Подать объявление

Львів, вул. Лукаша, 1

05 дек 2012 14:23


Львів, вул. Лукаша, 1
Здача: 1 квартал 2014
Генпідрядник: АВР - БУД, ТЗОВ
05 дек 2012 15:36
дом строят в месте, где такое строить нельзя- сползающие грунты и пр....такой себе памятник коррупции, местные жители протестуют, но пока безуспешно
10 фев 2013 23:26
Январь 2013.
Стройка стоит.

Львів, вул. Лукаша, 1
16 сен 2015 14:55

В історичній частині Львова з'явився нелегальний хмарочос.
//zaxid.net/news/showNews.do?v_istorichn iy_chastini_lvova_zyavivsya_nelegalniy_h marochos&objectId=1365696

В історичній частині Львова на вулиці Лукаша,1 звели 17-поверхівку. Попри те, що власник отримав дозвіл лише на спорудження особняка.

Будівельні роботи там продовжуються і далі, незважаючи на скарги мешканців та суди. Люди обурені, що вежа підступає до їхніх будинків та затіняє їм сонце.

«Забудовники погоджень не мають. Вони намагалися його отримали, але Міністерство культури відмовило. Таку висотку не можна будувати з огляду на те, що це ж історичний ареал. Жоден суд – а ми в 3 судах зараз судимось – не вжив заходи забезпечення, щоб на час розгляду не будувати. Тут є якийсь елемент корупції, стопроцентно», – розповіла голова управління ОСББ на вулиці Остроградських Анна Біликівська.

07 окт 2015 15:53
//www.dabi.gov.ua/index.php/pres-sluzhba /novini/1505-u-lvovi-dabi-zupinila-budiv nitstvo-bagatopoverkhivki-na-vulitsi-luk asha

Департамент Держархбудінспекції у Львівській області зупинив виконання будівельних робіт з будівництва 15-ти поверхового житлового будинку з підприємствами торгівлі і побутового призначення та стоянками автомобілів у м. Львові по вулиці Лукаша, 1.

Це стало можливим завдяки результативній зустрічі керівництва ДАБІ України та мера м. Львова, де обговорювалась містобудівна ситуація та можливості боротьби із незаконними будівництвами.

Під час проведення позапланової перевірки на вказаному об’єкті виявлено низку порушень норм містобудівного законодавства. Зокрема, генпідрядник під час будівництва відхилився від затверджених проектних рішень. Також виявлено неналежне виконання авторського і технічного нагляду на будівництві.

За результатами перевірки ДАБІ надала припис про усунення порушень містобудівного законодавства та про зупинення виконання будівельних робіт.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее