Подать объявление

ЖК Атлант | Коцюбинское, ул. Доковская, 14

ЗастройщикАТЛАНТ
Сдача ЖК2015 - 2023 г.
Планировки
от 21 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
201из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 133.
10/8%
12/9%
34/26%
35/26%
42/32%
1. . .8991. . .117
01 сен 2020 11:44
А з своїм сантехніком і електриком що не можна?
02 сен 2020 11:56
Ребята,мы с Вами еще не живем,а уже отключили воду в 10 доме!!!По вине - ремонтных бригад!Пожалуйста,контролируйте этих работников,а то еще и без комуникаций останемся......все вроде все понимают,но факт-есть факт((
03 сен 2020 09:50
Цитата "еу » 01.09.2020 13:44":
А з своїм сантехніком і електриком що не можна?

Еще не жили,а уже позор((((((....что за люди(((((
03 сен 2020 15:00
Ребята, добрый день всем. Планируем инвестировать в квартиру в 8 доме. Подскажите пожалуйста на что обратить внимание при подписании предварительного договора, может какие нюансы есть. Сама поискала в нете - вроде застройщик надёжный, форум немного почитала, пишут люди что с документами всё ОК у него. Никогда ранее не инвестировали в жилье, переживаю поэтому. Некоторые уверены что скоро Коцюбинское присоединят к Киеву - в связи с этим не возникнет ли в будущем проблем при оформлении основного договора. И ещё, скажите пожалуйста как у вас проходила оплата в банке и в каком именно? или это на усмотрение покупателя?
03 сен 2020 19:25
застройщик—надежный,с документами все нормально,платили в привате через кассу!...платим рассрочку,все кто выплатили—без проблем оформили право собственности!Все ок!Мы тоже боялись и долго выбирали,но надежность застройщика—главное!
04 сен 2020 04:30
Мы тоже хотим рассрочку от застройщика оформить на год. Скажите, а в Привате нет ограничения в сумме на перевод денег? Или просто несколькими платежами делали?
04 сен 2020 06:54
ограничения есть везде,согласно Укр.законодательства - разбиваете платежи и платите.Платил в привате: разбил платежи и каждый день на протяжении 5 дней оплатил!!!...через кассу
04 сен 2020 11:32
Ребята, добрый день всем. Планируем инвестировать в квартиру в 8 доме. Подскажите пожалуйста на что обратить внимание при подписании предварительного договора, может какие нюансы есть. [...] Некоторые уверены что скоро Коцюбинское присоединят к Киеву - в связи с этим не возникнет ли в будущем проблем при оформлении основного договора. И ещё, скажите пожалуйста как у вас проходила оплата в банке и в каком именно? или это на усмотрение покупателя?


Ви пишете про схему інвестування "предварительный договор - основной договор". Таку схему як на вторинному ринку застосовують деякі забудовники. Власником недобудованих квартир вважається компанія-девелопер або пов"язані з нею компанії/особи. При цьому як і основний договір - оформлення з нотаріусом, так і попередній. І за це платить інвестор. При оформленні квартири у свою власність ще сплачуєте щонайменше 1% податку.

В БК "Атлант" інша схема - "Договір купівлі-продажу майнових прав" (ДКПМП). Схема явно ризикована - сплачуєте за право отримати пізніше квартиру у власність. Плюс сума плати за квартиру ділиться на власне суму інвестування вказану у ДКПМП та суму Договору Страхування або Угоди Деривативу. Почергово до різних будинків в "Атланті" застосовують то Страхування то Дериватив (Корпус 11 був з Деривативом, К.10 - Страхування, КК.9,8 - не знаю). Можна здогадатися (підкреслюю здогадатися - я не стверджую напевно), що платежі вбік є схемою податкової оптимізації. Якщо ваші наміри зміняться і захочете забрати внесені кошти, тоді за ДКМП повернуть вказану суму мінус те що передбачено в тексті, а суму Страхування/Деривативу не повернуть. Тому спосіб виходу з інвестиції, передбачена в договорі Переуступка прав.

У випадку, коли коробка К.8 збудована і залишаються зовнішні та внутрішні роботи, то ризик за ДКПМП мінімальний. Приєднання до Києва не має вносити додаткового ризику. Хіба що видадуть сертифікат готовності з місцевою адресою і тут же приєднанням адреса зміниться на київську тоді теоретично може бути затримка при оформленні документів, поки не внесуть необхідні зміни в необхідні Бази даних (реєстри). Існує проблема з висотністю. За новим ДБН "Б.2.2-12:2019 - Планування і забудова територій" в СМТ дозволена висотність 15 метрів (5 поверхів). Як бути із цим фактом у Відділі продажу відповідають так - а ми отримали дозволи на всю майбутню забудову ділянки Доківська,14 до затвердження цього ДБН. Приєднання до Києва знімає цю двозначність. Я ще не дивився в цьому ДБН щодо наближеності до промислових, неекологічних та небезпечних об"єктів; зверніть увагу, що К.8 найближче знаходиться до залишків ДОКу з його трубами-вонючками, а з другого боку - до АЗС, де є і заправка газом.

Про оплату. Рахунок "Атланта" в Приватбанку. Якщо сплачувати через Приват24, тоді комісія за транзакцію - 1грн. Через касу банку готівкою - комісія складе кількасот гривень. Платіж через інші банки ймовірно буде дорожчим. Бажано, щоб інвестор за Договором та відправник коштів був однією і тою ж особою. Зараз банки дуже прискіпливо контролюють рух коштів і значне надходження від іншої особи може бути сприйняте як "дохід" з накладенням відповідного податку. З питань внесення/переказу коштів варто попередньо проконсультуватися з менеджером банку.

Підсумок. Рекомендую особисто виконати "польові дослідження". Проконсультуйтеся з усіх питань у Відділі продажу, запросіть копії Договорів інвестування для вивчення та похід у К.8 і намічену квартиру (-и), вид з вікон і об"єкти поруч теж мають значення. А в К.9 можна поглянути аналогічну квартиру з більшим рівнем готовності.
04 сен 2020 14:11
9 будинок з договором Деривативу. 8 не знаю.
04 сен 2020 18:19
Велике дякую вам за таку розгорнуту відповідь. Також дякую попереднім учасникам форуму за відповіді. Обов"язково ще раз проаналізую місцезнаходження будинку коли приїду до КЦБ та перегляну документи забудовника і умови договору. Дякую. Всім здоров"я!
06 сен 2020 19:05
Добрый вечер.
Застройщик надежный, покупаю уже не первый раз. В т.ч. в 8м доме.
Часть суммы идет по договору дериватива, часть через договор имущественных прав.
Если есть документы подтверждающие происхождение средств - ограничений по сумме нет. Если же такие документы отсутствуют, при оплате через Приват банк (там выгодней всего по комисси, так как у Атланта там р/с), максимальная сумма платежа в день - 299 999 грн. На следующий день платите остаток и никаких проблем.
06 сен 2020 20:36
Добрый вечер. Спасибо большое вам за ответ. Да, сколько узнавала, да и здесь люди отзывались положительно, Атлант себя хорошо зарекомендовал. Переживаю ещё по поводу выбросов от близлежащей промзоны, о которых пишут на форуме, т.к. планируем взять квартиру для себя с детьми а не для сдачи в аренду. Поедем посмотрим что за место, привлекает близость к метро. Ещё рассматриваем в Броварах жильё этого же застройщика, там вроде более развита инфраструктура для детей. Вот будем думать...
07 сен 2020 06:29
Ребята,возник вопрос,кто зашивал коробом трубу канализационную.....мне рабочие сделали ремонт и зашили,теперь думаю...может там отверствия(решетки) поставить внизу и вверху,чтобы потом не пришлось весь короб снимать.Подскажите,как выйти с этотой ситуации-вдруг кто-то топить будет сверху,а у меня зашито и не видно
07 сен 2020 10:28
Добрый вечер. [...] Переживаю ещё по поводу выбросов от близлежащей промзоны, о которых пишут на форуме, т.к. планируем взять квартиру для себя с детьми а не для сдачи в аренду. Поедем посмотрим что за место, привлекает близость к метро. Ещё рассматриваем в Броварах жильё этого же застройщика, там вроде более развита инфраструктура для детей. Вот будем думать...


За такого діапазону вибору - від Коцюбинського до Броварів - варто розглянути й інші місцевості, взявши критерієм головне питання освіти й зручності для дітей. Дуже багато варіантів житла для вибору в Ірпені і школи у приблизно такій же доступності як у Києві. У забудовників там проблеми зі збутом, там вигідно брати житло для себе, а для інвестиції на перепродаж - ні. Є вибір квартир у збудованих (майже збудованих) будинках з розстрочкою від забудовника. З погляду доїзду до Києва Ірпінь на мій погляд кращий за Бровари. В одній радіопередачі чув від айтішника, що у оселився у Гостомелі, про кращу якість життя за Київ і гарну місцеву школу. Ірпінь, Буча, Ворзель, Гостомель складають неперервний місто-житловий комплекс. Буча, Ворзель вважаються курортними місцями.

Якщо об"єднати запити на "школи" і "метро", тоді можу рекомендувати комплекси в районі Києва, де раніше мешкав - "Сирецькі Сади" і "Місто Квітів" в районі вулиць Івана Виговського (раніше Маршала Гречка), Північно-Сирецька, Стеценка. Поруч школа №63 і музична школа трохи далі школа №45 і декілька шкіл з іншого боку Стеценка. Поруч лісопарк "Сирецький Гай". Будується продовження метро від ст.м.Сирецька на Виноградар, десь через рік буде ст.м. на межі Північно-Сирецької та Лісопарку. І поруч цієї ст.м. має бути ще один ЖК - "Діброва Парк". ЖК "Сирецькі Сади" зводить "ІнтерГалБуд". Після краху "Укрбуду", гальмування "Київміськбуду" (потенційно в КМБ є схожі проблеми з "Укрбудом"), в "ІнтерГалБуді" кажуть що вийшли в лідери в Україні за обсягами житлового будівництва. Недоліком варіантів у цьому районі може бути непідйомна ціна житла.

Популярні для покупців Вишневе, Софіївська Борщагівка вже перевантажені забудовами, про школи не знаю, автодорожне сполучення обмежене.

З інших передмість, міст супутників можна розглядати Вишгород, Чайки, Гатне (окрім власної інфраструктури наближеність до Києва, Вишневого, Чабанів), Чабани, Новосілки (там "Атлант" будує "Одеський бульвар" та "Вудлайн"). (Щодо Лівого Берега Києва сказати не можу - не цікавлюся цим районом.)

За межами Києва багато варіантів пропонується з автономним опаленням за допомогою газового котла. Деякі цінують цю обставину автономності. Мені особисто ця схема не подобається. Котел знаходиться в кухонній кімнаті саме на тій стінці де має встроюватись "кухонна стінка" і це конфліктні обставини. Газ небезпечна субстанція, керуюча електронна схема в котлі має схильність виходити з ладу. Якщо наявність газового котла узяти за мінус-критерій, тоді кількість варіантів вибору зменшується.
08 сен 2020 10:28
Ребята,нужна фирма,что ставит окна на балкон в 10 доме.Дайте,контакты-нужно застеклить балкон.Спасибо!
08 сен 2020 16:56
Cелищу Коцюбинське / Біличі - 120 років

Влітку десь бачив оголошення - до Дня селища оголошується конкус авторського фото. І була дата - 09 вересня. Подумав що це і є дата Дня селища (можливо це була дата подачі заявок чи дата конкурсу). Сьогодні шукаю по відомим ресурсам і за пошуком - ніде не бачу конкретної дати, але вже відзначають 120-річчя. Запитую телефоном в редакції сайту "Громада Приірпіння" (//kotsubynske.com.ua/), надіслали sms-відповідь: "Немає розпорядження міського голови, але місцеві почали святкувати вчора 120 років".

Отже в Селищі адміністративна "шиза" (раніше - це Київ чи Ірпінь, а тепер - це Київ, Буча чи просто Коцюбинське?) ще й із визначенням дати Дня селища. Якщо дата заснування з 1941 року з моменту найменування "Коцюбинський" на честь письменника Михайла Коцюбинського, який жодного стосунку не мав до цієї місцевості як і його син, репресований владою якій служив, тоді відзначати потрібно в лютому. Якось склалося, що відзначають у вересні. В 2016 році виник конфлікт позицій між селищним головою, яка видала указ про неділю "04 вересня" і депутатами ради, які нав"язали дату "10 вересня - друга субота". В 2019 році святкували саме у 2 суботу 14 вересня. За цим правилом тепер має бути субота 12 вересня.

Першим подарунком вже є рішення ТРЦ Lavina відновити безплатний маршрут з 12 вересня.

35-секундне привітання саме зі 120-річчям (а не -річчям з 1941 року) надійшло від мера Києва Віталія Кличка, оприлюднила Ірина Федорів:
[тут було посилання, але виявилося, що його неможливо надати згідно пункту 3.15 правил форуму]
Він побажав добробуту, а також обрати на виборах таку місцеву владу, яка виконає бажання більшості громади приєднатись до Києва і отримати належні доступ до освіти, доступ до медицини, комунальний транспорт.

До речі Коцюбинська ОТГ матиме бюджет 52 мільйони грн. В розрахунку на мешканця приблизно по 2 тисячі. Київ має бюджет понад 60 мільярдів, при можливих 3.5 мільона мешканців на особу припадає приблизно по 17 тисяч.

При пошуках дати/інформації знайшов посилання на ресурс з історії Селища, складений групою активістів:
//kotsubynske.tilda.ws/2

Всіх вітаю! При невизначеності дати святкувати можна до кінця тижня!
11 сен 2020 07:54
Вчора е-поштою отримав першу платіжку квартплати (нова кв. в к.10) за серпень від "УК Коцюбинське". Управління будинком пораховано як 6.00 грн/м2, Вивезення відходів - 1.15 грн за метр2 площі. Сьогодні спробував в Приват24 створити шаблон платежу, це пройшло без проблем як і наступний платіж з комісією 1грн. Якщо хочете отримувати е-платіжки надішліть на е-пошту УК (є на інфо-аркуші який видали при встановленні на облік) запит зі своєї е-пошти. Ця опція думаю не відміняє паперову платіжку яка буде у косьєржа або у п-скриньці.

Навіть за відсутності паперової та е-версії можна підтягнути платіжку у Приват24. Для цього йдете через Меню: Платежі > Комунальні платежі
На сторінці в Категорії обираєте варіант "Комунальні платежі" або справа в полі "місто" починаєте набирати Коцюбинське і з запропонованого списку підтверджуєте "смт Коцюбинське". У списку зліва обираєте "ЖК КОЦЮБИНСЬКИЙ, ЖЕК ТОВ" і з списку рахунків - другий "Оплата за коммунальные услуги 26003052668348". Щоб отримати рахунок за свою квартиру у 10 будинку потрібно ввести особовий рахунок у форматі 100НКВ, де НКВ - цифрове позначення номеру квартири (якщо номер одно-/двозначний для трьозначності ймовірно додаються нулі).

Пізніше спробую і в Ощад24/7 знайти рахунок (в Ощаді-онлайн сплачую за квартиру в Києві взагалі без комісії з їхнього випуску картки).
11 сен 2020 08:36
Apt Atl В середині липня цього року у відділі продажів мене запевнили що ціна 3,63 грн./кв.м підніматися не буде. А Ви пишете про ціну 6,00 грн./кв.м. Чи це ціна на період ремонтів / до отримання права власності???
11 сен 2020 10:54
Ціна 6грн вказана в Договорі з УК Коцюбинське(ЖЕК)!!!
11 сен 2020 11:06
Цитата:
Apt Atl В середині липня цього року у відділі продажів мене запевнили що ціна 3,63 грн./кв.м підніматися не буде. А Ви пишете про ціну 6,00 грн./кв.м. Чи це ціна на період ремонтів / до отримання права власності???


Ціну рівня "3,63 грн./кв.м" можна побачити в огляді Ірини Романової 2-річної давності про "Атлант-2" на Пономарьова,26(кк.4,5 на той час):
[вилучаю заборонене посилання на сайт-блог "где в киеве...":
Правила форума: 3.15. Запрещены сообщения, которые служат для увода пользователей или разбиения целостности форума]


Перша моя інвестиція була там в корпусі 3 і в перших платіжках (12.2018-02.2019) було 4грн/м2 потім 5грн/м2, не було рядка за вивіз відходів. Ту квартиру в травні 2019 продав і далі з тарифами як було не знаю. УК одна і та сама. В одному з будинків на Пономарьова 26 /1 або /2 існує ОСББ, можливо в них інший тариф. Окремо беруть плату за консьєржа 100грн/міс готівкою. В рахунку з"являються окремі неперіодичні платежі. Наприклад разово за домофон і відеонагляд на вхідних дверях будинку (102грн було здається). За очищення каналізації. Нещодавно була аварійна ситуація в к.10, подивимось в наступній платіжці чи буде плата окремим рядком. За електрику було по 1.68грн/кВтГод без підрівня 0.90 до 100кВт.

В Києві в старих будинках КП (ЖЕКи) беруть приблизно 6.3грн/м2, можливо і вище. В київських новобудовах за оглядами зустрічалися числа 10-12грн/м2, а зі збільшенням комфортності - ще вище. В окремих випадках забудовник намагається заробляти і потім - створює свою керуючу компанію, за підключення до обслуговування може просити в еквіваленті ~1тис.дол і до 20грн/м2 за будинок, за охорону периметру території понад 100грн і т.д.

В деяких оглядах приміських ЖК зустрічав числа на рівні 9грн/м2 (але там була менша висотність - питомі витрати більші). При тому люди жалілися на різні незручності життя. Трапляються особливі тарифи за електрику - 2.8грн/кВтГод (при автономності підігріву/опалення на газу).

В будинку, де мешкаю зараз у Києві, створене ОСББ з моменту заселення. Поточний тариф утримання - 4.92грн/м2. За консьержа, за вивіз сміття, за поточні ремонти плати не виставляють. І при цьому усе більш-менш нормально функціонує. ОСББ - точно варта уваги тема...
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .8991. . .117
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее