Подать объявление

ЖК "Калинова слобода", Івано-Франківськ - "Ярковиця"

01 июль 2015 11:19
Відгуки про житловий комплекс



Житловий комплекс "Калинова слобода"
Івано-Франківськ, вул. Набережна ім. В.Стефаника

Компанія «Ярковиця» створила таке місце, де можна не перейматися жодними повсякденними клопотами, а просто жити й насолоджуватися життям. Ми знайшли такий земний куточок, де люди можуть жити далеко від гамірного міста і водночаскористуватися всіма його вигодами.

«Калинова Слобода» - саме те місце, на яке варто звернути увагу прихильникам життя в гармонії з природою. Завітайте до «Калинової Слободи».

Містечко розташоване всього в декількох хвилинах ходи від супермаркету «Сільпо» та обладнане двома в’їздами: з вул. Набережна ім. В.Стефаника та з приміського села Крихівці.

01 июль 2015 11:21
Червень, 2015
06 июль 2015 18:25
Будівельна компанія «Ярковиця» розпочинає цикл фоторепортажів, у яких розкриються різноманітні сторони проживання у «Калиновій слободі» – екологічність і безпека, умови для відпочинку та дозвілля, спортивна, дитяча, і торгівельна інфраструктура, обслуговування будинків тощо.



Природно, що власників житла цікавить не лише комфортність помешкань, а й затишок поблизу своєї оселі, можливість відпочинку на території містечка. У цьому плані «Калинова слобода» справляє приємне враження. Ще на в’їзді в містечко впадає у вічі: навколо будинків ростуть не кволі саджанці, як у більшості новобудов, а багаторічні дерева з густими кронами.

Зразу видно, що будівельники по максимуму зберегли зелені насадження. Тож у «Калиновій слободі» вистачає тінистих місць для відпочинку. Особливо зворушили шпаківні на деревах – тут подбали про комфорт не лише для новоселів, а й навіть для пернатих! Тому не дивно, що цілими днями можна слухати різноголосий пташиний спів.

Повітря тут надзвичайно свіже не лише завдяки багатьом деревам: через все містечко упорядкованим руслом протікає річка Млинівка і ще є кілька озер. Вже зараз там, крім риби, вільно плавають качки і навіть поселилися ондатри!
06 июль 2015 18:27
На озерах «Ярковиця» ще планує облаштувати човнову станцію. Є тут і гриль-майданчики – як видно на фото, достатньо просторі, щоб гостинно прийняти навіть велику компанію любителів шашлику.

Ще однією цікавинкою містечка є малі архітектурні форми: наприклад, ошатна каплиця Божої Матері. Попри те, що на виїзді з містечка є велика старовинна церква, бажаючих помолитися тут, вочевидь, не бракуватиме.

Зовсім поруч, на перехресті мальовничих пішохідних алей розташований оригінальний фонтан, який дарує приємну прохолоду відпочивальникам.
06 июль 2015 18:27
06 июль 2015 18:28


«Калинова слобода» відома і своїми оригінальними пам’ятниками. Наприклад, на в’їзді у містечко стоїть бронзова скульптура тендітної жінки у вишиванці та з калиновим вінком на голові. Це перший в історії Івано-Франківська та України загалом пам’ятник українській жінці.

Ще одна цікава архітектурна композиція «Калинової слободи» – псевдоантична колонада у поєднанні зі скульптурною групою у вигляді козака з конем і козачки з дитиною. Ці пам’ятники розташовані у межах прямої видимості, оскільки, за задумом проектантів, молода родина ніби зустрічає батька й чоловіка, який повертається з козацького походу.

Однією із численних родзинок містечка є відновлене «Ярковицею» давнє цілюще джерело, облагороджене гарною альтанкою-ротондою. Ще одна альтанка розташована поруч із мальовничим озерцем.

По всій території містечка прокладені прогулянкові алеї та велосипедні доріжки. Одним словом, можна відпочити і розважитись, не виїжджаючи з «Калинової слободи». У містечку подбали і про дитяче дозвілля: втім, це буде темою вже наступного репортажу.
17 июль 2015 14:07
Крім дітлахів, у «Калиновій слободі» подбали також і про можливості активного дозвілля для підлітків та дорослих мешканців. Скажімо, тут є сучасний стадіон для міні-футболу із синтетичним покриттям і якісним освітленням. Так що запеклі баталії з м’ячем там точаться допізна за будь-якої погоди. Ще два спортмайданчики (для баскетболу і волейболу) споруджуються зараз у другій черзі «Калинової слободи».

Прихильникам оздоровчої ходьби та їзди на велосипедах, роликах чи самокатах припали до вподоби комфортні прогулянкові алеї та велосипедна доріжка довжиною майже два кілометри (з виходом на велодоріжку по Набережній ім. В.Стефаника). А любителі силових тренувань вже встигли оцінити сучасний тренажерний комплекс. У затишному куточку містечка компактно розмістились десять всепогодних міцних тренажерів.
17 июль 2015 14:09
Крім того, у«Калиновій слободі» працює центр дитячого розвитку «Смайлик», а за кількадесят метрів від містечка знаходяться школа та дитячий садок.
17 июль 2015 14:09
31 июль 2015 18:23
На в’їзді у містечко облаштований контрольно-пропускний пункт. Електронні перепустки дозволяють мешканцям безперешкодно пересуватись пішки чи автомобілем. Водночас пропускна система надійно захищає від небажаних «гостей». Вся територія «Калинової слободи» огороджена і перебуває під цілодобовою охороною з відеоспостереженням.

Усі під’їзди обладнані міцними металевими дверима з домофонами. У кожній квартирі встановлені надійні броньовані двері, які не потребують заміни. Зауважимо, що для зручності мам із дитячими візочками та інвалідів-візочників двері під’їздів зроблені врівень з тротуаром.

Дитячі майданчики з травяним покриттям розташовані на безпечній віддалі від автомобільних проїздів містечка. Причому всі атракціони зроблені з максимальним захистом малечі від травмування. Так щомолоді матусі можуть без зайвих тривог відпускати своїх дітлахів погратися поблизу будинку.

Відзначимо ще один аспект –безпеку пересування. Бруковані тротуари, прогулянкові алеї та велосипедні доріжки відокремлені від проїжджої частини. Озера для риболовлі, річка Млинівка, що протікає через усе містечко, містки через її русло, а також оглядова тераса з колонадою огороджені перилами. Вуличне освітлення охоплює всю територію «Калинової слободи».
31 июль 2015 18:24
31 июль 2015 18:25
06 авг 2015 21:40
Велосипеди у містечку трапляються на кожному кроці: дитячі й дорослі, дамські і чоловічі, гірські та класичні. Кататися «Калиновою слободою» зручно і безпечно, тож багато мешканців залюбки пересідають на двоколісних коней. Їздять і задля задоволення, і за покупками, адже біля супермаркету «Тростянецький» навіть встановлена оригінальна велопарковка.

Зараз велолюбителі з нетерпінням очікують на нову 1700-метрову велодоріжку, яка споруджується у другій черзі «Калинової слободи». Вонапроляже через усю територію містечка з виходом на велосипедну доріжку набережної ім. В.Стефаника. Інакше кажучи, з «Калинової слободи» можна буде безпечно дістатися велосипедом і до супермаркету «Сільпо», магазинів «Комфі» та «Фокстрот», і до університету нафти і газу, і аж до Пасічної.
06 авг 2015 21:41
15 авг 2015 12:48
15 авг 2015 12:49
15 авг 2015 12:49
15 авг 2015 12:50
15 авг 2015 12:50
15 авг 2015 12:50
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Продаж будинку від власника
Енергонезалежний, безпечний, сучасний, комфортний - приватний будинок у передмісті Київа
Подробнее
+380986563402xxxx