ЖК "Теплий стан", Ирпень, ул. Мечникова, 106д, 106з
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 75.
5/7% | ||
14/19% | ||
32/43% | ||
14/19% | ||
10/13% |
SHproTM
S
Користувач
35
05 серпня 2016
15 лист 2016 13:41
неужели все так плохо? я верю, что когда все коммуникации будут подведены, будет вполне себе нормальный жилой дом. конечно, неприятно, что так затянули... но такой риск всегда есть. у меня друг инвестировал в жилье в Киеве по тысяче долларов за квадрат, дедлайн сдачи дома уже прошел 3 месяца назад, а с коммуникациями до сих пор проблемы.
нужно каждый день ходить/писать/звонить застройщику для ускорения процесса.
хотя я, как инвестор второго дома, уже боюсь, что у нас будет подобная ситуация... но верю в лучшее
нужно каждый день ходить/писать/звонить застройщику для ускорения процесса.
хотя я, как инвестор второго дома, уже боюсь, что у нас будет подобная ситуация... но верю в лучшее

Iskandar
I
Постійний користувач
133
27 серпня 2015
15 лист 2016 15:16
Стосовно шантажу дітьми, а для кого ми здебільшого це житло брали? Вибачте, а що вам робити, коли щомісяця кажуть що здадуть уже в наступному? І так цілий РІК!!! У цілому я трохи вражений від постановки питання про ВАШІ ПРОБЛЕМИ. Це НАШІ проблеми, що ми обрали такого ГОРЕ забудовника!!! Трохи затримки, це аж не три місяці, а РІК!!! Вам все одно? Чи ви розумієте, що директор БРЕШЕ!!! Хто там говорив про телебачення? Давайте їх мобілізуйте.
От якщо вони до кінця тижня не дадуть газ хоча б на ГРП, то у понеділок їх жде телебачення. От уявіть сюжет: "НеТеплий стан в Іпені від Євробуду". Уявляєте яка їм реклама!!! У них зараз щось планується будуватися у Немішаєвому. От треба їм трохи попсувати нерви, як вони нам життя!!! Зате люди знатимуть, що їм все одно на своїх пайовиків і лише ваші гроші їм треба, що вони будуть затримувати мінімум рік.
До речі, директор собі спокійно побудував собі КОТЕДЖ і вже мабуть там живе, а ми вже рік тут теж макарони з вух знімаємо
От якщо вони до кінця тижня не дадуть газ хоча б на ГРП, то у понеділок їх жде телебачення. От уявіть сюжет: "НеТеплий стан в Іпені від Євробуду". Уявляєте яка їм реклама!!! У них зараз щось планується будуватися у Немішаєвому. От треба їм трохи попсувати нерви, як вони нам життя!!! Зате люди знатимуть, що їм все одно на своїх пайовиків і лише ваші гроші їм треба, що вони будуть затримувати мінімум рік.
До речі, директор собі спокійно побудував собі КОТЕДЖ і вже мабуть там живе, а ми вже рік тут теж макарони з вух знімаємо

kv15
k
Постійний користувач
114
18 серпня 2015
15 лист 2016 15:47
А вы не думали , что сделав такую рекламу мы сделаем хуже себе в первую очередь !!! Начнутся проблемы у Застройщика и ему будет совсем не до газа. Подождите может скоро сделает все, что обещает. Мы тоже мечтали еще год назад жить в новой квартире. Зная нашу продажную власть Ирпеня, то этого можно было ожидать .
wall_s
w
Користувач
79
15 листопада 2016
15 лист 2016 15:54
Подскажите пожалуйста когда очередное собрание с руководством Застройщика? Вопросы накопились и хотелось бы получить адекватные и реальные ответы.
kv15
k
Постійний користувач
114
18 серпня 2015
15 лист 2016 16:33
Цитата "wall_s":Подскажите пожалуйста когда очередное собрание с руководством Застройщика? Вопросы накопились и хотелось бы получить адекватные и реальные ответы.
А у нас как всегда только шум. Я всегда звоню директору, он всегда говорит то что есть или ждет в офисе и дает ответы на все вопросы . Иногда просто ответы о сроках не от них зависит, а от наших коммунальных служб . 🤕 а они у нас от природы медленно работают .
Misha_
M
Користувач
42
08 листопада 2016
15 лист 2016 16:37
Цитата "Iskandar":Стосовно шантажу дітьми, а для кого ми здебільшого це житло брали? Вибачте, а що вам робити, коли щомісяця кажуть що здадуть уже в наступному? І так цілий РІК!!! У цілому я трохи вражений від постановки питання про ВАШІ ПРОБЛЕМИ. Це НАШІ проблеми, що ми обрали такого ГОРЕ забудовника!!! Трохи затримки, це аж не три місяці, а РІК!!! Вам все одно? Чи ви розумієте, що директор БРЕШЕ!!! Хто там говорив про телебачення? Давайте їх мобілізуйте.
Я написав про "ВАШІ ПРОБЛЕМИ", стосовно зауваження сусідки з дитиною с 6-го поверху про сусідське будсміття на поверсі, та інші ремонтні шуми в будинку. Наразі вивезти його проблема, бо болото навкруги було. А стосовно шуму від ремонтних робіт сусідів - я написав, що також усі зауваження смішні, бо у нашій недобудові усі ремонти попереду і вимога зупинити ремонтні роботи, бо "в мене дитина" - це не ПРИВІД. А про загальний стан справ про комунікації - то я за обома руками, щоб зрушити з місця справу. і ЗА ТЕЛЕБАЧЕННЯ!
kv15
k
Постійний користувач
114
18 серпня 2015
15 лист 2016 17:24
Дом, еще можно сказать, в стадии строительства и жаловаться на строй шум СМЕШНО, вот после сдачи другое дело с 8 и до 20 разрешено в будни, а в выходные вообще ни ни.
wall_s
w
Користувач
79
15 листопада 2016
15 лист 2016 18:02
Так давайте соберемся (хотя бы несколько человек, все понятно что не смогут) и встретимся с директором. Я лично готов в любое время. Хотелось бы не одному задавать вопросы от всего дома.
Igor-F
I
Користувач
33
18 березня 2016
15 лист 2016 20:21
как второй дом (у меня кв. 52, 7 эт.)?
что у него с газом и котлами?
менеджмент тп на звонки не отвечал ...
мастер советует ничего вообще не делать в этом году и зимой, т.к. по его словам ничего не подключат и трубы полетят из-за морозов ...
кто живет в первой секции уже давно, что посоветуете?
что у него с газом и котлами?
менеджмент тп на звонки не отвечал ...
мастер советует ничего вообще не делать в этом году и зимой, т.к. по его словам ничего не подключат и трубы полетят из-за морозов ...
кто живет в первой секции уже давно, что посоветуете?
Iskandar
I
Постійний користувач
133
27 серпня 2015
15 лист 2016 20:31
От нічого і не робіть, бо ми вже на цьому обпеклися і вам не раджу!!!!!!!
grovetti
g
Користувач
52
29 серпня 2015
16 лист 2016 02:24
Цитата "Misha_":
Згоден. Треба розуміти один одного, і входити в положення. Тут ще багато квартир ремонт будуть робити і сміття буде багато і шуму від ремонтів. Тим паче дім новий, не здався ще- які тут можуть бути зауваження. Розумію, що деяким людям нема куди діватися,тому мусять жити в недобудові, тим паче з дітьми. Але ж це ваш вибір і ваші проблеми!!! Але, на мою думку, в такому випадку краще знімати квартиру з умовами на період добудови квартири і пожаліти дитину, а не жантажувати тут усіх своєю дитиною!
Не увидел тут на форуме чтоб кто-то жаловался на шум, если вы увидели жалобу сделайте скрин.
Дом сдан в эксплуатацию.
Вы готовы со своего кармана оплатить съем жилья даже хотя бы семьям которые с детьми, а их тут около 5 живет, при том что они и так переплатили год за съем жилья и уже почти как год должны тут жить на законных основаниях с газом светом и водой в тепле-добре, а ремонты в квартирах тут еще лет 5 будут делать-доделывать, так что теперь всем квартиру идти снимать???
А квартиру тут все купили
по тому-что якобы надежный застройщик который сдал не один дом, в Немишаеве так вообще целый комплекс, который они строили и сдавали даже в момент кризиса при котором заморозились все киевские стройки в том числе Киевмиськбуд, и у которых есть строительная лицензия в отличии от соседних строек, что на момент покупки было немаловажноЦитата "Kolyan-00":у цьому хламіднику
grovetti
g
Користувач
52
29 серпня 2015
16 лист 2016 02:52
А еще у меня уважительная просьба к жильцам-строителям из 3 этажа, не кидайте свои окурки
в строймусор, дым сегодня стоял с 3 по 9 этаж хорошо что вовремя потушили и не загорелся весь этаж 

molder

Користувач
92
22 квітня 2015
16 лист 2016 10:56
Цитата "grovetti":А еще у меня уважительная просьба к жильцам-строителям из 3 этажа, не кидайте свои окуркив строймусор, дым сегодня стоял с 3 по 9 этаж хорошо что вовремя потушили и не загорелся весь этаж
Я считаю что на этажах в коридоре нельзя курить вообще!

kv15
k
Постійний користувач
114
18 серпня 2015
16 лист 2016 11:34
Цитата "molder":
Я считаю что на этажах в коридоре нельзя курить вообще!
Нельзя 100%
kv15
k
Постійний користувач
114
18 серпня 2015
16 лист 2016 11:36
Ув. Соседи с 9 этажа к Вам просьба обратите внимание на крышу сейчас оттепель и если есть какие-то проблемы сообщите на форуме , что бы все знали и всем домой можно было бороться с проблемой .
Zhulets
Z
Новачок
19
02 листопада 2016
16 лист 2016 11:38
Я теж можу під"їхати в Немішаєво... говорити є про що.
АЛЕ, все ж пропоную аби не ми їхали з кількома пересадками до забудовника, а пан Дмитро удостоїв нас честі своєю присутністю! Думаю йому простіше сісти в машину та й приїхати на будову, нехай пройдеться, подивиться, що зроблено, чого немає... і те що він говорить, дуже розходиться з реальністю...
Думаю знайдуться бажаючі запросити пана Дмитра в гості, у свої квартири і показати всі зауваження, які забудовник мав виправити, але чомусь невиправив (читала раніше про таке тут).
Як сказала мені Катя вчора по телефону, те що ми тут з Вами пишемо він не читає!
А дуже шкода! Його піарщик теж мабуть не читає, звісно якщо він взагалі є!!! Тому треба йому дзвонити та запрошувати в Ірпінь ТС1.
Мабуть не всі зможуть в будні приїхати, можна на суботу.
Хто за??????
АЛЕ, все ж пропоную аби не ми їхали з кількома пересадками до забудовника, а пан Дмитро удостоїв нас честі своєю присутністю! Думаю йому простіше сісти в машину та й приїхати на будову, нехай пройдеться, подивиться, що зроблено, чого немає... і те що він говорить, дуже розходиться з реальністю...

Думаю знайдуться бажаючі запросити пана Дмитра в гості, у свої квартири і показати всі зауваження, які забудовник мав виправити, але чомусь невиправив (читала раніше про таке тут).
Як сказала мені Катя вчора по телефону, те що ми тут з Вами пишемо він не читає!

Мабуть не всі зможуть в будні приїхати, можна на суботу.
Хто за??????
Zhulets
Z
Новачок
19
02 листопада 2016
16 лист 2016 11:49
Крім того, вчора розмовляла з Іваном Федоровичем - це людина, яка відповідає за підключення газу, його номер дала Катя.
По суті розмови: до кінця тижня вони мають подати документи на підключення, потім буде якась комісія засідати....і коли нам дадуть дозвіл - буде врізка газу до будинку. Після цього з нас мають збирати гроші (ніби незначна сума) за пуск газу по квартирах. Скільки по часу це точно займе Іван Федорович не зміг сказати, посилаючись на бюрократію і те, як в нашій державі важко щось робити.
Тому до кінця тижня точно ніякого газу не буде!
По суті розмови: до кінця тижня вони мають подати документи на підключення, потім буде якась комісія засідати....і коли нам дадуть дозвіл - буде врізка газу до будинку. Після цього з нас мають збирати гроші (ніби незначна сума) за пуск газу по квартирах. Скільки по часу це точно займе Іван Федорович не зміг сказати, посилаючись на бюрократію і те, як в нашій державі важко щось робити.

Iskandar
I
Постійний користувач
133
27 серпня 2015
16 лист 2016 12:11
Історію про те, що вони кудись подали документи в газову службу я чув ще місяць тому. Отож нам свідомо брехали!!! Раджу вже зараз нам шукати виходи на телебачення. А також напряму спробувати подзвонити у газконтору. Сьогодні біля ГРП непротоптана стежка 

grovetti
g
Користувач
52
29 серпня 2015
16 лист 2016 12:14
Цитата "Zhulets":
Более того скажу что по газу не каких продвижений нету и не факт что будут до конца месяца, так как у нас ГРП одно на двоих, в целях экономии газ будут пускать сразу на два дома, так-что дружно ждем пока сдадут в эксплуатацию ТП2

Iskandar
I
Постійний користувач
133
27 серпня 2015
16 лист 2016 12:15
Якраз зараз вони роблять розводку труб по квартирах.

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
- ЖК Софія Клубний | Софієвська Борщагівка, вул. Соборна19.07674
- ЖК Вежа на Ломоносова | BudCapital | Київ, вул. Юлії Здановської (Ломоносова), 33/4319.0799
- ЖК Parkway House | Credo Development | Софіївська Борщагівка, вул. Ялинкова, 1а19.071
- ЖК Estet Hill | Credo Development | Крюківщина, вул. Василя Стуса19.071
- ЖК FreeDOM | Київміськбуд, Укрбуд | Київ, пр. Броварський, пр. Георгія Нарбута (Визволителів)19.071 349
- Відгуки про забудовника Київміськбуд19.07184
- ЖК 4U | Simple Investment | Киів, вул. Академіка Булаховського, 219.07184
- ЖК Паркове місто | KAN Development, UDP | Київ, вул. Вишгородська, 4519.07500
- ЖК Борисо-Глібський 2 | Prof Group | Вишгород, вул. Шкільна, 4219.0729
- ЖК Євромісто 2 | NOXT, SAVO International | Крюківщина, вул. Добра18.0717
- Чи варто зараз купувати нерухомість?17.074 565
- Про агентство Атлант-А25.0620
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Болит спина13.0772
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- Декоративные элементы в интерьере. Советы и отзывы о их сочетании12.0716
- Декор окна без штор, варианты и советы12.0746
- Идеи для декора пола в квартире, ваши отзывы и мнение экспертов12.0712
- Как выбрать подходящую раковину. Отзывы о мойках и раковинах09.0746
- Выбор гранитной мойки24.0631
- Отзывы об ортопедических матрацах. Матрасы для комфортного сна04.0689
- Лифт в частном доме28.057
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд18.074
- ЖК Четыре Сезона | Будова | Одесса, просп. Гагарина, 1917.0710
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 409.074
- ЖК Father | РіЕЛ | Львів, вул. Промислова, 50/5208.071
- ЖК Ріел Сіті | РІЕЛ | Львів, вул. Рудненська, 807.0750
- ЖК Велика Британія | РІЕЛ | Львів, вул. Шевченка, 1707.0750
- Блимає світло коли вмикається LED від 100w 12v блоку живлення в поєднанні з zigbee switch модулем10.072
- Капітальний ремонт +-40кв.м09.075
- Крыша дома. Отзывы о кровельных материалах06.0725
- Какой потолок лучше? Натяжной или из гипсокартона?03.077
- Какие лаки лучше всего использовать для деревянных полов?24.069
- Шумоизоляция. Отзывы о материалах для звукоизоляции19.06168
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Під час встановлення плати, пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Кто как развлекается в свободное время?19.071
- Есть ли польза от компьютерных игр?19.077
- Які етапи охоплює комплексне будівництво ферми під ключ18.071
- Натяжні стелі, продаж та встановлення14.0718
- Духи, которые будут звучать дорого!13.071
- Продам видовую квартиру, г.Вышгород, ЖК "Зіркова Вежа"07.061
- Переуступлю квартиру ЖК Эврика07.061
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів