Подать объявление

ЖК Місто Квітів | Обрій, МЖК Оболонь | ул. Тираспольская, 43

ЗастройщикМЖК Оболонь, ИСК ОБРИЙ
Сдача ЖК2017 - 2021 г.
Планировки
от 34 100 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 5.
2/40%
0/0%
2/40%
0/0%
1/20%
1. . .140142. . .794
23 май 2017 18:22
Цитата "Oleg_80":

Спасибо за ответ. Хочу получить у Вас консультацию, так как в этих вопросах не силён. Ниже, даю фото прокладки системы водоснабжения и отопления в своей квартире, которые я успел сделать, пока они не залили полы. Можете их оценить исходя из Вашего опыта? Буду благодарен.

1. Латунные кольца должны быть закрыты трубой Пешля (синяя и красная).
2. Заливка бетоном данных трубопроводов должна производиться после гидравлических испытаний и при наличии давления в трубах.
3. Если гидравлические испытания производятся без подключения отопительных приборов и водорозеток, то подача с обраткой закольцовуются во всех местах. Обычно оставляют петлю, а потом, после заливки, ее разрезают. Если радиаторы с нижним подключением (VK), то места подъема труб к радиаторам не заливаются (приблиз. 20х20 см). Это вкратце.
23 май 2017 21:30
Цитата "Автор проекта":


Добрий вечір! День дійсно добрий!
Світло у парку буде!
Хоча, перший тердер через помилку вибору кода та другий через відсутність пропозицій не відбулись. Сьогодні, компанія яка займається освітленням, запевнила мене, що буде приймати участь у тендері https://td-radiy.com/shop/category/svetilniki-svetodiodnye/parkovye
За проведенням тендеру можна слідкувати на Прозорро тут https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2017-05-22-001235-b
Кінцевий строк подання пропозицій 31 травня.
Цитата з сайту виробника:Все светильники имеют сертификат УкрСЕПРО и прошли полный цикл сертификационных испытаний на соответствие европейским требованиям по электробезопасности, электромагнитной совместимости и фотобиологической безопасности. На основании положительных результатов получены сертификаты соответствия, дающие НПП «Радий» право маркировать светотехнические приборы знаком «CE».

Віднедавна, можу вже сказати: майбутні сусіди, хто живе поблизу та користується м. Сирець, відпишиться будь ласка про ліхтарі біля метро. Співробітник компанії запевнив,що десь поблизу встановлені їх ліхтарі.
Доречі це добрий знак, як на мене


Дякую, Ольго! Ви наш промінь надії в хащах Сирецького гаю!

Недавно проходив від наших будинків до метро через парк - помітив пару стареньких стовпів та залишки проводів - колись там світло таки було, мабуть;)
Вразило багато "відпочиваючих" серед біла дня неприховано "вживаючих" прямо на лавочках - давненько такого не бачив, чи це норм? Може там на нових стовпах якісь застереження почіпляти типу "Вживання алкоголю в громадських місцях шкодить вашому здоров'ю" чи просто "Не пий - уб'є!". Розумію, що звертатись до сумління такого контингенту все одно, що об стінку горохом, а розраховувати на органи правопорядку при звичайній сумі штрафу 17-34 грн не доводиться, то ж хочу запитати майбутніх нових сусідів чи бува не знає хто якогось дієвішого механізму боротьби з цими адептами ордену зеленого змію? (тільки без насильства;))
23 май 2017 21:39
Цитата "Oleg_80":


Дорогі мої сусіди)
Я з великою повагою ставлюся до ваших професій, знань і умінь в сфері будівельно-ремонтних робіт, повністю розумію ваше бажання заробити авторитет серед такої досить немаленької аудиторії майбутніх жителів "Міста квітів", і ні в якому разі не звинувачую вас у рекламі якихось конкретних продуктів чи послуг, більше того, ваші дописи вважаю дуже інформативними і корисними, але особисто я міркую, що більшість їх раціональніше було б розміщувати в відповідніших рубриках форуму, наприклад: все про сантехніку - //forum.domik.ua/ustanovka-obsuzhdenie-s antehniki-f488.html ; опалення і вентиляція - //forum.domik.ua/otoplenie-ventilazziya- f487.html ; електрика і освітлення - //forum.domik.ua/elektrika-osveshenie-f4 91.html ; ціни на ремонтні роботи - //forum.domik.ua/skolko-stoit-remont-1-k v-metra-t23731-760.html і т.п., оскільки, знов-таки, особисто я вважаю, що на цій гілці губляться більш важливі речі в контексті саме обговорення нашого житлового комплексу, як теж освітлення парку, благоустрій території, пропозиції забудовника, введення в експлуатацію, можливо подальше створення осбб та ін.
23 май 2017 22:10
Цитата "House M D":


Думаю, можна почати з освітлення та табличок :) З табличками можу посприяти :drink:
Можна ж намалювати попередження про штраф, наприклад, окрім табличок про шкоду.
24 май 2017 06:08
Доброе утро! Подскажите пожалуйста, при покупке квартиры в панельке, какой договор подписываем? про участие в фонде финансирования строительства?
24 май 2017 06:46
Цитата "СОСЕД через дорогу":

1. Латунные кольца должны быть закрыты трубой Пешля (синяя и красная).

Спасибо за ответ, на Ваш взгляд, сами соединения правильные (насколько это можно увидеть по фото)?
Цитата "СОСЕД через дорогу":
Если радиаторы с нижним подключением (vк), то места подъема труб к радиаторам не заливаются (приблиз. 20х20 см).

Да, радиаторы с нижним подключением, сделаны квадратные выемки в полу размерами примерно 150х150мм.
24 май 2017 06:59
Цитата "Kateruna ":
Доброе утро! Подскажите пожалуйста, при покупке квартиры в панельке, какой договор подписываем? про участие в фонде финансирования строительства?

Всё верно.
24 май 2017 07:18
Цитата "House M D":
розумію ваше бажання заробити авторитет серед такої досить немаленької аудиторії майбутніх жителів "Міста квітів", але особисто я міркую, що більшість їх раціональніше було б розміщувати в відповідніших рубриках форуму і т.п.

Уважаемый/-ая сосед/-ка. Буду говорить лично от себя. Давая информацию по некоторым видам ремонтных работ и материалов, абсолютно не зарабатываю себе авторитет, просто делюсь тем, что знаю или узнаю в процессе обработки информации. Тем более не обговариваю тонкости ремонтных работ, материалов и т.д. Это, как Вы правильно заметили, действительно ветки других форумов. Если я буду выкладывать весь объём инфы, которую "перерабатываю", то это практически DoS-атака будет на данную ветку форума.
Цитата "House M D":
особисто я вважаю, що на цій гілці губляться більш важливі речі в контексті саме обговорення нашого житлового комплексу, як теж освітлення парку, благоустрій території, пропозиції забудовника, введення в експлуатацію, можливо подальше створення осбб та ін.

Видите, у каждого свои приоритеты и важные вещи. С уважением отношусь к Вашему мнению, но у меня к Вам несколько вопросов:
1) Какое отношение к данной ветке форума имеет освещение парка? Это скорее отдельная ветка на форуме всего микрорайона. Нет, меня это то же интересует, но к данному форуму данный вопрос не имеет никакого отношения;
2) Все предложения застройщика - это как раз о ремонте в квартирах: балконы, виды отделки квартир. Как бы Вы "не крутили", а обсуждая вопросы видов ремонтов и балконов предложенных застройщиком, волей-неволей "погружаешься" в материалы и т.д. Или можно как-то по-другому?;
3) Про благоустройство территории можно забыть в ближайшие два года. Вообще, окончательный, более-менее приятный вид территория приобретёт после сдачи всего комплекса ЖК. Её ещё не раз будут разрывать, поверьте.;
4) То же самое - создание ОСББ. Первый год все будут заняты ремонтами и до ОСББ не будет время. К тому же определённый период ЖК будет обслуживать ЖЕК "от застройщика".;
5) И наконец - Вы считаете, что лампочки в парке, ОСББ и т.д. более важнее, чем качество прокладки сетей водо- и теплоснабжения в квартире и доме? Вам до всего этого не будет дела, когда из пола в квартире начнут бить "ключи живительной влаги", а в дверь "тихо" постукивать дубинами соседи с низу. НЕ ДАЙ БОГ, КОНЕЧНО.
24 май 2017 07:20
Цитата "СОСЕД через дорогу":
[attachment=4]IMG_20170523_095750.jpg[/attachment]
Сделано. 23.05.2017 г. в 10 ч 15 мин :

Большое спасибо за оперативность!
24 май 2017 07:30
Цитата "Oleg_80":

Мда, темп дома №1а удручает. Думал, в 2 крана будет быстрее. Зато "утеплители" и "штукатурщики" радуют.

Не строитель, поэтому ничего не могу сказать о темпах строительства панельки. Я наблюдаю №1а, который проинвестировал. И хочу сказать, что в начале марта было 3 этажа, а уже строят 11. Быстро- медленно это - не знаю, но дом растет. А утеплители и штукатурщики вообще выше всяких похвал!
24 май 2017 07:32
Цитата "by_april":
О цене 16 000 за квадрат можно и не мечтать, как думаете?

Метать можно всегда! Еще можно помечтать о курсе 8. :drink:
24 май 2017 07:47
Цитата "House M D":
Може там на нових стовпах якісь застереження почіпляти типу "Вживання алкоголю в громадських місцях шкодить вашому здоров'ю" чи просто "Не пий - уб'є!". Розумію, що звертатись до сумління такого контингенту все одно, що об стінку горохом, а розраховувати на органи правопорядку при звичайній сумі штрафу 17-34 грн не доводиться, то ж хочу запитати майбутніх нових сусідів чи бува не знає хто якогось дієвішого механізму боротьби з цими адептами ордену зеленого змію? (тільки без насильства;))



Знаю: На сайте КМДА разместите новую петицию о строительстве в парке небольшого отделения полиции. Они и за лампочками на столбах будут смотреть, чтобы не крали. :yes:
24 май 2017 07:54
Цитата "Evhen-ua":

Метать можно всегда! Еще можно помечтать о курсе 8. :drink:

Извините, пропустил букву "Ч": конечно же "мечтать".
24 май 2017 09:06
Цитата "Tatanusha":
Усім привіт! Дякую за фото і іншу корисну інформацію :)
lentiayko, це ви в моноліті №2 інвестували в дворівневу? Чи нам просто в 5а "набрехали", що їх не буде.

Да, дом №2, он от Обрия, у вас действительно в доме не будет двухуровневых, так что не обманули))
24 май 2017 22:59
Цитата "Oleg_80":

Уважаемый/-ая сосед/-ка. Буду говорить лично от себя. Давая информацию по некоторым видам ремонтных работ и материалов, абсолютно не зарабатываю себе авторитет, просто делюсь тем, что знаю или узнаю в процессе обработки информации. Тем более не обговариваю тонкости ремонтных работ, материалов и т.д. Это, как Вы правильно заметили, действительно ветки других форумов. Если я буду выкладывать весь объём инфы, которую "перерабатываю", то это практически DoS-атака будет на данную ветку форума.
Вы считаете, что лампочки в парке, ОСББ и т.д. более важнее, чем качество прокладки сетей водо- и теплоснабжения в квартире и доме? Вам до всего этого не будет дела, когда из пола в квартире начнут бить "ключи живительной влаги", а в дверь "тихо" постукивать дубинами соседи с низу. НЕ ДАЙ БОГ, КОНЕЧНО.


Любий друже! Нажаль не можу оперативніше реагувати на Ваші дописи, оскільки майже весь час по способу діяльності проводжу з реальними пацієнтами.

Одразу змушений повідомити Вам, що мене, в першу чергу як лікаря-діагноста з чималим стажем, стурбувало Ваше останнє звернення до мене в варіабельному форматі "Уважаем/ая сосед/ка", адже в усіх своїх попередніх дописах, в тому числі і до Вас, я використовував дієслова лише чоловічого роду. Не уявляю, що Вас могло спонукати до такої дезорієнтації... Та менше з тим - таки в нашому соціумі рівність і різномаїття. Зрештою, це Ваша особиста справа. На всяк випадок, якщо даний темат буде Вас в подальшому непокоїти, міг би порадити непоганого і недорогого спеціаліста (і да, як мовиться в нас на форумі - я з ним не співпрацюю і відсотки не отримую;))

Тепер стосовно тематики форуму. Розумію, що в сучасному світі, коли інформаційні технології розвиваються в гіпергеометричній прогресії, часто-густо видається досить складно віддиференціювати необхідність тієї чи іншої інформації, ступінь її важливості, відокремити, так би мовити зерна від полови. В процесі масивного стрімового, як Ви влучно підмітили, "перетравлювання інформації" можуть з'являтися ідеї чогось надважливого, зверхцінного, чогось, що потребує негайного втручання. І в когось це можуть бути труби, в когось штроби, а в когось лампочки. Нічого поганого в цьому немає (звісно ж якщо не закликати масово довбати стяжки, штробити панелі, робити ремонти шарашкиними конторами з "точками" і "квадратами" і т.п.), тільки вже давайте якось врівноважувати, а то в нас інколи виходить на 1 повідомлення про лампочки 10 про труби. Але ж, статистична ймовірність отримати дубинкою по голові в темному парку навпаки, в 10 раз вища, аніж від підмоченого сусіда знизу (тим більше, якщо Ви не втручалися в здану забудовником інженерну мережу, про що і буде висновок відповідної санітарно-технічної експертизи, а подальші ремонтні роботи проводили згідно договору та маєте акт виконаних робіт, то й боятися Вам насправді буде нічого).

Взагалі, вважаю, що продовження дискусії такого характеру недоцільно саме на сторінках саме цієї гілки форуму, і в будь-якому випадку готовий до обговорення в реалі, звісно ж, при умові що ви не будете нав'язувати Ваші перверсії;)
24 май 2017 23:04
Цитата "Evhen-ua":



Знаю: На сайте КМДА разместите новую петицию о строительстве в парке небольшого отделения полиции. Они и за лампочками на столбах будут смотреть, чтобы не крали. :yes:


Петицій в нас тут багато було - більше всього про перенесення метро сподобалась)) Взагалі, краще невелику підстанцію швидкої допомоги...
24 май 2017 23:27
Цитата "Tatanusha":


Думаю, можна почати з освітлення та табличок :) З табличками можу посприяти :drink:
Можна ж намалювати попередження про штраф, наприклад, окрім табличок про шкоду.


За таблички дякую! Але думаю, що ефективною може бути лише безпосередньо роз'яснювальна, так би мовити, санітарно-просвітницька робота))
25 май 2017 07:03
Вот что имеем сегодня с утра.
25 май 2017 07:34
Цитата "Oleg_80":
Вот что имеем сегодня с утра.

Спасибо за фото!
25 май 2017 07:46
Начали монтировать кран на монолите:
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .140142. . .794
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее