Подать объявление

ЖК Синергия 3 | Ирпень, ул. Григория Сковороды, 11

ЗастройщикСинергия
Сдача ЖК2017 г.
Планировки
от 20 200 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 178.
9/5%
6/3%
45/25%
45/25%
73/41%
1. . .202204. . .593
11 апр 2017 14:02
Цитата "Sergey_KV":

Тоже 2й дом)) Ждем тоже шашлыки)) и обсуждение относительно штукатурки))))) Всех с наступающими праздниками))

Спасибки))
12 апр 2017 16:30
Друзі, вітаємо Вас. Раді представити Вам фотозвіт про те, як зростає комплекс «Синергія3». Отож, сьогодні 12 квітня 2017 року і ми працюємо над:

В будинку №1 бригадою електриків БФ «Синергія» проводяться роботи по розведенню та підключенню електрики поквартирно. На завершальному етапі будівництво додаткових площ для комерційних приміщень.
В будинку №2 будівельники продовжують роботи з облаштування фасаду, а також вже завершили перший етап в роботі по гідроізоляції даху.
Закінчено роботи по встановленню каркасу Будинку №3. Наразі, ведуться роботи по розводці сантехніки поквартирно та продовжуються фасадні роботи.
Будівельною бригадою будинку №4 завершені роботи по підключенню води та каналізації, продовжуються роботи по газифікації будинку, а на даху – ведуться роботи для додаткової гідроізоляції будинку.
В будинку №5 продовжують фасадні роботи, ведуть роботи по розведенню та підключенню електрики поквартирно.
По всьому будинку №6 завершено встановленню вікон. Будівельники проводять роботи по штукатурці стін в місцях загального користування з 7-го по 10-й поверхи.
В будинку №7 побудовано вже 8-й поверх та приступили до будівництва 9-го. Також на 8-му поверсі кладуть цегляну кладку для міжкімнатних та міжквартирних стін.
В будинку №8 завершено будівництво 9-го поверху, розпочали будівництво 10-го поверху. Бригада будівельників 9-го будинку розпочала встановлення склопакетів на 2-му поверсі.

В дитячому садочку «Колібрі», що будується на території ЖК «Синергія 3» продовжуються фасадні роботи, а також роботи по штукатурці стін. Вже повністю встановлено вітражні вікна та пожежні виходи. Продовжують роботи по штукатурці стін дитячого садочку.
Команда будівельної фірми «Синергія» бажає Вам по-справжньому легкого та весняного настрою. Слідкуйте за нашими фото- та відеозвітами – далі буде цікавіше!
12 апр 2017 16:48
Молодцы!
Тмпы внушают и видна постоянная динамика и развитие на обьекте
13 апр 2017 06:45
Спасибо, Синергия!!!
13 апр 2017 07:31
Фотографии сделаны 15 минут назад.
13 апр 2017 07:36
І шо?
13 апр 2017 07:38
Цитата "26275senk":
І шо?
Димить заводик. А була інформація що закритий, не працює...
13 апр 2017 07:39
Цитата "yma":
Фотографии сделаны 15 минут назад.

Опять 25,давно вас не было!!!что вы отнас хотите ?чтобы мы завод разбомбили или пробку в трубу засунули ?
13 апр 2017 07:42
В камеру заглядаю кожен день, за пів года перший раз димить, і Шо?
13 апр 2017 08:46
Цитата "26275senk":

ТА нічого. Не приємно, але не смертельно. Проблеми треба вирішувати потсупово: Отримати квартиру, зробити ремонт, заселитись, відгуляти новосілля. А потім можна і подивитись що димить, коли димить, що зробити щоб не диміло...
13 апр 2017 08:48
Цитата "26275senk":

НА камері його доречі не видно. ТО воно може і щодня диміти - не побачите
13 апр 2017 09:06
Цитата "Opera26":

Опять 25,давно вас не было!!!что вы отнас хотите ?чтобы мы завод разбомбили или пробку в трубу засунули ?

Пробка тоже норм ))
13 апр 2017 10:14
Да, динамика супер! Особенно, когда месяц не заглядывал на камеру и форум ))) Спасибо за прекрасный отчет! :ura:
13 апр 2017 11:44
Какой то скудный фото отчет, всего 4 фото, могли бы уже не поленится и больше фоток сделать, а лучше день открытых дверей сделать - тогда каждый увидит для себя что ему нужно и в какой оно готовности. Остался только 1 рабочий кран возле 7-8 очереди поэтому рассказы о рабочих кранах уже не интересны.
13 апр 2017 13:41
Цитата "Electrixx":
Какой то скудный фото отчет, всего 4 фото, могли бы уже не поленится и больше фоток сделать, а лучше день открытых дверей сделать - тогда каждый увидит для себя что ему нужно и в какой оно готовности. Остался только 1 рабочий кран возле 7-8 очереди поэтому рассказы о рабочих кранах уже не интересны.

Я тоже за день "открытых дверей", как и все здесь, наверное. Но, проявите терпение, и уважение к другим инвесторам, у которых еще достариваются квартиры. Я с 4-го дома, у меня квартира, так сказать, построенна, мне есть что посмотреть, а кто с домов №№7, 8, а именно этаж 10, им что смотреть сейчас?!
Конечно бы, информация от застройщика, что , например, в конце мая, или начале июня будет ЭТОТ день :), так все бы ждали, и ждали.

P.S. Это не лично к Вам относится, а в целом.
13 апр 2017 13:51
Есть инфа по цене тёплых полов от застройщика , 1м2-470 грн, пока все )
13 апр 2017 13:51
Цитата "Alenach_07":

Я тоже за день "открытых дверей", как и все здесь, наверное. Но, проявите терпение, и уважение к другим инвесторам, у которых еще достариваются квартиры. Я с 4-го дома, у меня квартира, так сказать, построенна, мне есть что посмотреть, а кто с домов №№7, 8, а именно этаж 10, им что смотреть сейчас?!
Конечно бы, информация от застройщика, что , например, в конце мая, или начале июня будет ЭТОТ день :), так все бы ждали, и ждали.

Полностью с вами согласен :super:
13 апр 2017 13:52
Цитата "Черепаха ниндзя Леонардо":
Есть инфа по цене тёплых полов от застройщика , 1м2-470 грн, пока все )

Материал +работа
13 апр 2017 14:04
Цитата "Alenach_07":

:super:
13 апр 2017 14:24
Добрый день уважаемые форумчани, вчера фотографии очень плохо подгружались на форум. Простите нас :pray: , мы не ленивые :no:
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .202204. . .593
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx