Подати оголошення

ЖК "Зірка Дніпра", Вышгород, ул. Глебова

ЗабудовникЕліт-Фасад Груп
Здача ЖК2014 р.
Планування
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 42.
5/12%
1/2%
16/38%
13/31%
7/17%
234. . .43
10 січ 2013 15:44
Отзывы о жилом комплексе



Жилой комплекс "Зірка Дніпра"
Вышгород, ул. Глебова
Заказчик: "Элит-Фасад"

10 січ 2013 15:59
«Зірка Дніпра» – это новый жилой комплекс в непосредственной близости от Киева на берегу величественного Днепра. Новостройки в Вышгороде становятся все более востребованными жителями столицы, ведь в городке прекрасная экология, живописная природа и удобная транспортная развязка.

Новостройки (Вышгород) находятся на въезде в город, а именно – на улице Глебова. Всего в паре сотен метров от комплекса вас ожидает остановка. Всего пятнадцать или двадцать минут займет поездка до ближайшего метро в Киеве. Вы можете купить квартиру в Киевской области с одной, двумя или тремя комнатами. В зависимости от предпочтений вы можете приобрести одноуровневую или двухуровневую квартиру.

Новостройка (Вышгород) построена таким образом, что с одной стороны здания открывается вид на воды Днепра, а с другой – на хвойный вечнозелененый лес. Поэтому «Зірка Дніпра» имеет идеальные условия для семей с детьми, ведь здесь чистый и полезный для здоровья воздух. Летом, практически не отходя от дома, вы можете отправиться на пикник или же на отдых от зноя на берегу реки.

Вышгород предлагает новостройки, которые были возведены с использование передовых технологий, чтобы создать максимальный комфорт и высокое качество для жителей комплекса «Зірка Дніпра». Такие условия жизни привлекает все большее количество киевлян. Ведь зачем покупать жилье в столице по заоблачным ценам, когда можно поселиться в уютной и современной квартире в десяти минутах езды от метро?

Вышгород: новостройки и условия жизни

«Зірка Дніпра» представляет новостройки Вышгорода с богатой инфраструктурой, которая включает в себя:
- супермаркет для быстрого и удобного совершения покупок;
- спортивный комплекс, чтобы вы могли заняться своим здоровьем в двух минутах ходьбы от квартиры;
- парикмахерская – ваш личный мастер всегда под рукой;
- кафе, если вдруг захочется отдохнуть и вкусно покушать, не тратя время на длительную поездку в Киев.

Вышгород новостройки нашего комплекса построены из высококачественных и безопасных материалов. Фасад здания обшит пенополистиролом, чтобы надежно сохранять тепло вашей квартиры. Вы можете не переживать о шумных соседях, ведь мы позаботились о звукоизоляции стен и полов.

При переезде в «Зірку Дніпра» вас ожидают следующие преимущества:
- каждая квартира оборудована котлом для самостоятельной регулировки отопления;
- отлично спроектированные дымоходы и система вентиляции;
- установленные стеклопакеты;
- качественная электропроводка, которая рассчитана на использование большого количества техники одновременно.

Новостройки (Вышгород) жилого комплекса «Зірка Дніпра» – это удобное жилье по доступным ценам в районе с прекрасной природой и хорошим экологическим фоном.
10 січ 2013 16:15
11 січ 2013 13:49
11 січ 2013 15:34
1 квартал 2014 года
24 січ 2013 12:45
Закончили забивать сваи, начинается монтаж 1-го этажа.
18 лют 2013 00:01
Ход строительства:
22 лют 2013 09:04
Что-то известно про застройщика? Что построил? Можно ли инвестировать??
06 бер 2013 12:09
Цікаво, як забудовник прокоментує, це посилання?
06 бер 2013 12:28
Спасибо за ссылку. Рассматривали вариант инвестирования в эту стройку, но отпугнуло, что застройщик неизвестный. А тут еще и такое!
06 бер 2013 12:32
Цитата "Groza":
Цікаво, як забудовник прокоментує, це посилання?


Да и Вам большое спасибо за ссылку! Огромноеее спасибоо!
Просто в шоке, на каждом шагу обман, по таким ценам как в Киеве уже лучше инвестировать и дешевле , и менее безопасно в Испанию.
06 бер 2013 22:00
Мрієш про власне житло? Обирай вдумливо...
2 ноября 2012 - Алексей Момот

Для початку, трохи відступаючи від основної теми статті, хотілося б розповісти передісторію, щоб читачам стало зрозуміло, з чого вона почалася і що викликало у автора сумніви щодо предмету обговорення… Навіяло слова відомої пісні гурту «Машина времени»: ты помнишь как все начиналось…?
Отже, 26 жовтня 2012 року відбулася чергова сесія Вишгородської міської ради. Питань було розглянуто чимало, серед яких і земельні. Та, мабуть, депутатам, які майже всі рішення підтримали одноголосно, було не до того, щоб ретельно вивчити зміст всіх проектів… ще б пак, на носі були вибори!

Але в розділі «Земельні питання» варто було звернути увагу на такий собі проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки». Саме цим рішенням було надано такий дозвіл громадянці К.

Цитую: «1. Затвердити гр. К. (ред.) проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,1994 га з будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на будівництво та обслуговування багатоповерхового житлового будинку по вул. Глібова, 43 у м. Вишгороді». Здавалося б, а що тут дивного? Ну, вирішила громадянка К. побудувати на своїх власних сотках багатоповерховий будинок, це її право! Чого тут, спитаєте ви, не додивилися депутати на сесії?

Може вони не помітили того, що проект землеустрою вони вже затверджують! Тоді виникає питання: а хто надавав дозвіл на розробку цього проекту? Адже це є виключною прерогативою депутатів на сесії… Хто розробляв проектну документацію, згідно з якою поруч із високовольтними опорами буде збудовано будинок у 10 поверхів. Відстань до опори – максимум 8-10 метрів. Отже, з вікон будинку може бути не такий вже мальовничий вид, як про це написано на «зірковому» сайті.



Але це лише початок. Трохи «погугливши» щодо адреси вул. Глібова, 43 у м. Вишгороді, знайшов чимало цікавого… Виявляється, що на цьому місті буде зведено чудовий житловий комплекс «Зірка Дніпра», навіть сайт їх знайшов – zirka-dnipra.com.ua:



Дивно, але сайт був створений значно раніше, ніж депутатами було затверджено вказаний проект землеустрою (індексується в мережі ще з травня місяця)! На сайті вже навіть розміщено контакти відділу продажів квартир, фото-галерея з плануванням та інформація про забудовників та підрядників. А ось з цього моменту починаємо придивлятися до деталей більш прискіпливо.

По-перше: окрім «зіркового» сайту, об’яви про продаж квартир з’явилися на різних сайтах (Мир квартир, сландо и т.п.) контакт продавця всюди однаковий: Ярослав. Дивує і те, що об’яви датуються 24 жовтня 2012, а це на два дні раніше, ніж було затверджено проект землеустрою.



По-друге: на «зірковому» сайті, в розділі «Забудовник», розміщено інформацію про генерального підрядника – ТОВ «Грандіс Трейд». Викладені скани його ліцензії та Дозволу на початок виконання робіт… зверніть увагу на термін дії дозволу – він прострочений! А також на те, що він дозволяв будівництво в місті Васильків, а не в Вишгороді… На мою суб’єктивну думку, викладання на сайті таких документів може ввести в оману потенційних довірливих покупців.



По ТОВ «Грандіс Трейд» ще помітив (на сайті ЄДР), що буквально 04.10.2012 були внесені якісь зміни до відомостей про цю юридичну особу, що не пов’язані зі змінами установчих документів… Дрібничка, але…



По-трете: В тому ж таки розділі «Забудовник» викладено інформацію про замовника – ТОВ «Еліт-фасад» зі сканом виписки з ЕДР. Тут вважаю за потрібне звернути вашу увагу на місцезнаходження юридичної особи, а саме м. Київ, вул. Маршала Тимошенка 9.



Що тут дивного, спитаєте ви. Що ж, звернемося до офіційного сайту податкової інспекції України:



Це розділ, який має назву «Адреси масової реєстрації платників податків» і що ж ми бачимо? А бачимо ми те, що за цією адресою зареєстровано аж 207 фірм!!! Тобто ризик, що за цією адресою існує лише поштова скринька дуже великий. Отже, якщо вам знадобиться знайти замовника будівництва саме за цією адресою, то навряд чи вам це вдасться (інша адреса нікому не відома).



Ще цікавим моментом, на який варто звернути увагу, є дата початку дії свідоцтва ПДВ замовника – 01.09.2012. Ця інформація, знову ж таки з офіційного сайту податкової, з розділу «Реєстр платників ПДВ»



Зовсім, виявляється «свіженький» платник.



Отже, шановні читачі, зважаючи на вищевикладене, варто замислитися над доцільністю такого кроку, як купівля омріяних квадратних метрів, які існують лише на сайті… Може варто почекати, коли будинок буде побудовано і здано в експлуатацію?

В будь-якому разі, автор статті ще раз зауважує, що вся викладена в ній інформація є його суб’єктивною думкою – вибір робити вам!

Будемо сподіватися, що Еліт-фасад не перетвориться в Еліта-Центр…
07 бер 2013 12:29
мдя уж :think: 207 контор на одном адресе это показатель "солидности" фирмы :-B
мы подъезжали посмотреть на место, то какие-то работы там идут, но опора действительно близко, метров 10 от забора стройплощадки.
Вопросы к застройщику:
1. Рассматривается ли вариант закопать кабеля в землю?
2. Что там с подачей воды и с канализацией?
3. Какая будет система отопления (централка или автономная котельная)?
4. Как будет сделан заезд во двор (ширина дороги и т.д.) ведь там кругом огороды - шанхай какой-то! Сейчас там раздолбаные узкие грунтовки
07 бер 2013 13:32
Цитата "froll":
мдя уж :think: 207 контор на одном адресе это показатель "солидности" фирмы :-B
мы подъезжали посмотреть на место, то какие-то работы там идут, но опора действительно близко, метров 10 от забора стройплощадки.
Вопросы к застройщику:
1. Рассматривается ли вариант закопать кабеля в землю?
2. Что там с подачей воды и с канализацией?
3. Какая будет система отопления (централка или автономная котельная)?
4. Как будет сделан заезд во двор (ширина дороги и т.д.) ведь там кругом огороды - шанхай какой-то! Сейчас там раздолбаные узкие грунтовки

упс, про систему отопления не дочитал;) Вопрос корректирую: где там ближайшее подключение к газопроводу?
08 бер 2013 12:50
Они наверное готовятся, ответить :) может, нечего отвечать? Кстати, по поводу линии передач, они говорят что она резервная! с водою точно знаю все плохо, а именно: дом расположен в самой низшей точке Вышгорода, и станет очень большая проблема с водоотводом, на что местный Вышгородводоканал пока им ответил негативно!В связи с этим наверно будет резервуар по сбору сточных вод возле дома, и периодически будут откачивать стоки, одним словом дом в деревне только многоэтажный!
14 бер 2013 06:52
Досі жодного коментаря щодо питань, які є до забудовника!!!!!! Не зрозуміло, чому?
14 бер 2013 15:13
Цитата "Groza":
Досі жодного коментаря щодо питань, які є до забудовника!!!!!! Не зрозуміло, чому?

Groza, а есть похожая информация по другим новостройкам Вышгорода?
19 бер 2013 11:17
К сожалению пока информации по другим новостройкам в г. Вышгород не имею, но в случаи Вашей заинтересованности узнаю, задавайте вопросы о конкретных новостройках! Да кстати в Вышгороде строится активно дом из нескольких секций на плавуне, пока не скажу как он называется!
19 бер 2013 11:43
Цитата "Groza":
пока не скажу как он называется!

Почему?
19 бер 2013 18:53
Цитата "Groza":
К сожалению пока информации по другим новостройкам в г. Вышгород не имею, но в случаи Вашей заинтересованности узнаю, задавайте вопросы о конкретных новостройках! Да кстати в Вышгороде строится активно дом из нескольких секций на плавуне, пока не скажу как он называется!

Очень интересует информация конкретно о ЖК "Ярославичи".
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
234. . .43
Продаж будинку від власника
Енергонезалежний, безпечний, сучасний, комфортний - приватний будинок у передмісті Київа
Детальніше
+380986563402xxxx