Подать объявление

Дом 11 - ЖК "Лесной квартал"

1. . .6062. . .86
27 авг 2018 06:18
Цитата "gak_gak":

на сколько задержана сдача 9 дома?

Це гілка 11-го будинку. Напишіть краще в 9-й, там швидше підкажуть😊
27 авг 2018 06:46
На скільки затримують 11й будинок?
Хто підписував договір ще з початку будівництва, з фундаменту? Який тоді був орієнтовний термін?
27 авг 2018 07:19
Тогда был 1 квартал 2018, но мы сразу понимали что где-то в августе и сдача будет...
27 авг 2018 08:31
На етапі котловану , 1-й квартал 2018
27 авг 2018 09:16
Цитата "Марина 77777":
На етапі котловану , 1-й квартал 2018

В моєму договорі від 11/10/2017 зазначений орієнтовний строк 2-й кв 2018.
Але, від знайомих я зразу була інфа, що реально жовтень. Хоча можуть бути с ро ки +/- місяць. Побачимо.
27 авг 2018 13:41
Але запрошувати на перегляд квартир сподіваюсь будуть уже в першій половині вересня))
28 авг 2018 09:24
Цитата "gak_gak":

на сколько задержана сдача 9 дома?

Больше года от первоначального срока
28 авг 2018 10:55
Цитата "Stella85":

на целый год была задержка сдача дома?😲😲😲
28 авг 2018 12:32
Цитата "Nathalie_NT":

Можливо ви хотіли просто це чути? Такого не казали... дивно...

Наскільки я замітила, ...було б дивно як би ви, САМЕ ВИ, написали інакше. Цією інформацією володіють реальні інвестори, Nathalie_NT!
28 авг 2018 18:32
Цитата "Stella85":

К сожалению, там задержка почти полтора года! :faceoff:
28 авг 2018 18:37
Цитата "mildness":

К сожалению, там задержка почти полтора года! :faceoff:

очень плохо(
28 авг 2018 18:55
Цитата "gak_gak":

очень плохо(

так получилось, у нас такого не будет, все-таки строительство закончили! :leb:
29 авг 2018 05:52
Цитата "mildness":

так получилось, у нас такого не будет, все-таки строительство закончили! :leb:

я инвестор 5 дома)
29 авг 2018 07:03
Цитата "Stella85":

Та успокойтесь. Чего Вы паникуете? Дом готов, как только получат документы так и начнут раздавать ключи. 9й дом с момента "строительство завершено" до ввода в эксплуатацию больше 3х месяцев. Про то на сколько позже его сдали чем обещано было при покупке даже говорить не стоит.

Я Вам, Stella85, не о том говорю. Все мы учились в школе и описанию картинке можем дать (дом готов, это очевидно), да и текст воспринимаем (будівництво 11 будинку завершено), вопрос в другом, у 9-го дома 21 ноября начали замеры БТИ, а уже 20 декабря сдача дома в эксплуатацию (не ввод!). Мы, например, этим похвастаться не можем (1 месяц), так у вас 3 секции. В ОП уверяли до Дня Независимости, мы увидим это объявление, но увы. Сидим ждем 10 дом, видимо так удобней для застройщика (я о разводке дорог и коммуникаций). Ждемс соседей, будем вместе радоваться сдаче домов :yes: .
29 авг 2018 08:22
Цитата "Радуга79":

Я Вам, Stella85, не о том говорю. Все мы учились в школе и описанию картинке можем дать (дом готов, это очевидно), да и текст воспринимаем (будівництво 11 будинку завершено), вопрос в другом, у 9-го дома 21 ноября начали замеры БТИ, а уже 20 декабря сдача дома в эксплуатацию (не ввод!). Мы, например, этим похвастаться не можем (1 месяц), так у вас 3 секции. В ОП уверяли до Дня Независимости, мы увидим это объявление, но увы. Сидим ждем 10 дом, видимо так удобней для застройщика (я о разводке дорог и коммуникаций). Ждемс соседей, будем вместе радоваться сдаче домов :yes: .

В 10 будинку ще навіть обміри не почались, не можуть їх здати одночасно. У відділі з діючими інвесторами обіцяли розпочати перегляди на початку вересня. Якщо ви телефонували у відділ продажів, то там трішки оптимістичніші були з термінами, обіцяли то в липні, то в серпні. Чекаємо вересня, ще трішки :)
29 авг 2018 09:17
В 10 будинку ще навіть обміри не почались, не можуть їх здати одночасно. У відділі з діючими інвесторами обіцяли розпочати перегляди на початку вересня. Якщо ви телефонували у відділ продажів, то там трішки оптимістичніші були з термінами, обіцяли то в липні, то в серпні. Чекаємо вересня, ще трішки :)[/quote]

Оно-то всё так, только когда спешили со сдачей 3-го и 4-го домов, то сдали даже с недоделанными фасадными работами, потом ещё полгода доделывали. А с 11-м домов явно никуда не спешат.
Конечно, сдадут где-то к началу отопительного сезона, чтобы расходы за отопление переложить на плечи инвесторов, а кто знает, может к тому времени и 10-й дом подтянется
29 авг 2018 09:58
Цитата "TLilia ":

В 10 будинку ще навіть обміри не почались, не можуть їх здати одночасно. У відділі з діючими інвесторами обіцяли розпочати перегляди на початку вересня. Якщо ви телефонували у відділ продажів, то там трішки оптимістичніші були з термінами, обіцяли то в липні, то в серпні. Чекаємо вересня, ще трішки :)

Це мої іронічні припущення, щодо 10 будинку, хоча час покаже.
ВП, так, вони обіцяли нам довгенько і різне, немає сенсу дзвонити, як на мене, цікавитись наступними обіцянками. Не хочу листати перелистувати форум нашого будинку, але одна з нашіх сусідок писала, "я раніше за листопад і нерозраховую, якщо буде раніше, з мене шампанське (приблизно такий текст). Схоже ми їй будемо винні шампусік :winky:
29 авг 2018 10:02
Визуализация паркинга, кому интересно)
29 авг 2018 10:10
Судя по фото сверху: вокруг парковки - один асфальт для парковки
29 авг 2018 10:23
Не дворы, а сплошная парковка...:(
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .6062. . .86
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее