Подати оголошення

ЖК Малахит | ИнтерГал-Буд | ул. Богдановская

ЗабудовникІнтергал-Буд
Здача ЖК2014 - 2020 р.
Планування
від 28 700 Грн/м²
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 194.
25/13%
28/14%
51/26%
58/30%
32/16%
1. . .255257. . .274
18 лют 2019 06:33
Цитата "Vadimox":
Знакомый за 105кв. в другом новострое, но жилом по счётчику платит 2.2к грн, тарифы у нас одинаковые я думаю что такой большой расход из-за того что дом был холодный плюс мало кто ещё живёт, и плюс очень часто могут быть открыты окна в нежелых квартирах - забыли закрыть... Нужно ещё по счётчику проверить что посчитали правильно...

Тоже так думаем.
Нам открыли счетчик-мы проверили,Кстати нам еще сумма плюсуется за отопление общей площади в секции.
18 лют 2019 06:38
Цитата "Vadimox":
Ну так изначально весь первый этаж был под коммерцию кроме маленьких помещений для консьержки, счётчики с экраном насколько я помню, сделаю фотку выложу сюда чтобы точно было -) может и ошибаюсь. По лаундж зоне - в доме насколько я понимаю живёт от силы 20% , возможно по этому лаундж и закрыли, плюс возможно наймут кого-то кто ее будет обслуживать в будущем, но с этим вопросом лучше в отдел продаж идти. Если честно я так и не понял суть протеста который выше на фото-))

Протестуют потому что опасаются,что продадут комнаты и останемся без консьержек.Сделают общую охрану на территории и все.(Как например в "Александрии",но там территория меньше и огорожена)А у нас вход с улицы и консьержка необходима.Я лично так поняла
18 лют 2019 08:25
Як інвестор 401 секції, аналогічно зацікавлена в тому,щоб не було незрозумілих продажів приміщень за які комунальні посрлуги оплачуються з наших гаманців, та забудовник зобовязаний виконати всі свої зобовязання. Особисто я вважаю, що варіант з ресепшином - це смішно! чи ви чекаєте, що там буде сидіти молода дівчина в кустюмі та пропонувати вам ще й каву?) в консьєржа повинна бути своя особиста територія!!! Крапка! про це забудовник повідомляв неоднократно, тому зобовязаний дотриматись цього.
Оскільки, ми ще не являємось жителями комплексу (якщо його так ще можна назвати, після всіх переписок, що кжен дім чуть не колючі огорожі навколо своїх будинків готовий поставити), ми не можемо реагувати на всі ці незрозумілі дії забудовника,як і ви - жителі будинків.
Оберіть голову ініціативної групи від жителів комплексу,людину - словам якої ми всі будемо довіряти про те, що відбувається. І в повідомлення про збори, мітинги інвестори 4 будинку приєднаються до вас, щоб спільно виступити одним фронтом.

Особисто я нічого не знала про план проведення мітингу, а так, обовязково б приєдналась, якщо це дійсно так.

От з приводу тріщин - це звучить страшніше. Скиньте, будь ласка, фотографії на форум. Це сідає будинок, чи це проблема з будинком???
18 лют 2019 09:04
Хто приймає квартири в 4 будинку, виставіть, будь ласка, фото цього злощасного ліфта, щоб інші інвестори мали розуміння чим саме вони такі страшні.
18 лют 2019 12:09
Цитата "40111":

От з приводу тріщин - це звучить страшніше. Скиньте, будь ласка, фотографії на форум. Це сідає будинок, чи це проблема з будинком???

Монолітні будинки наскільки я знаю усадку не дають, тріщини у коридорі на поверсі є (3 будинок 25 поверх), як буду в квартирі зроблю фотку загального коридору, але тріщини дуже малі і через те що будівельники зекономили і не клали спеціальний сітку, тому ці тріщини будуть з'являтись і надалі але вони не критичні, погугліть - Тріщини у штукатурці....
18 лют 2019 20:11
Цитата "40111":
Хто приймає квартири в 4 будинку, виставіть, будь ласка, фото цього злощасного ліфта, щоб інші інвестори мали розуміння чим саме вони такі страшні.

Фото нажаль немає, але всередині дуже гарний. Дуже приємно здивував плавністю хода і тишиною роботи, як він буде далі працювати лише час покаже, але зараз я дуже задоволений, не очікував! На роботі кожен день катаюсь на Отісах, геть не зрівняти з цими! Хотів би мати на роботі такий як поставили в Малахіті :P
20 лют 2019 08:14
Цитата "MSS":
Протестуют потому что опасаются,что продадут комнаты и останемся без консьержек.Сделают общую охрану на территории и все.(Как например в "Александрии",но там территория меньше и огорожена)А у нас вход с улицы и консьержка необходима.Я лично так поняла

Насправді вже продали в двох секціях. Записи вже є в реєстрі.
20 лют 2019 08:21
Цитата "MSS":
А вы установили причину почему вытяжка дует в квартиру?

Все дуже просто. За відповідним ДБН, щоб працювала природня вентиляція вихід вент каналу має бути вищий за дах найбільшої секції будинку (інакше сусідні теплі секції будуть сильно зменшувати тягу). Якщо це не виконується, вентиляція має проєктуватись примусовою.

Тож очевидно забудовник тут або схалтурив, або про***в, і пропонує тепер ставити всім, в кого проблеми з тягою, витяжні вентилятори в квартиру, які, очевидно, мають в них тепер гудіти цілодобово. В мене є великі сумніви, що таке ріщення хоч якось стикуєся з протипожежними і будівельними нормами, але це вже до спеціялістів.
20 лют 2019 08:27
Цитата "Vadimox":
Спасибо за ответ. По идее застройщик юридически после сдачи дома не имеет отношения к дому, тут больше вопрос к жеку который может передать общие помещения в частную собственность...

Цей ЖЕК належить забудовнику. Так, вони полюбляють переводити стрілки одне на одного, але це одна шайка.
20 лют 2019 08:48
Це зрозуміло але все це на словах а на папері це окрема юр. особа тому й виникло питання
21 лют 2019 21:24
21 лют 2019 22:31

Динаміка будівництва станом на 21.02.19

Інформація на сайті ЖК

22 лют 2019 14:58
Інсоляція нижче норми, жостко солом'янку забудували
26 лют 2019 13:51
По поводу трещин, вот фото, ничего критичного, но не очень красиво...
С другой стороны если их сейчас покрасить будет видно разницу между старым и новым слоем....

Был в воскресение, консьержки сидят, во втором и третьем подьезде тоже сидели, вроде как в третьем подьезде поделили пополам помещение консьержа обычной перегородкой из металопласта, но там само помещение больше раза в два по сравнению с 4м подьездом. Пока я так и не понял о чём паника,
26 лют 2019 14:02
Цитата "Sinclair":
Насправді вже продали в двох секціях. Записи вже є в реєстрі.

Де можна подивитись ці записи?
27 лют 2019 22:00

Динаміка будівництва станом на 27.02.19

Інформація на сайті ЖК

06 бер 2019 20:35
Скидки до 244 000 гривен на квартиры в ЖК «Малахит»

Предложение застройщика действует до 31 марта.
11 бер 2019 08:35
Жителі секцій 402-408, скажіть, будь ласка, коли ви зможете приступити до ремонтів? Цікаво яктй проміжок між здачею будинку і початком ремонту.
12 бер 2019 12:40
нормальный лифт (секция 404)
ездит тихо и мягко
фото не могу приложить, сайт лагает люто
единственное что напрягает это звук приезда кабины, шумноват на мой взгляд но при закрытой входной двери в квартире не слышно

ключи вроде как могу начать раздавать после 15 апреля но это не точно (объявление будет на сайте застройщика)
по поводу начала ремонтов, ориентировали на май месяц
20 бер 2019 20:13

Динаміка будівництва станом на 19.03.19

Інформація на сайті ЖК

Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .255257. . .274
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx