Подать объявление

ЖК Грюнвальд | УСК | ул. Клавдиевская, 40

ЗастройщикУкраинская строительная компания
Сдача ЖК2012 - 2022 г.
Планировки
от 25 550 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
-18из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 240.
47/20%
32/13%
78/33%
47/20%
36/15%
1. . .107109. . .572
07 фев 2015 13:40
Я підписував договір на 9 чергу в кінці листопада по 9500 грн/м2 з прив'язкою до долара і розумів наслідки і ризики. Тому, коли Нацбанк повідомив 3 лютого, що з 5 лютого переходить на індикативний курс, зрозумів, що треба максимальна запалатити. За 2 дні зібрав суму, яку міг, поміняв долари і заплатив. Тобто квартира в доларовому еквіваленті 37 кв обійшлася +- 20 000 $. Тут потрібно було зловити правильний момент курсу. А дехто прощолкав момент, кусає губи і займається тролінгом на форумі.
07 фев 2015 13:43
Цитата "Falkor":

))С чего это Людям тибе писать в личку Гуру великий спаситель ? ))))))))))))))) иди Лучше в ветку соснового бора ! :super:

да потому что пишу и перписываюсь через электронку еще .Гуру ты !!! Вот только фамилий не хочу их называть чтоб не палить их .Они в отличии от вас мыслят немного продвинутее. И беспокоятся ... Я же не зря написал там сообщения, что по курсу 10 договора и тому подобнее !!!
07 фев 2015 13:47
Цитата "new 2015":

да потому что пишу и перписываюсь через электронку еще .Гуру ты !!! Вот только фамилий не хочу их называть чтоб не палить их .Они в отличии от вас мыслят немного продвинутее. И беспокоятся ... Я же не зря написал там сообщения, что по курсу 10 договора и тому подобнее !!!

ти с головой дружеш ? по курсу 10 у кого договора били уже закрили полностю или осталось 20 тисяч гр максимум ))))опять БРЕДЕШЬ ?
07 фев 2015 13:49
Цитата "nitspol":
Я підписував договір на 9 чергу в кінці листопада по 9500 грн/м2 з прив'язкою до долара і розумів наслідки і ризики. Тому, коли Нацбанк повідомив 3 лютого, що з 5 лютого переходить на індикативний курс, зрозумів, що треба максимальна запалатити. За 2 дні зібрав суму, яку міг, поміняв долари і заплатив. Тобто квартира в доларовому еквіваленті 37 кв обійшлася +- 20 000 $. Тут потрібно було зловити правильний момент курсу. А дехто прощолкав момент, кусає губи і займається тролінгом на форумі.

Той хто мав долари виграв в любому випадку .Тому що новобудови подорожчали в метрах , а вторичка подешевшала в баксах .То не знаю хто прогадав маючи бакси на руках . А виграв той, хто дочекався коли вторичка подешевшала й купив .А не той, хто поміняв і вклав зараз в новобудову ,й ще залишається залишок платити .Той купив вторічку й не платить залишки ніякі !!!
07 фев 2015 13:50
Цитата "Falkor":

ти с головой дружеш ? по курсу 10 у кого договора били уже закрили полностю или осталось 20 тисяч гр максимум ))))опять БРЕДЕШЬ ?
ну ну .... особливо 7 черга !!! Дом еще не сдан а отдавать 20 000 грн ?.Это те 20 должны кто 37 метров взял еще на этапе фундамента ,а кто метраж больше и не на этапе фундамента ,то должны ого го!!! ребята смеяться будем после 15 февраля !!!!!!!!!!!!!!! и минусовки ставить....
07 фев 2015 13:54
Цитата "new 2015":
ну ну .... особливо 7 черга !!! Дом еще не сдан а отдавать 20 000 грн ?.Это те 20 должны кто 37 метров взял еще на этапе фундамента ,а кто метраж больше и не на этапе фундамента ,то должны ого го!!!

у тех и 10 курса не било в договоре так что Снова бредиш ))))))
07 фев 2015 13:54
Решил почитать форум но пол форума забито бессмысленной перепиской инвесторов с "new 2015" по поводу ценообразования на квартиры. Такое впечатление что грюнвальд самовольно повышает курс доллара в стране и те кто брали рассрочку не в курсе были что цена привязана к баксу. Есть предложение просто не отвечать на сообщения "new 2015" и не вступать с ним в дискуссию так как форум просто заспамивается. Давайте обсуждать стройку и то что с ней связано.
07 фев 2015 13:55
Цитата "Falkor":

у тех и 10 курса не било в договоре так что Снова бредиш ))))))

Может и не было, а договора есть на курс 10 и ищут 160 000 грн до 15 числа !!!
07 фев 2015 13:57
Цитата "rus-ua":
Решил почитать форум но пол форума забито бессмысленной перепиской инвесторов с "new 2015" по поводу ценообразования на квартиры. Такое впечатление что грюнвальд самовольно повышает курс доллара в стране и те кто брали рассрочку не в курсе были что цена привязана к баксу. Есть предложение просто не отвечать на сообщения "new 2015" и не вступать с ним в дискуссию так как форум просто заспамивается. Давайте обсуждать стройку и то что с ней связано.
Может и можно, но есть люди спорят ,что нет таких кому по 10 курсу платить осталось А их знаю почему то... Вы считаете ценообразование для инвестора это последнее дело ? Тогда вам не на такие форумы .
07 фев 2015 13:57
Цитата "rus-ua":

Підтримую. Бо від нього жодної інформації, а одне лялякання. Попрошу майбуті дописи ігнорувати від нього.
07 фев 2015 14:02
Цитата "nitspol":

Підтримую. Бо від нього жодної інформації, а одне лялякання. Попрошу майбуті дописи ігнорувати від нього.
Підтримую тебе друже ..... після 15 числа кардинально зміним враження . Але ніхто з вас не визнає своіх недоліків тут в думках принципово ,бо половина з вас боітесь напевне висловитись, щоб на вас тут не налетіли..
07 фев 2015 14:02
Цитата "new 2015":

Falkor, зачем Вы обзываете такого человека Гуру? :umnik:

Читаю форум и думаю: вот я дурак! Работал, заработал денег (официально) и пошел купил квартиру, оплатив сразу 100%, получив дополнительную скидку, вместо того, чтобы ныть и "продвинуто" мыслить. Даже повода нет проконсульроваться в личке у "НЕ ГУРУ".

Как дальше жить?...
07 фев 2015 14:05
Цитата "Investor-":

Falkor, зачем Вы обзываете такого человека Гуру? :umnik:

Читаю форум и думаю: вот я дурак! Работал, заработал денег (официально) и пошел купил квартиру, оплатив сразу 100%, получив дополнительную скидку, вместо того, чтобы ныть и "продвинуто" мыслить. Даже повода нет проконсульроваться в личке у "НЕ ГУРУ".

Как дальше жить?...
Тут я перш за все пишу не про тих хто вносив 100% ,а тих хто оплатив 50% і залишок треба починати платити підвищено не хило!!! не путайте х... з пальцем . А ви тепер трясетесь просто щоб будинок здали, і не більш тут ваша зацікавленність ,тому й готові піддакувати !!! Все здадуть все норм буде. А ви повинні входити в положення людей які менш ніж ви забезпечених людей грошима . Ось і все що я цим хочу сказати в повідомленнях. Мені моя коліжанка відпишеться після 15 числа та іі сусіди, що там вона сплатила й що припишуть ім по новому .
07 фев 2015 14:43
Цитата "rus-ua":

Я с Вами полностью согласен и больше не буду вступать в дискуссию с "подобными".

Просто повеселился немного.
07 фев 2015 17:37
Цитата "new 2015":

"А ви повинні"

По-перше, ніхто нікому нічого не повинен тут вам доросле життя, а не дитячий садок, по-друге, купувати квартиру у період плаваючого курсу національної валюти і взагалі ситуації в країні, в рострочку, це справа ризикована, і якщо ваша колега не могла зрозуміти, що це може для неї погано обернутися (при умові, що вона уміє рахувати хочаб з калькулятором і уважно читала умови придбання та подальших виплат), то покупка нехай і омріяної квартири обернеться для неї і справді кабалою, але кабалою під якою вона поставила власний підпис. Той хто вліз в таку ситуацію повинен сам і відповідати за свої дії.

Прошу вибачення у всих читачів цієї гілки форума та підтримуючи ініціативу, запропоновану вище, більше підтримувати розмову з користувачем "new 2015" я не буду. Всім миру.
07 фев 2015 17:56
Цитата "Dmitry.N":

По-перше, ніхто нікому нічого не повинен тут вам доросле життя, а не дитячий садок, по-друге, купувати квартиру у період плаваючого курсу національної валюти і взагалі ситуації в країні, в рострочку, це справа ризикована, і якщо ваша колега не могла зрозуміти, що це може для неї погано обернутися (при умові, що вона уміє рахувати хочаб з калькулятором і уважно читала умови придбання та подальших виплат), то покупка нехай і омріяної квартири обернеться для неї і справді кабалою, але кабалою під якою вона поставила власний підпис. Той хто вліз в таку ситуацію повинен сам і відповідати за свої дії.

Прошу вибачення у всих читачів цієї гілки форума та підтримуючи ініціативу, запропоновану вище, більше підтримувати розмову з користувачем "new 2015" я не буду. Всім миру.

З ваших слів то виходить що половина дурні, що вляпались в будівництво . Вона в 7 чергу вляпалась ,і тоді ще курс був норм ,бо вона під курсом 10грн підписалась . Так що тепер всім жалкувати що вляпались ? Як аналітик та консультант ви нульовий . Якби так як ви написали, що всім треба було не підписуватись ,то виникає питання за який пень це все побудувалось би ?.Щоб повноцінно вести будівництво ,і практично не залучати сильно інвесторів ,то потрібно мати статутний капітал в буд компаніі не 1 грн як деякі ставлять при відкритті фірми ,а коли настає випадок не виконання будівельних обовязків ,то будівництво зупиняється до кращих часів , або треба мати якісь ще акціі, облігаціі, щоб можна було іх продати випустити як запоруку обовязків. .Якщо компанія будівельна має статуний гарний ,то як би не платили інвестори справно чи погано ,фірма сама добудує все .
07 фев 2015 18:33
Цитата "new 2015":

З ваших слів то виходить що половина дурні, що вляпались в будівництво . Вона в 7 чергу вляпалась ,і тоді ще курс був норм ,бо вона під курсом 10грн підписалась . Так що тепер всім жалкувати що вляпались ? Як аналітик та консультант ви нульовий . Якби так як ви написали, що всім треба було не підписуватись ,то виникає питання за який пень це все побудувалось би ?.Щоб повноцінно вести будівництво ,і практично не залучати сильно інвесторів ,то потрібно мати статутний капітал в буд компаніі не 1 грн як деякі ставлять при відкритті фірми ,а коли настає випадок не виконання будівельних обовязків ,то будівництво зупиняється до кращих часів , або треба мати якісь ще акціі, облігаціі, щоб можна було іх продати випустити як запоруку обовязків. .Якщо компанія будівельна має статуний гарний ,то як би не платили інвестори справно чи погано ,фірма сама добудує все .

я вам про говорю про те, що якщо поставили підпис ви повинні виконувати умови контракту, а ви мені про механіку фінансування будівництва

Вашою відповіддю я повністю запевнив себе, що вести з вами хоч якись діалог неможлимо.
07 фев 2015 18:44
уже сто раз пишу что не вляпывайтесь если не научило за 10 лет перепитий привязки к доллару начиная с курса 5 грн и закончив 23 грн .А вы свое гнете ,никто никому не обьязан.... а если не подпишут договр, то не велика потеря для меня .Если конторка богатенькая то сама застроит все !!! . А если нет ,то медный таз дому грозит .Именно 9 очереди ... Но практика показывает что при скачке бакса без инвестора участия стройке гамбец. Спасет только капитал фирмы застройщика ,который должен составлять много много лимонов гривен!!! А громким приколом станет доллар по 30 грн и тогда точно ..... дома дай бог достроят свечки . А вот бассейн 8-12 очередь и все что по периметру комплекса здания без инвестора проблемно будет .И еще паркинг надо . А если фирма найдт все же деньги на все , то продать все до последнего метра будет проблемно начиная с 15 000 -17000 грн метр . Особенно все жилое свыше 70 метров !!!... Уже пример тому есть висяки по продаже площадей после 80 метров .Спросите в отделе продаж. На них даже цену ставят 12-13000грн, но не идет так продажа метражей таких...
07 фев 2015 22:25
Фото 2к 58м2 в 4 очереди.
П/С на перегородках еще не монтированы второй слой г/к, делается электроразводка.
Коридор при входе
08 фев 2015 13:32
Темпы строительсва радуют...
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .107109. . .572
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее