Подать объявление

ЖК "Синергия 2", Ирпень, ул. Мечникова, 118

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 250.
6/2%
16/6%
49/20%
99/40%
80/32%
1. . .6971. . .385
07 сен 2015 17:01
Добрый вечер. Кто то вносил деньги через банк, сколько процентов снимает? Или нал. оплата? Спасибо
07 сен 2015 17:25
Цитата "Alexsander.WE":
Здравствуйте! Везде фигурирует план типового этажа 2-9 этажи 4 секции. Подскажите, где можно посмотреть план 1 и 10 этажей?

план 1 и 10,такой же как и 2-9 этажей
07 сен 2015 17:27
Цитата "baf_":
Добрый вечер. Кто то вносил деньги через банк, сколько процентов снимает? Или нал. оплата? Спасибо

Можно нал, можно безнал. через банк 1% комисия
07 сен 2015 17:51
Цитата "investor_sinergia2":

план 1 и 10,такой же как и 2-9 этажей

точнее планировка 2-10 этаж одна и та же, а вот за 1 без понятия
08 сен 2015 07:10
Цитата "-DANTIST-":
4 камеру поставили(вигляд на 5 чергу) :super:
пока смотреть не на что, но это пока :super:
08 сен 2015 08:39
На 2 секции добавилось рабочих ,интересно это дополнительные или просто перебросили с четвертой !?
08 сен 2015 09:52
Цитата "Кузя ":
На 2 секции добавилось рабочих ,интересно это дополнительные или просто перебросили с четвертой !?

На 2-й секции делают седьмой этаж, на 3-й шестой, а на 4-й только третий хотя с учетом, что сдается все во II квартале 2016 г. должны строить пятый этаж. На лицо отставание 4-й секции на 2 этажа. Хоть ОП и рассказывает про графики, но в это слабо верится, видимо просто не хватает средств на рабочих и материалы.
08 сен 2015 10:29

точнее планировка 2-10 этаж одна и та же, а вот за 1 без понятия
Если 4-я секция такая же 1-я, то разница в первом этаже в проеме выхода на лоджии и панорамных окон. На первом этаже ширина выхода на лоджию 94см, на других 1,65 ( к примеру). Панорамные окна тоже отличаются, на первом от стяжки до подоконника высоко ( не помню сколько), на других 52см.
08 сен 2015 14:12
Цитата "barbarus":
Кто-то был на стройке на днях? Стяжку внутри делают?

Была сегодня, утром позвонила на стройку, записалась. На стройку, где выдают каски, выдали медицинские бахилы, я даже подумала, что уже плитка положена на этажах :wow: Полы залиты: 9,8,заливают седьмой. :hi:
08 сен 2015 15:02
Цитата "унхк":

Была сегодня, утром позвонила на стройку, записалась. На стройку, где выдают каски, выдали медицинские бахилы, я даже подумала, что уже плитка положена на этажах :wow: Полы залиты: 9,8,заливают седьмой. :hi:

Спасибо! :hi:
08 сен 2015 16:50
Доброго вечора! Звертаюсь до мешканців першої черги, як отримаєте документи на квартири розкажете як все відбулося. Буду дуже вдячна за інформацію!
08 сен 2015 17:16
Я думаю таких воросов бодет море)
08 сен 2015 19:28
Цитата "Кузя ":

И у нас четвертая ! Рады будущим соседям !

Привет, соседи! У нас тоже 4-я очередь, 10-й этаж. :ura: :ura:
09 сен 2015 06:08
Цитата "egoisto4ka":

Привет, соседи! У нас тоже 4-я очередь, 10-й этаж. :ura: :ura:

Приветствую, у нас тоже 10-й в 4 очереди :hi:
А какую планировку Вы выбрали?
09 сен 2015 09:16
Цитата "Alexsander.WE":

На 2-й секции делают седьмой этаж, на 3-й шестой, а на 4-й только третий хотя с учетом, что сдается все во II квартале 2016 г. должны строить пятый этаж. На лицо отставание 4-й секции на 2 этажа. Хоть ОП и рассказывает про графики, но в это слабо верится, видимо просто не хватает средств на рабочих и материалы.

Не хочется верить, что Синергия повторит судьбу Фортуны.
Вот выдержка из статьи: У Департаменті Державної архітектурно-будівельної інспекції у Київській області скасували реєстрацію декларацій про початок виконання будівельних робіт та про готовність до експлуатації житлового комплексу в місті Ірпінь.

Комплекс будинків з вбудованими приміщеннями "Фортуна-2" знаходиться в Ірпені по вулиці Джерельній, 2,4,6.

З'ясовано, що під час перевірки спеціалісти встановили, що замовник будівництва вказав неправдиву інформацію у деклараціях, занизивши категорію складності об'єкта. Замість п'ятої категорії він вказав третю.

Враховуючи, що на будівництво п'ятої категорії складності передбачається оформлення дозволів на будівництво, а замовник не отримував таких дозволів, зведення вказаного житлового комплексу вважають самовільним.
09 сен 2015 14:23

Приветствую, у нас тоже 10-й в 4 очереди :hi:
А какую планировку Вы выбрали?

Здорово! Будем соседями :) У нас 41,12 кв.м
09 сен 2015 14:35
Цитата "Alexsander.WE":

Не хочется верить, что Синергия повторит судьбу Фортуны.
Вот выдержка из статьи: У Департаменті Державної архітектурно-будівельної інспекції у Київській області скасували реєстрацію декларацій про початок виконання будівельних робіт та про готовність до експлуатації житлового комплексу в місті Ірпінь.

Комплекс будинків з вбудованими приміщеннями "Фортуна-2" знаходиться в Ірпені по вулиці Джерельній, 2,4,6.

З'ясовано, що під час перевірки спеціалісти встановили, що замовник будівництва вказав неправдиву інформацію у деклараціях, занизивши категорію складності об'єкта. Замість п'ятої категорії він вказав третю.

Враховуючи, що на будівництво п'ятої категорії складності передбачається оформлення дозволів на будівництво, а замовник не отримував таких дозволів, зведення вказаного житлового комплексу вважають самовільним.

у нас ведь тоже "III категорія складності"...
09 сен 2015 15:22
5-та категорія сладності - це найвища категорія !!! я звичайно не архітектор, але це ж звичайний будинок...не хмарочос! Спробувала знайти в інеті критерії поділу на категорії складності... так я їх не знайшла ((( може погано шукала... але знайшла от таку статтю, цитую "Визначення складності об’єктів будівництва за існуючою методології має п’ять категорій і при цьому характеризується відсутністю конкретних складових, які могли б вказувати на фактори,ускладнюють будівництво. Сам термін: «складність об’єкта» – не відповідає на очевидне запитання: яка саме складність – це складність процесу проектування, технології виробництва будівельних роботи або складність експлуатації?"
09 сен 2015 17:28
Цитата "egoisto4ka":

Привет! У нас третий этаж и 41,12. Так что мы вдвойне соседи.
09 сен 2015 17:29
Цитата "egoisto4ka":

Привет! У нас третий этаж и 41,12. Так что мы вдвойне соседи.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .6971. . .385
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее