Подать объявление

ЖК "Синергия 2", Ирпень, ул. Мечникова, 118

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 250.
6/2%
16/6%
49/20%
99/40%
80/32%
1. . .3941. . .385
31 май 2015 13:18
До речі, вищеописаний аналіз був проведений у дво-тижневий термін. Це лише описано загальну частину. На Даний момент володію великою кількість тех. фін. та юр. частиною, якщо в кого будуть якісь питання пишіть!
31 май 2015 13:18
Цитата "ilider":
та з зеленим будинком, який будується поруч, назву не пригадую, він там один зеленого кольору, тому вивчаю технічні, економічні та юридичні ризики.

той зелений та красивий будиночок можна відкинути із кандидатів, бо він там вже давно стоїть такий зелений і красивий.
При чому зелений він не тільки по кольору, але й за змістом. Йому ніяк забудовник не може дати раду, підвести та обладнати будинок комунікаціями.
Мене цікавить змагання фортуна-2 vs синергія-2.
Бо це два таких більш менш нормальних забудовника у цьому місці.
Як синергія-2 здає квартири покупцю, яку комплектацію пропонує за ці гроші- котли, опалення, радіатори, вода по точках і тд.- це вже є ?
Які мінуси у синергії-2 ? Вони повинні бути, не буває так що все гладко.
31 май 2015 13:22
Підскажіть, чим Вас зацікавила фортуна 2, синергія 2?
31 май 2015 13:22
Цитата "покупець2":

той зелений та красивий будиночок можна відкинути із кандидатів, бо він там вже давно стоїть такий зелений і красивий.
При чому зелений він не тільки по кольору, але й за змістом. Йому ніяк забудовник не може дати раду, підвести та обладнати будинок комунікаціями.
Мене цікавить змагання фортуна-2 vs синергія-2.
Бо це два таких більш менш нормальних забудовника у цьому місці.
Як синергія-2 здає квартири покупцю, яку комплектацію пропонує за ці гроші- котли, опалення, радіатори, вода по точках і тд.- це вже є ?
Які мінуси у синергії-2 ? Вони повинні бути, не буває так що все гладко.

31 май 2015 13:25
Цитата "ilider":

Нормальна репутація забудовника.
Є досить велика впевненність, що саме ці ЖК будуть збудовані з найбільшим відсотком виконання обіцянок та умов договору.
31 май 2015 13:33
Цитата "покупець2":

Нормальна репутація забудовника.
Є досить велика впевненність, що саме ці ЖК будуть збудовані з найбільшим відсотком виконання обіцянок та умов договору.

Абсолютно вірно, підтримую. Я б назвав хороша репутація забудовника.
Репутація підтверджується: зданими об'єктами, активним будівництвом чотирьох черг одночасно, великою кількістю робочої техніки та робочої сили на будівельному майданчику, в наявності уся дозвільна документація. Тому, я довіряю своїм тех. та юр. спеціалістам. Свій вибір я зупинив на ЖК Синергія 2. У фортуні я цього всього не побачив.
31 май 2015 13:39
Цитата "ilider":
Тому, я довіряю своїм тех. та юр. спеціалістам. Свій вибір я зупинив на ЖК Синергія 2. У фортуні я цього всього не побачив.
У мене за фортуну-2 був плюс, що 5 поверхів, тобто не мурашник. Хоча можливо це стане і мінусом для ф-2, тому що поряд з фортуною будуються 9-ти поверхівки річтауна та інших жк, і може статися так що фортуна-2 опиниться наче у колодязі.
Що там у синергії-2 по квартирах у першій черзі ? Є ще вибір поверха, планування ?
31 май 2015 13:43
Цитата "покупець2":
У мене за фортуну-2 був плюс, що 5 поверхів, тобто не мурашник. Хоча можливо це стане і мінусом для ф-2, тому що поряд з фортуною будуються 9-ти поверхівки річтауна та інших жк, і може статися так що фортуна-2 опиниться наче у колодязі.
Що там у синергії-2 по квартирах у першій черзі ? Є ще вибір поверха, планування ?

За наявністю квартир у с-2, звертайтеся у відділ продажу.
Станом два дня назад , вибір у першій секції ще був.
31 май 2015 13:47
Цитата "ilider":

За наявністю квартир у с-2, звертайтеся у відділ продажу.
Станом два дня назад , вибір у першій секції ще був.

Яку ціну вам запропонували в 1 секції за квадрат ?
Що синергія-2 обіцяє вкласти в цю суму гарантовано в плані наповнення квартири ?
31 май 2015 14:00
Добре що є веб-камера, це рідкість для Ірпіня на новобудовах.
Цікаво спостерігати за встановленними вікнами: 8-й поверх весь у вікнах, 7-й немає вікон, 6-й та 5-й частково за незрозумілим алгоритмом.
31 май 2015 14:03
Цитата "ilider":

Підскажіть, на форумі можна давати номера телефонів відділу продажу та їхній сайт. Якщо можна, тоді я дам. Не хочу, щоб мене забанили.

Ціну за квадрат точно можна казати-це не таємниця, та й інше мабуть потрібні речі.
31 май 2015 14:08
Цитата "покупець2":
Добре що є веб-камера, це рідкість для Ірпіня на новобудовах.
Цікаво спостерігати за встановленними вікнами: 8-й поверх весь у вікнах, 7-й немає вікон, 6-й та 5-й частково за незрозумілим алгоритмом.

Погоджуюся, веб камера, це круто.
Вивідав, ще одну "секретну інформацію" у відділі продажу. Рекомендую тримати з ними зв'язок. Забудовник планує встановити камеру робот, на скільки я знаю ця штука дорога. Ну справа не в цьому. Вона крутиться, приближає\віддаляє. Буде цікаво спостерігати не лише за одним будинком (чергою) а за усіма чотирьма у деталях.
Також через тиждень-два розпочнуть роботи по утепленню фасаду. О це я розумію "заявочка". Темпи, насправді у них колосальні!
31 май 2015 14:15
Цитата "покупець2":
В мене нормальне аргументоване питання. В чому я не правий ? Моє хвилювання можна зрозуміти.
Забудова щільна ? Гадаю що так.
Дерева вирубаються у великій кільксоті ? Так.
Якщо вам не подобаються мої питання-то це ваши проблеми. Якщо вам не подобається критика фортуни-це також не мої проблеми.
Та й питався я у іншої людини, напевно дуже обізнаної з мого питання. Мені так здалося.

Ну это не плотная застройка. В этом вы не правы. Борщага в Киеве застроена куда плотнее (дома в основном высокие) и это при союзе. Я там жил, довольно долго, транспортного коллапса не наблюдал. Вот харек и позняки, вот там жесть. Советую съездить туда вечером как-то (если вы не местный) и себя успокоить.
31 май 2015 14:16
Сегодня был на стройке, скоро будет фотоотчет...
31 май 2015 14:17
Цитата "barbarus":

Ну это не плотная застройка. В этом вы не правы. Борщага в Киеве застроена куда плотнее (дома в основном высокие) и это при союзе. Я там жил, довольно долго, транспортного коллапса не наблюдал. Вот харек и позняки, вот там жесть. Советую съездить туда вечером как-то (если вы не местный) и себя успокоить.

погоджуюся з вами. Харік не тільки плотно но і з запахом з Бортнічів, особливо літом, о це "жесть".
31 май 2015 15:01
Вот неприятный момент.... фото с квартиры 51,54м2 с 3-го этажа...ну что здесь скажешь...
31 май 2015 15:03
Место стыка первой и второй очереди, между домами пенопласт (вроде)...
31 май 2015 15:06
Небольшая будущая постройка, не знаю что это будет...
31 май 2015 15:09
Цитата "barbarus":
Вот неприятный момент.... фото с квартиры 51,54м2 с 3-го этажа...ну что здесь скажешь...

все таки харек и позняки намечаются здесь.
я про плотность застройки этого района в Ирпене.
31 май 2015 15:12
Немного фото сверху других очередей....
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .3941. . .385
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее