ЖК Сырецкие Сады | ИнтерГал-Буд | ул. Маршала Гречко, 10б
Забудовник | Інтергал-Буд |
Здача ЖК | 2020 - 2023 р. |
Планування | від 29 295 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 133.
15/11% | ||
20/15% | ||
32/24% | ||
37/28% | ||
29/22% |
bondit
b
Інвестор
517
09 лютого 2015
23 серп 2020 09:52
Выставлять фото, которых даже нет на сайте, раньше застройщика-это зашквар...А потом застройщик публикует новость с идентичным фото.
Можете выложить скан договора с замазанными личными данными? Если нет, то все ясно
Можете выложить скан договора с замазанными личными данными? Если нет, то все ясно
loer
l
Користувач
36
09 червня 2020
23 серп 2020 09:53
Полагаю,что Веб-камеру пора перенести со 2-го на 3-й дом.
aleks aleks
aa
Постійний користувач
104
30 вересня 2019
23 серп 2020 11:00
Слава Богу! И так начали делать что-то и вроде как выполняются недавние договоренности. По-меньше негатива! Будем надеяться на лучшее!
funny duck
fd
Гість
3
23 серпня 2020
23 серп 2020 14:23
Коли пишуть, що тільки ІГБ затримує здачу будинків, аж смішно стає. Ледь не щодня повз один об'єкт КМБ проїжджаю і бачу як вони "активно" будують. Спеціально на форумі передивися дати етапів будівництва, бо може я помиляюся.
Сир. Сади 3 будинок (я за ним слідкую, тому його й вибрав):
03-04 (березень-квітень) 2018 - котлован
05-06 міс. 2018 - фундамент готовий
02-03 2019 - кладка завершена
09(вересень) 2020 - ключі (наче ж вже почали на перегляди запрошувати)
Райдужний від КМБ 1й будинок
03 2019 - котлован
08 2019 - готовий фундамент
07-08 2020 - кладка завершена
Що маємо:
3 буд від СС: 1 рік від котлована до завершення кладки + 1 рік 6 міс фасад і внутр роботи. Всього 2.5 роки від котлована до ключів. Скільки до введення в експлуатацію і документів - хтозна. Обіцяли здати 4 кв 2019. Затримка мін 9 міс. Хоча для 4го здається 1 рік затримка.
Райдужний: від котлована до завершення кладки 1 рік 5 міс. Попереду фасад, і внутрішні роботи. 1-1.5 року? Виходить 2.5-3 роки. Обіцяли 4 кв 2020. Затримка мін 9 міс, може більше.
Ще для порівняння. Якщо ІГБ 3й будинок став продавати коли було 3-4 поверхи, то КМБ запустив продаж 1го будинку ще коли вони навіть не розчистити територію. Тому ті хто вклався одразу з відкриттям продажу 3го буд в Садах, чекав ключів 2 роки 5 міс, а інвестор 1го будинку в Райдужному - 3 роки 1 міс, якщо КМБ зможе до кінця 2021 здати. Може вони й зможуть закінчити всі роботи за рік - то раніше ключі віддадуть. Але поки що темпи не дуже. І на форму інвестори жаліються, що на 3 будинки в продажу менше 20 квартир, а КМБ взагалі не поспішає з будівництвом і вже видно серйозну затримку.
Проблема насправді в тім, що скоріше за все і ІГБ і КМБ, і багато інших забудовників чудово знають реальні терміни будівництва й здачі своїх будинків. Але відверто брешуть. Брешуть для того, щоби затягти покупців. Бо скажи інвестору, що він отримає за 2.5-3 роки ключі, то зуськи забудовник отримає гроші, коли люди орендують помешкання чи під оренду купують, і кожен місяць чекання - це витрати.
До ІГБ і конкретно Садів є чимало претензій, на які не чекали інвестори. Але щодо термінів це було передбачувано. Можна було передивитися трохи форума і зрозуміти, що півроку це 100% мін затримка, а часто - й більше. І так роблять майже всі. На жаль.
03 2019 - котлован
Що маємо:
3 буд від СС: 1 рік від котлована до завершення кладки + 1 рік 6 міс фасад і внутр роботи. Всього 2.5 роки від котлована до ключів. Скільки до введення в експлуатацію і документів - хтозна. Обіцяли здати 4 кв 2019. Затримка мін 9 міс. Хоча для 4го здається 1 рік затримка.
Райдужний: від котлована до завершення кладки 1 рік 5 міс. Попереду фасад, і внутрішні роботи. 1-1.5 року? Виходить 2.5-3 роки. Обіцяли 4 кв 2020. Затримка мін 9 міс, може більше.
Ще для порівняння. Якщо ІГБ 3й будинок став продавати коли було 3-4 поверхи, то КМБ запустив продаж 1го будинку ще коли вони навіть не розчистити територію. Тому ті хто вклався одразу з відкриттям продажу 3го буд в Садах, чекав ключів 2 роки 5 міс, а інвестор 1го будинку в Райдужному - 3 роки 1 міс, якщо КМБ зможе до кінця 2021 здати. Може вони й зможуть закінчити всі роботи за рік - то раніше ключі віддадуть. Але поки що темпи не дуже. І на форму інвестори жаліються, що на 3 будинки в продажу менше 20 квартир, а КМБ взагалі не поспішає з будівництвом і вже видно серйозну затримку.
Проблема насправді в тім, що скоріше за все і ІГБ і КМБ, і багато інших забудовників чудово знають реальні терміни будівництва й здачі своїх будинків. Але відверто брешуть. Брешуть для того, щоби затягти покупців. Бо скажи інвестору, що він отримає за 2.5-3 роки ключі, то зуськи забудовник отримає гроші, коли люди орендують помешкання чи під оренду купують, і кожен місяць чекання - це витрати.
До ІГБ і конкретно Садів є чимало претензій, на які не чекали інвестори. Але щодо термінів це було передбачувано. Можна було передивитися трохи форума і зрозуміти, що півроку це 100% мін затримка, а часто - й більше. І так роблять майже всі. На жаль.
Люли
Л
Гість
4
10 лютого 2016
24 серп 2020 02:50
Те фотки, которые я вам выложила от Павла от отдела продажи. Я спросила у него, "сейчас вообще какие-то перебои с доставкой раствора. Сегодня с утра только одна бетономешалка была, первая за последние два дня, на 7 доме."Я на форуме прочитала такой текст, скажите пжл! в чем дело? Перестали строиться 7 дом или как? И для утешение мой паник он мне кинул эти фотки. И я хотела вас порадовать и выложила.
Sharik20
S
Користувач
34
10 серпня 2020
24 серп 2020 05:47
Цитата "funny duck » 23.08.2020 16:23":Коли пишуть, що тільки ІГБ затримує здачу будинків, аж смішно стає. Ледь не щодня повз один об'єкт КМБ проїжджаю і бачу як вони "активно" будують. Спеціально на форумі передивися дати етапів будівництва, бо може я помиляюся.
03 2019 - котлован
Що маємо:
По моєму тут ніхто не писав що тільки Інтергал затримує. Може я пропустив. У Кмб теж є проблеми і він не є надійним. Тому порівнювати Г з Г ну таке... Є забудовники, і їх достатньо які не затримують.
Oleg_Oleg_Oleg
O
Новачок
12
13 квітня 2019
24 серп 2020 06:09
Цитата "funny duck » 23.08.2020 16:23":Коли пишуть, що тільки ІГБ затримує здачу будинків, аж смішно стає. Ледь не щодня повз один об'єкт КМБ проїжджаю і бачу як вони "активно" будують. Спеціально на форумі передивися дати етапів будівництва, бо може я помиляюся.
03 2019 - котлован
Що маємо:
Доброго ранку!
Ви написали розгорнуту аналітичну довідку про роботу будівельних компаній, це просто чудово, висновки Ваші підтримую. У свою чергу хочу доповнити, з урахуванням своєї ситуації, видача ключів у 3 будинку від самого початку ІГБ було заплановано на вересень-жовтень 2020 року. Я про це писав раніше (сторінки 120-ті), цей висновок зроблений з того що з жовтня я буду вимушений платити за оренду квартири до повної виплати розстрочки.
ВлаТа
В
Користувач
81
08 січня 2020
24 серп 2020 06:28
Те фотки, которые я вам выложила от Павла от отдела продажиЦитата:
Цитата:
Уважаемая Лю Ли. Не нужно так расстраиваться, меня тоже некоторые считали представителем застройщика

Bob1969
B
Постійний користувач
119
10 червня 2020
24 серп 2020 07:07
Спасибо вам!!! А камеру действительно очень НАДО переставить между 4-3 домами! И на 5 дом тоже неплохо направить!! Спасибо!
Dmitreus

Постійний користувач
305
09 березня 2015
24 серп 2020 08:18
Цитата:Проблема насправді в тім, що скоріше за все і ІГБ і КМБ, і багато інших забудовників чудово знають реальні терміни будівництва й здачі своїх будинків. Але відверто брешуть. Брешуть для того, щоби затягти покупців. Бо скажи інвестору, що він отримає за 2.5-3 роки ключі, то зуськи забудовник отримає гроші, коли люди орендують помешкання чи під оренду купують, і кожен місяць чекання - це витрати.
Сравнивать КГС с частным застроищиком не корректно, кардинально по разному ведутся дела у них. В добавок после того как они взялись доделывать объекты УКРБУДа предположу, что проблем не избежать. Второе, посмотрите какое сейчас количество объектов строиться, просто сумасшедшая конкуренция. Поэтому от застройщика требуется все большей гибкости и прозрачности. Особенно важно четкое понимание сроков, потому что это инвестиция в "долгую" и к сожалению в нашей стране инвестор практически не защищен. Кто может знать как повернется ситуация в ближайшее время, будет вторая волна covid, отстранится Кличко мэром или нет и таких рисков только в 20 году множество. Я искренне верю в то что застройщик хочет выполнить обязательства перед нами инвесторами. Тем более в последнее время стройка комплекса действительно ожила и темпы строительства заметны.
Всем здоровья и терпения, с праздником!
ВлаТа
В
Користувач
81
08 січня 2020
24 серп 2020 15:17
Цитата "Bob1969 » 24.08.2020 09:07":Спасибо вам!!! А камеру действительно очень НАДО переставить между 4-3 домами! И на 5 дом тоже неплохо направить!! Спасибо!
Поддерживаю!С придомовой 2-3 дома все понятно. Камера нужна на 3-4-5 доме. Переставьте, пожалуйста!
funny duck
fd
Гість
3
23 серпня 2020
24 серп 2020 18:16
Цитата:По моєму тут ніхто не писав що тільки Інтергал затримує. Може я пропустив. У Кмб теж є проблеми і він не є надійним. Тому порівнювати Г з Г ну таке... Є забудовники, і їх достатньо які не затримують.
На останніх кількох сторінках була згадка про терміни здачі ІГБ і інших. Тому не втримався, бо "нє всьо так адназначна".
Щодо Обрію не скажу нічого, бо не цікавився. КАН мабуть у топі забудовників. На сторінці Республіки штиль. Всі філософствують щодо ринку, цін тощо. Тому там мабуть з термінами й обоцянками все ок. Але й ціна на старті, наприклад, Республіки чи Файна Таун, була десь на 18-23% вища ніж у СС. Тому тут бюджет теж вирішує при виборі забудовника та проєкту (типу менше зло). До речі, коли офіс продажу Варшавського продавав від 5-6 черги і далі, то 1 чергу (здається три будинки) ще не здали. Може на ремонт запустили, але хлопці бігали, наводили до ладу територію, а на форумі жалілися, що протермінували вже і чому так довго. Можливо затримка і менше півроку, але точно була. Як зараз вони черги здають я не знаю.
Це все не для виправдання ІГБ, типу не сваріть, вони хороші. Просто трохи об'єктивности до інфи про терміни, бо часто маніпулюють цими показниками.
Nik_D_F
N
Новачок
6
15 червня 2020
24 серп 2020 18:32
ВлаТа та Люли, звісно ви не представник забудовника. Це вже всі давно зрозуміли. і то всьо співпадіння що ваша позиція рівнісінько така як у відділу продажів.
ВлаТа та Люли, як ви думаєте які труднощі можуть затримати термін виконання робіт на 20-30 відсотків. Чи можливо планування кульгає? А може відділ продажів заявляє те, що не можуть виконати будівельники? Чи відділ продажів прибріхує?
Так, і в інших забудовників затримки, але як це можна пояснити? Зазвичай, підрядчика за затримки штрафують. Які міри приймає Інтеграл стосовно своїх підрядчиків якщо ті виконують роботи невчасно.... або неякісно?
Напевне зсунути термін здачі на пів року це досить багато. Напевне це провал. Точно це провал будь якого забудовника. Будь якого керівника проекту. Будь якої організації. Звісно якщо на перепоні не стали бюрократи з КМДА.
ВлаТа та Люли, ви як найближчі не представники замовника до замовника, можете пояснити Про які перепони йдеться у ваших постах? Прошу конкретизувати
ВлаТа та Люли, як ви думаєте які труднощі можуть затримати термін виконання робіт на 20-30 відсотків. Чи можливо планування кульгає? А може відділ продажів заявляє те, що не можуть виконати будівельники? Чи відділ продажів прибріхує?
Так, і в інших забудовників затримки, але як це можна пояснити? Зазвичай, підрядчика за затримки штрафують. Які міри приймає Інтеграл стосовно своїх підрядчиків якщо ті виконують роботи невчасно.... або неякісно?
Напевне зсунути термін здачі на пів року це досить багато. Напевне це провал. Точно це провал будь якого забудовника. Будь якого керівника проекту. Будь якої організації. Звісно якщо на перепоні не стали бюрократи з КМДА.
ВлаТа та Люли, ви як найближчі не представники замовника до замовника, можете пояснити Про які перепони йдеться у ваших постах? Прошу конкретизувати
Sharik20
S
Користувач
34
10 серпня 2020
24 серп 2020 18:58
Цитата "Dmitreus » 24.08.2020 10:18":
Сравнивать КГС с частным застроищиком не корректно, кардинально по разному ведутся дела у них. В добавок после того как они взялись доделывать объекты УКРБУДа предположу, что проблем не избежать. Второе, посмотрите какое сейчас количество объектов строиться, просто сумасшедшая конкуренция. Поэтому от застройщика требуется все большей гибкости и прозрачности. Особенно важно четкое понимание сроков, потому что это инвестиция в "долгую" и к сожалению в нашей стране инвестор практически не защищен. Кто может знать как повернется ситуация в ближайшее время, будет вторая волна covid, отстранится Кличко мэром или нет и таких рисков только в 20 году множество. Я искренне верю в то что застройщик хочет выполнить обязательства перед нами инвесторами. Тем более в последнее время стройка комплекса действительно ожила и темпы строительства заметны.
Всем здоровья и терпения, с праздником!
Я згідний. КМБ не надійний забудовник. А конкурентів з прозорими сроками тьма.
DEVI

Користувач
61
11 вересня 2015
25 серп 2020 06:08
Цитата "investor_mg » 23.08.2020 06:56":Квартири без ремонту почали показувати в 3 і 4 будинках. Вчора була на перегляді квартири в 3-му будинку.
Доброго дня! Опишіть, будь-ласка, процедуру. Також цікавить перегляд у 3му будинку
funny duck
fd
Гість
3
23 серпня 2020
25 серп 2020 07:18
Цитата:У свою чергу хочу доповнити, з урахуванням своєї ситуації, видача ключів у 3 будинку від самого початку ІГБ було заплановано на вересень-жовтень 2020 року. Я про це писав раніше (сторінки 120-ті), цей висновок зроблений з того що з жовтня я буду вимушений платити за оренду квартири до повної виплати розстрочки.
Нам було чітко сказано, що терміни: для 4 будинку 3 кв 2019, для 3 будинку - 4 кв 2019. І я чудово це пам'ятаю. Може вони й перенесли потім дати, але початкові дати були саме на кінець 2019. При чому я ридаю

Цитата:Сравнивать КГС с частным застроищиком не корректно, кардинально по разному ведутся дела у них. В добавок после того как они взялись доделывать объекты УКРБУДа предположу, что проблем не избежать.
КМБ такий самий гравець на ринку як і інші. Ціни на житло у них ринкові. Вони ж не продають квартири за спец цінами як типу колись тарифи Укрпошти коли були втричі нижчі за всіх приватних, і це робили їх доволі "особливими гравцями на ринку". Те, що вони не приватні, не дає їм змоги виправдовувати протермінування тощо. А передані від Укрбуда недобудови мабуть будуть і фінансуватися з держави, і вестимуться окремо від власних непроблемних обє'ктів КМБ.
Ну короче, у всіх погляди на рівень і якість забудовників відрізняються. І наче вистачає відповідальних забудовників, але коли фільтруєш (бюджет, місце, терміни, проєкт забудови тощо), варіантів стає небагато. Тому тут звісно важливо щоби забудовник був відповідальним за всі свої обіцянки.
rakushkaa
r
Користувач
29
02 червня 2020
25 серп 2020 07:19
Такі недоробки по тротуару. Пообіцяли виправити. Подивимося... Бо так можна і травмуватися. А тротуар то нічий(
investor_mg
i
Новачок
14
12 травня 2020
25 серп 2020 07:59
Цитата "DEVI":
Доброго дня! Опишіть, будь-ласка, процедуру. Також цікавить перегляд у 3му будинку
Зателефонувала до відділу продажу, дізналась номер телефону прораба і вже з ним домовилась про дату і час перегляду. Але на скільки я розумію, то зараз можливий перегляд лише квартир без ремонту. Дізнавалась про видачу ключів, цю процедуру вже буде здійснювати ЖЕК, оріжнтовно до половини вересня мають видати ключі. Але знову ж таки потрібно буде самим телефонувати і дізнаватись.
investor_mg
i
Новачок
14
12 травня 2020
25 серп 2020 08:04
Ось ще кілька фото (зроблені в суботу)
SergeiP
S
Постійний користувач
137
22 лютого 2019
25 серп 2020 11:56
кто-то знает,зачем место для окон закладывают кирпичем? пример - фото дома №8.
Спасибо
Спасибо

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
- ЖК Форест | Спецжитлофонд | ул. Милютенко, ул. Шолом-Алейхема03.052 020
- ЖК Урловский-1 | Киевгорстрой, bUdCapital | ул. Причальная, 1102.053 742
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская02.05112
- ЖК Star City | Стар Сити | bUdCapital, Киевгорстрой | Каунасская, 2702.05430
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7402.052 265
- ЖК Edelweiss House | Эдельвейс | Edelburg Development | ул. Зверинецкая, 7202.05532
- ЖК А12-2 | УСК | Бровары, ул. Симоненко, 11301.05274
- ЖК Оранжерея | Edelburg Development | ул. Николая Василенко, 230.0484
- ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/230.042 746
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4330.04450
- Чи варто зараз купувати нерухомість?02.054 308
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Допоможіть розібратись з податками11.042
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Найкращий район Києва29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Чотири сезони | Будова | м. Одеса, просп. Гагаріна, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а30.124
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Балони та Обладнання06.04
- Делаем экран под ванной из гипсокартона11.0311
- Фундамент УШП: сучасне рішення для енергоефективного будинку05.031
- Планування двох поверхового будинку19.021

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше