тонах, умебльована водночас просто і стильно. Головний «ревізор» країни приймала гостей у просторій кухні-студії, де частувала, і розповідала про свою роботу, звички та плани на майбутнє.

«Я здійснила свою мрію і стала львів’янкою. Я хотіла зручну квартиру, схожу на готель, яка буде затишною і для моєї бабусі, і для друзів Педана і Притули (Олександр Педан та Сергій Притула – українські телеведучі, – ред.)», – розповіла Ольга Фреймут.

Незважаючи на те, що Ольга дуже любить центр Львова, квартиру вона шукала саме у новобудові, котра б знаходилась у зеленому куточку міста, подалі від магістралей, де чисте повітря. Саме це і стало критерієм вибору квартири у житловому масиві «Пасічний».

Ольга Фреймут додала, що їй надзвичайно подобається, що зовсім поруч є дитячий майданчик. «У Києві моя Злата (донька телеведучої – ред.) не може бавитися надворі, бо це небезпечно, а тут є внутрішній двір із дитячим майданчиком», – сказала вона. Водночас комерційний директор житлово-будівельної компанії "Ваш дім" Тарас Цибульський розповів, що забудова масиву передбачає реалізацією майданчиків для підлітків та дорослих, які люблять активний спосіб життя.

Телеведуча зазначила, що нова квартира нагадує їй апартаменти у Лондоні. Крім того, їй дуже сподобався європейський підхід забудовників. До свого новосілля Ольга Фреймут була у квартирі лише два-три рази, і всі рішення щодо оформлення квартири затверджувала через телефон та Інтернет. «Мені дуже сподобався такий європейський підхід», – додала вона.


«Надалі ми хочемо повністю змінити підхід до будівництва нульового циклу житла. Ми будемо робити покращений нульовий цикл, зокрема стіни будуть готові до фарбування», – розповів Тарас Цибульський. За його словами, за побажаннями клієнта дизайнер може розробити інтер’єр квартири до найменших дрібниць.

«Масив "Пасічний" – це найбільший комплексний проект будівництва житла у Львові. Більшість будують вставками, а ми – на території у 14 га. Це буде повністю автономний масив з повністю новою інфраструктурою: новими дорогами, магазинами. Маємо мрію збудувати нову взірцеву школу, котра була б еталоном базової освіти у Львові і куди будуть возити дітей на навчання з цілого Львова», – сказав Тарас Цибульський. Він також наголосив, що будівництво нових будинків заплановане таким чином, щоб не порушувати спокій уже тих, хто придбав житло у масиві «Пасічний».

«Ольга Фреймут, без сумніву, найвідоміша мешканка цього масиву, і ми постараємось гідно витримати вимоги головного «ревізора» країни. Будівництво нових будинків розпочнеться вже влітку цього року, і будинки будуть ще якіснішими, екологічними, а майбутнім клієнтам ми запропонуємо нові послуги», - зазначив Тарас Цибульський.
08 апр 2014 19:46
2 черга, масив "Пасічний"
м. Львів, вул. Пасічна, 133-3
Здача: 4-ий квартрал 2014 року
14 апр 2014 20:08
Напередодні Вербної неділі на території житлового масиву «Пасічний» було завершено висадку 300 саджанців дерев. Місцеві мешканці радо доєдналися до такої ініціативи озеленення. Відтак, на нових алеях вже зеленіють берізки, клени та липи.

У період з 9 по 11 квітня мешканці масиву «Пасічний» разом з волонтерами компанії «Ваш дім» висаджували саджанці дерев, продовжуючи системний план озеленення території.

На цьому роботи з благоустрою не завершено. Крім висадки дерев, співробітники компанії мають намір у травні облаштувати тут квіткові клумби.
03 май 2014 10:01
25 июнь 2015 15:39
Будівництво 2-ої, травень 2014р.
25 июнь 2015 21:17
Хто що може сказати по цьому будинку?
Був на будові, якість далеко ненайкраща. І з документами щось незрозуміло, кажуть що працюють зараз по якомусь мутному договорі.
26 июнь 2015 13:56
Цитата "marsell":
Хто що може сказати по цьому будинку?
Був на будові, якість далеко ненайкраща. І з документами щось незрозуміло, кажуть що працюють зараз по якомусь мутному договорі.


Так раніше був договір з фондом фінансування, але зараз попередній договір безпосередньо з ваш дім. В них не має ліцензії на фонд фінансування. Там виходять за тою схемою треба тепер податки платити.
02 июль 2015 21:42
Не зрозуміло, що там з документами?
03 июль 2015 13:11
Хочу виразити своє фе, живу недалеко, та стройка то суцільний кавардак, шум, гам, по ночам працюють, напевно не встигають, сусідка ходила сваритись, робочі п"яні, хамлять, куда керівництво їх дивиться, де техніка безпеки, ще позабиваються до біди, недавно вже ж один загинув, правда не пам"ятаю яка то будова, але факт, залишається фактом...
22 июль 2015 11:33
Підземний автопаркінг на 100 місць збудовано і він вже працює в житловому комплексі Пасічний.
Режим роботи та охорона - цілодобові з картковим та контрольованим доступом до території, камери відеоспостереження - в дії, системи пожежогасіння та димовидалення.

У підземному паркінгу, окрім паркування автомобілів, розміщено також велопаркінги та спеціально облаштовані місця для сезонного зберігання шин.
Проектом забудови житлового комплексу передбачено значну кількість і наземних паркувальних місць, а у разі потреби компанія готова збільшити їх кількість шляхом будівництва багатоповерхових паркінгів.
22 июль 2015 11:34
09 июнь 2016 20:25
Розпочато продаж квартир третьої черги будівництва "Пасічного".

На вибір пропонуються 1, 2 і 3-кімнатні квартири житловою площею від 32 до 90 кв.м.
Третя черга будівництва продовжує концепцію «Подвір’я без машин» більше того тут буде власний підземний паркінгу під усією територією подвір’я.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее