Подати оголошення

ЖК Синергия 3+ | Ирпень, ул, Новооскольская

ЗабудовникСинергія
Здача ЖК2019 - 2021 р.
Планування
від 20 000 Грн/м²
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 43.
6/14%
2/5%
8/19%
10/23%
17/40%
1. . .6264. . .76
04 жовт 2019 23:03
Цитата "Lena20":
Казали що 3й будинок, 4кв. 2019року.Знову відкладають на цілий рік....

Если судить с того что написано,то на полгода
08 жовт 2019 17:25
Добрый день,кто то знает размеры стен ,квартиры 1Б (39.31м/кв)?
15 жовт 2019 13:02
Звіт про хід будівництва ЖК "Синергія 3+" від 15 жовтня 2019 року.

У першій секції підходить до завершення монтаж газопроводів (95%). Підходить до завершення поклейка 2-го шару євроруберойду на покрівлі.

У другій секції підходять до завершення роботи з монтажу газопроводів (95%). Завершили роботи по залиттю стяжки у квартирах та місцях загального користування. Підходить до завершення поклейка 2-го шару євроруберойду на покрівлі.

У третій секції продовжуємо поквартирний монтаж газового обладнання. Завершили кладку зовнішніх та внутрішніх стін 1-го поверху. Завершили монтаж сантехнічних труб.

У четвертій секції продовжуємо поквартирний монтаж газового обладнання. Завершили кладку зовнішніх та внутрішніх стін 1-го поверху. Продовжуємо фасадні роботи (85%).

У п’ятій секції підходить до завершення монтаж віконних блоків (95%).

У шостій секції підходить до завершення монтаж віконних блоків (95%).

У сьомій секції завершили монолітно-каркасні роботи. Змонтували сходову клітину до 10-го поверху.

У восьмій секції підходять до завершення монолітно-каркасні роботи. Змонтували сходову клітину до 9-го поверху.
16 жовт 2019 06:06
"Звіт про хід будівництва ЖК "Синергія 3+"від 16 вересня 2019 року.

У першій секції завершили роботи по залиттю стяжки у квартирах та місцях загального користування. Завершили фасадні роботи. Завершили кладку зовнішніх та внутрішніх стін 1-го поверху. Підходять до завершення роботи з монтажу газопроводів (85%). Завершили гідроізоляцію прибудови. Розпочали поклейку 2-го шару євроруберойду на покрівлі."

и ответ от 15.10

"Звіт про хід будівництва ЖК "Синергія 3+" від 15 жовтня 2019 року.

У першій секції підходить до завершення монтаж газопроводів (95%). Підходить до завершення поклейка 2-го шару євроруберойду на покрівлі."

Если верить отчету, то существенно ничего не было сделано.
Нет ни слова о работах на лестничных площадках, ни о работах в цоколе (коммерческом помещении). Боюсь, что обещанный срок сдачи снова будет переноситься...
Когда же уже увидим в отчете что-то новое? Что-то, по чем можно было бы видеть продвижение... За месяц уложить 1 шар рубероида, и 10% газопроводных труб, ну это от силы 4 человека работать должны, с перерывами на завтра, обед, и ужин, и перекуры между ними. :mad:
16 жовт 2019 10:38
Конкретності ніякої. Всі фотозвіти одне й те саме робиться!!!Робота на місті стоїть.Я так розумію що в 3 секції навіть стяжку не почали заливати.....
21 жовт 2019 05:47
Синергия! Почините камеру № 1.
30 жовт 2019 15:43
Кто-то узнавал по поводу оформления догвора на право собственности на квартиру когда достроят. Я сегодня звонила в синергию сказали ещё нужно будет доплачивать у нотариуса 8,5 процентов от суммы предварительного договора. При этом когда покупали специально об этом спрашивали и говорили что оформление доп. средств не потребует, т.к. мы первые покупатели (в смысле ещё недвижимостью этой никто не владел) и что-то такое.
31 жовт 2019 06:45
А ви що попередній договір не читали))?
31 жовт 2019 07:34
Доброго дня!
Нам так же по телефону отвечают. Лучше подъедьте лично в отдел продаж, и с глазу на глаз все уточните с тем менеджером, который вам все оформлял. Так будет правильнее.
Он то должен за свои слова отвечать.
Я планирую поступать так... У меня лично физически нет столько денег, чтобы за все-провсе заплатить + еще чтобы на ремонт осталось. :(
31 жовт 2019 15:29
Цитата "ManayEvsukova":
Кто-то узнавал по поводу оформления догвора на право собственности на квартиру когда достроят. Я сегодня звонила в синергию сказали ещё нужно будет доплачивать у нотариуса 8,5 процентов от суммы предварительного договора. При этом когда покупали специально об этом спрашивали и говорили что оформление доп. средств не потребует, т.к. мы первые покупатели (в смысле ещё недвижимостью этой никто не владел) и что-то такое.

Нам сразу сказали про 8,5% + услуги нотариуса, либо 500грн за 1кв.метр ( имущественные права)
01 лист 2019 07:10
Цитата "Domik_8":
Доброго дня!
Нам так же по телефону отвечают. Лучше подъедьте лично в отдел продаж, и с глазу на глаз все уточните с тем менеджером, который вам все оформлял. Так будет правильнее.
Он то должен за свои слова отвечать.
Я планирую поступать так... У меня лично физически нет столько денег, чтобы за все-провсе заплатить + еще чтобы на ремонт осталось. :(

Я просто не могу понять что это за новоси такие. Ну я ещё могу понять откуда 8,5%, но с чего мы их должны оплачивать... 5% и 1,5 процента вояенного сбора оплачивать обязан продавец.
А откуда 500грн за метр квадратный не понимаю. Что за закон такой? или это услуги гос.регистратора, так я пойду к другому гос регистратору, нафига мне столько платить.
04 лист 2019 08:35
А в договоре как сказано по поводу этих процентов за оформление?
Как мы хотим, то конечно хорошо... но есть договор который мы все подписали. Теперь мы в ответе за то что подписали, как говорится.
04 лист 2019 08:43
В договоре говориться, что мы должны оплатить все налоги и пошлины при оформлении основного договора. Про то где мы должны его оформлять и у какого нотариуса я не нашла.Куплю продажу получится конечно дороже оформлять, чем вступление в право собственности, я уже поспрашивала у многих знакомых которые так покупали квартиру и никто за квадратные метры не платил при оформлении!
09 лист 2019 22:03
Цитата "Synergy-Bud":
Звіт про хід будівництва ЖК "Синергія 3+" від 15 жовтня 2019 року.

Шановний Забудовник!
Коли нам нададуть нормальний звіт по будівництву ?
Складається думка, що цей звіт пише людина,яка взагалі нічого не розуміє в будівництві та послідовності виконання будівельних робіт. Другий місяць одне й те саме і нічого нового.Якщо вірити даному опису здати будинки в експлуатацію в 4кв.2019року Вам не вдасться точно.
11 лист 2019 14:41
Доброго дня.
Наступний фотозвіт очікуйте 15.11.19
Врахуємо Ваші зауваження!
Гарного Вам дня!
15 лист 2019 14:18
Звіт про хід будівництва ЖК "Синергія 3+"від 15 листопада 2019 року.

У першій секції завершили поклейку 2-го шару євроруберойду на покрівлі. Підходить до завершення штукатурка місць загального користування. Розпочали монтаж ліфтового обладнання. Розпочали роботи по влаштуванню покрівлі на прибудові. Ведемо підготовчі роботи для влаштування підлоги у прибудові.

У другій секції завершили поклейку 2-го шару євроруберойду на покрівлі. Триває штукатурка місць загального користування. Розпочали роботи по влаштуванню покрівлі на прибудові. Ведемо підготовчі роботи для влаштування підлоги у прибудові.
У третій секції завершили монтаж відливів на підвіконниках.

У четвертій секції завершили фасадні роботи (85%). Завершили монтаж відливів на підвіконниках.

У п’ятій секції триває монтаж відливів на підвіконниках (25%).

У сьомій секції завершили влаштування сходової клітини (вихід на покрівлю).

У восьмій секції завершили монолітно-каркасні роботи. Завершили влаштування сходової клітини (вихід на покрівлю).
16 лист 2019 16:07
Почему панорама 360° ,не обновлена ?
18 лист 2019 10:46
Доброго дня.
Скоро будуть оновлення з новою панорамою.
Дякуємо, що слідкуєте за нашими новинами.
21 лист 2019 17:51
Цитата "Synergy-Bud":
Доброго дня.
Скоро будуть оновлення з новою панорамою.
Дякуємо, що слідкуєте за нашими новинами.

Добрый день ,хочу поинтересоваться что будет на крыше первого этажа ,который выступает ,и куда будут смотреть жители второго этажа ?
22 лист 2019 11:31
...А вот интересно, если стены не несущие наружные, второму этажу можно сделать выход на крышу? (полноценную дверь)
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .6264. . .76
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx