ЖК Святобор | City One Development | ул. Львовская, ул. Верховинная
Забудовник | City One Development |
Здача ЖК | 2017 - 2023 р. |
Планування | від 35 235 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 97.
42/43% | ||
10/10% | ||
15/15% | ||
5/5% | ||
25/26% |
Olya_175
O
Користувач
64
20 травня 2014
07 трав 2015 18:30
Цитата "Karas":
Вы правы. Приличные компании не создают сами себя и не штампуют кучу фирм в оффшоре. Приличные компании не подают на получение земли под застройку проект под 212 квартир, а позже его раздувают до 2632 и убирают из проекта минимальную инфраструктуру. Поэтому и суд выиграли, т.к доказательств, что квартиры военным предоставлены не были, обман о 212 квартирах и конечно тысячи подписей местных жителей с адресами. Вот так, а предстоят еще суды.
А вагончики строителей действительно увезли и зеленый вагончик охраны полуразобран.
Вагончик охорони на місці і охорона там є я кожен вечір там проходжу.
О ти диви і суди в нас вже хороші, до Лондона виявляється не треба їхати, а судитесь ви не з забудовником а з міністерством оборони і то постановка питання якась дивна типу міністерство оборони не за "фен-шуєм" передало землю (якою воно володіло) своєму підрозділу Головному Управлінню Розвідки. Тобто за визначенням земля належить міністерству оборони і саме воно як власник може вирішувати що з нею робити. А "карасю" я так бачу компроміс не потрібен йому тільки "хлєба і зреліщ", у вас якісь інші плани на ласий шматочок ? Вам особисто чого треба?
Karas
K
Постійний користувач
134
12 червня 2013
07 трав 2015 18:35
Цитата "Olya_175":
Там зі мною спілкуються, просто до тепер я чула всі відповіді усно, а тепер хочу отримати їх письмово, щоб можна було вам щось не зі слів передавати, а хоча б з листа. Я писала тут для того, щоб зрозуміти хто і чого вимагає і як взагалі можна вийти з цієї ситуації. З горем пополам я приблизно тепер розумію, про що саме треба спілкуватись з замовником. Поросто тут думки теж різні, але в цілому ясно, що вважається основною проблемою. Я надіюсь, що вдасться знайти компроміс для всіх ( і щоб з інфраструктурою було все ок), сподіваюсь не нашкодити, а допомогти процесу конструктивного діалогу.
Спасибо! Тоже ждала ответа от вас. Надеюсь, они примут заказное письмо и ответят.
Я за то, чтобы один дом для инвесторов и реальных квартир для военных достроили, идеально, чтобы достраивала любая гос. компания.
И спасибо, за сообщение о территории Полиграфиста, редко еду с той стороны, сегодня специально сделала крюк. Даже дыры в заборе залатали, чтоб не подсматривали Может садик или школу строить будут, что вероятно на 0,0000...1% У сотрудницы, строят садик во дворе - куча бигбордов на заборе - "строим садик".
Karas
K
Постійний користувач
134
12 червня 2013
07 трав 2015 18:59
Цитата "Olya_175":
Вагончик охорони на місці і охорона там є я кожен вечір там проходжу.
О ти диви і суди в нас вже хороші, до Лондона виявляється не треба їхати, а судитесь ви не з забудовником а з міністерством оборони і то постановка питання якась дивна типу міністерство оборони не за "фен-шуєм" передало землю (якою воно володіло) своєму підрозділу Головному Управлінню Розвідки. Тобто за визначенням земля належить міністерству оборони і саме воно як власник може вирішувати що з нею робити. А "карасю" я так бачу компроміс не потрібен йому тільки "хлєба і зреліщ", у вас якісь інші плани на ласий шматочок ? Вам особисто чого треба?
Я не хожу, проезжаю и из окна частично вижу и вижу, как с территории что-то увозят.
Про компромисс и достроить только один дом для инвесторов я писала еще летом 2014. И решения своего не меняла. Так что НЕ искажайте!
И что, мне нужно уже писала и не раз, как и почему я против этого ЖК, вернее Жк такого размаха.
А вам как видно, нужно только поскандалить?
По человечески хочется относится к людям, которые сами ведут себя по человечески.
Застройщик наплевал на совесть, закон и руководствовался только своей жадностью, цинизмом и беззаконием - за что и поплатился.
P.S. Вы нашли в сети съемку заседания застройщика, МО, местных жителей и других участников?
Prichina
P
Новачок
10
07 травня 2015
07 трав 2015 19:10
Цитата "Olya_175":Там зі мною спілкуються, просто до тепер я чула всі відповіді усно, а тепер хочу отримати їх письмово, щоб можна було вам щось не зі слів передавати, а хоча б з листа. Я писала тут для того, щоб зрозуміти хто і чого вимагає і як взагалі можна вийти з цієї ситуації. З горем пополам я приблизно тепер розумію, про що саме треба спілкуватись з замовником. Поросто тут думки теж різні, але в цілому ясно, що вважається основною проблемою. Я надіюсь, що вдасться знайти компроміс для всіх ( і щоб з інфраструктурою було все ок), сподіваюсь не нашкодити, а допомогти процесу конструктивного діалогу.
Отвечать на заказные письма не обязательно.
Извиняюсь за вопросы, а только вы пишите письма или все инвесторы так общаются? Просто вам легче узнать, вы же общаетесь на закрытом форуме.
А что застройщик отвечает на вопрос о компромиссе устно?
P.S. Спасибо за понижение рейтинга, хотите выбросить с форума?
Prichina
P
Новачок
10
07 травня 2015
07 трав 2015 19:25
Цитата "Karas":
Спасибо! Тоже ждала ответа от вас. Надеюсь, они примут заказное письмо и ответят.
Я за то, чтобы один дом для инвесторов и реальных квартир для военных достроили, идеально, чтобы достраивала любая гос. компания.
И спасибо, за сообщение о территории Полиграфиста, редко еду с той стороны, сегодня специально сделала крюк. Даже дыры в заборе залатали, чтоб не подсматривали Может садик или школу строить будут, что вероятно на 0,0000...1% У сотрудницы, строят садик во дворе - куча бигбордов на заборе - "строим садик".
Киев безжалостно, варварски застраивают и застройщиков, как правило совершенно не интересуют последствия. Редко кто строит полноценный паркинг, садики, школы, магазины, котельные... обычно это голые здания с очередными аптеками, банками, парикмахерскими и минимагазинчиками, но зато менеджеры расхваливают старую и нуждающуюся в реконструкции (естественно умалчивая об этом) инфраструктуру, как достоинство для их жилого дома или комплекса домов.
А проблем из-за комплекса было бы масса. И непонимающие этого либо одиночки, либо не живущие тут и не сталкивающиеся с проблемами микрорайона.
vvm_
v
Постійний користувач
102
16 січня 2014
07 трав 2015 20:45
Цитата "Karas":
И спасибо, за сообщение о территории Полиграфиста...
Еще с осени прошлого года все передано от Пресса Украины ДП Держпостачання - квадратные метры, заборы, кабеля, канализация и т.п. А деревья? - А разве они были? Нет, не видели...
Karas
K
Постійний користувач
134
12 червня 2013
07 трав 2015 21:16
Цитата "vvm_":
Еще с осени прошлого года все передано от Пресса Украины ДП Держпостачання - квадратные метры, заборы, кабеля, канализация и т.п. А деревья? - А разве они были? Нет, не видели...
Ага, видимо торнадо посетивший Гамбург тренировался на майских в Киеве.
Olya_175
O
Користувач
64
20 травня 2014
07 трав 2015 21:36
Цитата "Karas":
Цілком очевидно, що ваш варіант не є компромісним для забудовника, а в частині "чтобы достраивала любая гос. компания", то і мене він не задовольняє. Інвестори не з сімейства котячих і у нас немає дев'яти життів, щоб дочекатись поки гос. компанія побудує цей будинок, щось вашим хваленим державним компаніям роками не доходять руки добудувати будинок, що на м. Житомирська.
Близький до компромісного скоріше є варіант про який пише пан Олександр : "з врахуванням тієї ситуації яка є в країні, то за умови укладення чесного (не під іздіватєльські 7 %) пайового договору - щоб наші військові отримали дійсно належне житло, а не крихти, та за умови зменшення площі житлової забудови, що знизить демографічне навантаження на ділянку і на мікрорайон в цілому та при будівництві на вивільненій території хоча б дитячого садка - забудова може мати місце".
P.S. Не дай Боже і собі так здуріти, коли настане старість років, щоб мене так цікавили чужі паркани і як позаглядати в їхні шпарки ...
Olya_175
O
Користувач
64
20 травня 2014
07 трав 2015 21:44
Цитата "Karas":
P.S. Вы нашли в сети съемку заседания застройщика, МО, местных жителей и других участников?
скиньте посилання
Karas
K
Постійний користувач
134
12 червня 2013
07 трав 2015 23:40
Цитата "Olya_175":Цілком очевидно, що ваш варіант не є компромісним для забудовника, а в частині "чтобы достраивала любая гос. компания", то і мене він не задовольняє. Інвестори не з сімейства котячих і у нас немає дев'яти життів, щоб дочекатись поки гос. компанія побудує цей будинок, щось вашим хваленим державним компаніям роками не доходять руки добудувати будинок, що на м. Житомирська.
Близький до компромісного скоріше є варіант про який пише пан Олександр : "з врахуванням тієї ситуації яка є в країні, то за умови укладення чесного (не під іздіватєльські 7 %) пайового договору - щоб наші військові отримали дійсно належне житло, а не крихти, та за умови зменшення площі житлової забудови, що знизить демографічне навантаження на ділянку і на мікрорайон в цілому та при будівництві на вивільненій території хоча б дитячого садка - забудова може мати місце".
P.S. Не дай Боже і собі так здуріти, коли настане старість років, щоб мене так цікавили чужі паркани і як позаглядати в їхні шпарки ...
Конечно это не компромисс для застройщика. И этот вариант был впервые предложен не мной. Но, кажется мне разумным, т.к. застройщик вообще не рассматривает никакого компромисса, кроме постройки всего комплекса и слушать не желает о другом, ну разве скамейки поставит, что конечно существенно "знизить демографічне навантаження на ділянку і на мікрорайон в цілому".
У вас конечно не 9 жизней, но вас 48, а местных жителей тысячи, как бы вы и вас не убеждали, что это не так.
Почти ровно год назад я писала "... хочется, что бы все закончилось хорошо, дом уменьшили и достроили, но только один дом... ".
P.S. Думаю милиционеры, что прыгали и пытались заглянуть за забор с вами бы не согласились, но благодаря им я обратила внимание, что забор изнутри усилен профнастилом, который и виден в узоре забора, который такой же как был на львовской 15.
P.P.S. В то время, когда начинали стройку на Житомирской, еще Элита-центр не бабахнула и интернет не был у каждого дома, да и на работах не у всех. компания не государственная, а девелоперская, но представлялась как строим под эгидой СБУ, Мо... Да дома у неё уже были построены и стройки по городу были. А договора аналогичные вашему. так, что сравнение только в части МО и квартиры для военных и СБУшников.
Olya_175
O
Користувач
64
20 травня 2014
08 трав 2015 06:27
Цитата "Karas":
У вас конечно не 9 жизней, но вас 48, а местных жителей тысячи, как бы вы и вас не убеждали, что это не так.
Так місцевих багато, але не всі мають родичів в Трансільванії і знаходять собі цікавіші заняття в житті аніж пристаркувате бажання заглядати за паркани. Напевно в кожного будівництва знаходиться своя "а баба яга проти". Зосередьтесь, напружте пам'ять і згадайте ваш будинок теж не з насіння виріс.
Olya_175
O
Користувач
64
20 травня 2014
08 трав 2015 08:01
чи скоріше, то параноїдальні заняття, або якийсь дешевий спосіб потішити себе...
NAPOLO
N
Гість
5
15 серпня 2014
08 трав 2015 11:00
Цитата "Olya_175":чи скоріше, то параноїдальні заняття, або якийсь дешевий спосіб потішити себе...
В начале вас было жалко, теперь от вас тошно и тоже жалко, но уже не из-за того,что вы попали к мошенникам.
ваша агрессия, искажения фактов, нападения просто смешны? Вы точно программист? Вам бы мыльные оперы писать или сценарии для Кисилева.
Olya_175
O
Користувач
64
20 травня 2014
08 трав 2015 11:09
Цитата "NAPOLO":
В начале вас было жалко, теперь от вас тошно и тоже жалко, но уже не из-за того,что вы попали к мошенникам.
ваша агрессия, искажения фактов, нападения просто смешны? Вы точно программист? Вам бы мыльные оперы писать или сценарии для Кисилева.
ні я тепер запишусь в екстремісти, мені тут розказали як це класно і головне ефективно можна захистити свої права
Prichina
P
Новачок
10
07 травня 2015
08 трав 2015 11:43
Цитата "Karas":
Почти ровно год назад я писала "... хочется, что бы все закончилось хорошо, дом уменьшили и достроили, но только один дом... ".
Чем больше читаешь инвесторов, тем больше не хочется с такими рядом жить.
Видимо их это - родственники в оффшорных компаниях, мажоры и титушки.
А вот, чтобы посадили чиновников, которые мошенничеством раздают землю Украины и помогают оффшорным застройщикам побеждать в тендерах - хочу.
P.S. Кажется вы писали, о сыне прораба - Сергее Пукасе. Пьяным гонял на машине, врезался на встречной полосе в жигули, убил водителя и сделал инвалидами двух людей. А у одной из пассажирок трое детей, вся жизнь впереди, а теперь пластины по всему телу и нет почки.
Оружие, паспорта, номера, поддельные документы работников прокуратуры... - все, что выгружали из Тайоты и запечатлено на видео в суде даже не рассматривали - ипарилось.
За вождение в пьяном виде и убийство - 5 лет условно.
Вот это - родственные души застройщика.
Prichina
P
Новачок
10
07 травня 2015
08 трав 2015 11:58
Цитата "Karas":
Ага, видимо торнадо посетивший Гамбург тренировался на майских в Киеве.
Тоже сделала крюк, я там бываю раз в год, если не реже. Место там маложилое. Вывесок со стороны Котельниково - нет. Только стоит какая-то техника. Правда санаторий на месте.
Karas
K
Постійний користувач
134
12 червня 2013
08 трав 2015 13:42
Цитата:Зосередьтесь, напружте пам'ять і згадайте ваш будинок теж не з насіння виріс.
мне всегда умиляет ваше прикрытое, а иногда нет, унижение собеседника.
Я понимаю, что когда-то везде был лес, поле, трава, степь...
Разница в том, что мой дом, один из нескольких, строила государственная компания на месте частного сектора и в моём доме живут люди, которые получили квартиры по очереди, люди, дома которых пошли под снос.
Но самое главное - местные жители были не против и дома быстро достроили. Мой дом никому не мешал и не добавлял проблем.
Чем дальше, тем больше, я не вижу смысла в нашем с вами разговоре.
Олександр Дядюк
ОД
Постійний користувач
328
20 січня 2012
08 трав 2015 14:00
Цитата "Olya_175":
ні я тепер запишусь в екстремісти, мені тут розказали як це класно і головне ефективно можна захистити свої права
Оля - а чому ви вирішили, що ви маєте реалізувати свої права за рахунок порушення чиїхось прав? Чому ви свої права ставите вище прав тих людей, які тут є. Оля ваша злоба і агресія не за адресою - не ми причина ваших бід -а жадібність забудовника і генералів. Чому ви хочте щоб ми були рабами, щоб ми мовчали і не захищалис свої права, тому що якась Оля вирішила, що її приватні інтереси - головні у всесвіті?
vvm_
v
Постійний користувач
102
16 січня 2014
08 трав 2015 14:52
Цитата "Prichina":...Правда санаторий на месте.
Санаторий на месте, а деревьев нет... Осталось несколько по периметру и возле санатория. А центр участка расчищен полностью. В выходные там не проходил, а вчера еще копошилось несколько человек в спецовках КП УЗН Шевченковского района.
Сравнить то что было с тем, что есть можно по Google Earth.
Olya_175
O
Користувач
64
20 травня 2014
08 трав 2015 16:12
Цитата "Karas":
Чем дальше, тем больше, я не вижу смысла в нашем с вами разговоре.
Чесно, сама вже не бачу сенсу тих розмов, тому збережу нерви і залягаю на дно. Основні пункти нашої дискусії я оформила в лист і відправила забудовнику, тепер за номером листа 0311508670023 можна буде відстежити чи він дійшов до адресата (наразі правда в мене таке враження, що ця сисема зараз глючить) ну і мені окремо прийде повідомлення. Дякую Вам і всім Опонентам за те, що ми зійшлись на тому, що хоча б один будинок вам біди не зробить, тепер чекатиму відповідей від забудовника.
P.S. Такий вид переписки я сама вибрала не тому, що зі мною не говорять, як тут кажуть, просто хочеться мати деякі відповіді не зі слів.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна23.11980
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская23.11101
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а22.113 072
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- ЖК Sense City | Сенс Сіті | Prostir | Софіївська Борщагівка, вул. Соборна, 77а20.1120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше