Подати оголошення

ЖК Сонячна Оселя | Буча, вул. Івана Кожедуба, 8Б

ЗабудовникМеліоратор
Здача ЖК2022 р.
Планування
від 20 000 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
-58з 220
Ваше враження про цей проект:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 22.
3/14%
13/59%
6/27%
1. . .5052. . .69
22 вер 2018 08:17
Доброго дня, шановні Інвестори!
Фото ЖК "Сонячна Оселя" - 19 вересня 2018 року
23 вер 2018 05:03
А внешние несущие стены будут в 1.5 кирпича?
23 вер 2018 10:10
Цитата "Lubov80":
А внешние несущие стены будут в 1.5 кирпича?

Доброго дня! Товщина зовнішньої стіни - 51 см.
23 вер 2018 10:12
Доброго дня, шановні Інвестори!
Хід будівництва ЖК "Сонячна Оселя" в м.Буча — 19 вересня 2018 року.

Будинок №1 по вул. Кожедуба — Мурування парапетів на даху будинку. Монтаж вікон 7 поверху. Тривають внутрішні роботи по штукатурці стін.
Будинок №2 по вул. Кожедуба — Монтаж панелей перекриття 10 поверху. Ведуться внутрішні електромонтажні роботи.
Будинок №3 по вул. Кожедуба — Ведеться перекриття плитами 7 поверху.

Будинок по вул. Алли Горської:
— 1 секція – ведеться будівництво 8 поверху.
— 2 секція – ведеться будівництво 8 поверху.

Будинок по вул. Миколи Мозгового:
— 1 секція – завершується будівництво 7 поверху.
— 2 секція – мурування міжкімнатних перегородок 7 поверху.

Дякуємо, що Ви з нами!
02 жовт 2018 17:34
Хтось може сказати "Будівництво їде?"
Їзджу зранку і ввечері, а змін не бачу.
03 жовт 2018 09:51
Похоже инвесторы совсем утратили интерес к ходу строительства, а отдел продаж вздохнул облегченно что ни кто не донимает с отчетами 6-) :yes:
03 жовт 2018 10:09
Можно хоть как-то понять перенос сдачи домов на год, но, скорее всего, нас ждут новые временные сдвиги. А застройщик ведет себя явно непорядочно- успокаивая инвесторов и проводя втихаря собрания, видимо, чтобы не слышать неудобных вопросов в свой адрес. Кризис на строительном рынке не оправдание!Если плохо продаются квартиры, нужно снижать цены и проводить более агрессивную и активную рекламную кампанию!На Мозгового за лето и 2 этажей не построили (седьмой никак не домучают). Как они к декабрю еще 3 построят и проведут все внутренние работы, непонятно!:( ;(
03 жовт 2018 10:52
Я теж придивлялася до обьектів Ірпінь - Буча, але порадили почекати, ситуація на ринку не дуже добре насправді продається житло. Можливо заморозять деякі обьекти, але я думаю Меліоратор здась із затримкою
03 жовт 2018 11:05

Цікаво, чи вплине це на наш процес? На літніх зборах йшлося, що наші лоджії-балкони будуть осклені після здачі будівель, оскільки існувала заборона. Тепер її знято. І що?

https://biz.censor.net.ua/news/3089344/v_ukraine_vstupili_v_silu_novye_stroitelnye_normy_po_ostekleniyu_balkonov

05 жовт 2018 19:42
Проезжали мимо видели рабочих внутри дома по Кожедуба. Некоторые окна застеклили. На Мозгового работал кран.
06 жовт 2018 10:35
Склопакети ставлять чи рами на 8 поверсі?
06 жовт 2018 13:48
Цитата "AlexBel":
Можно хоть как-то понять перенос сдачи домов на год, но, скорее всего, нас ждут новые временные сдвиги. А застройщик ведет себя явно непорядочно- успокаивая инвесторов и проводя втихаря собрания, видимо, чтобы не слышать неудобных вопросов в свой адрес. Кризис на строительном рынке не оправдание!Если плохо продаются квартиры, нужно снижать цены и проводить более агрессивную и активную рекламную кампанию!На Мозгового за лето и 2 этажей не построили (седьмой никак не домучают). Как они к декабрю еще 3 построят и проведут все внутренние работы, непонятно!:( ;(

Збори проводилися не "втихаря". Іх ініціював я особисто і інші інвестори мене підтримали. Це вже ваші проблеми, що ви не можете знайти потрібну інформацію щодо діяльності ЖК, зборів інвесторів тощо. Адже хто стукає, тому відчинять... І саме на цих зборах ми висловлювали свої претензії щодо різних моментів і впровадження агресивної рекламної політики. І до речі зсуви в цьому питанні є: реклама з'явилась на бордах в центрі Бучі і соцмережах також. На мою думку, забудовник веде себе так, як йому дозволяє загальна ситуація на ринку житлового будівництва. І давайте будемо обєктивно освітлювати ситуацію: будівництво ж не стоїть на місці. Почали утеплювати 1 будинок, вставляють і склять вікна, проводять внутрішні роботи.
06 жовт 2018 18:53
То есть, по вашей логике, если я инициирую собрание, и вас не приглашу, это будут уже ваши проблемы? Не только я был возмущен, что не пригласили на собрание. Есть четыре способа информирования- почтовый адрес (письмо), телефон, электронная почта и данный форум. И ни один из них не был задействован. И это моя проблема?!
06 жовт 2018 19:30
Меліоратор!!!!
А розкажіть всім про зміни щодо утеплення будинків не мінеральною ватою, а пінопластом.
10 жовт 2018 16:12
Цитата "AlexBel":
То есть, по вашей логике, если я инициирую собрание, и вас не приглашу, это будут уже ваши проблемы? Не только я был возмущен, что не пригласили на собрание. Есть четыре способа информирования- почтовый адрес (письмо), телефон, электронная почта и данный форум. И ни один из них не был задействован. И это моя проблема?!

Збори відбулися саме тому, що МИ (ініціативна група інвесторів), а не МЕЛІОРАТОР їх ініціювали та організували. Меліоратор лише погодився на наші пропозиції зустрітися. І мав, на мою думку, право туди когось запрошувати або ні.
11 жовт 2018 13:13
DmitroL, а Вам не здається що ви один єдиний із вкладчиків який так різко захищає забудовника. Ви випадково на нього не працюєте?
А на мою думку, якщо вже проводити збори то для всіх, ми на таких же умовах купували квартиру як всі і вклали туди свої гроші. Ні в одного забудовника не має такого, для СВОЇХ 17 бучанських вкладчиків проводити збори окремо.
11 жовт 2018 13:18
Яна, у мене склалася та ж сама думка! Провели таємно збори, не запросили чимало людей, та ще й стверджують, що це наші проблеми, що не знали про збори.
11 жовт 2018 14:18
ми теж не отримували запрошення на зустріч. цікаво, кому ми мали стукати у двері, якщо на пошту нічого не приходило.
11 жовт 2018 14:34
Якщо я не помиляюсь то про збори повідомлялось тут,на форумі і точно повідомлялось в групі вкладників,потрібно трошки частіше бувати на сайтах) Захищати забудовника і не розводити паніку це не одне і те ж,все повинно бути адекватно,адже потенційні інвестори також все це бачать
11 жовт 2018 16:27
Цитата "Яна Козина ":
DmitroL, а Вам не здається що ви один єдиний із вкладчиків який так різко захищає забудовника. Ви випадково на нього не працюєте?
А на мою думку, якщо вже проводити збори то для всіх, ми на таких же умовах купували квартиру як всі і вклали туди свої гроші. Ні в одного забудовника не має такого, для СВОЇХ 17 бучанських вкладчиків проводити збори окремо.

Для того, щоб зрозуміти хто я є, достатньо перечитати мої повідомлення на цьому ресурсі). До того ж було б дивно, якби я, будучи інвестором Сонячної оселі, створював би негативний імідж забудовнику, вам не здається?
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Детальніше
1. . .5052. . .69
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx