Подать объявление

ЖК Святобор | City One Development | ул. Львовская, ул. Верховинная

ЗастройщикCity One Development
Сдача ЖК2017 - 2023 г.
Планировки
от 35 235 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
146из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 97.
42/43%
10/10%
15/15%
5/5%
25/26%
1. . .5658. . .75
08 май 2015 16:29
Цитата "Олександр Дядюк":



Оля - а чому ви вирішили, що ви маєте реалізувати свої права за рахунок порушення чиїхось прав? Чому ви свої права ставите вище прав тих людей, які тут є. Оля ваша злоба і агресія не за адресою - не ми причина ваших бід -а жадібність забудовника і генералів. Чому ви хочте щоб ми були рабами, щоб ми мовчали і не захищалис свої права, тому що якась Оля вирішила, що її приватні інтереси - головні у всесвіті?


Ех, потрачу ще з десяток нервових клітин і відповім вам...

От, пане Олександре, ви юрист чи як? Коли я вибрала цей об'єкт, то основним критерієм мого вибору було те що в нього є дозвіл на будівництво, тут в Києві ще треба пошукати котрий забудовник може цим похвастатись. А якщо згідно з отриманим дозволом будівництво об’єкту було розпочато, то дозвіл вважається дійсним до завершення будівництва. Як я можу спокійно дивитись на всі ваші приколи з друзями і друзями друзів, через яких будівництво зупинилось? Ви б змогли?
08 май 2015 16:39
Цитата "Olya_175":


Ех, потрачу ще з десяток нервових клітин і відповім вам...

От, пане Олександре, ви юрист чи як? Коли я вибрала цей об'єкт, то основним критерієм мого вибору було те що в нього є дозвіл на будівництво, тут в Києві ще треба пошукати котрий забудовник може цим похвастатись. А якщо згідно з отриманим дозволом будівництво об’єкту було розпочато, то дозвіл вважається дійсним до завершення будівництва. Як я можу спокійно дивитись на всі ваші приколи з друзями і друзями друзів, через яких будівництво зупинилось? Ви б змогли?



Шановна Оля - а Ви давно вирішили, що Ви особисто - найбільша цінність на цій планеті, а ваші особисті приватні інтереси - головні у всесвіті?
Ви давно прийшли до такого висновку?
От ви не можете дивитись на наші приколи - а якого хрена ми повинні мовчки дивитись - як ця варварська і незаконна (доведено судом) забудова порушує права людей?
Ну навіщо ви знову лукавите? НУ НАВІЩО?! Ви ж не гірше мене знаєте, що справжня Конституція України - СПРАВЖНЯ І РЕАЛЬНО ДІЮЧА - ХАБАР (откат) - він бог і правитель цієї країни. Ви ж чудово знаєте ціну того дозволу.
Це не ми а забудовник, отримавши за хабарі незаконний дозвіл - ввів вас в оману - але вину ви чогось покладаєте на нас.
Оля - на цьому світі є ще і інші люди окрім вас і не треба думати що ваш егоїстиичний інтерес - найбільша цінність галактики
10 май 2015 09:59
Цитата "Олександр Дядюк":

От ви не можете дивитись на наші приколи - а якого хрена ми повинні мовчки дивитись - як ця варварська і незаконна (доведено судом) забудова порушує права людей?
Це не ми а забудовник, отримавши за хабарі незаконний дозвіл - ввів вас в оману - але вину ви чогось покладаєте на нас.


Ну да, партия регионов обратилась к партии регионов за получением разрешения на строительство, ну как себе любимым можно отказать.

Вот у меня другой вопрос, вернее вопросы. Может, вы более осведомлены и я не отвлеку вас своими вопросами.

Есть Рішення 16/534 суда, в котором фигурирует строительная компания ТОВ "Девелоп Проект" (конечно оффшорная) и договор с МО №227/УПБ-6Д от 25.05.2004р, который был разорван в январе 2012 года.

Выписка
Цитата:
25 травня 2004 року між Міністерством оборони України (замовник за договором) та Товариством з обмеженою відповідальністю “Девелоп Проект” (пайовик за договором) було укладено договір №227/УПБ-6Д про будівництво житла для військовослужбовців та членів їх сімей шляхом пайової участі сторін, предметом якого (п.2.1) є визначення порядку співробітництва сторін щодо здійснення будівництва комплексу житлових будинків з вбудованими приміщеннями, офісно-адміністративними приміщеннями, підземною автостоянкою та іншими приміщеннями на земельній ділянці, загальною площею 4,6 га, яка розташована на території військового містечка №195 по вул. Львівській, 15 в м. Києві.
Відповідно до п.3.5 договору, відповідач вносить пай (п.4.2 договору) у вигляді грошових коштів на фінансування робіт (послуг, витрат) по відведенню земельної ділянки, проектуванню та будівництву шляхом здійснення оплати за власний рахунок всіх робіт з будівництва об’єкту, а часткою позивача є пай (п.3.5 договору) у вигляді майнового права використання земельної ділянки шляхом надання цієї ділянки під будівництво об’єкту.
Пунктом 3.1 договору визначено, що після введення об’єкту в експлуатацію позивач отримує частку у розмірі 20% приміщень будинку (п.3.1.1), а відповідач отримує частку у розмірі 80% приміщень будинку (п. 3.1.2 договору).


Причина расторжения:
Цитата:
відповідно до вимог ст. 5 Закону України “Про інвестиційну діяльність" є суб'єктами інвестиційної діяльності. Тобто фактично відповідач є інвестором.
Указом Президента України "Про інвестування будівництва та придбання житла для військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей" від 01.07.1993 року № 240/93 введено в дію Положення "Про інвестування будівництва та придбання житла для військовослужбовців Збройних Сил України", відповідно до п. 3 якого погашення інвестицій інвесторам, зазначеним у п. 1 цього Положення, виконується шляхом набуття ними у власність до 35 відсотків від загальної площі побудованого на інвестиційні кошти житла.
Порядок погашення інвестицій іншим інвесторам обумовлюється угодою (контрактом). Замовникам будівництва дозволено –Міністерствам та іншим центральним органам державної виконавчої влади, які мають військові формування, в окремих випадках збільшувати частку житла, яка передається у власність інвестора, до 50 відсотків.
Отже, вказаним Указом Президента України встановлено граничну частку житла, яке може бути передано інвестору в рахунок погашення інвестицій, а саме: до 50 відсотків.
Оскільки після введення об'єкту в експлуатацію Міністерству оборони України планується розподілити лише 20 відсотків від загальної площі житла в об'єкті, при цьому Товариство з обмеженою відповідальністю «Девелоп Проект» отримує 80% загальної площі завершеного будівництвом об’єкту, то недоотримання сторонами відсоткового співвідношення, згідно п. 3 зазначеного вище Положення, при майбутньому розподілі житла призведе до зменшення загальнодержавної частки житла, чим може бути спричинено шкоду економічним інтересам держави, а також суперечити моральним засадам суспільства, нормам чинного законодавства, зокрема Цивільного кодексу України, Земельного кодексу України, Закону України "Про інвестиційну діяльність", Закону України "Про використання земель оборони".
Відповідно до ч. 1 ст. 215 ЦК України підставою недійсності правочину є недодержання в момент вчинення правочину стороною (сторонами) вимог, які встановлені ч.ч. 1-3, 5, 6 ст. 203 ЦК України.

Суд признал правоту МО и аннулировал договор.

Застройщик - "Глобал инвест"- оффшорная компания по той же Львовской 15.
Цитата:
18.11.2004року, Головне управління розвідки Міністерства Оборони України уклало договір №36, з передачею земель у приватну власність «На пайову участь у будівництві житла», з ТОВ «Глобал Інвест», код ЄДРПОУ 33139890

Есть Рішення 15/036-09 суда, в котором видно, что договор между МО и Глобал-инвест еще действительный и они заочно передали 5 квартир по Львовской 15 и хотят передать еще 5 в Броварах. Решение от 14.09.2009 года.

Исходя по "ПРОСПЕКТ ЕМІСІЇ ОБЛІГАЦІЙ ТОВ «ІНВЕСТ-БУДРЕСУРС» (Серія A, B) речь идёт о
Цитата:
Договорі «На пайову участь у будівництві житла» від 18.11.2004р. №36
и участке
Цитата:
45528 (сорок п’ять тисяч
п’ятсот двадцять вісім) квадратних метрів.


[size=150]Каким образом на одном и том же участке под строительство одного и того же объекта – два разных застройщика.[/size]

Так же мы знаем о решении Киеврады 28.09.2006 № 83/140, которое сейчас уже аннулировано, но принималось решение по проекту: 4,48 га, - 24 дома в 2-3 этажа на 60 квартир и 0,32 га - один дом в 20 этажей на 152 квартиры.

Потом у Глобал-Инвест в 2008 году (уже после получения ГосАкта по проекту для Киеврады 2006) был проект на 1480 квартир
Цитата:
Площадь участка – 4,5528га. Проектируемый жилой комплекс размещается на территории бывшего военного госпиталя. В состав комплекса входят: пять 24-этажных жилых домов, 12-ти секционное жилое здание с перепадом высот – 20-24 этажа, 9-этажное здание наземного паркинга для 500 автомобилей, два подземных двухуровневых паркинга и здание детского сада на 120 мест.


[size=150]Что после получения всех разрешений можно запросто менять проекты в сторону увеличения? Ведь фактически проект, поданный в Киевраду на 212 квартир, а сейчас на 2632 квартиры? Он увеличился в 12 раз!
[/size]
Я понимаю, что «третья очередь» – не менялась, ну подумаешь 152 квартиры и 191. Но все же?

Спасибо.
10 май 2015 12:49
Prichina, существует стандартная схема получения фактически на шару за смешной процент квартир земель МО, которую активно использует ЮПД (например, при строительство Новопечерских Липок) и которой не брезгуют псевдо-государственные застройщики вроде сборища офшоров под брендом Укрбуд.
1. Заключается договор с указанием процента площадей.
2. Утверждается фиктивный проект со смешными ТЭП.
3. Согласно условиям договора из п.1, подписывается дополнение к договору, где проценты переводят в абсолютные показатели площадей и закрепляются квартиры за МО.
4. Вносится изменение в проект строительства, которым ТЭП увеличивают до желаемых, а чинуши МО, курирующие вопрос, получают откат за молчание по вопросу пересмотра дополнения из п.3.
На выходе 15-20-25-30 % из первоначального договора превращаются в 5-8 и меньше процентов от конечного объекта строительства.
P.S. Укрбуд по ЖК Оберіг изначально заключил договор под 8% квартир, суд отменил старый договор, воры заключили новый и тырят дальше квартиры у МО, но "активисты", вроде "принципиального" Дядюка молчат - там нет протестующих местных жителей, так что не пропиаришся.
10 май 2015 14:55
Цитата "Prichina":


Ну да, партия регионов обратилась к партии регионов за получением разрешения на строительство, ну как себе любимым можно отказать.

Вот у меня другой вопрос, вернее вопросы. Может, вы более осведомлены и я не отвлеку вас своими вопросами.

Есть Рішення 16/534 суда, в котором фигурирует строительная компания ТОВ "Девелоп Проект" (конечно оффшорная) и договор с МО №227/УПБ-6Д от 25.05.2004р, который был разорван в январе 2012 года.

Выписка

Причина расторжения:



Цей указ Президента був дійсний до кінця 2005 року - і втратив чинність. От і виходить що договір під 20% розірвали - і уклади під 7 %.
От чого така херова розвідка в АТО - генерали не мають коли займатись інтересами держави - воруют
11 май 2015 07:14
Цитата "GeorgeM":
Prichina, существует стандартная схема получения фактически на шару за смешной процент квартир земель МО, которую активно использует ЮПД (например, при строительство Новопечерских Липок) и которой не брезгуют псевдо-государственные застройщики вроде сборища офшоров под брендом Укрбуд.
1. Заключается договор с указанием процента площадей.
2. Утверждается фиктивный проект со смешными ТЭП.
3. Согласно условиям договора из п.1, подписывается дополнение к договору, где проценты переводят в абсолютные показатели площадей и закрепляются квартиры за МО.
4. Вносится изменение в проект строительства, которым ТЭП увеличивают до желаемых, а чинуши МО, курирующие вопрос, получают откат за молчание по вопросу пересмотра дополнения из п.3.
На выходе 15-20-25-30 % из первоначального договора превращаются в 5-8 и меньше процентов от конечного объекта строительства.
P.S. Укрбуд по ЖК Оберіг изначально заключил договор под 8% квартир, суд отменил старый договор, воры заключили новый и тырят дальше квартиры у МО, но "активисты", вроде "принципиального" Дядюка молчат - там нет протестующих местных жителей, так что не пропиаришся.


Спасибо за ответ. Схемы и махинации понятны. Это все на поверхности. И Государство устраивает, ведь прикрыто все дополнительными соглашениями, договорами. Не смотря на то, что земля передана застройщику абсолютно безвозмездно, то есть даром.
Прямой пример ЖК Видпочинок - для военных 24% от всего жилья, но столица имела право выкупить 23% по дополнительному соглашению, что и было сделано, да и от 1% потом "отказались". Вот так, из 300 квартир военные не получили ни одной. И все "законно" и "прозоро".

Государство так же устраивает, что один из самых доходных и прибыльных бизнесов Украины, вместо того, чтобы приносить немаленький доход Украине уходит "законно" на Кипр и другие офшорные зоны.
Но при этом, подобным бизнесам предоставляются многочисленные и разнообразные льготы и дают зеленый свет для расширения и процветания бизнеса.
11 май 2015 07:20
Цитата "Олександр Дядюк":

Цей указ Президента був дійсний до кінця 2005 року - і втратив чинність. От і виходить що договір під 20% розірвали - і уклади під 7 %.
От чого така херова розвідка в АТО - генерали не мають коли займатись інтересами держави - воруют


Спасибо, а как же передача 15% квартир, от каждого новостроя, для социального жилья?

Ну понятно, мы все смотрели империю антивкуса экс министра МО Пшонки, жаль что не ко всем его генералам заезжали.
11 май 2015 07:32
Цитата "Олександр Дядюк":

Цей указ Президента був дійсний до кінця 2005 року - і втратив чинність. От і виходить що договір під 20% розірвали - і уклади під 7 %.
От чого така херова розвідка в АТО - генерали не мають коли займатись інтересами держави - воруют

Жаль, очень жаль. А пока, 0,63% и нет гарантии, что нет дополнительного соглашения, где и от этих унизительных 13 квартир откажутся.
Так, как отвечал представитель МО на комиссии - МО понятия не имеет о точном количестве квартир их ЖК и метраже. За 2 года из Хабина выдавили устно "около" 150 квартир. Но для суда никаких доказательств даже на 13 квартир не предоставили, т.ч. и это может оказаться "филькиной грамотой".
12 май 2015 07:55
Цитата "Олександр Дядюк":


Шановна Оля - а Ви давно вирішили, що Ви особисто - найбільша цінність на цій планеті, а ваші особисті приватні інтереси - головні у всесвіті?
Ви давно прийшли до такого висновку?
От ви не можете дивитись на наші приколи - а якого хрена ми повинні мовчки дивитись - як ця варварська і незаконна (доведено судом) забудова порушує права людей?
Ну навіщо ви знову лукавите? НУ НАВІЩО?! Ви ж не гірше мене знаєте, що справжня Конституція України - СПРАВЖНЯ І РЕАЛЬНО ДІЮЧА - ХАБАР (откат) - він бог і правитель цієї країни. Ви ж чудово знаєте ціну того дозволу.
Це не ми а забудовник, отримавши за хабарі незаконний дозвіл - ввів вас в оману - але вину ви чогось покладаєте на нас.
Оля - на цьому світі є ще і інші люди окрім вас і не треба думати що ваш егоїстиичний інтерес - найбільша цінність галактики


Пане Олександре, я дуже вибачаюсь, що притисняю Ваші інтереси.
Дайте рекомендацію інвесторам на що звертати увагу при виборі об'єкту, якщо не на наявність дозвільної документації, дуже цікаво почути думку юриста. Як знати, що через якийсь час на об'єкті не з'явиться пан Дядюк та інші месники?

P.S.Ви вже навели справедливість з демографічною ситуацією на Осокорках і Позняках Дніпровського району міста Києва в якому проживаєте? Кожного разу, коли проїжджаю вашим районом до аеропорту, милуюсь мальовничими парками і "столітніми соснами", що стоять обабіч дороги. Там напевно більшість діточок є малограмотними :'( , через густоту населення в районі де як ви кажете "лохам впарюють квартири" (я дивуюсь як ви купили собі там помешкання :@-: ви ж не якийсь там лох...чи не приведи Господь ви теж 8-()), постійно б'ють фонтани з водопровідних труб і насувається армагедон.
Розкажіть яке воно життя на тому березі.
12 май 2015 09:00

цікава статистика //kga.gov.ua/dani-pro-administrativnij-p odil-ta-naselennya-mista-kieva в Дніпровському районі (звідки походить наш юридично підкований пан), густота населення складає 5075 чол./кв.км, а в Святошинському - 3075 чол./кв.км. Щось пан Дядюк погано дбає про свій район
Як то кажуть ви бачите чуже під лісом, а не своє під носом...

12 май 2015 16:55
Ольга, по вашему ответу сразу видно как вы знаете город и что вы тут недавно.

Если рассуждать как вы - езжайте туда, откуда приехали и наводите там порядки. Это вы приехали в Киев и начинаете диктовать где, что и кому делать. Давайте и Хабина с Хмельницким отправим в Россию. Да и всех иностранцев и иногородних постоянно проживающих в Киеве отправим наводить порядки по месту прописки, только потому, что Оля так решила.

Но дело не только в этом.

Давайте поговорим о самых крупных проблемах нашего микрорайона.

Вы, например, знаете, что в очередях, по нашему микрорайну, больше 4000 детей в садики.
Еще больше школьников. Школы - три.
В одной стоимость обучения 17 тыс. дол. в год. Она для дипломатов, иммигрантов, иностранцев.
В другую принимают детей со всего Киева. (И её застолбили за вами пожизненно :))
И во второй и в третьей по 32-36 детей в классе. Обе требуют капитального ремонта...

И при этом ваш божок-застройщик меняет проект и убирает из него садик и увеличивает проект.

А ну чтобы получить разрешения подает проект на 212 квартир, а не 2632. Ну да, новых 500 жителей или 7000 это такая мелочь.

Оля, это вы пока одна, а примерно - 4-5 тыс. будут с семьями, а у 3-4 тыс. будут машины.

А о том, что объект проблемный известно и понятно. В нормальных новостройках проблема купить, уже все перекуплено серыми риелторами и перекупщиками. А вас за 2 года набралось 48. Что уже о многом говорит.
22 май 2015 13:26
А что делает отдел продаж на Верховинной? Wi-fi работает, уборщица- дворник метут, кто-то из менеджеров курит на крылечке... Вот интересно послушать, что обещают. Зашел бы, но изобразить заинтересованное лицо не получится.
10 июнь 2015 08:23
Цитата "vvm_":
А что делает отдел продаж на Верховинной? Wi-fi работает, уборщица- дворник метут, кто-то из менеджеров курит на крылечке... Вот интересно послушать, что обещают. Зашел бы, но изобразить заинтересованное лицо не получится.


:ura: :super:
22 июнь 2015 20:54
Сегодня проходя мимо забора со стороны ТЦ Континент, заметил что восстановили фанерный щит на котором был размещен паспорт объекта. Интересно что застройщик на нем разместит и кто дальше, безрезультатно, попробует застроить и так почти разрушенный сквер?
23 июнь 2015 10:12
Цитата "борец за справедливость":
Сегодня проходя мимо забора со стороны ТЦ Континент, заметил что восстановили фанерный щит на котором был размещен паспорт объекта. Интересно что застройщик на нем разместит и кто дальше, безрезультатно, попробует застроить и так почти разрушенный сквер?


Судя по всему, вследствие вот этого решения:

17 червня 2015 року Вищий адміністративний суду України розглянув судову справу № 826/19257/13-а про визнання протиправним та скасування рішення Київради про надання та передачу ГУР МОУ земельної ділянки під будівництва житлового комплексу Святобор на вул. Львівська, 15. За результатами розгляду названої справи в ВАС України, скасовано постанову апеляційної інстанції від 19.12.2014 та залишено у силі рішення першої інстанції від 24.02.2014. Тобто, ВАС України підтвердив законність виділення та використання земельної ділянки для цілей будівництва житлового комплексу.
25 июнь 2015 20:31
Вот и пришел полный КАПЕЦ нашему району...всех поздравляю!!! Краны заработали стройка возобновилась...учитывая сколько машин и так уже тут ездит и количество непонятно откуда столько народу....это начало хаоса ребята...(Также я учитываю нынешний напор воды в кране уже не говоря о горячей, чувствую в скором времени это коснется электричества, и втрое выросшей очереди в нашу поликлинику)
26 июнь 2015 07:15
Не расстраивайтесь, впереди еще суды и мы 100% спасём наш район!
26 июнь 2015 09:43
Цитата "vatel":
Вот и пришел полный КАПЕЦ нашему району...всех поздравляю!!! Краны заработали стройка возобновилась...учитывая сколько машин и так уже тут ездит и количество непонятно откуда столько народу....это начало хаоса ребята...(Также я учитываю нынешний напор воды в кране уже не говоря о горячей, чувствую в скором времени это коснется электричества, и втрое выросшей очереди в нашу поликлинику)

Какая "тонкая" ирония.
Как напор воды у Вас влияет на стройку и недострой уже?

Вы еще предложите лавочки поставить как хабин, что бы решить ВСЕ проблемы возникающие из-за комплекса.
26 июнь 2015 11:16
Цитата "Aribeth":

Какая "тонкая" ирония.
Как напор воды у Вас влияет на стройку и недострой уже?

Вы еще предложите лавочки поставить как хабин, что бы решить ВСЕ проблемы возникающие из-за комплекса.


Извините..ваше ехидничество очень наверное приносит вам удовольствие а жителям от этой застройки совсем невесело..., насчет лавочек это ваша бурная фантазия...мне лично пусть бы осталось так как есть...ни парка ни комплекса...!
26 июнь 2015 11:18
Цитата "Karas":
Не расстраивайтесь, впереди еще суды и мы 100% спасём наш район!


В прошлый раз тоже суды...так успели выгнать 6 этажей и уничтожить 70% насаждений деревьев)), ну деваться некуда...надежда на свободовцев...
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .5658. . .75
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx