Подать объявление

ЖК "Синергия 2", Ирпень, ул. Мечникова, 118

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 250.
6/2%
16/6%
49/20%
99/40%
80/32%
1. . .2931. . .385
07 март 2015 19:50
Сегодня ходили к нашему домику
07 март 2015 19:57
Цитата "GhostBucha":

Та четная сторона от дороги по Новооскольской/Мечникова в Ирпене называлась Черный Лес

всю жизнь в ирпене живу никогда он так не назывался...может ещё что расскажете... :popkorn:
07 март 2015 21:28
Цитата "AnnieM":
Сегодня ходили к нашему домику

Спасибо за фото :) а с другой стороны не подходили? или там грязно сейчас?
Интересно, что это в окнах третьего этажа за полоски/решётки? Или это мой телефон искажает фотографию, не пойму :)
08 март 2015 07:09
Цитата "Selenka":

Спасибо за фото :) а с другой стороны не подходили? или там грязно сейчас?
Интересно, что это в окнах третьего этажа за полоски/решётки? Или это мой телефон искажает фотографию, не пойму :)

C другой не подходили по причине грязи=) Да, в окнах что-то есть, похоже на деревянные вставки.
08 март 2015 16:14
Цитата "AnnieM":
C другой не подходили по причине грязи=) Да, в окнах что-то есть, похоже на деревянные вставки.

Значит, рано туда еще ехать :) Я надеялась, что хоть немного подсохло уже.
08 март 2015 20:24
Цитата "AnnieM":

Мы тоже в этот день ездили, но мы пройшли там нормально. Завтра выложу фотки с другой стороны.
09 март 2015 09:27
Цитата "barbarus":

Мы тоже в этот день ездили, но мы пройшли там нормально. Завтра выложу фотки с другой стороны.

Спасибо, будем ждать фото-отчёта. :hi: :hi: :hi:
09 март 2015 17:55
Фото за суботу 07,03,15
09 март 2015 18:01
Большое спасибо за фото!
16 март 2015 13:18
Добрый день уважаемые соседи, принимайте вашего нового соседа, я им стал в эту субботу))). Сам я купил квартиру на Синергия -2, данную квартиру мне рекомендовала знакомая знакомой, у нее квартира на Синергии-1. Прочитал наш форум и возникли у меня некоторые вопросы, на подписании договора на все конкретно ответил Александр, а моя знакомая убедила в том, что у нее проблем не было на Синергии-1 и она уже живет в своей квартире с Нового года. Я верю, что и у нас все будет хорошо, поживем, увидим.
16 март 2015 15:21
Цитата "bud118":
Добрый день уважаемые соседи, принимайте вашего нового соседа, я им стал в эту субботу))). Сам я купил квартиру на Синергия -2, данную квартиру мне рекомендовала знакомая знакомой, у нее квартира на Синергии-1. Прочитал наш форум и возникли у меня некоторые вопросы, на подписании договора на все конкретно ответил Александр, а моя знакомая убедила в том, что у нее проблем не было на Синергии-1 и она уже живет в своей квартире с Нового года. Я верю, что и у нас все будет хорошо, поживем, увидим.

Привет и поздравляем! Добро пожаловать в наши ряды.А вы скорее всего двушку взяли,не скажете на каком этаже? :leb: :beer:
16 март 2015 17:41
Цитата "bud118":
Добрый день уважаемые соседи, принимайте вашего нового соседа, я им стал в эту субботу))).

Очень рады новому пополнению в наши ряды. :hi: :hi: :hi:
17 март 2015 15:47
Всем добрый вечер. Мы тоже стали инвесторами в Синергии 2..Всем терпения и удачи!
17 март 2015 16:25
Цитата "zaetse777":
Всем добрый вечер. Мы тоже стали инвесторами в Синергии 2..Всем терпения и удачи!

Очень и очень рады,а какой у вас этаж? :hi: :hi: :hi:
17 март 2015 17:22
Привет! Сегодня были на стройке и в отделе продаж. Впечатление хорошее, документы показали без проблем, так что, возможно будем вашими соседями))). Стройка идет полным ходом - сегодня забивали сваи под третий дом.
17 март 2015 19:39
Цитата "vero-nika":

Очень и очень рады,а какой у вас этаж? :hi: :hi: :hi:

У нас второй этаж
18 март 2015 12:33
Цитата "lena81":
Привет! Сегодня были на стройке и в отделе продаж. Впечатление хорошее, документы показали без проблем, так что, возможно будем вашими соседями))). Стройка идет полным ходом - сегодня забивали сваи под третий дом.

эээээ...наверно под второй дом вы имели ввиду?
18 март 2015 21:31
Всім привіт

18 березня ще на одну вільну квартиру в «Сінергії-2» (майбутня 1 секція) стало менше, а на одну родину, яка з нетерпінням чекатиме завершення будівництва - більше. :yes: Передивились багато варіантів по Ірпеню. На 100 % не задовольнив жодний. Те, що хотілося б найбільше, нажаль, виявилось не по кишені. Наш компромісний варіант – «Сінергія». :yes: Cподобався план квартири. Будемо на 9 поверсі. Ліфт - це хорошо. Коляску не тягати. У забудовника - добра репутація. Каже, що зараз у них підібралась дуже добра бригада будівельників.

Ходив до будівництва. Так вийшло, що на моїх фотках будівельників не видно, але, насправді, вони були і головне - жваво працювали)). З того, що я бачив через паркан – робітники клали цеглу на 5 поверсі, а кран розвантажував вантажівку із бетонними плитами. На території будівництво складено багато паль (свай). Начебто забивають палі вже під третю секцію. Поряд також цегла, яку, якщо я не помилялись, привезли учора.
18 март 2015 21:34
Славнозвісний струмок дійсно проходить через територію комплексу. Ліворуч на метрів 20 від будинку 1-ї секції. Як запевнив представник забудовника, боятися насправді причин немає. Всіх, хто сумнівається в дренажі та іншому, запрошував приїжджати та розпитувати на будмайданчик і в офіс «Сінергії».
18 март 2015 21:48
Прогулявся навколо кварталу, що навпроти «Сінергії-2». Сходив до початку струмка (метрів 50 від Синергії-2). Тут влаштований колодязь. Згідно з інформацію на плакаті, прилегла територія – це гідрологічний заказник «Криничка». На його території заборонено будівництво та оренда. (Йдеться, звичайно, не про ту територію, де будується «Сінергія» та всі навколишні будмайданчики). Далі після колодязя ще метрів 30 засмічена територія, (яку, сподіваюсь, ми – мешканці навколишніх будинків - вичистимо на якомусь суботнику :yes: )). Потім розташований парк. Дерева. Доріжок немає, але чисто, схоже, що доглядають. Поряд кілька піонерських таборів. У них теж приємна територія. Нажаль, вона загороджена парканом. Також навпроти «Сінергії» квартал новобудівель. Коли їх всі дороблять, заасфальтують доріжки, буде непогане місце, щоб погуляти з коляскою.

За «Фортуною-2» начебто будуть будувати дитячий садок. Комунальний. Коли початок будівництва – незрозуміло. Територія під садок, як я зрозумів, вже загороджена. Зрештою квартал справив непогане враження :yes: .

В Ірпінь їхав від Академмістечка на 379-й. До «Сінергії-2» - 25 хвилин в дорозі.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .2931. . .385
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее