Подать объявление

ЖК ParkTown | Парк Таун | Гостомель, ул. Охотничья, 5-17

ЗастройщикBIG development
Сдача ЖК2016 - 2023 г.
Планировки
от 22 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
106из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 122.
7/6%
6/5%
14/11%
33/27%
62/51%
1. . .8688. . .166
30 май 2017 21:51
ts3, спасибо.
31 май 2017 12:32
Тоже не понимаю про отсутствие обратной связи...
Я единственный раз за полгода заехал в ПТ, случайно встретил Тимура и получил ответы на ВСЕ интересующие меня вопросы. Не встретил бы - тогда набрал бы номер ОП. В чем проблема то?

Давайте здесь делиться конкретными предложениями, а не разводить "одна баба сказала". И все будет на позитиве. :super:
31 май 2017 21:39
Обратная связь есть. Еще не было случая чтобы Тимур не ответил.

Кстати, вот наглядный пример из других ЖК как защитить лифт при помощи ОСБ. Как по мне, весьма неплохо.
01 июнь 2017 09:52
Я думаю, застройщик, знает о таком варианте! Я знаю даже практику, что если кто-то делает ремонт, то даже индивидуально под свой ремонт обшивают лифт. Но Тимур говорит, что все упирается в грузоподъемность лифта, что возить в нем буду выше дозволенного и тогда Жк слетит с гарантии. А в первой 7-Ее, уже запустили лифты?
01 июнь 2017 14:59
Насколько я помню говорили именно о тросах, которые держат лифт, что при перегрузке они растягиваются и, соответсвенно, это не гарантийный случай (перегруз). Гарантии нет, а ремонт/замена дорогая
01 июнь 2017 15:41
В OTIS стоят ограничители + их можно регулировать как угодно.
О какой перегрузке и растяжке троса речь?
Есть разница будет ли ехать 5 человек массой 80кг(400кг) или же это будет плитка весом 400кг?
01 июнь 2017 16:14
Может, можно написать официальный запрос в OTIS, на счёт эксплуатации лифтов, уточнить все эти вопросы, а потом с этим ответом ехать в ОП?
01 июнь 2017 20:38
Цитата "lyubchenko24":
Может, можно написать официальный запрос в OTIS, на счёт эксплуатации лифтов, уточнить все эти вопросы, а потом с этим ответом ехать в ОП?

Мне кажется это лишним, потому что предположение о некоем фатальном ущербе для лифтов от наших ремонтов изначально абсурдно. Лифт можно защитить, перегруз исключить, все это понимают. Истинная причина по которой в доме/домах нет и не будет в ближайшее время лифтов скорее всего другая, надо ее выяснить.
01 июнь 2017 21:27
ОП сказали что, лифты в домах 1-2 не грузовые поэтому с задержкой в год после сдачи будут пускать, в 5-8 будут грузовые поэтому скорее всего сразу, хотя кажеться истинная причина в другом. Главное что бы стройка строилась, получается симпатично, особенно мозаика.
01 июнь 2017 22:19
Так же считаю что проблема в чем то другом,чем договор/перегрузка/ или ещё что-то.
Перегрузка решаешься увиливанием ограничителя.
Что б не зашарпали - оббить чем либо.

А через год не будет стройки??Тоесть срок что б завершить все ремонтные роботы год??
Сомневаюсь..
И получиться что как только его запустят его убьют тем что зашарпают кто отложил стройку..
А половина жителей будет материться потому что выкинули не малую сумму за то что таскали на верх.
Очень жаль что тут мало людей,что б можно было как то сгруппироваться и комплексно подойти к этому вопросу и поднажать застройщиков.
Так как естественно когда по одному будем спрашивать и говорить что можна обшить,можна грузоподъёмность уменьшить ,если застройщик боиться перевес и что-то случиться и не попадёт под гарантийное обслуживание,
03 июнь 2017 00:43
Усім привіт! На жаль брак часу зменшує присутність на форумі, постараюсь надати максимум інформації, відповісти на питання та додати цікавих фото, які не усім складом потрапили у фотозвіт на сайті.

Далі відповіді по питанням:

Тріщини стяжки підлоги та інші недоліки. Мали розмову з Андрієм і він повідомив, що будь які недоліки усуватимуться в робочому порядку. За Вами лише відповідна заявка.

Кондиціонери у 9ти поверховому будинку.
Як писав ts3, дренажний канал йде від внутрішнього блоку, що в залежності від його розташування полегшує підключення до каналізування. Ми розуміємо, що це не популярне рішення при цьому ніколи не приховували таких вимог, ми завжди акцентуємо увагу про те що питання архітектурної цілісності є важливішим за бажання власника квартири втілити свої потреби за рахунок площі за межами своєї квартири. Кожна квартира забезпечена місцем для розміщенням кондиціонерного блоку, яке передбачене проектом, порушення його цілісності неприпустиме.
"Приховані під фасадом" магістралі за вартістю не стануть дешевшим рішенням для Вас як для клієнта, адже відобразилось би у вартості м2 для усіх клієнтів, в такому випадку за таке рішення змушенні були б платити абсолютно усі жителі 9-ти поверхового будинку, навіть ті хто не планує встановлювати кондиціонери, а таких чимало. Так чому ж всі та кожен змушені платити за небажання окремих власників квартир йти на витрати по забезпеченню особистих потреб. Ми розглядали варіант встановлення зовнішніх "корзин", таке рішення не розв'язує проблеми з порушення архітектурної цілісності так ще й просто дасть змогу усім бажаючим обійти регламент по цивілізованому відведенню конденсату, що призведе до проблем побутового типу. Нам вже знайома практика інших ЖК де люди просто воюють між квартирами різних поверхів через такі проблеми. Невже ви гадаєте що приймати участь у таких процесах для забудовника це легка задача? Набагато простіше було б просто відпустити ситуацію і споглядати, як жителі самі вирішують свої проблеми і паралельно перетворюють будинок на свій "архітектурний витвір". Ми вирішили з самого початку розробити регламент, який всім буде відомий та дозволить зберегти ваші ж інвестиції.
Після придбання праски, ви почнете скаржитись виробнику на те що на ній пригорає яєчня? Усе має свій функціонал, якщо є потреба у встановленні кондеціонеру то потрібно бути готовим виконати заздалегідь оголошені умови. Ми залюбки надамо контакти компетентних та розумних за вартістю послуг працівників компаній, які займаються кондиціонуванням, навіть з числа жителів ЖК є відповідні люди.

Ліфти.

Ми змушені надзвичайно уважно підійти до питання запуску ліфтів, що взагалі ніякого задоволення нам не приносить адже знову ці рішення не популярні, принаймні станом на сьогодні. Ставити в приклад випадки з Києва чи навіть регіону де на 1 ліфт - мінімум від 100 квартир та в рази більше - просто недоречно. 90% забудовників не вмикають ліфти з першого дня введення в експлуатацію будинків по тим чи іншим причинам. За рік роботи ліфтової кабіни у режимі "я роблю ремонт" вартість на "ТО" або ремонт просто шокує вас, жоден не візьме на себе персональну відповідальність - це сумна статистика цілої шаради ЖК, окремих будинків. Навіть програмування датчика ваги проблему не вирішує, адже замість однієї поїздки ви зробите дві та більше - це буде на 50% будівельне сміття, як би ви самі на сьогодні себе не запевняли у іншому. Навіщо взагалі було купувати дорогі тихохідні ліфти?!
З особистої практики. У будинку де я поки що проживаю, перші місяці після здачі будинку у ліфт засипали будівельне сміття ЛОПАТОЮ, застеливши мішковину розміром 50х50 см, ЛОПАТОЮ КАРЛ! Вибачте за каламбур та за приклад не "по адресі", але на сьогодні ліфт якому 2 роки працює з перемінним успіхом і відповідним шумом, місцевий приватний ЖЕК який робить більше ніж максимум зібрав кошти за декілька місяців ще 1,5 років тому на встановлення датчиків, які мали мінімізувати збої в роботі ліфту під час завантаження та розвантаження - це не стало панацеєю, ліфт працює з перемінним успіхом.
На 80% відповідальних жителів, знайдеться 20% які зведуть все "на нівець".

На сьогодні у ЖК ПАРКТАУН ми маємо надзвичайно сумну практику по відношенню до будинку з боку будівельних бригад, які виконують ремонтні роботи. Жодні заходи серйозно не допомагають, а все тому, що сам ремонт для кожного - це серйозне випробування і не у всіх вистачає часу слідкувати за процесом. Ми звісно ж на свому рівні ліквідовуємо наслідки. Тому на сьогодні компанія дотримується рішення по утримання від запуску ліфтових кабін лише на період першої найбільшої хвилі ремонтів, яку з вірогідністю у 200% можна наректи "Вандальною". Адже пофарбувати стіни суттєво дешевше аніж перспектива ремонту доволі дорогих механізмів ліфтів. Як показує практика вже після того, як заїздять перші квартири, контролювати внутрішні процеси стає реальнішим завданням. В любому випадку запуск з першого дня неможливий так як після введення в експлуатацію ліфт необхідно передати на баланс експлуатуючої компанії, що також забирає час. Представники ОТІС Україна також не завжди, відповідно до назначених дат виконують зобов'язання по встановленню обладнання у зв'язку з шаленим попитом.

Вже на наступному тижні ми вмикаємо ліфти у першому будинку у парадних де є певна кількість заселених квартир і в парадній де є пані в особливому стані. Ми знаходимо компроміси та робимо все щоб мала проблема сьогодні не перетворилась у велику вже за рік.
Очевидно, що більшість компаній з доставки буд.матеріалів тарифікують послуги непомірно високо. Ми більше уваги приділяємо питанню по організації послуг з розвантаження/завантаження матеріалів/техніки, тощо на Ваш поверх для мінімізування незручностей.

На жаль на сьогодні надзвичайно велика кількість новобудов створюється та обслуговується за принципом "вгодити" своєму клієнту конкретно сьогодні, просто використовуючи
недалекоглядність та відсутність відповідного досвіду у більшості клієнтів. Мета проста - продати. Паралельно, відповідальність за свою слабкість у прийнятті окремих рішень, які можуть бути непопулярними, перекладають на плечі майбутніх жителів за рахунок створення ОСББ чи ін. Я неодноразово повторюю що все керівництво компанії та її працівники усвідомлюють що нам з вами спілкуватись ще не один рік, як мінімум у якості сусідів, тому робимо усе щоб результати нашої роботи мали довготривалий лише позитивний характер. Ви не повинні бути заручниками дій забудовника коли вже за 5-10 років житло просто втратить свою актуальність через швидкий процес "старіння" у зв'язку
з надзвичайно низькою якістю обраних матеріалів та виконання робіт, перенаселення ЖК через бажання забудовника використати територію забудови на максимум, що на сьогодні зустрічається чи не в кожному ЖК.

Richmond 009
На питання ліфтів відповідь вище. Зауваження щодо малярних робіт доречні, проблеми будуть ліквідовані. Дякуємо за Ваше звернення.

Bershik
Передбачений законом Уркаїни регламент та послідовність увімкнення комунікаційних мереж, суттєво відрізняється від того як Ви думаєте. Якби мали контакти пана президента, залюбки додали б їх на нашому офіційному сайті :winky:

Каналізування.
Водовідведення централізоване! Ми маємо усю дозвільну документацію з використання централізованих мереж по водовідведенню, самі магістралі діючі, я особисто надавав фотозвіт відповідних каналізаційних вузлів.
Є проблема пов'язана з тим що колосальна кількість будівельного сміття потрапляє у каналізаційну магістраль і ми за власний рахунок усуваємо подібні проблеми з залученням техніки при цьому нікого не турбуємо,
ні ЖЕК для відшкодування збитків, ні жителів. Особисто мені відомо два випадки коли доводилось виконувати такі роботи. Головний інженер особисто проводить розяснювальні роботи бригадам, які у ході ремонтних робіт просто скидають сміття у каналізацію.

Lyubchenko24 підозри у Ваш бік на рахунок приналежності до касти конкурентів просто не можуть не виникати, достатньо перечитати Ваші повідомлення, Ви чіпляєтесь за найменшу можливість знайти хоч якісь недоліки у забудовника.
Ми ніколи не казали що помилок немає, але ж не газ з балонів та каналізування з вигрібних ям при наявності конкретних фактів :wow: Так діють саме ті хто зацікавленні в максимальному негативі, очевидно з метою вплинути на загальне враження усіх хто читає цю гілку,
яка створена для того щоб кожен мав змогу висловити свої думки з приводу будь-яких подій з життя ЖК. В любому випадку бажаємо Вам лише добра, адже складається враження, що довкола Вас забагато негативу.
Беріть приклад з решти реальних клієнтів, тут безліч різних відгуків, 90% є конструктивними або ж мають конкретну мету. Тут кожен, намагається знайти рішення чи вказати на проблему з конкретною цілю - покращити свій ЖК, чому ми вдячні. Чимало проблем довелось уникнути саме з інформації на форумі.
Gleb S, Вам особисто дякую за те що переймаєтесь щодо моєї відсутності, намагатимусь знаходити можливість, як умога частіше тішити Вас своїм позитивним настроєм :super:

Дякуємо усім хто підтримав нас так чи інакше, Ваша підтримка нам надзвичайно допомагає. Всі діалоги, критика та пропозиції обов'язково розглядаються керівництвом компанії і у випадку доцільності та реальної можливості приймається до роботи.

Залюбки приймемо усіх охочих на будь-які обговорення та пригостимо смачною кавою :hi:

З повагою, Лучков Тимур.
03 июнь 2017 05:30
Тимур, спасибо! я правильно понял, что:
1). Конденсат от внутренних блоков уводить в канализацию. По расположению наружных блоков - будут разработаны инструкции?
2). Лифты не включат первый год, потому что эксплуатация слишком интенсивная (именно часто ездить будут, а не перегруз и механические повреждения кабины)?

Несколько вопросов:
1). Кондиционеры: Что будет, если кто-то проигнорирует инструкции по установке? Как быть тем, кто сделал ремонт и понял, что кондиционер все таки нужен?

2). Будут ли оборудованы датчиком веса лифты, которые устанавливает ПТ?

П.С. И Вы забыли фотографии добавить :yes: :yes: :yes:
03 июнь 2017 08:06
Добрый день, Тимур! Спасибо, Вам большое, за все ответы! Мне очень жаль, что у Вас сложилось такое впечатление обо мне. Думаю когда мы заедем " на посмотреть" в ЖК, возможно я встречу Вас и ещё раз познакомлюсь с Вами лично, да бы развееть Ваше сомнения. Но если проблема лифта, меня мало волнует, то вопрос о сдаче 3 секции 2- й семерки меня прям очень волнует, когда же уже будет сдача? А ещё все таки вопрос об ограждении от парка, оно не планируется вообще или вопрос подлежит обсуждению? Спасибо.
03 июнь 2017 08:07
Могу ли я оборудовать свой балкон системой блоков для подъема на верхние этажи родителей-пенсионеров и не испортит ли это внешний вид дома в первый год эксплуатации?Ну или хотя бы кран-балку?После запуска лифта естественно обязуюсь все демонтировать.
03 июнь 2017 08:21
А фото где?
03 июнь 2017 08:22
Привіт :hi: .
Тимур, раді чути та вдячні за відповіді на питання!

Однак, хотілось би почути відповіді на питання які є актуальними для всіх інвесторів першої 9, а саме:
- на якій стадії будівництво, тобто, що зараз саме роблять, чого ще чекаємо.
з фото видно, що завершують плитку на вулиці і клумби (надіюсь там таки посадять якусь ялиночку :yes:, колись давно просили).
Однак, з фото не зрозуміло, що в середені(((коли планують влаштовувати двері, котли і тп.

Буду вдячний за подробиці. Розумію, що можу персонально звернутись до ВП, однак питання є актуальними для всіх.
03 июнь 2017 08:28
Ваши доводы насчет лифтов понятны, но тем не менее не совсем убедительны. То что если ограничить полезную загрузку лифта то увеличиться количество подъемов это не довод, лифт для этого и служит, а когда все заселяться и дети летом туда сюда будут ездить какое количество подъемов будет? Раз разговор зашел про стоимость, огласите стоимость нового лифта с наладкой и цены на обслуживание, что бы был предметный разговор.
03 июнь 2017 08:44
Кондиционеры:

Конечно кто то еще пользуется домашним телефоном через укртелеком, но это такое ...

Есть перечень необходимого оборудования жилых помещений и коммуникаций, в которые за последнее время вошли такие как; климатические установки и системы вентиляции, интернет (IPTV) и выпали стационарные телефоны, антенные коаксиальные кабеля, точка подключения радио и спутниковый ТВ.

Поэтому ПТ пожалуйста предъявите людям схему подключения кондиционеров для примера, что бы было понятно что куда. Архитекторы конечно у вас классные но не одним дизайном ....
03 июнь 2017 08:53
Цитата "ts3":
Тимур, спасибо! я правильно понял, что:


Добрый день! :hi:
1). Конденсат от внутренних блоков уводить в канализацию. По расположению наружных блоков - будут разработаны инструкции?
Расположение наружных блоков не зависимо от дома сугубо внутри лоджии/балкона.
2). Лифты не включат первый год, потому что эксплуатация слишком интенсивная (именно часто ездить будут, а не перегруз и механические повреждения кабины)?
Здесь все в совокупности. Лифт не должен работать на пределе заявленных характеристик. И все же - это не означает что мы будем ждать пока заселиться весь дом. Вопрос включения лифтов в отдельных парадных/домах будет оговариваться с жителями с аргументированным пояснением.

Несколько вопросов:
1). Кондиционеры: Что будет, если кто-то проигнорирует инструкции по установке? Как быть тем, кто сделал ремонт и понял, что кондиционер все таки нужен?

В данном случае сложность решения задачи крайне индивидуальна. Но в любом случае без использования дренажного насоса и затрат на него практически не обойтись. При "правильных руках" сам насос прячут за внутренний блок, трубка которая отводит воду в канализацию от насоса толщиной как трубка медицинской капельницы и в случае наличия например натяжного потолка, либо других возможных вариантов позволит незаметно вывести слив в канализацию без серьезных ремонтных работ.
Исходя из этого мы конечно советуем вывести заранее магистрали что не так затратно в соотношении даже с покупкой самого кондиционера и позволит в будущем избежать неудобств.

2). Будут ли оборудованы датчиком веса лифты, которые устанавливает ПТ?
Все лифты оборудованы соответствующими датчиками. Ограничитель веса присутствует.

П.С. И Вы забыли фотографии добавить :yes: :yes: :yes:
Извините за задержку, вынужден был работать с 3g интернет. Сейчас уже с офиса готовлю к отправке :hi:

С уважением, Лучков Тимур.
03 июнь 2017 09:25
Отже, обіцяні фото. Прошу написати, повідомити ... якщо є бажання побачити на форумі/сайті у фотозвіті якісь конкретні локації, квартири та ін. Буду вдячний за допомогу.

Будинок 1.

Вже на наступному тижні відбудеться запуск ліфтів у парадних де найбільша кількість жителів з квартирами де ремонти вже завершені.
На тему ліфтів я зупинився детальніше у іншому листі.

Будинок 2.

У ДАБІ обіцяють передати декларацію про готовність парадних 3,4,5,6 вже на наступному тижні. Нами вже більше місяця, як виконані всі необхідні умови по отримання відповідної документації.
Станом на сьогодні на 99% завершені роботи з оздоблення тротуарною плиткою доріжок з боку під'їзду до будинку. Нарешті отримали тротуарну плитку для "мощення" доріжок
з середини двору біля парадних. Готуємо парадні до генерального прибирання. Завершуємо роботи по інсталюванню систем автоматичного поливу газону.

Будинок 3.

У парадній роботи з оздоблення плитки йдуть лише на першому поверсі і там залишилось на декілька днів. Фасад з східного боку на деяких ділянках вже пофарбований.
Встановленні двері на всіх поверхах. Фарбуємо стіни та готуємо парадні до генерального прибирання. Ми пройшли перевірку з ДАБІ, усунені всі недоліки за вимогами інспекторів, поданні необхідні документи для отримання декларації, робимо усе щоб пришвидшити як будівельні процеси так і документальні. Дякуємо за розуміння.

Будинок 4.

На фіналі роботи по розведенню головних комунікаційних мереж(електрика, каналізування, водозабезпечення), йдуть фасадні роботи з східного напрямку.

Будинок 5-6.

У 5му будинку зводяться міжкімнатні стіни та монтуються головні комунікаційні мережі. У будинку 6 на 90% завершені цегельні роботи, готуємось до аналогічних з 5м
будинком робіт.

Будинок 7-8.

Монолітні роботи на 1му та 5му поверхах 7 та 8го будинку відповідно.

Будинок 9.

Залито фундаменту подушку, розпочато роботу по армуванню цокольного рівня.


Паралельно йдуть земляні роботу по котловану підземного паркінгу. Замовлено обладнання для облаштування тимчасового дитячого майданчику у парковій зоні доки не організовано внутрішній двір. По питанням внутрішнього двору та його облаштування я найближчим часом надам чіткішу інформацію, наразі збираю дані та очікуємо на затвердження з боку керівництва та архітектури окремих майданчиків, їх вигляду, конструкції та ін.

З повагою, Лучков Тимур.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .8688. . .166
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx