ЖК Сонячна Оселя | Буча, вул, Кожедуба, 8-б
Забудовник | Меліоратор |
Здача ЖК | 2022 р. |
Планування | від 20 000 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 39.
3/8% | ||
10/26% | ||
13/33% | ||
7/18% | ||
6/15% |
Ж.К.Сонячна Оселя
Постійний користувач
109
01 вересня 2016
27 бер 2018 09:31
Доброго дня .
Фото-звіт з будівництва буде проводитись в четверг та надсилатись 30.03.18. (у п'ятницю) всім покупцям на пошту. Також фото будуть викладені на цьому форумі.
Дякуємо.
Фото-звіт з будівництва буде проводитись в четверг та надсилатись 30.03.18. (у п'ятницю) всім покупцям на пошту. Також фото будуть викладені на цьому форумі.
Дякуємо.
d.and
d
Новачок
20
27 березня 2018
27 бер 2018 13:38
Добрий день інвесторам. Майже рік я читав цей форум і вдячний усім за дописи. У червні цього року закінчується процес виплат забудовнику. І вже немає сил не вставити своїх 5 копійок, оскільки темпів будівництва як таких немає. Я дзвонив у післяпродажний відділ. Там все дуже дивно. Працівник попросив забудовника написати лист, чому гальмується забудова. Потім будуть обдзвони зацікавлених осіб і на кінець квітня планується зустріч із інвесторами. У мене питання до всіх, хто в курсі: комусь пояснювали, а не мичали у телефон, про причини такої ситуації. Виплати скоро закінчуються і все після цього можна морозити і знаходити море причин, чому з нашими грошима так вчинили.
По-друге, мене не покоїть ситуація з рахунком за підсумками інфляції. Раніше у відділі мене переконували, що там не буде великої суми, але темпер розумію, що вірити абсолютно не можна. Темпів будівництва немає, а рахунки будуть виставляти. Хтось планує вимагати від забудовника виплат за затримку?
Всім дякую за відповідь.
По-друге, мене не покоїть ситуація з рахунком за підсумками інфляції. Раніше у відділі мене переконували, що там не буде великої суми, але темпер розумію, що вірити абсолютно не можна. Темпів будівництва немає, а рахунки будуть виставляти. Хтось планує вимагати від забудовника виплат за затримку?
Всім дякую за відповідь.
Nemish
Користувач
58
27 лютого 2017
27 бер 2018 16:05
Цитата "d.and":Добрий день інвесторам. Майже рік я читав цей форум і вдячний усім за дописи. У червні цього року закінчується процес виплат забудовнику. І вже немає сил не вставити своїх 5 копійок, оскільки темпів будівництва як таких немає. Я дзвонив у післяпродажний відділ. Там все дуже дивно. Працівник попросив забудовника написати лист, чому гальмується забудова. Потім будуть обдзвони зацікавлених осіб і на кінець квітня планується зустріч із інвесторами. У мене питання до всіх, хто в курсі: комусь пояснювали, а не мичали у телефон, про причини такої ситуації. Виплати скоро закінчуються і все після цього можна морозити і знаходити море причин, чому з нашими грошима так вчинили.
Всім дякую за відповідь.
Если не секрет много вам насчитали в процентном соотношении за удорожание стройматериалов ? По поводу выплат за задержку- я так же планирую требовать компенсацию.
Месяц назад обратился в послепродажный отдел (письмо на эл.почту с указанием всех своих паспортных данных) с просьбой предоставить сверку по взаиморасчетам за квартиру так до сих пор не ответа ни привета. Все не выберусь навестить их лично, с "низким поклоном" и потребовать отчет по оплатам.
Marusya1988
M
Користувач
46
13 травня 2017
27 бер 2018 19:06
Я неодноразово зверталася до них з проханням прокинутися і брати приклад з інших забудовників, почати спілкуватися з нами, назвати реальні терміни, писала звернення з наданням роз'яснень щодо даної ситуації навколо будівництва. Розчарувалася...4й місяць відповіді немає, а післяпродажний лише, вибачте, мямлить в трубку про те, що вони все обов'язково передадуть керівництву, а коли починаєш обурюватися на їх роботу, то починається розмова про супермегаактивність відповідей на дзвінки та скільком вони людям надають всю необхідну інфу
Аж бісить вже. Подивіться, бляха, на своїх сусідів-ЖК!!! Є діалог між клієнтом та забудовником, а будинки вже оздоблені ззовні!!!
З приводу інфляції: ніхто не може спрогнозувати його, на жаль і чим більша щомісячна сума платежу, тим більша буде доплата по закінченню оплат, сума доплати кожен місяць росте, зменшитися (скоріше, припинити рости) вона може лише коли індекс тривалий час буде нижче 100%
По договору важелів впливу на всю цю "єресь" навколо будівництва у нас з вами немає, зустрічі ніяких результатів не приносять, хочуть працювати - працюють, пішов дощ - пішли додому, отака "пєчалька". В мене багато запитань і жодної відповіді.
Аж бісить вже. Подивіться, бляха, на своїх сусідів-ЖК!!! Є діалог між клієнтом та забудовником, а будинки вже оздоблені ззовні!!!
З приводу інфляції: ніхто не може спрогнозувати його, на жаль і чим більша щомісячна сума платежу, тим більша буде доплата по закінченню оплат, сума доплати кожен місяць росте, зменшитися (скоріше, припинити рости) вона може лише коли індекс тривалий час буде нижче 100%
По договору важелів впливу на всю цю "єресь" навколо будівництва у нас з вами немає, зустрічі ніяких результатів не приносять, хочуть працювати - працюють, пішов дощ - пішли додому, отака "пєчалька". В мене багато запитань і жодної відповіді.
ТехнадZORRO
Користувач
40
04 липня 2017
27 бер 2018 19:08
В Парковой Оселе 4-й оч. инфляция при своевременных выплатах на момент сдачи (которая так и не родилась) составила около 1200 грн в расчете еа 1 м2, сумма не маленькая. Пусть Вам посчитают основываясь на предыдущих периодах.
А пока Вы смотрите на дату сдачи объекта в календаре, три блондинки (по такому принципу отбор происходил?)из послепродажного отдела пытаются всеми силами съехать от ответа про окна. Так что, поставщик ФЛП Яцюк, профиль Лидер?
Извиняюсь, что влез из Парковой в Сонячну, но у нас на форуме тихо...все готовятся к 31.03.18.
А пока Вы смотрите на дату сдачи объекта в календаре, три блондинки (по такому принципу отбор происходил?)из послепродажного отдела пытаются всеми силами съехать от ответа про окна. Так что, поставщик ФЛП Яцюк, профиль Лидер?
Извиняюсь, что влез из Парковой в Сонячну, но у нас на форуме тихо...все готовятся к 31.03.18.
Nemish
Користувач
58
27 лютого 2017
27 бер 2018 19:21
Цитата "ТехнадZORRO":В Парковой Оселе 4-й оч. инфляция при своевременных выплатах на момент сдачи (которая так и не родилась) составила около 1200 грн в расчете еа 1 м2, сумма не маленькая. Пусть Вам посчитают основываясь на предыдущих периодах.
Спасибо что поделились информацией
Olegha
Користувач
31
03 жовтня 2017
28 бер 2018 06:21
Цитата "ТехнадZORRO":В Парковой Оселе 4-й оч. инфляция при своевременных выплатах на момент сдачи (которая так и не родилась) составила около 1200 грн в расчете еа 1 м2, сумма не маленькая. Пусть Вам посчитают основываясь на предыдущих периодах.
Вони не просто намагаються з’їхати, вони тупо ігнорують запитання про вікна, які почали вже ліпити на першій черзі.
ААААУУУУУ!!!!Проясніть - "Вікналенд" чи "Лідер"?!
Меліоратор
Постійний користувач
231
30 травня 2017
28 бер 2018 07:36
Цитата "Olegha":
Так розвійте наші сумніви, повідомте, будь ласка, марку встановлюваних вікон і фурнітури...
Olegha
Користувач
31
03 жовтня 2017
28 бер 2018 07:40
Цитата "Меліоратор":
Дякую!
Гостям з "Паркової Оселі" прохання не вносити розлад у сусідні спільноти
ТехнадZORRO
Користувач
40
04 липня 2017
28 бер 2018 08:48
Смуту не вносим, просто привыкайте вытягивать ответы клещами.
Olegha
Користувач
31
03 жовтня 2017
28 бер 2018 11:25
Цитата "ТехнадZORRO":Смуту не вносим, просто привыкайте вытягивать ответы клещами.
Відповідь вже один раз давалася, саме про Вікналенд (див. на попередній сторінці). Але "хтось" із "Паркової оселі" чомусь піддав цю відповідь сумніву. Але фотофакт їх розвіяв. І ніяких обценьків не знадобилося.
Тому й переконливо просимо не відводити увагу від дійсно важливих питань
d.and
d
Новачок
20
27 березня 2018
28 бер 2018 13:04
Ви мене просто шокували. В минулого року розмовляв двічі з їхнім віддом. Дівчина мені пояснювала як і що. Тоді ми нарахували разом з нею у телефонному режимі не більше 2000 грн за всю квартиру. Як ми можемо підняти питання перед забудовником? Колективно чи кожний окремо.
ТехнадZORRO
Користувач
40
04 липня 2017
28 бер 2018 14:58
Могу вам для примера сбросить свой расчет по инфляцим, все поймете. Итог - более 75000 грн.
Olgha, все вопросы важны. Пока у вас их малость. Вы мне не можете запретить писать на этой ветке, а я вам не могу запретить читать мои сообщения. Может я хочу преобрести недвижимость в СО и являюсь потенциальным инвестором.
Olgha, все вопросы важны. Пока у вас их малость. Вы мне не можете запретить писать на этой ветке, а я вам не могу запретить читать мои сообщения. Может я хочу преобрести недвижимость в СО и являюсь потенциальным инвестором.
Nemish
Користувач
58
27 лютого 2017
28 бер 2018 15:03
Цитата "Olegha":
Відповідь вже один раз давалася, саме про Вікналенд (див. на попередній сторінці). Але "хтось" із "Паркової оселі" чомусь піддав цю відповідь сумніву. Але фотофакт їх розвіяв. І ніяких обценьків не знадобилося.
Тому й переконливо просимо не відводити увагу від дійсно важливих питань
Вы тоже любите по соседним форумам побродить
"Наиболее активен в форуме:Ирпень, Буча, Ворзель, Гостомель, Коцюбинское"
d.and
d
Новачок
20
27 березня 2018
29 бер 2018 05:28
Цитата "ТехнадZORRO":Могу вам для примера сбросить свой расчет по инфляцим, все поймете. Итог - более 75000 грн.
Буду вдячним. Тільки не знаю, як кинути анонімно Вам свій мейл: залишити тут чи Ви можете з лічки взяти.
Olegha
Користувач
31
03 жовтня 2017
29 бер 2018 09:03
Цитата "Nemish":
Вы тоже любите по соседним форумам побродить
"Наиболее активен в форуме:Ирпень, Буча, Ворзель, Гостомель, Коцюбинское"
ні в яких сусідніх форумах я не бродив не люблю гаяти час на те, що не стосується мене
ще політику "пришийте" мені, як вже бувало, шановний
а Ваша цитата - це дуже схоже на назву якраз нашого форуму, тільки об’єднаного рубрикою району
Ж.К.Сонячна Оселя
Постійний користувач
109
01 вересня 2016
29 бер 2018 15:33
Добрий вечір всім нашим покупцям!
Станом на 29 березня 2018 на будівництві виконані наступні роботи .
1. Будинок №1 по вул. І.Кожедуба – Продовжується будівництво 10 поверху. Розпочато скління будинку металопластиковими вікнами "Вікналенд". Вікна встановлені на 2 поверсі.
2. Будинок №2 по вул. І.Кожедуба – Завершено будівництво та перекриття 8 поверху. Розпочато будівництво 9 поверху.
3. Будинок №3 по вул. І.Кожедуба - Роботи по перекриттю плитами 5 поверху продовжаться після будівництва 10 поверху по будинку №1. Звільнений баштовий кран перейде для робіт по будинку №3.
4. Будинок по вул. А.Горської:
- 1 секція: Завершується цегляна кладка 6 поверху.
- 2 секція: Готовий армопояс для заливки бетоном на 6 поверсі.
5. Будинок по вул. М. Мозгового -
- 1 секція: Ведеться будівництво 5 поверху.
- 2 секція: Завершена цегляна кладка 5 поверху. Готовиться під перекриття 5 поверх.
Також керівництвом ПрАТ "Меліоратор" прийнято рішення провести загальні збори покупців по Ж.К. "Сонячна Оселя". Орієновний термін проведення зборів кінець квітня місяця.
Детальна інформація про дату , час,порядок денний, та місце проведення буде опублікована додатково.
Станом на 29 березня 2018 на будівництві виконані наступні роботи .
1. Будинок №1 по вул. І.Кожедуба – Продовжується будівництво 10 поверху. Розпочато скління будинку металопластиковими вікнами "Вікналенд". Вікна встановлені на 2 поверсі.
2. Будинок №2 по вул. І.Кожедуба – Завершено будівництво та перекриття 8 поверху. Розпочато будівництво 9 поверху.
3. Будинок №3 по вул. І.Кожедуба - Роботи по перекриттю плитами 5 поверху продовжаться після будівництва 10 поверху по будинку №1. Звільнений баштовий кран перейде для робіт по будинку №3.
4. Будинок по вул. А.Горської:
- 1 секція: Завершується цегляна кладка 6 поверху.
- 2 секція: Готовий армопояс для заливки бетоном на 6 поверсі.
5. Будинок по вул. М. Мозгового -
- 1 секція: Ведеться будівництво 5 поверху.
- 2 секція: Завершена цегляна кладка 5 поверху. Готовиться під перекриття 5 поверх.
Також керівництвом ПрАТ "Меліоратор" прийнято рішення провести загальні збори покупців по Ж.К. "Сонячна Оселя". Орієновний термін проведення зборів кінець квітня місяця.
Детальна інформація про дату , час,порядок денний, та місце проведення буде опублікована додатково.
Ж.К.Сонячна Оселя
Постійний користувач
109
01 вересня 2016
29 бер 2018 15:37
Фото-звіт Кожедуба . будинок №1.
Ж.К.Сонячна Оселя
Постійний користувач
109
01 вересня 2016
29 бер 2018 15:40
Кожедуба №2.
Ж.К.Сонячна Оселя
Постійний користувач
109
01 вересня 2016
29 бер 2018 15:44
Кожедуба №3.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна27.111 002
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7427.112 198
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- Чи варто зараз купувати нерухомість?26.113 830
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше