Подати оголошення

Відгуки про забудовника Тернопіль Будконтроль

Ваше враження про забудовника:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
22 груд 2021 09:40

Відгуки про забудовника Тернопіль Будконтроль


Новобудови Тернопіль Будконтроль


22 груд 2021 09:42

Компанія про себе:


«Тернопіль Будконтроль» - сучасна досвідчена будівельна компанія, що займається будівництвом багатоквартирних житлових будинків європейського рівня якості за доступною ціною.


Ми працюємо на ринку з 2010 року і за цей час нами збудовано й здано в експлуатацію більше 50 000 кв. м нового житла. У своїй роботі наші фахівці використовують найнадійніші матеріали, світовий досвід та інноваційні ідеї. Саме завдяки цьому ми стрімко розвиваємося навіть в фінансово складні часи.


Головна мета команди: реалізація проектів будівництва житлових будинків, які відповідають сучасним вимогам, задля комфорту кожного.


Головною рисою компанії є гнучкість і оперативність.


Компанія підтвердила високу кваліфікацію, використовуючи найсучасніші будівельні матеріали та комплекс робіт, пов’язаних з будівництвом у відповідності з державними стандартами. Ми прагнемо вибудувати довготривалі відносини з кожним, хто купує житло.


Секрет нашого успіху – це якість, ціна, індивідуальний підхід до замовника, постійне прагнення відповідати високим вимогам ринку нерухомості, тримати руку на пульсі та бути готовим до змін.


Філософія компанії: ніколи не зупинятися на досягнутих результатах, прагнути до вирішення все більш складних і масштабних завдань.


Отже, в нашій компанії Ви отримаєте квартиру, збудовану індивідуально під Вас. Придбання нового житла – це одна з найважливіших подій в житті кожної людини. З новою квартирою Ви отримуєте нові можливості. Для когось це нова сім’я, для когось – це власний робочий кабінет чи дитяча кімната…


«Немає місця милішого за рідний дім»

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx