ЖК "Талисман", Ирпень, ул. Пушкинская, ул. Коминтерна, ул. Надсонова
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 124.
15/12% | ||
15/12% | ||
16/13% | ||
30/24% | ||
48/39% |
iryso4ka
i
Новачок
16
14 листопада 2015
25 вер 2016 21:25
Цитата "skeyti":
Согласен, это очень не красиво со стороны застройщика. Нам выводы уже делать поздно, а потенциальным инвесторам других проектов эта информация пригодится.
Висновки робити не пізно!
спілкувалася із однією жителькою Талісману 1. Вона повідомила, що вони досі дім не передали на баланс ОСББ (не підписали акт прийому-передачі), оскільки забудовник не виконав обіцяного (дитячий майданчик ще досі не побудований). Теж казала, що було дуже багато нюансів... окрім того, вони навіть зверталися до мера і неодноразово викликали міліцію, після чого забудовник сів за стіл переговорів із жителями будинку.
основне нам, теж не протупити і швиденько всього не попідписувати... оскільки після передачі будинку на ОСББ, будемо все робити за свої кошти.
окріс того, жіночка сказала, що досі не платить внески за утримання прибудинкових територій, поки дім не передано на ОСББ - це обов"язок забудовника!
iryso4ka
i
Новачок
16
14 листопада 2015
25 вер 2016 21:34
Цитата "keepmoving":
Также были обещаны две детские площадки, по факту имеем "островки счастья" во дворе.
По мне так внутренний двор нужно разобрать перепланировать и сделать нормально.
повністю підтримую, оскільки зараз це вже зона парковки, то про який майданчих із мінімально чистим повітрям можна говорити... розібрати і зробити нормально!!!
окрім того, не знаю чи хтось із вас звернув увагу, але стоки води з усього будинку спрямовані саме на ці "клумби" і "потенційно дитячі майданчики", ото не буде там ніякої номальної обстановки, якщо не виправити!!! все затопить... якщо буде завезено пісок, то він швидко всядеться.... просто ппц!!!
у суботу в будинку жодного робочого, окрім Марини, яка відбивається від наших постійних скарг... от забудовник "турбується".
зібрали бабосіки, а далі - може люди дурні попадуться і ніхто не буде сперечатися. бо з таким затягуванням і відсутністю особи, з якою можна вирішити хоч якесь питання, самі візьмуться за справу!
Сусіди, давайте легко не здаватися, ми немалі гроші заплатили за ті "пісні", що вони співали...
згадую вересень минулого року, коли нам казали, що вже в лютому зайдемо на ремонти... от маємо! тільки в лютому якого року...
iryso4ka
i
Новачок
16
14 листопада 2015
25 вер 2016 21:56
Цитата "Inneska_K":Только мне кажется странным, что над входом в кладовки 3й секции нет крыши?
не тільки Вам! це якийсь абсурд. там же вода постійно стоятиме і вбитися зимою можна. все роблять "тяп-ляп..."
iryso4ka
i
Новачок
16
14 листопада 2015
25 вер 2016 22:17
Цитата "Elena_Ost":Пока не подключат все коммуникации и не подпишу основной договор, ремонт не начну
ми теж такої думки притримуємося!
до речі, у попередньому договорі у нас пишеться про гідгоізоляцію санвузлів. хтось перевіряв чи вона є? я тільки планую дінатися, що то таке, щоб розуміти з чим присідати на вуха забудовнику!
iryso4ka
i
Новачок
16
14 листопада 2015
25 вер 2016 22:22
Цитата "olsonnn":Предлагаю кому-то одному сбросить на эл. почту вопросы для формирования общего обращения письма.затем подписать и предъявить нашим застройщикам
"Alex.Dr", Ви як один із найадекватніших, можете навіть тут винести список усіх проблемних питань, що тут обговорювалися? Далі зможемо додати, що пропустили та відкоригувати, при потребі!
якщо все буде ок, то на тижні готова взяти 1 день відпустки та їхати говорити по тих відкритих питаннях!!!
iryso4ka
i
Новачок
16
14 листопада 2015
25 вер 2016 22:33
ще один нюанс хочу у точнити!
хтось передивлювався, як підключили котел?
про те, що труби по-рагульному перекручені, все зверху, а не заховане, це окрема тема. мене цікавитть той факт, що у нас один з кранів, що перекриває воду, впирається у стіну , відповідно, до кінця не прокручується, бо немає як.
особисто мене ця постійна "Ж" вже просто "матюк"!
спочатку, вікно і залі, як в туалеті, потім газтруба під батареєю в кухні, потім відсутність витяжки під газплитою, потім котел підключений аби-як ще і не докінця крани прокручуються, потім 1 стінку 3 місяці просили защикатурити, потім уже більше місяця у нас квартира не провітрюється, бо ручки у вікна/двері не повставляли...
я починаю думати, що мені у власному житлі буде небезпечно жити! у житлі, на яке копили більше 5-ти років, працювали і далі продовжуємо по 12-18 год. на день, віддали за то кровно зароблену купу грошей, яку просто неосмислити, що вона була у мене в рухах. у мене просто не вистачає людських слів до такого ставлення і відвертого небажання у забудовника спілкуватися з людьми, яким він винен!
тим не менше, я вже неодноразово переконувалася в тому, що все з часом вертається! як ти, так і тобі!
хтось передивлювався, як підключили котел?
про те, що труби по-рагульному перекручені, все зверху, а не заховане, це окрема тема. мене цікавитть той факт, що у нас один з кранів, що перекриває воду, впирається у стіну , відповідно, до кінця не прокручується, бо немає як.
особисто мене ця постійна "Ж" вже просто "матюк"!
спочатку, вікно і залі, як в туалеті, потім газтруба під батареєю в кухні, потім відсутність витяжки під газплитою, потім котел підключений аби-як ще і не докінця крани прокручуються, потім 1 стінку 3 місяці просили защикатурити, потім уже більше місяця у нас квартира не провітрюється, бо ручки у вікна/двері не повставляли...
я починаю думати, що мені у власному житлі буде небезпечно жити! у житлі, на яке копили більше 5-ти років, працювали і далі продовжуємо по 12-18 год. на день, віддали за то кровно зароблену купу грошей, яку просто неосмислити, що вона була у мене в рухах. у мене просто не вистачає людських слів до такого ставлення і відвертого небажання у забудовника спілкуватися з людьми, яким він винен!
тим не менше, я вже неодноразово переконувалася в тому, що все з часом вертається! як ти, так і тобі!
NykoS
N
Постійний користувач
135
26 лютого 2016
26 вер 2016 05:42
Цитата "iryso4ka":
ми теж такої думки притримуємося!
до речі, у попередньому договорі у нас пишеться про гідгоізоляцію санвузлів. хтось перевіряв чи вона є? я тільки планую дінатися, що то таке, щоб розуміти з чим присідати на вуха забудовнику!
Гидроизоляции в санузлах нет. Есть разные виды, я буду наносить поверх стяжки, уйдет мешок стоимостью 60-100 грн. Нервы будут стоить дороже.
По подключению к котлу, сделали тоже по рагульному, в подсоединении к котлу не поставили прокладки. Подключал к отоплению теплый пол, поэтому перепаяли сразу как нужно. Давал давление для проверки, поэтому прокладки пришлось тоже найти и поставить.
В кранах обычно можно развернуть ручку на 180 градусов, может вам поможет.
Natali222
N
Постійний користувач
176
08 листопада 2015
26 вер 2016 07:42
Всем соседям, добрый день!
Подскажите Маринын номер телефона.
Silent
Користувач
53
17 жовтня 2015
26 вер 2016 08:24
Цитата "Natali222":Всем соседям, добрый день!
067 650 81 88
Natali222
N
Постійний користувач
176
08 листопада 2015
26 вер 2016 08:25
Спасибо
lubania
l
Постійний користувач
263
29 листопада 2015
26 вер 2016 10:15
люди, а где вы вчера были? было собрание в 12 и там писали список претензий к застройщику. ваши мнения тоже были бы в очень тему... сдаваться не собираемся, но мало на форуме возмущаться.
про осбб интересно - вчера наоборот переживали, что никто не хочет быть председателем. а так может и правда, не делать пока осбб, пусть доделывают все бока и за коммуналку платят за нас...
мы ремонт делаем по-тихоньку, хотим въехать пораньше.
про осбб интересно - вчера наоборот переживали, что никто не хочет быть председателем. а так может и правда, не делать пока осбб, пусть доделывают все бока и за коммуналку платят за нас...
мы ремонт делаем по-тихоньку, хотим въехать пораньше.
lubania
l
Постійний користувач
263
29 листопада 2015
26 вер 2016 10:16
и да, перекупщиков вроде много. или люди поразочаровывались и перепродают
lubania
l
Постійний користувач
263
29 листопада 2015
26 вер 2016 10:18
вчера пунктов 12 претензий написали, и про дорогу на надсонова, и про площадку, и про стоки, и про крышу крыльца, где вода стоит, и про фонари, и пр, пр,пр....
lubania
l
Постійний користувач
263
29 листопада 2015
26 вер 2016 10:40
что мне еще "понравилось" - сказали, что встреча с застройщиками уже была, больше они до нас не снизойдут...а что по факту ничего не сделали, все завтраки только, то пофиг.
когда люди попросили покрытие на детской площадке - сказали,что этого не будет, тк не обещали. а что куча обещано и нет этого - тоже не волнует
когда люди попросили покрытие на детской площадке - сказали,что этого не будет, тк не обещали. а что куча обещано и нет этого - тоже не волнует
nemezzz
n
Постійний користувач
146
13 серпня 2015
26 вер 2016 12:47
Претензии нужно предъявлять грамотно, ссылаясь на подписанный договор. Все, что прописано в договоре застройщик обязан выполнить.
Все, что не соответствует договору должно быть зафиксировано инвесторами. Можно делать Акты несоответствия с приложенными к ним фото.
Например, в договоре прописаны детские площадки, а их нет - составляем акт, фоткаем, инвесторы подписывают(не обязательно все, даже один инвестор - это уже договор). И его уже можно предьявлять к застройщику вместе с письменной претензией и хоть кому.
На словах это одно, а письменно - это фиксация того, как кто выполняет свои обязательства по договору.
Все, что не соответствует договору должно быть зафиксировано инвесторами. Можно делать Акты несоответствия с приложенными к ним фото.
Например, в договоре прописаны детские площадки, а их нет - составляем акт, фоткаем, инвесторы подписывают(не обязательно все, даже один инвестор - это уже договор). И его уже можно предьявлять к застройщику вместе с письменной претензией и хоть кому.
На словах это одно, а письменно - это фиксация того, как кто выполняет свои обязательства по договору.
lubania
l
Постійний користувач
263
29 листопада 2015
26 вер 2016 12:55
так мы вчера и составили письмо, и подписи собрали. но людей было мало
hahol88
h
Користувач
22
26 серпня 2015
26 вер 2016 14:00
[quote="nemezzz"]Претензии нужно предъявлять грамотно, ссылаясь на подписанный договор. Все, что прописано в договоре застройщик обязан выполнить.
що ви думаєте на рахунок того, що в основному договорі забудовник не хоче відображати інформацію по прибудинковій території, незважаючи на те що в попередньому договорі інформація вказана?
що ви думаєте на рахунок того, що в основному договорі забудовник не хоче відображати інформацію по прибудинковій території, незважаючи на те що в попередньому договорі інформація вказана?
lubania
l
Постійний користувач
263
29 листопада 2015
26 вер 2016 14:07
оно ж когда говоришь про площадки и пр - обещают на след. неделе и т.п. то есть пока акты с фото не составлялись, ждем. а так, наверное, действительно договора не подписывать, пока все не сделают.
нам вот еще двери в кладовку не сделали, кроме всего прочего
нам вот еще двери в кладовку не сделали, кроме всего прочего
nemezzz
n
Постійний користувач
146
13 серпня 2015
26 вер 2016 14:47
Цитата "hahol88":
Думаю, що всі положення попереднього договору, що стосуються благоустрою території треба перенести в основний договір, бо в цьому суть попереднього договору - це обов'язок укласти основний договір з конкретними умовами. Тобто забудовник вже зобов'язаний укласти основний договір з тими умовами щодо бруківки, майданчика і лавочок. і т.д.
В такій ситуації взагалі добре б було навіть доповнити основний договір відповідно до того, що обіцяли і чітко все прописати. Ще й план території окремо зробити як додаток до основного договору. Я наприклад вносив правки у попередній договір і погоджував їх з юристом забудовника. Але мої правки були формальні і не потребували коштів забудовника. Тут же все упирається в те, що забудовник буде витрачати кошти, тому замість бруківки і майданчику - асфальт. В таких випадках треба спиратися на вже підписаний попередній договір і вимагати в основному прописати де що має бути на території.
Договір це лише права і обов'язки сторін, підписуючи його забудовник виконує свої обов'язки по попередньому договору. А от отримання квартири вже по акту прийому-передачі. як тільки ви підписали акт - ви погодились, що договір повністю виконано та що ви не маєте претензій. Тому підписання основного договору не позбавляє вас права вимагати зробити все по території як обіцяли, а от після підписання акту прийому-передачі вже пізно буде вимагати.
Kaktus-15
K
Користувач
27
06 травня 2016
26 вер 2016 22:42
Стесняюсь спросить, о каком акте приема-передачи идет речь?... Продавец квартир - физическое лицо или фирма? Если физ.лицо, то договор купли-продажи и все... окончательный расчет и переход права собственности. Хотя я не юрист, могу и ошибаться.От себя могу сказать, что недоделки, которые были в моей квартире на момент покупки, уже исправлены. Просто под честное слово учредителя, которое мне дали в момент сделки. Ооооочень надеюсь, что и по поводу территории не обманут. Особенно волнует вопрос детской площадки и турника, который, кстати, хорошо вписался-бы даже в облагороженную территорию возле маленького дома
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна24.11985
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская24.11102
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а24.113 074
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше