Подать объявление

Відгуки про забудовника Тернопільбуд

Ваше враження про забудовника:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
22 дек 2021 10:01

Відгуки про забудовника Тернопільбуд


Новобудови забудовника Тернопільбуд


22 дек 2021 10:03

Компанія про себе:


"Ви ходили до школи та університету, збудованих «Тернопільбудом», ваш сусід працює на підприємстві, побудованому «Тернопільбудом», а коли відчуваєте, що здоров’я похитнулось, поспішаєте до лікарні, яку звели спеціалісти «Тернопільбуду». Та й будинок, у якому ви живете, теж, імовірно, збудували ми, адже за 77 років багато встигли.


Найстарша та найбільша будівельна організація на Тернопільщині була заснована в далекому 1944 році для відновлення зруйнованого лихоліттями Другої світової війни міста. Тогочасний Тернопільський обласний будівельно-монтажний трест піднімав місто з руїн: зводилися житлові будинки, школи та лікарні, промислові підприємства.


Як головний генеральний підрядник у Тернопільському регіоні, Товариство «Тернопільбуд» за всю історію свого існування здійснювало будівництво об’єктів житла, охорони здоров’я, освіти, побутового обслуговування, комунального господарства, транспорту, промислових підприємств, культових споруд та інших об’єктів виробничого і невиробничого призначення."

Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
Продаж будинку від власника
Енергонезалежний, безпечний, сучасний, комфортний - приватний будинок у передмісті Київа
Подробнее
+380986563402xxxx