Подать объявление

Відгуки про забудовника Тернопіль Будконтроль

Ваше враження про забудовника:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
22 дек 2021 09:40

Відгуки про забудовника Тернопіль Будконтроль


Новобудови Тернопіль Будконтроль


22 дек 2021 09:42

Компанія про себе:


«Тернопіль Будконтроль» - сучасна досвідчена будівельна компанія, що займається будівництвом багатоквартирних житлових будинків європейського рівня якості за доступною ціною.


Ми працюємо на ринку з 2010 року і за цей час нами збудовано й здано в експлуатацію більше 50 000 кв. м нового житла. У своїй роботі наші фахівці використовують найнадійніші матеріали, світовий досвід та інноваційні ідеї. Саме завдяки цьому ми стрімко розвиваємося навіть в фінансово складні часи.


Головна мета команди: реалізація проектів будівництва житлових будинків, які відповідають сучасним вимогам, задля комфорту кожного.


Головною рисою компанії є гнучкість і оперативність.


Компанія підтвердила високу кваліфікацію, використовуючи найсучасніші будівельні матеріали та комплекс робіт, пов’язаних з будівництвом у відповідності з державними стандартами. Ми прагнемо вибудувати довготривалі відносини з кожним, хто купує житло.


Секрет нашого успіху – це якість, ціна, індивідуальний підхід до замовника, постійне прагнення відповідати високим вимогам ринку нерухомості, тримати руку на пульсі та бути готовим до змін.


Філософія компанії: ніколи не зупинятися на досягнутих результатах, прагнути до вирішення все більш складних і масштабних завдань.


Отже, в нашій компанії Ви отримаєте квартиру, збудовану індивідуально під Вас. Придбання нового житла – це одна з найважливіших подій в житті кожної людини. З новою квартирою Ви отримуєте нові можливості. Для когось це нова сім’я, для когось – це власний робочий кабінет чи дитяча кімната…


«Немає місця милішого за рідний дім»

Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx