Подати оголошення

ЖК "Спутник-Гатное" ( "Спутник-Теремки" ), с. Гатное - "AVM Development Group"

ЗабудовникAVM Development Group
Здача ЖК2017 - 2021 р.
Планування
Карточка Домік
Індекс надійності
-61з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 131.
51/39%
16/12%
38/29%
16/12%
10/8%
1. . .4648. . .83
10 трав 2016 16:31
Сегодня строители шевелились
14 трав 2016 12:14
Напоминаю !!!! завтра 15,05,2016 в 11,00 возле отдела продаж состоится собрание инвесторов 1очереди!!!
14 трав 2016 12:30
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, завтра на собрании будут только одни инвесторы?
14 трав 2016 23:41
Цитата "Внучка":
Напоминаю !!!! завтра 15,05,2016 в 11,00 возле отдела продаж состоится собрание инвесторов 1очереди!!!

...а, что инвесторов с угловой секции и Кармелюка вы не приглашаете?
Как же вы, тогда хотите иметь много людей на этом собрании?
15 трав 2016 04:48
Без запрошення прийдемо
15 трав 2016 06:47
Цитата "Kamazina":
Уважаемые застройщики!! Дайте пожалуйста ответ по поводу вселения!!! Когда мы можем вселится? В нашем с вами договоре указано, даты 30 июня 2015 года!!! Мы вам заплатили 1 000 000 Гривен!! За квартиру! В Жк.Спутник-Гатное. Уже 01.05.2016!! Христос-Воскрес. Мы с грудным ребёнком, Жена и тёща, тыняемся по съёмным квартирам из за вас!! Так как вы обещали за наши деньги всё быстро забацать .Как вы думаете сколько я за год потратил денежных средств за съёмы квартир???? Я вам скажу, каждый месяц по 7.500 грн.
Вот и посчитайте!!! Вообщем судебные разбирательства, это только начало! Жду от вас ответа!!! Из за такой мошейнической деятельности по отношению к своим клиентам будет возбуждено уголовное дело по статиь 191.ч1, 192.ч3, 193.ч1,такого открытого кидалава я ещё не видел. Поэтому вынужден обратиться на телевидение!! А именно на Новый канал, в новостной Телеэфир "Абзац" Вот мой номер для разбирательства 093-8076-333 . Надеюсь вы со мной свяжетесь быстрее чем я успею подать иски и обратиться на телевидение!!! И поверьте, это всего лишь самый минимум , что я могу предпринять!! Я думаю люди а именно 70 человек которые уже проплатили за своё жильё, меня поддержат.. С Ув. Алексей

Добрый день!
Вы правы, расходы за этот год есть, как правило, инвесторы снимают жилье и ждут подключение коммуникаций уже год. К тому же, обратите внимание, в договоре указано подключение к центральной канализации, а не септики, которые предлагает Застройщик. В общем, подымается много вопросов несоблюдения выполнения обязательств перед инвесторами. Подавать в суд считаю обязательным!
15 трав 2016 11:38
З нашою суд. Системою надії на неї мало, зібратися і в офіс забудовника чи на їхній проект в Нову кончу заспу з акцією протесту.
15 трав 2016 11:39
Мені з ДАБІ по моєму запиту поки не прийшло.
15 трав 2016 11:44
А то прислали сьогодні шавку на зустріч.З нами немає нормального діалогу, нас не вважаюь за силу- потрібно щоб Лашин зявився на зустріч. А то прийшов я нічого не знаю- створюйте ОСББ , без документів, без офіційних гарант. Зобовязань, ще і з Луганська.
15 трав 2016 12:59
А є можливість проведення загальних зборів в суботу? Зручно після роботи заїхати.
15 трав 2016 13:50
Також дуже важливе питання переходу через трасу до Нової лінії, яке нажаль взагалі не вирішується. А це безпека наших сімей!
15 трав 2016 17:19
Та який там переход, комунікацій немає, жити не можливо
16 трав 2016 05:27
Цитата "Hub":
З нашою суд. Системою надії на неї мало, зібратися і в офіс забудовника чи на їхній проект в Нову кончу заспу з акцією протесту.

Дaвайте сначала посмотрим, что нам Глеб с похода в сельсовет принесёт.
И 29 мая, на следующем собрании, (когда мы будем владеть информацией из первых рук), тогда уже видно будет, что мы можем предпринять.
С судом будем связываться только тогда, когда уже ничего сами сделать не сможем, т.к. "З нашою суд. Системою надії на неї мало..."
16 трав 2016 06:00
Згоден, як на мене дієво буде розбитися на групи по 2 чоловіка і через день( чи хочаб на вихідні) чергуючи стояти з плакатами біля відділу продажів ( спутнік і н.конча заспа) + біля центрального офісу ( виготовлення плакатів беру на себе) З ВИМОГОЮ ДОТРИМУВАТИСЯ ПУНКТІВ ДОГОВОРУ, УКЛАДЕННЯ ДОДАТКІВ ДО ОСНОВНОГО ДОГОВОРУ ЗІ СТРОКАМИ ЗА ПІДПИСАМИ ЛАШИНА ну і зустріч з самим ним а не людьми які нічого не знають.Я ДУМАЮ МИ ЇХ ТАК добре ПРИПУГНЕМ І ВОНИ БУДУТЬ ЩОСЬ РОБИТИ( А ТО В НИХ ТОДІ НІХТО НІЧОГО КУПУВАТИ НЕ БУДЕ І РЕКЛАМА НЕ ДОПОМОЖЕ).А СУДИТИСЯ РОКАМИ В МЕНЕ БАЖАННЯ НЕМАЄ.
16 трав 2016 06:39
Цитата "Бецик":
Також дуже важливе питання переходу через трасу до Нової лінії, яке нажаль взагалі не вирішується. А це безпека наших сімей!

Питання вже вирішено, і було оголошено на зібранні. ПЕРЕХІД БУДЕ, щоправда біля мегамаркету і АВМ до нього ніякого відношення не матиме (Вас цікавлять не ті питання, дім по інститутській вже рік як зданий, але не пригодний для життя, дім по кармелюка мав бути зданий до 31/12/2015 року - подивіться на якому етапі будівництво).

а також інфо для тих хто в танку, чи живе в своєму світі, для тих хто писав "вот прийдет весна и все решится" - забудовник нічого не робить, якщо раніше лунали обіцянки:: через тиждень, через два, в конце мясяца" і т.п., то зараз навіть обіцянок немає. тому люди, прошу Вас уже не вперше прокиньтесь, прийшов час щось робити, якщо нас не чують, дійсно потрібно звертатись в суд, прокуратури, ЗМІ - але вирішувати як це все робити маємо разом 29/05 на черговому зібранні, у забудовника є 2 тижні щоб проявити ініціативу та почати діяти, виконати свої зобов"язання, а не запускати ще одну чергу будівництва.
16 трав 2016 06:48
Перехід біля мегамаркету був збудований ще 20 років назад. Ви про що?
16 трав 2016 07:40
Vladimirow↓ мені цікаво які ви вибирете підстави позову, ви говорили з юристом ви якось проясняли данне питання?? Тільки не пиняйте все на Глеба, він в раду поїде і МИ НЕ ПОВИННІ СИДІТИ СКЛАВШИ РУКИ
16 трав 2016 07:42
Так років 20 тому переходу біля Маркета - на зборах про маршрутку до переходу безкоштовну говорилося
16 трав 2016 07:46
Біля ЖК Спутнік є магазин АТБ, на зборах представник сказав, що там не будуть будувати ніякого переходу.

В квітні відкрили Мегамаркет але там вже був збудований надземний перехід ще 20 років тому.

Маршрутка мегамартовська курсує від м Теремки до самого магазину. З якого дива вона буде нас возити до ЖК. Смішно вже стає.
16 трав 2016 09:54
Брехати вони вміють
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .4648. . .83
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше