Подать объявление

Дома 22-25, 30, ул. Евгена Маланюка, 101

ЗастройщикКОВАЛЬСКАЯ
Сдача ЖК2021 - 2024 г.
Планировки
от 28 100 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
198из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 148.
27/18%
13/9%
39/26%
25/17%
44/30%
1. . .361363364
02 июнь 2021 12:00
Да, конечно, никто и не будет ставить даже унитаз, хотя он и не помешал бы, даже, если временный, сказали забудьте... Балкон должен был быть открытым, но зачем-то застеклили, очень высоко. Сказали, что будут делать панорамное рстекление

Звонил в ЭнергоБудЛизинг..они сказали что с 15.06 будут данные по доплатам за кв.м (по обмеру БТИ)..а балконы так и останутся застекленными как есть. Если хотите панорамные..идете в ЖЭК Ковальской и простите разрешение. Знаю в своих домах Жэк давал разрешения на панораму на балконах.
02 июнь 2021 15:56
В Жеке нам распечатали листик (схема демонтажа балконной рамы и монтажа панорамной)сказали, что до получения ключей будут заменены, сейчас процесс решения этого вопроса. Следующий осмотр у нас на 08.07. По своим замерам рулеткой наша квартира не стала больше
02 июнь 2021 20:09
Не сложно прикрепить сюда схему демонтажа?
03 июнь 2021 06:12

Прошу вас, подумайте хорошо перед тем, как заключать договоры с Ковальской и есть ли смысл заключать их надолго. На их сайте размещены шаблоны их договоров https://rusanivska-gavan.com.ua/zaproshuyemo-vlasnikiv-kvartir-u-budinkax-30-ta-22-25-otrimati-klyuchi/

Проект договору про компенсацію витрат по сплаті за послуги з централізованого опалення, постачання гарячої води, холодної води та електроенергії – Будинок 22-25 предусматривает

19. Цей договір укладається на ОДИН РІК і набирає чинності з дня його укладення. Договір вважається щороку ПРОДОВЖЕНИМ, якщо за місяць до закінчення строку його дії однією із сторін не буде письмово заявлено про його розірвання або необхідність перегляду. У всьому, що стосується розрахунків, Договір діє до повного виконання взаємних зобов’язань.
20. У разі зміни Стороною 2 свого статусу з «орендаря» НА «власника», положення даного Договору для Сторін ПРОДОВЖУЮТЬ свою дію.
22. Цей договір розірванню в ОДНОСТОРОННЬОМУ порядку НЕ ПІДЛЯГАЄ, крім випадків передбачених даним Договором та законодавством України.

Смотрите внимательно - тут он расторжению в одностороннем порядке не подлежит, а потому в пункте 19 надо писать не об уведомлении о "расторжении", а об уведомления о прекращении (непродлении действия) договора в связи с истечением срока, и именно такую формулировку вставить в пункт 19, вместо уведомления о расторжении.

А здесь надо много раз подумать, подписавшись под этими пунктами:

Проект договору про компенсацію витрат на управління (утримання) будинку та прибудинкової території – Будинок 22-25 содержит:

2. Сторона-2, з метою забезпечення для себе належних умов проживання/використання приміщення (зокрема, користування електричною енергією тощо), обслуговування та зберігання цілісності будинку, об'єктів благоустрою, а також прибудинкової території, ВИЗНАЧАЄ Сторону-1 («КОВАЛЬСЬКА-ЖИТЛОСЕРВІС») особою, яка ЗАБЕЗПЕЧУЄ управління/утримання будинку.

1.5. У разі зміни Стороною-2 свого статусу з «орендаря» на «власника», положення даного Договору для Сторін ПРОДОВЖУЮТЬ свою дію.

2.3.7. змінювати РОЗМІР компенсації витрат в ОДНОСТОРОННЬОМУ порядку, після письмового повідомлення Сторони-2 з обґрунтуванням такої зміни,

5.1. Цей Договір набирає чинності з моменту підписання його обома сторонами і ДІЄ протягом П’ЯТИ років.

5.3. Цей договір розірванню в ОДНОСТОРОННЬОМУ порядку НЕ підлягає, крім випадків передбачених даним Договором.

5.7. Дія цього договору припиняється:
- ........
- якщо протягом строку дії цього договору співвласники приймають рішення про ЗМІНУ ФОРМИ управління будинком або про обрання управителя будинку, цей договір достроково припиняється через два місяці з дати отримання Стороною-1 («КОВАЛЬСЬКА-ЖИТЛОСЕРВІС») повідомлення від співвласників (уповноваженої ними особи) про таке рішення (має бути надано копію протокольного рішення).

Как только право собственности будет зарегистрировано за собствнениками БІЛЬШЕ ПОЛОВИНИ КВАРТИР та НЕЖИТЛОВИХ приміщень, при условии, что общая площадь их помещений превышает 50% общей площади квартир и нежилых помещений и что у всех у них будет залключен договор про компенсацію витрат на управління (утримання) будинку та прибудинкової території, в котором указано, что «КОВАЛЬСЬКА-ЖИТЛОСЕРВІС» назначено собствненіком помещения как "особа, яка ЗАБЕЗПЕЧУЄ управління/утримання будинку" на 5 лет, то всем остальным собственнкиам квартир и помещений придется соглашатся с условиями «КОВАЛЬСЬКА-ЖИТЛОСЕРВІС» и становиться должниками даже без договора.

В случае конфликта придется созывать общее собрание собственников для смены управителя домом, но не факт, что получится.

Чтобы не подставлять себя и соседей, убирайте из договора фразу "ВИЗНАЧАЄ Сторону-1 («КОВАЛЬСЬКА-ЖИТЛОСЕРВІС») особою, яка ЗАБЕЗПЕЧУЄ управління/утримання будинку", уменьшайте срок действия договора, чтобы он был хотя бы 1 год (можно согласиться на продление с условием, что вы можете направить уведомление о прекращении договора в связи с истечением срока договора и обязанность «КОВАЛЬСЬКА-ЖИТЛОСЕРВІС» получать такие уведомления), и настаивайте и добавляйте себе право одностороннего расторжения договора с вашей стороны в ЛЮБОЕ время

03 июнь 2021 15:42
Поддерживаю, что на 5 лет это кабала. Каждый отжимает как может. Поэтому действительно на один год и с правом расторжения договора в одностороннем порядке. Поэтому все должны так и требовать. Через год, если все ОК, все продлевается. За год будет понятно как работает Ковальская- Житлосервис. А как работает в суде, если в договоре правки с подписью например " согласен при условии .... и подпись в двух экземплярах договора. Или для суда это не работает, по моему работает. Или надо перепечатать договоры и чтобы без исправлений. Кто поближе к практике судов, поправьте.
04 июнь 2021 09:54
Лучше со своим правленным приходить, но учитывая, что договоры никто не прошивает и если на месте обстановка недружелюбная и некомфортная для клиента,хотя стороны равны, а так обычно бывает - "вот наш шаблон, подписывайте или не дадим ключи", то лучше чтобы все правки были на последней странице и скреплены печатью и подписью Ковальской с указанием, что правки в такие-то пункты приняты, а также проставлена печать и подпись Ковальской на каждой странице вашей версии в обоих экземплярах.

В любом случае надо ВЫКИДЫВАТЬ из договра фразы - ВИЗНАЧАЄ Сторону-1 («КОВАЛЬСЬКА-ЖИТЛОСЕРВІС») особою, яка ЗАБЕЗПЕЧУЄ УПРАВЛІННЯ/УТРИМАННЯ будинку. Если ее оставить, у Ковальской появится преимущество, облегчающее возможность диктовать свои условия всем жильцам, даже тем кто НЕ подписал договоры.

Если инициативная группа собственников не соберется и не проведёт общедомовое собрание собственников, чтобы решить вопрос, кто обслуживает дом или не создаст ОСБББ, тогда город должен будет назначить управителя домом, но он НЕ сможет это сделать, если у всех в договорах будет стоять вышеуказанная фраза, что Ковальская каждым собственником назначена управителем домом и на 5 лет. Тут вопрос, соберуться ли собственники и когда, и как этому будет противодействовать Ковальская, чтобы не потерять свою схему.
04 июнь 2021 14:08
Не сложно прикрепить сюда схему демонтажа?
04 июнь 2021 14:18
Недавно коллега говорил, что делали ОСББ через несколько лет после ввода. Так собирали подписи через дежурную, набрали 75% (по моему) подписей и ОСББ организовали без проблем. И дела пошли норм. Главное чтобы человек нашелся свой, чтобы это все организовать. Если Ковальская Житлосервис не барыги, а сделают норм тарифы - всем будет хорошо, а если зарвутся - получат ...
04 июнь 2021 17:15
Риск, спасибо за помощь!!!
05 июнь 2021 17:10
Добрый вечер! У кого-то уже есть на руках подписанные договора с правками? Ковальская подписывает?
24 июнь 2021 19:32

В любом случае не спешите подписывать. Если вас что-то не устраивает, смотрим сюда https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2189-19#Text

Якщо протягом 30 днів після отримання проекту договору (змін до нього) виконавець комунальної послуги, який одержав проект договору (змін до договору) від споживача (іншої особи, яка відповідно до договору або закону укладає такий договір в інтересах споживача), не повідомив про свою відмову від укладання договору (внесення змін) та не надав своїх заперечень або протоколу розбіжностей до нього і при цьому не припинив надання комунальної послуги цьому споживачу (або в інший спосіб засвідчив свою волю до надання відповідної комунальної послуги споживачу), договір (зміни до нього) вважається укладеним у редакції, ЗАПРОПОНОВАНІЙ споживачем (іншою особою, яка відповідно до договору або закону укладає такий договір в інтересах споживача), якщо інше не передбачено цим Законом.

Но есть и обратная сторона

Якщо споживач (інша особа, яка відповідно до договору або закону укладає такий договір в інтересах споживача), який отримав проект договору (змін до нього) від виконавця комунальної послуги, не повідомив протягом 30 днів про свою ВІДМОВУ від укладання договору (внесення змін) та не надав своїх заперечень або протоколу розбіжностей до нього, а вчинив дії, які засвідчують його волю до ОТРИМАННЯ (продовження отримання) відповідної комунальної послуги від цього виконавця (у тому числі здійснив оплату наданих послуг), договір (зміни до нього) вважається укладеним у редакції, запропонованій виконавцем комунальної послуги, якщо інше не передбачено цим Законом.

25 июнь 2021 12:00

Делаете на одном листе двухстороннее распечатывание, отправляете такое письмо с описью и уведомлением о вручении и ждёте 30 календарных дней от даты его вручения Ковальской, если они молчат, идёте и настаиваете на подписании договоров в своём варианте

Товариству з обмеженою відповідальність «Ковальська-Житлосервіс»
Адреса: Україна, 02140, місто Київ, ВУЛИЦЯ ЄЛИЗАВЕТИ ЧАВДАР, будинок 3

Від ____ ПІБ, адреса

Звернення щодо надання інформації про ТОВ «Ковальська-Житлосервіс» і зауваженнями (змінами) до проектів договорів про надання комунальних послуг вул. Сагайдака Степана, 101 у Дніпровському районі міста Києва (секції 22-25)

Я _____________, ______ 20__ року уклав договір купівлі________ квартири ___ у житловому будинку у складі житлових будинків з об’єктами соціально-культурного призначення і підземними паркінгами за адресою: вул. Сагайдака Степана, 101 у Дніпровському районі міста Києва (проектний номер будинку 22-25), і на цей час цей договір дійсний.


І
Я ознайоми___ з проектами договорів про компенсацію витрат по сплаті за послуги з централізованого опалення, постачання гарячої води, холодної води та електроенергії та про компенсацію витрат на управління (утримання) будинку та прибудинкової території від Товариства з обмеженою відповідальність «Ковальська-Житлосервіс» розміщених за адресою https://rusanivska-gavan.com.ua/zaproshuyemo-vlasnikiv-kvartir-u-budinkax-30-ta-22-25-otrimati-klyuchi/

Я вважаю, що Товариство з обмеженою відповідальність «Ковальська-Житлосервіс» займає монопольне положення на ринку надання вказаних послуг в межах будинку по вул. Сагайдака Степана, 101 у Дніпровському районі міста Києва (секції 22-25).

Статті 14, 27 Цивільного кодексу України передбачає, що особа не може бути примушена до дій, вчинення яких не є обов'язковим для неї. Правочин, що обмежує можливість фізичної особи мати не заборонені законом цивільні права та обов'язки, є нікчемним.

Статті 17-18 Закону України «Про захист прав споживачів» передбачають, що застосування прямих або непрямих обмежень прав споживачів не допускається, і продавець (виконавець, виробник) не повинен включати у договори із споживачем умови, які є несправедливими. Перелік несправедливих умов у договорах із споживачами не є вичерпним.

Стаття 13 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» вказує, що договір про надання комунальних послуг укладається строком на один рік. Якщо за один місяць до закінчення зазначеного строку жодна із сторін не повідомить письмово другу сторону про відмову від договору, договір вважається продовженим на черговий однорічний строк.

Стаття 7 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» передбачає, що споживач має право розірвати договір про надання комунальної послуги, попередивши про це виконавця відповідної комунальної послуги не менш як за два місяці до дати розірвання договору.

Стаття 10 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» передбачає, що саме збори співвласників у прийнятих в експлуатацію новозбудованих багатоквартирних будинках вирішують, яким чином буде здійснюватися управління будинком.

Таким чином, вважаю несправедливими і такими, що обмежують мої права, обходять порядок управління будинком, встановлений законом, наступні положення проекту договору про компенсацію витрат на управління (утримання) будинку та прибудинкової території із Товариством з обмеженою відповідальність «Ковальська-Житлосервіс»:

- «визначає Сторону-1 особою, яка забезпечує управління/утримання будинку»;
- 5.1. Цей Договір набирає чинності з моменту підписання його обома сторонами і ДІЄ протягом П’ЯТИ років.
- 5.3. Цей договір розірванню в ОДНОСТОРОННЬОМУ порядку НЕ підлягає, крім випадків передбачених даним Договором.

Прошу виключити фразу «визначає Сторону-1 особою, яка забезпечує управління/утримання будинку» з проекту договору, який буде мені надано на підпис. Визначення ролі Товариства з обмеженою відповідальність «Ковальська-Житлосервіс» буде здійснюватися зборами співвласників.

Прошу змінити пункти 5.1, 5.3 в проекті договору про компенсацію витрат на управління (утримання) будинку та прибудинкової території, який буде мені надано на підпис, наступним чином:
- «5.1. Цей Договір набирає чинності з моменту підписання його обома сторонами і ДІЄ протягом ОДНОГО року. Якщо за один місяць до закінчення зазначеного строку Сторона-2 не повідомить письмово Сторону-1 про відмову від договору, договір вважається продовженим на черговий однорічний строк.»
- «5.3. Цей договір розірванню в ОДНОСТОРОННЬОМУ порядку НЕ підлягає, крім випадків передбачених даним Договором. Сторона-2 в будь-якому випадку може розірвати цей договір в односторонньому порядку відправивши на адресу Сторони-1, зазначену в цьому договорі, не менш як за два місяці до дати розірвання договору, повідомлення про розірвання.»

Прошу змінити пункти 19 та 22 в проекті договору про компенсацію витрат по сплаті за послуги з централізованого опалення, постачання гарячої води, холодної води та електроенергії, який буде мені надано на підпис, наступним чином:

«19. Цей договір укладається на ОДИН РІК і набирає чинності з дня його укладення. Якщо за один місяць до закінчення зазначеного строку Сторона-2 не повідомить письмово Сторону-1 про відмову від договору, договір вважається продовженим на черговий однорічний строк. У всьому, що стосується розрахунків, Договір діє до повного виконання взаємних зобов’язань.»

«22. Цей договір розірванню в ОДНОСТОРОННЬОМУ порядку НЕ ПІДЛЯГАЄ, крім випадків передбачених даним Договором та законодавством України. Сторона-2 в будь-якому випадку може розірвати цей договір в односторонньому порядку відправивши на адресу Сторони-1, зазначену в цьому договорі, не менш як за два місяці до дати розірвання договору, повідомлення про розірвання.»

Оскільки договір діє один рік, то повідомляти в п. 19 треба не про розірвання, коли цей рік закінчується, а про відмову від договору, як зазначено в Законі України «Про житлово-комунальні послуги». Так само вважаю, що відсутність права у мене розірвати в односторонньому порядку вказаний договір про компенсацію витрат по сплаті за послуги з централізованого опалення, постачання гарячої води, холодної води та електроенергії є несправедливим обмеженням та умовою.

Запропоновані зміни та зауваження надсилаються до Товариства з обмеженою відповідальність «Ковальська-Житлосервіс» в порядку ст. 13 Закону України «Про житлово-комунальні послуги».

ІІ

Прошу Товариство з обмеженою відповідальність «Ковальська-Житлосервіс» також повідомити мене на якій підставі (рішення державних/комунальних органів, договори) Товариство з обмеженою відповідальність «Ковальська-Житлосервіс» здійснює надання послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води, холодної води та електроенергії, а також перебуває та контролює доступ на прибудинкову територію будинку та сам будинок по вул. Сагайдака Степана, 101 у Дніпровському районі міста Києва (секції 22-25).

____ червня 2021 р.

25 июнь 2021 18:24
может будет интересно тем, у кого договор с ЖИБ: по информации от сотрудников на месте - у ЖИБ уже есть замеры БТИ, то есть можно оформлять акт приема передачи квартиры, который необходим, чтобы заключить договор с ЖЭК; введение в эксплуатацию в III квартале как заявлено у ЖИБ не состоится, вводить будет Ковальская (эта информация пока никак не подтверждалась с ЖИБ), но в следующем году. Кто владеет более надежной информацией, поделитесь пожалуйста. Зима у нас без отопления ?
03 июль 2021 10:36
Еще стоит удалить из договора про компенсацію витрат на управління/утримання будинку та прибудинкової території, виконання інших додаткових робіт та послуг пункты

1.3. Шляхом укладення та підписання Стороною-2 цього Договору, Сторона-2, здійснює своє право власника/користувача Об’єкту нерухомості – співвласника будинку та уповноважує Сторону-1 на здійснення управління/утримання і обслуговування будинку і прибудинкової території.

2.2.11.інформувати майбутнього власника приміщення у разі її подальшого відчуження про те, що Сторона-1 є особою, яка забезпечує управління/утримання будинку та управління ним, а також про необхідність укладення договору зі Стороною-1. Надати копії правовстановлюючих документів Стороні-1 у випадку відчуження об’єкту нерухомості (без персоніфікованої інформації про Покупця та іншої інформації, що вважається конфіденційною)
05 июль 2021 16:33
Дякую за інфо. В четвер, сподіваюсь, що ваша консультація стане в нагоді...
06 июль 2021 15:40
уважаемые инвесторы, кто либо пробовал опротестовать решение Ковальской увеличить метраж квартиры за счет застекленного балкона.
09 июль 2021 06:56
Я по телефону с Инвестфондом сказала, что у нас площадь не увеличилась, что мы делали замеры, когда еас запустили в квартиру, тогда нам свказали, что всеравно нужна доплата за изменение коэфициента балкона с 0.7 на 0.5, я так понимаю, что за счет остекления. Буду ждать приглашения на оформление доплат, там уже будем выяснять...
09 июль 2021 13:32
У вас вчера были переговоры по договорам?
10 июль 2021 16:43
До договора не дошло...
14 июль 2021 16:10
Здравствуйте.
Подскажите пожалуйста кто получил уже замеры от бти ?
Сегодня мы звонили по замерам нам сказали что площадь нашей квартиры на 5.3 метра больше чем по плану?
У кого похожа ситуация ? Может ли бти не корректно посчитать квадратуру?
Заранее спасибо за ответы ☺️
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .361363364
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx