Подати оголошення

ЖК Triiinity | Seven Hills | ул. Анри Барбюса, 39/2

ЗабудовникSeven Hills
Здача ЖК2023 р.
Планування
від 79 900 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
165з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 7.
3/43%
1/14%
1/14%
0/0%
2/29%
1
09 груд 2024 08:05

Хто підкаже, є ризики недобудови? чи варто чекати 3го будинку?

12 груд 2024 12:10

На сегодня это единственный застройщик который ни на минуту ни в криз 2008, ни в пандемию, ни во время войны не остановил стройку. Даже приславутый КАН все свои стройки в перечисленные кризисные часы останавливал. Контролируйте ЛУН и решайте сами. Я бы не инвестировал по причине цены, он как для этого времени завышена, за эти деньги можно купить готовое и не хуже по характеристикам. 

13 груд 2024 21:34

Special Agent

На сегодня это единственный застройщик который ни на минуту ни в криз 2008, ни в пандемию, ни во время войны не остановил стройку. Даже приславутый КАН все свои стройки в перечисленные кризисные часы останавливал. Контролируйте ЛУН и решайте сами. Я бы не инвестировал по причине цены, он как для этого времени завышена, за эти деньги можно купить готовое и не хуже по характеристикам. 

Дякую за відповідь. На Вашу думку, яка "красна" ціна мала б бути в них зважаючи на реаліії ринку?
Готове і не гірше по характеристикам - це в яку сторону дивитись, щоб Ви порекомендували?
(Для себе жити, не для перепродажу чи оренди).

13 груд 2024 23:31

Stela2024

Дякую за відповідь. На Вашу думку, яка "красна" ціна мала б бути в них зважаючи на реаліії ринку?
Готове і не гірше по характеристикам - це в яку сторону дивитись, щоб Ви порекомендували?
(Для себе жити, не для перепродажу чи оренди).

Не за что. Какие там сейчас цены в ОП на строящийся дом? Судя по ЛУН 3000-3500$? Я могу ошибаться, но на вторичном рынке готовые дома в той же цене, то есть зачем Вам в стройку инвестировать? Тринити крутейший проект и не хочу Вас на что-то другое ориентировать, если уж его решили выбрать, то покупайте готовое у перекупщиков. Безусловно есть смысл изучить вторичку ЖК Taryan Towers. Хороший баланс ЖК Greenville на Печерске, он дешевле а внутри очень все достойно премиально (тоже имею ввиду готовые секции у застройщика или перекупов). Ни и снова же, надо "пробить" вторичку ЖК Central Park и ЖК Французский квартал 2. На всякий случай ФК из вышеперечисленных самый простой внутри но и самый большой по территории.  Я бы так сказал, с Вашим бюджетом торопиться не стоит, для вас сейчас все двери открыты. 

15 груд 2024 12:58

Вот пара примеров, и уверен еще будет торг с реальным покупателем, думаю даже немногим меньше 3000$ за м2 можно будет поторговаться

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/bez-prodazh-54m2-zhk-triiinity-vul-v-tyutyunnika-39-2-pechersk-IDVJ2OG.html

18 груд 2024 09:27

Special Agent

Вот пара примеров, и уверен еще будет торг с реальным покупателем, думаю даже немногим меньше 3000$ за м2 можно будет поторговаться

Дякую. Поки відділ продажів пропонував доволі конкурентну ціну, тому і розглядали їх. Зараз переглядаємо готове житло. Грінвіль теж цікавив, хоч і місце не дуже вдале, і будівництво під вікнами. Але ціна значно менша підкупає.

18 груд 2024 12:14

Stela2024

Дякую. Поки відділ продажів пропонував доволі конкурентну ціну, тому і розглядали їх. Зараз переглядаємо готове житло. Грінвіль теж цікавив, хоч і місце не дуже вдале, і будівництво під вікнами. Але ціна значно менша підкупає.

Да, Тринити быстрее закончит весь проект и стройка не будет мешать. В Гринвиле стройка еще будет продолжаться долго, но цена Вы правильно заметили существенно вкуснее и есть готовые варианты. 

08 січ 2025 17:34

Stela2024

Як ваші пошуки? Чи придбали житло в Трініті чи обрали шось інше?

Планували теж купівлю і вже готувались придбати, але відділ продажів зіпсував усе враження про "преміальність" цього комплексу, ("кинули" в день підписання угоди). Можливо, ЖК і класний, але через недолугий менеджмет тепер  зіпсоване враження. Цікаво, як у вас склалося з ними?

14 січ 2025 05:42

Пиріжечок

Як ваші пошуки? Чи придбали житло в Трініті чи обрали шось інше?

Планували теж купівлю і вже готувались придбати, але відділ продажів зіпсував усе враження про "преміальність" цього комплексу, ("кинули" в день підписання угоди). Можливо, ЖК і класний, але через недолугий менеджмет тепер  зіпсоване враження. Цікаво, як у вас склалося з ними?

Оу цікаво. Ще такого не чула.
Шкода, що у Вас не склалось. Але може то на краще. Насправді нам теж здалось, що Відділ Продажу живе реаліями 2020-2021 коли в них розгребли квартири на перші будинки, а зараз 3й стоїть майже не проданий.
Special Agent правильно написав, зараз є купа ЖК в тому районі де Вам будуть раді. Походіть на перегляди - саме час, коли добре всі торгуються, що у ВП, що інвестори. Ціни "у сусідів" набагато цікавіші. Я і про ЖК інші, і про квартири в 1-2 будинках, зараз їх повно у продажу. Успіху у пошуку!
А ми все таки вирішили взяти готове в іншому ЖК.

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx