Подать объявление

ЖК "Синергия 2", Ирпень, ул. Мечникова, 118

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 250.
6/2%
16/6%
49/20%
99/40%
80/32%
1. . .108110. . .385
17 ноя 2015 17:04
Текст
17 ноя 2015 17:04
витяг ЗАКОН УКРАЇНИПро житлово-комунальні послугиСтаття 26. Істотні умови договору між виконавцем/виробником та споживачем1. Істотними умовами договору на надання житлово-комунальних послуг є:1) найменування сторін;2) предмет договору;3) вичерпний перелік житлово-комунальних послуг, тарифи та їх складові на кожну з цих послуг, загальна вартість послуг;4) порядок оплати за спожиті житлово-комунальні послуги;5) порядок перерахунків розміру плати за житлово-комунальні послуги в разі їх ненадання або надання не в повному обсязі, зниження їх якості;6) права та обов'язки сторін;7) порядок контролю та звіту сторін;8) порядок вимірювання обсягів та визначення якості наданих послуг;9) визначення точок розподілу, в яких відбувається передача послуг від виконавця/виробника споживачу;10) порядок обслуговування мереж та розподіл повноважень щодо їх експлуатації та відновлення (ремонту);11) умови доступу в квартиру, будинок, приміщення, на земельну ділянку для усунення аварій, неполадок, огляду мереж, зняття контрольних показників засобів обліку;12) порядок здійснення ремонту;13) відповідальність сторін та штрафні санкції за невиконання умов договору;14) порядок вирішення спорів;15) перелік форс-мажорних обставин;16) строк дії договору;17) умови зміни, пролонгації, припинення дії договору;18) дата і місце укладення договору.2. Крім істотних договір може містити інші умови за згодою сторін. Договір не може містити умов, що вводять додаткові види оплати послуг, не передбачені типовими договорами на надання житлово-комунальних послуг, затвердженими Кабінетом Міністрів України.(частина друга статті 26 із змінами, внесеними
згідно із Законом України від 05.07.2011 р. N 3569-VI)3. Договір на надання житлово-комунальних послуг набирає чинності з моменту його укладення.4. У разі якщо виконавець не є виробником, відносини між ним та виробником регулюються окремим договором, який укладається відповідно до вимог цієї статті.5. Процедура погодження договору відбувається протягом одного місяця з дня внесення проекту договору однією із сторін.6. У разі зникнення потреби в отриманні послуги або відмови споживача від користування послугою виконавця/виробника споживач має право розірвати договір у порядку, встановленому законом.7. Договір на надання послуг з централізованого опалення, послуг з централізованого постачання холодної води, послуг з централізованого постачання гарячої води, послуг з водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), що укладається виконавцем із споживачем - фізичною особою, яка не є суб'єктом господарювання, є договором приєднання.(статтю 26 доповнено частиною сьомою згідно
із Законом України від 10.04.2014 р. N 1198-VII)
Стаття 29. Особливості укладання договорів у багатоквартирному будинку1. Договір на надання житлово-комунальних послуг (крім послуг з централізованого опалення, послуг з централізованого постачання холодної води, послуг з централізованого постачання гарячої води, послуг з водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) у багатоквартирному будинку укладається між власником квартири, орендарем чи квартиронаймачем та балансоутримувачем або уповноваженою ним особою.(частина перша статті 29 із змінами, внесеними
згідно із Законом України від 10.04.2014 р. N 1198-VII)2. У разі якщо балансоутримувач не є виконавцем, він укладає договори на надання житлово-комунальних послуг (крім послуг з централізованого опалення, послуг з централізованого постачання холодної води, послуг з централізованого постачання гарячої води, послуг з водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем)з іншим виконавцем.(частина друга статті 29 із змінами, внесеними
згідно із Законом України від 10.04.2014 р. N 1198-VII)3. Договір на надання послуг з централізованого опалення, послуг з централізованого постачання холодної води, послуг з централізованого постачання гарячої води, послуг з водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) у багатоквартирному будинку укладається між власником квартири, орендарем чи квартиронаймачем та виконавцями цих послуг.(статтю 29 доповнено новою частиною третьою
згідно із Законом України від 10.04.2014 р. N 1198-VII,
зв'язку з цим частину третю вважати частиною четвертою)4. Процедура погодження умов договору відбувається протягом одного місяця з дня внесення проекту договору однією із сторін.
17 ноя 2015 17:07
Цитата "in4uk":
А можна текст договору. Можливо варто створювати щось своє, всети 7 черг..

розмістила запропонований проект
17 ноя 2015 17:45
Цікаво дізнатися прайс по додатку 1.
17 ноя 2015 17:49
Цитата "in4uk":
Цікаво дізнатися прайс по додатку 1.

в прайсе перечень услуг на суму 4 грн.20 коп. В перечне не все услуги которые могут предоставляться,например полив газонов. Эта услуга наверно будет включена позже или проведут замен услуги уборка снега на газоны. В прайсе указана рентабельность 8 % (читай прибыль). Есть сноска на привязку к минимальной зарплате, тоесть при ее увеличении возможно увеличение тарифа и т п
17 ноя 2015 17:52
тобто 4,20 за м2 квартири?
17 ноя 2015 18:06
Цитата "in4uk":
тобто 4,20 за м2 квартири?

ДА
17 ноя 2015 19:42
На сколько я знаю вы всегда можете собраться и создать ОСББ, вам это не может запретить ни кто, только это может тянутся годами и будут пока делать что хотят.
17 ноя 2015 19:46
Цитата "Engy07":
На сколько я знаю вы всегда можете собраться и создать ОСББ, вам это не может запретить ни кто, только это может тянутся годами и будут пока делать что хотят.

на а зачем нам что хотят. Надо сразу и договор вычитывать и возможность его рассторжения прописывать.
17 ноя 2015 20:42
Помощь хорошего юриста не помешает
18 ноя 2015 14:47
Уважаемые инвесторы Синергии-2, я здесь на форуме читала, что уже начинает оформлять документы 1 очередь и есть два варианта: через службу (внесение в реестр) и через нотариуса. Второй вариант мне понятен, мы так и собирались оформлять. А что означает через службу? Просветите, пожалуйста.
18 ноя 2015 15:18
По поводу управляющей компании. Предлагают подписать договор от слова договариваться или ультиматум по принципу жуй что дали. Что мешает подписать со своими поправками или не подписать вообще?
18 ноя 2015 15:49

Был сегодня на объекте, начинают работать ландшафтники, также усиленно занимаются цоколем.
18 ноя 2015 15:54
Цитата "Инвестор 5":
Уважаемые инвесторы Синергии-2, я здесь на форуме читала, что уже начинает оформлять документы 1 очередь и есть два варианта: через службу (внесение в реестр) и через нотариуса. Второй вариант мне понятен, мы так и собирались оформлять. А что означает через службу? Просветите, пожалуйста.

Через службу будет одна такса, примерно 450$, вне зависимости от квартиры. Здесь важно знать во сколько оценят кв.м., тогда уже будет видно какой вариант дешевле. Надеюсь в эту субботу все узнаем.
18 ноя 2015 15:56
Цитата "Amat":
[attachment=0]IMG_1528.JPG[/attachment][attachment=1]IMG_1529.JPG[/attachment]
Был сегодня на объекте, начинают работать ландшафтники, также усиленно занимаются цоколем.
Хорошие новости :up:
18 ноя 2015 16:31
Добрый вечер, подскажите пожалуйста - по 3-й очереди рассылали предложения по отоплению для квартир 70,02 м ? буду благодарен если сбросите на почту ))) в отделе продаж уже 2-й день обещают прислать, но пока без результата (((
18 ноя 2015 16:58
Цитата "С_М":
Добрый вечер, подскажите пожалуйста - по 3-й очереди рассылали предложения по отоплению для квартир 70,02 м ? буду благодарен если сбросите на почту ))) в отделе продаж уже 2-й день обещают прислать, но пока без результата (((

лови...
18 ноя 2015 16:58
Цитата "black-fire":
Помощь хорошего юриста не помешает

Я юрист и из нашей 1-й очереди знаю еще 2-х юристов. Мы все оформим как надо. Заселимся и сделаем. Следите что б в договоре в п. 22 было условие возможности досрочного рассторжения договора при решении совладельцев дома приобрести услуги у другого исполнителя. По пене за несвоевременную оплату обсуждайте. Закон дает возможность установить по договоренности сторон. Директор нашего "жека" это знает
18 ноя 2015 17:02
Цитата "С_М":

Рассылали. у меня 10 этаж. зайдите на соседний форум напишите мне ЛС (А0911), я вам все вышлю. Обсудим нашу ситуацию 70,02 исходя из моего опыта 1-й очереди.
18 ноя 2015 18:02
Цитата "A0911":

Я юрист и из нашей 1-й очереди знаю еще 2-х юристов. Мы все оформим как надо. Заселимся и сделаем. Следите что б в договоре в п. 22 было условие возможности досрочного рассторжения договора при решении совладельцев дома приобрести услуги у другого исполнителя. По пене за несвоевременную оплату обсуждайте. Закон дает возможность установить по договоренности сторон. Директор нашего "жека" это знает

Это очень хорошо! Есть к кому обратиться если что, спасибо
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .108110. . .385
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее