Подати оголошення

ЖК "Теплий стан", Ирпень, ул. Мечникова, 106д, 106з

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 75.
5/7%
14/19%
32/43%
14/19%
10/13%
1. . .8587. . .132
15 лист 2016 13:41
неужели все так плохо? я верю, что когда все коммуникации будут подведены, будет вполне себе нормальный жилой дом. конечно, неприятно, что так затянули... но такой риск всегда есть. у меня друг инвестировал в жилье в Киеве по тысяче долларов за квадрат, дедлайн сдачи дома уже прошел 3 месяца назад, а с коммуникациями до сих пор проблемы.
нужно каждый день ходить/писать/звонить застройщику для ускорения процесса.
хотя я, как инвестор второго дома, уже боюсь, что у нас будет подобная ситуация... но верю в лучшее :)
15 лист 2016 15:16
Стосовно шантажу дітьми, а для кого ми здебільшого це житло брали? Вибачте, а що вам робити, коли щомісяця кажуть що здадуть уже в наступному? І так цілий РІК!!! У цілому я трохи вражений від постановки питання про ВАШІ ПРОБЛЕМИ. Це НАШІ проблеми, що ми обрали такого ГОРЕ забудовника!!! Трохи затримки, це аж не три місяці, а РІК!!! Вам все одно? Чи ви розумієте, що директор БРЕШЕ!!! Хто там говорив про телебачення? Давайте їх мобілізуйте.

От якщо вони до кінця тижня не дадуть газ хоча б на ГРП, то у понеділок їх жде телебачення. От уявіть сюжет: "НеТеплий стан в Іпені від Євробуду". Уявляєте яка їм реклама!!! У них зараз щось планується будуватися у Немішаєвому. От треба їм трохи попсувати нерви, як вони нам життя!!! Зате люди знатимуть, що їм все одно на своїх пайовиків і лише ваші гроші їм треба, що вони будуть затримувати мінімум рік.
До речі, директор собі спокійно побудував собі КОТЕДЖ і вже мабуть там живе, а ми вже рік тут теж макарони з вух знімаємо :super:
15 лист 2016 15:47
А вы не думали , что сделав такую рекламу мы сделаем хуже себе в первую очередь !!! Начнутся проблемы у Застройщика и ему будет совсем не до газа. Подождите может скоро сделает все, что обещает. Мы тоже мечтали еще год назад жить в новой квартире. Зная нашу продажную власть Ирпеня, то этого можно было ожидать .
15 лист 2016 15:54
Подскажите пожалуйста когда очередное собрание с руководством Застройщика? Вопросы накопились и хотелось бы получить адекватные и реальные ответы.
15 лист 2016 16:33
Цитата "wall_s":
Подскажите пожалуйста когда очередное собрание с руководством Застройщика? Вопросы накопились и хотелось бы получить адекватные и реальные ответы.

А у нас как всегда только шум. Я всегда звоню директору, он всегда говорит то что есть или ждет в офисе и дает ответы на все вопросы . Иногда просто ответы о сроках не от них зависит, а от наших коммунальных служб . 🤕 а они у нас от природы медленно работают .
15 лист 2016 16:37
Цитата "Iskandar":
Стосовно шантажу дітьми, а для кого ми здебільшого це житло брали? Вибачте, а що вам робити, коли щомісяця кажуть що здадуть уже в наступному? І так цілий РІК!!! У цілому я трохи вражений від постановки питання про ВАШІ ПРОБЛЕМИ. Це НАШІ проблеми, що ми обрали такого ГОРЕ забудовника!!! Трохи затримки, це аж не три місяці, а РІК!!! Вам все одно? Чи ви розумієте, що директор БРЕШЕ!!! Хто там говорив про телебачення? Давайте їх мобілізуйте.

От якщо вони до кінця тижня не дадуть газ хоча б на ГРП, то у понеділок їх жде телебачення. От уявіть сюжет: "НеТеплий стан в Іпені від Євробуду". Уявляєте яка їм реклама!!! У них зараз щось планується будуватися у Немішаєвому. От треба їм трохи попсувати нерви, як вони нам життя!!! Зате люди знатимуть, що їм все одно на своїх пайовиків і лише ваші гроші їм треба, що вони будуть затримувати мінімум рік.
До речі, директор собі спокійно побудував собі КОТЕДЖ і вже мабуть там живе, а ми вже рік тут теж макарони з вух знімаємо :super:

Я написав про "ВАШІ ПРОБЛЕМИ", стосовно зауваження сусідки з дитиною с 6-го поверху про сусідське будсміття на поверсі, та інші ремонтні шуми в будинку. Наразі вивезти його проблема, бо болото навкруги було. А стосовно шуму від ремонтних робіт сусідів - я написав, що також усі зауваження смішні, бо у нашій недобудові усі ремонти попереду і вимога зупинити ремонтні роботи, бо "в мене дитина" - це не ПРИВІД. А про загальний стан справ про комунікації - то я за обома руками, щоб зрушити з місця справу. і ЗА ТЕЛЕБАЧЕННЯ!
15 лист 2016 17:24
Дом, еще можно сказать, в стадии строительства и жаловаться на строй шум СМЕШНО, вот после сдачи другое дело с 8 и до 20 разрешено в будни, а в выходные вообще ни ни.
15 лист 2016 18:02
Так давайте соберемся (хотя бы несколько человек, все понятно что не смогут) и встретимся с директором. Я лично готов в любое время. Хотелось бы не одному задавать вопросы от всего дома.
15 лист 2016 20:21
как второй дом (у меня кв. 52, 7 эт.)?
что у него с газом и котлами?
менеджмент тп на звонки не отвечал ...
мастер советует ничего вообще не делать в этом году и зимой, т.к. по его словам ничего не подключат и трубы полетят из-за морозов ...
кто живет в первой секции уже давно, что посоветуете?
15 лист 2016 20:31
От нічого і не робіть, бо ми вже на цьому обпеклися і вам не раджу!!!!!!!
16 лист 2016 02:24
Цитата "Misha_":

Згоден. Треба розуміти один одного, і входити в положення. Тут ще багато квартир ремонт будуть робити і сміття буде багато і шуму від ремонтів. Тим паче дім новий, не здався ще- які тут можуть бути зауваження. Розумію, що деяким людям нема куди діватися,тому мусять жити в недобудові, тим паче з дітьми. Але ж це ваш вибір і ваші проблеми!!! Але, на мою думку, в такому випадку краще знімати квартиру з умовами на період добудови квартири і пожаліти дитину, а не жантажувати тут усіх своєю дитиною!

Не увидел тут на форуме чтоб кто-то жаловался на шум, если вы увидели жалобу сделайте скрин.
Дом сдан в эксплуатацию.
Вы готовы со своего кармана оплатить съем жилья даже хотя бы семьям которые с детьми, а их тут около 5 живет, при том что они и так переплатили год за съем жилья и уже почти как год должны тут жить на законных основаниях с газом светом и водой в тепле-добре, а ремонты в квартирах тут еще лет 5 будут делать-доделывать, так что теперь всем квартиру идти снимать???

А квартиру тут все купили
Цитата "Kolyan-00":
у цьому хламіднику
по тому-что якобы надежный застройщик который сдал не один дом, в Немишаеве так вообще целый комплекс, который они строили и сдавали даже в момент кризиса при котором заморозились все киевские стройки в том числе Киевмиськбуд, и у которых есть строительная лицензия в отличии от соседних строек, что на момент покупки было немаловажно
16 лист 2016 02:52
А еще у меня уважительная просьба к жильцам-строителям из 3 этажа, не кидайте свои окурки :smoke: в строймусор, дым сегодня стоял с 3 по 9 этаж хорошо что вовремя потушили и не загорелся весь этаж :ded:
16 лист 2016 10:56
Цитата "grovetti":
А еще у меня уважительная просьба к жильцам-строителям из 3 этажа, не кидайте свои окурки :smoke: в строймусор, дым сегодня стоял с 3 по 9 этаж хорошо что вовремя потушили и не загорелся весь этаж :ded:

Я считаю что на этажах в коридоре нельзя курить вообще! :ded:
16 лист 2016 11:34
Цитата "molder":

Я считаю что на этажах в коридоре нельзя курить вообще! :ded:

Нельзя 100%
16 лист 2016 11:36
Ув. Соседи с 9 этажа к Вам просьба обратите внимание на крышу сейчас оттепель и если есть какие-то проблемы сообщите на форуме , что бы все знали и всем домой можно было бороться с проблемой .
16 лист 2016 11:38
Я теж можу під"їхати в Немішаєво... говорити є про що.
АЛЕ, все ж пропоную аби не ми їхали з кількома пересадками до забудовника, а пан Дмитро удостоїв нас честі своєю присутністю! Думаю йому простіше сісти в машину та й приїхати на будову, нехай пройдеться, подивиться, що зроблено, чого немає... і те що він говорить, дуже розходиться з реальністю... :blah:

Думаю знайдуться бажаючі запросити пана Дмитра в гості, у свої квартири і показати всі зауваження, які забудовник мав виправити, але чомусь невиправив (читала раніше про таке тут).

Як сказала мені Катя вчора по телефону, те що ми тут з Вами пишемо він не читає! :wow: А дуже шкода! Його піарщик теж мабуть не читає, звісно якщо він взагалі є!!! Тому треба йому дзвонити та запрошувати в Ірпінь ТС1.

Мабуть не всі зможуть в будні приїхати, можна на суботу.
Хто за??????
16 лист 2016 11:49
Крім того, вчора розмовляла з Іваном Федоровичем - це людина, яка відповідає за підключення газу, його номер дала Катя.

По суті розмови: до кінця тижня вони мають подати документи на підключення, потім буде якась комісія засідати....і коли нам дадуть дозвіл - буде врізка газу до будинку. Після цього з нас мають збирати гроші (ніби незначна сума) за пуск газу по квартирах. Скільки по часу це точно займе Іван Федорович не зміг сказати, посилаючись на бюрократію і те, як в нашій державі важко щось робити. :notsure:
Тому до кінця тижня точно ніякого газу не буде! :???:
16 лист 2016 12:11
Історію про те, що вони кудись подали документи в газову службу я чув ще місяць тому. Отож нам свідомо брехали!!! Раджу вже зараз нам шукати виходи на телебачення. А також напряму спробувати подзвонити у газконтору. Сьогодні біля ГРП непротоптана стежка :(
16 лист 2016 12:14
Цитата "Zhulets":

Тому до кінця тижня точно ніякого газу не буде! :???:

Более того скажу что по газу не каких продвижений нету и не факт что будут до конца месяца, так как у нас ГРП одно на двоих, в целях экономии газ будут пускать сразу на два дома, так-что дружно ждем пока сдадут в эксплуатацию ТП2 :umnik:
16 лист 2016 12:15
Якраз зараз вони роблять розводку труб по квартирах.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .8587. . .132
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше