Подать объявление

"Чёрный список" по Науки 55а

19 фев 2015 09:45
Враховуючи такий розвиток подій з проведення ремонту в будинку власниками окремих квартир, що очевидно свідчить не лише про порушення ними будівельних норм і встановлених заборон для перепланування квартир у багатоповерховому будинку панельного типу, але й про їх неповагу, і більш того - створення небезпеки для інших мешканців будинку, пропонується створити окрему тему типу "Чорний список" по Науки 55а. Таких героїв повинні знати усі мешканці нашого будинку, в якій квартирі вони живуть і тд. Вони ж мабуть так і паркуються. Неповага до інших потім проявиться і під час проживання. Може це морально вплине на когось.
З юридичної точки зору, "по-сусідськи", треба реагувати - писати в обслуговуючу організацію, нехай проводять огляд і фіксують. Їм такі косяки теж не вигідні. Є порушення - вимога виправити, у тому числі в судовому порядку.
20 фев 2015 08:48
S.S.S писал(а):
осенью в ходе обсуждений о том как бороться с выносом стен некоторые форумчане размахивали кулаками(виртуально) а как дело дошло до действий то как то их воинственный запал пропал и ограничивается гневными спичами на форуме....предлагаю в субботу нанести визит нашему ,,архитектору,, с 388 кв.

Мы с мужем - за, давайте по времени договоримся. Мой телефон ноль шестьдесят семь двести тридцать двадцать один восемьдесят семь
20 фев 2015 09:00
я готова приєднатися. буду у будинку сьогодні після обіду, можливо завтра
20 фев 2015 11:04
Присоединюсь однозначно.. вчера спускался на 19 этаж, осмотрел мусор в мешках. Просто бетон, без следов арматуры на нем. Нужно смотреть квартиру. Вчера и сегодня подо мной, на 24, тоже что-то сносили, кувалда гремит. Спущусь, если не пустят, завтра можем коллективно зайти.
20 фев 2015 11:51
От з"явилися фото з квартири 403. Не знаю, наскільки все критично. Фотографував не я, тому подробиць не знаю.
20 фев 2015 12:33
без матов посмотреть не удалось....оконный проем вывалили напрочь...и проем в холле расширили если не ошибаюсь
20 фев 2015 13:44
Цитата "sf55":
От з"явилися фото з квартири 403. Не знаю, наскільки все критично. Фотографував не я, тому подробиць не знаю.

Морду бить и на кол садить таких умников с.... ка :protest:
20 фев 2015 16:25
Цитата "Nikolay79":

Морду бить и на кол садить таких умников с.... ка :protest:

Час назад был 1секц. 19эт. возле грузового лифта были сложены вырезаные бетонные плиты с арматурой.
20 фев 2015 16:53
Цитата "FiReLli_74":

Час назад был 1секц. 19эт. возле грузового лифта были сложены вырезаные бетонные плиты с арматурой.

Сусіди, фотографуйте все. Можливо, завтра вивозити будуть - машину та господара квартири зафіксувати! Стіна скільки см була (товщина плити)?
20 фев 2015 18:29
Это было сложено возле грузового лифта на 19-м этаже в 3-й секции. На собрании жильцов завтра постараюсь быть.
20 фев 2015 19:47
Цитата "FiReLli_74":

Там работники с 114 кв вынесли!
20 фев 2015 22:29
З третьої секції в 20:30 завантажували плити. Говорять, з квартири 388.

20 фев 2015 22:31
Більше фотографій з 1ї секції, 19 поверх.

21 фев 2015 04:40
Афигеть!!!! Это же прям надомной!!!! Когда мы у них были, так там вырезали только туалет. :ded:
21 фев 2015 05:28
аппетит приходит во время еды...так гляди и все стены вынесут ,сделают себе студию-будут жить и наслаждаться , а мы репу чесать -обвалиться или нет
21 фев 2015 07:52
доброго дня всім! :hi:
Відповідно до ст. 24 Житлового Кодексу для експлуатації державного і громадського житлового фонду створюються житлово-експлуатаційні організації, які забезпечують схоронність житлового фонду і належне його використання, а також контролюють додержання громадянами правил користування жилими приміщеннями.
Пропоную, на підставі цієі норми, до написання скарг в дбк-4 та Держархбудінспекцію, звернутись із колективною заявою ( можна для підписів залишити у консьєржки в 1 секціі) до нашого жеку. Єдине, що бентежить-чи завершені всі процедури по передачі нашого будиночку на баланс та утримання Жек? і коли він переіде у 2 секцію, щоб поближче до "тіла", у т.ч. порушників, був, було б набагато краще, якби майстер міг у будь-який момент вийти і зафіксувати це неподобство! :protest:
21 фев 2015 19:42
Уважаемые соседи!Плиты,которые лежат в 1 секции на 19 этаже,фрагменты перегородки между ванной и туалетом.И ничего более.Мусорные пакеты вместе с ними будут вывозиться специально нанятой машиной во вторник.НИ ОДНОЙ НЕсущей стены убрано не было!2 раза приходили из жека и проверяли.Мой телефон есть у консьержки.Если есть вопросы....
21 фев 2015 21:40
И зачем в эту перегородку арматуру лепят глупые конструкторы?....
ужс
22 фев 2015 06:21
УВАЖАЕМЫЕ СОСЕДИ!
Очень просим Вас прекратить парковаться подобным образом. А если вдруг подобная ситуация произошла - ОБЯЗАТЕЛЬНО ОСТАВЛЯЙТЕ ВАШ МОБИЛЬНЫЙ ТЕЛЕФОН, ПОТОМУ-ЧТО ВАША МАШИНА МЕШАЕТ ДРУГИМ!
23 фев 2015 10:45
Є підозри, що в 312 знесли стіни. Власник у Миколаєві зараз.
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее