Подать объявление

ЖК Паркова Оселя | Мелиоратор | Буча, вул. Ярослава Мудрого, 10

ЗастройщикМелиоратор
Сдача ЖК2015 - 2022 г.
Планировки
от 21 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
-20из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 78.
4/5%
14/18%
32/41%
15/19%
13/17%
1. . .8587. . .186
26 апр 2016 10:52

Кстати интереса ради зашел на всем известный сайт и нашел следующую информацию для владельцев машины //olx.ua/nedvizhimost/prodazha-garazhey- stoyanok/bucha/
Это я к тому что 7000у.е или 8000у.е за парко место просто неоправданно дорого, да удобно, но дорого же..... за 5к можно купить гараж. с погребом, местом для ненужного мусора. Предлагаю пересмотреть ценовую политику... Потому как кажется что квартиры продали бюджетные а доп услуги космические.

26 апр 2016 11:04
Цитата "mabe sosed":
Кстати интереса ради зашел на всем известный сайт и нашел следующую информацию для владельцев машины //olx.ua/nedvizhimost/prodazha-garazhey- stoyanok/bucha/
Это я к тому что 7000у.е или 8000у.е за парко место просто неоправданно дорого, да удобно, но дорого же..... за 5к можно купить гараж. с погребом, местом для ненужного мусора. Предлагаю пересмотреть ценовую политику... Потому как кажется что квартиры продали бюджетные а доп услуги космические.

нафиг те гаражи? застройщик пересмотри там нормально можно 9ти этажку построить)) и все продашь гораздо дороже чем гаражи))))
26 апр 2016 12:15
Здравствуйте уважаемый застройщик. Возник вопрос, почему игнорируются вопросы на форуме и отосланные электронной почтой. Это проблема персонала, отвечающего за коммуникацию с инвесторами, или позиция застройщика в общем.
26 апр 2016 14:57
Цитата "Nasagt":
Добрий день, майбутні сусіди!
Щось після зборів на форумі повний штиль:)
Для інформації - точно знаю, що принаймні одне цокольне приміщення вже продано по 8 тис/кв.м. А на нас забудовник продовжує заробляти, пропонує по 11,3тис/кв.м. Але всі вже давно махнули рукою і чекаємо лише щоб хоча б квартири віддали в обіцяний термін і нормальної якості.

Доброго дня. :hi: Шановний дописувач нежитлові приміщення цокольного поверху можливо придбати на наступних умовах : вартість 1 м.кв. коофіцієнт 0,7 від вартості метру квадратного за квартиру. НАПРИКЛАД : Якщо на початковому етапі будівництва квартира коштувала 10 000 грн. за 1 м.кв., то нежитлове приміщення 7 000 грн. за метр. В проекті передбачене поетапне збільшення вартості метра квадратного. Актуальну вартість приміщень можливо запитати у відділі продажу. Є розстрочка. :call:
26 апр 2016 16:14
Шановний забудовник, лише місяць назад на зборах ви говорили що вартість кв.м. цокольного поверху буде 50%. За місяць вартість квартир не змінювалась!!!
Приміщення яке ви продали за 8тис./кв.м. було придбане у березні!! Зараз ви нам пропонуєте його за 11тис/кв.м !!!!
І чому реагуєте на "дописи" на форумі вибірково?
Дайте відповідь на запитання стосовно розрахунку суми яку ми повинні сплатити. Мені не важко, я зателефоную особисто, але це питання стосується усіх. Тому доцільніше відповісти на форумі. Дякую
26 апр 2016 16:17
Не забудьте про % пені яку ви ЗОБОВ'ЯЗАНІ повернути інвесторам за недотримання умов договору!!!!!
26 апр 2016 16:24
Розрахунок суми до сплати був відправлений післяпродажним відділом кожному на електронну пошту. Умови оплати розрахунків були озвучені на зборах. На всі питання готові відповісти по телефону.
Стосовно вартості паркомісць : ціни озвучені на зборах є орієнтовними . Затверджені ціни будуть озвучені після початку робіт з реконструкції критого паркінгу. Придбання можливе в розстрочку на 12 місяців.
26 апр 2016 17:00
Запитую ще раз, від суми до сплати, яку ви надіслали, ми мінусуємо 0,1% від вартості договору за кожен місяць затримки?
Про це ви вперто нічого не говорите ні на зборах, ні на форумі!!!!
26 апр 2016 17:08
Добрий вечір!
Ми з другої черги. Якщо не важко, напишіть чи виплатив забудовник вам кошти передбачені договором за затримку введення будинку в експлуатацію? Якщо ні, то чим аргументував? Дякуємо.
27 апр 2016 06:32
Цитата "Житловий Комплекс":

Доброго дня. :hi: Шановний дописувач нежитлові приміщення цокольного поверху можливо придбати на наступних умовах : вартість 1 м.кв. коофіцієнт 0,7 від вартості метру квадратного за квартиру. НАПРИКЛАД : Якщо на початковому етапі будівництва квартира коштувала 10 000 грн. за 1 м.кв., то нежитлове приміщення 7 000 грн. за метр. В проекті передбачене поетапне збільшення вартості метра квадратного. Актуальну вартість приміщень можливо запитати у відділі продажу. Є розстрочка. :call:

Не хочу становится на защиту кого то, так как мне подвал не нужен по сумашедшим деньгам, но для ясновти напишу свои воспоминания с собрания. Привязка была именно к текущей цене, а по второй очереди она составляет 15900 грн, это не смотря на то что сейчас застройщик продает квадратный метр за 14500, следовательно и в прошлом времени привязка должны была быть к текущей цене, а не акционной.
27 апр 2016 13:09
4 очередь! а вы читали в договоре о сумме перерасчета инфляции ? пока что все месяцы,что были до марта будет доплата 30-35% от ежемесячной суммы и в апреле уже 40% доплаты. Что будет дальше - неизвестно. Я уже думаю отказаться и вернуть эту рассрочку. Во второй очереди получились очень большие суммы доплат и никто нам навстречу не пошел и не пересмотрел договор. Когда при покупке говорили о доплате небольшой суммы инфляции.
27 апр 2016 13:11
и как-то странно получается: за время договора доллар менялся не очень значительно, а индекс показывает 30-40 % плюс, которые я должна добавить к сумме договора!
27 апр 2016 13:49
Уважаемый застройщик! Дайте , пожалуйста, ссылку ( или другое основание ) по которой Вы считали индекс инфляции. Спасибо.
27 апр 2016 14:02

Вот, например, индекс в 2016 https://ukrstat.org/uk/operativ/operativ2016/ct/icv/icv_u/icv_pm16_u.html , он абсолютно не сходится с вашей справкой, что вы мне выслали на почту. И апреля нет, а вы уже указали за апрель 40 %.

27 апр 2016 14:08
Также, согласно данным на сайте укрстат, не сходится и 2015 год.
27 апр 2016 15:14
Цитата "Nasagt":
Добрий вечір!
Ми з другої черги. Якщо не важко, напишіть чи виплатив забудовник вам кошти передбачені договором за затримку введення будинку в експлуатацію? Якщо ні, то чим аргументував? Дякуємо.

Добрый вечер,соседи!
В моем случае по личной инициативе был произведен взаиморасчет (взаимообмен).
Застройщик был должен неустойку за просрочку с введением в эксплуатацию, а я - за общую площадь квартиры, которая незначительно увеличилась. Сумма была практически одинаковая. Я написал заявление, на имя главы правления... Так и порешали..
27 апр 2016 15:17
Цитата "Юлия2015":
и как-то странно получается: за время договора доллар менялся не очень значительно, а индекс показывает 30-40 % плюс, которые я должна добавить к сумме договора!

Шановна Юлія . Не наганяйте паніку серед покупців, пишучи на форумах нез’ясовану до кінця інформацію. Ніяких 40 % до вартості квартири, серед наших покупців ніхто не сплачує. На всі питання є післяпродажний відділ та відповідні спеціалісти. Зателефонуйте і Вам нададуть відповідь , якщо Ви щось вважаєте не зрозумілим. :call:
27 апр 2016 15:19
Цитата "Юлия2015":
Уважаемый застройщик! Дайте , пожалуйста, ссылку ( или другое основание ) по которой Вы считали индекс инфляции. Спасибо.

Шановна Юлія . Не наганяйте паніку серед покупців, пишучи на форумах нез’ясовану до кінця інформацію. На всі питання є післяпродажний відділ та відповідні спеціалісти. Зателефонуйте і Вам нададуть відповідь , якщо Ви щось вважаєте не зрозумілим. :call:
27 апр 2016 15:51
Дуже дякую за відповідь, тому що від забудовника - глуха стіна!!! Він просто ігнорує питання про виплату неустойки.
27 апр 2016 17:30
Шановний забудовник, у мене наступне запитання, яке ви напевно теж залишите без уваги - чи зобов'язані ми виплатити суму індексаціі протягом 45 днів з визначеноі на зборах дати навіть при умові що ви не введете будинок в експлуатацію за ці дні?
Дякую
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .8587. . .186
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее