Подати оголошення

ЖК "Софиевская сфера", Софиевская Борщаговка, ул. Гетьманская

ЗабудовникСфера житлобуд
Здача ЖК2015 - 2022 р.
Планування
від 25 500 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
114з 220
Ваше общее впечатление о Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 67.
7/10%
5/7%
21/31%
23/34%
11/16%
1. . .2628. . .348
08 серп 2015 17:48
Вельмишановний brfoto21!
Вкажіть,в якому це пункті вказана дата 30.09?
Панікуюють може тільки ті,хто не прийняв квартиру і до ночі не працює в квартирі щодня, як ми наприклад, тому і не знають подробиць усіх з перших уст.
Забудовник у нас хороший,претензій нема,але ось дату 30 вересня ніхто не прописував і навіть не проговорював.
Звичайно,усе буде з часом. Просто коли робиться квартира з нуля,то думок купа,тому і домофони,інтернет,котли і т.п.
Про котли,то це класно,що їх поки нема, - штукатурку можна зробити без проблем.
08 серп 2015 19:20
Цитата "Ko.li.ro":

Ми писали на листочку,що треба зробити. Дещо зробили,а потім ще раз перероблювали...таке... Робили десь 3-5 днів.

спасибо!
Скажите, на каком этапе проплаты Вам устраняли недоработки? К моменту "написания на листочке"- у Вас уже был подписан предварительный договор или основной договор?
08 серп 2015 19:48
Уважаемые соседи! Кто-нибудь из Вас разбирался в таком вопросе:
Подключен ли наш дом (Гетьманская,9) к центральной канализации? Постоянно или временно? с одной стороны это как бы все-равно. Но как показывает практика, такие проблемы потом со временем отражаются на жильцах в виде повышенных тарифов или еще каких-либо проблем. Это важно!
кто-нибудь изучал документы досоконально? поделитесь соображениями?
Спасибо!
09 серп 2015 05:10
Цитата "Ko.li.ro":
Вельмишановний brfoto21!
Панікуюють може тільки ті,хто не прийняв квартиру і до ночі не працює в квартирі щодня, як ми наприклад, тому і не знають подробиць усіх з перших уст.
Забудовник у нас хороший,претензій нема,але ось дату 30 вересня ніхто не прописував і навіть не проговорював.
Звичайно,усе буде з часом. Просто коли робиться квартира з нуля,то думок купа,тому і домофони,інтернет,котли і т.п.

В мене в пунктах 3.3. та 6.1. про 30.09. прописано
09 серп 2015 05:18
Цитата "Elen123":
Уважаемые соседи! Кто-нибудь из Вас разбирался в таком вопросе:
Подключен ли наш дом (Гетьманская,9) к центральной канализации? Постоянно или временно? с одной стороны это как бы все-равно. Но как показывает практика, такие проблемы потом со временем отражаются на жильцах в виде повышенных тарифов или еще каких-либо проблем. Это важно!
кто-нибудь изучал документы досоконально? поделитесь соображениями?
Спасибо!

Должно быть как в Техусловиях. Надеюсь, что так и на самом деле
09 серп 2015 06:49
Цитата "Elen123":

спасибо!
Скажите, на каком этапе проплаты Вам устраняли недоработки? К моменту "написания на листочке"- у Вас уже был подписан предварительный договор или основной договор?

у нас розстрочка,тому у вас по-іншому напевно( и просто написали і нам все зробили...
Про каналізацію питали - центральна, київська,все гаразд
09 серп 2015 06:52
El_Gato
Дякую,у нас розстрочка,тому підпісаний тільки попередній договір і такого пункту нема(((
Підкажіть,ви оплачули 5% з доходів фіз осіб з вартості оцінки чи вартості квартири як є?
09 серп 2015 11:59
Спішу поділитися. На вхідні двері під'їзду вже поставили домофон.
09 серп 2015 12:04
Цитата "Ko.li.ro":
Спішу поділитися. На вхідні двері під'їзду вже поставили домофон.

спасибо за информацию. А домофон именно сейчас актуально? Газа нет, электрика стационарная не подключена, права собственности нет а домофон на подъезде-есть...?:)
Домофон за счет застройщика? или за счет жильцов потенциальных?:)
09 серп 2015 12:35
Почав робити ремонт і з власного досвіду можу сказати, що головне для робіт є. Присутні не хороші нюанси, типу ліфт (на 8 по сходах тягати мішки не дуже приємно), але в загальному все норм. Так що не переживайте і або робіть собі ремонти, або спокійно чекайте. Час ще є. Думаю все встигнуть.
09 серп 2015 13:00
Цитата "Ko.li.ro":
El_Gato
Дякую,у нас розстрочка,тому підпісаний тільки попередній договір і такого пункту нема(((
Підкажіть,ви оплачули 5% з доходів фіз осіб з вартості оцінки чи вартості квартири як є?

В мене теж тільки попередній договір. Продаж квартири до завершення її будівництва та оформлення правовстановлюючих документів неможлива. У мене саме до 30.09. має бути укладено основний договір (договір купівлі-продажу). Щодо 5% - так в мене їх сплата є обов'язковою умовою укладання основного договору. Отже будемо укладати - сплачу :)
09 серп 2015 13:06
Цитата "Elen123":

спасибо за информацию. А домофон именно сейчас актуально? Газа нет, электрика стационарная не подключена, права собственности нет а домофон на подъезде-есть...?:)
Домофон за счет застройщика? или за счет жильцов потенциальных?:)

Естественно за счёт жильцов:)Но право выбирать подключать его или нет и, сответственно, оплачивать установку и абонплату - надеюсь предоставят нам. Кстати, определиться с этим каждому из нас хорошо бы до начала ремонта - чтобы потом отшпаклёванные стены под дополнительную проводку не штробить
09 серп 2015 13:08
Цитата "newroomy":
Почав робити ремонт і з власного досвіду можу сказати, що головне для робіт є. Присутні не хороші нюанси, типу ліфт (на 8 по сходах тягати мішки не дуже приємно), але в загальному все норм. Так що не переживайте і або робіть собі ремонти, або спокійно чекайте. Час ще є. Думаю все встигнуть.

Згоден. Вже можна потрішки починати :)
09 серп 2015 14:05
Бачите,у тих,хто сплачує розтрочку - дати зовсім інші. Тому про 30.09 и навіть і не думали :notsure:
09 серп 2015 14:08
А до якої дати у Вас має бути укладений основний договір?
09 серп 2015 15:31
Ой,довгенько ще...червень 2017
09 серп 2015 16:10
У мене розсрочка. Але коли підписував договір, то юрист пояснив, що так як розсрочка на 2роки, то і дата підписання основного договору=дата підписання попереднього + 2 роки. Але якщо погасити зарез, або сплатити 100% то договір підпишеться не пізніше 30,09. Отак мені пояснювали
09 серп 2015 20:54
Гетьманская,9,9А на 9.08.2015
10 серп 2015 07:04
Дорогие соседи делитесь опытом...кто где покупает материалы для ремонта?))
10 серп 2015 08:14
Цитата "Ko.li.ro":
Вельмишановний brfoto21!

Какая дата окончания строительства в договоре который вы внимательно читали и подписали стоит?
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .2628. . .348
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше