Подати оголошення

ЖК Синергия 3 | Ирпень, ул. Григория Сковороды, 11

ЗабудовникСинергія
Здача ЖК2017 р.
Планування
від 20 200 Грн/м²
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 178.
9/5%
6/3%
45/25%
45/25%
73/41%
1. . .296298. . .593
14 лип 2017 19:13
Здравствуйте,подскажите а зачем нужно проходить медкомисию?
14 лип 2017 19:37
[/quote]
А у вашому техпаспорті Ваше прізвище вказано?[/quote]

Нi, також Оверко) Я тому i запитав, бо думав, що можливо нотарiус помилився або не дооформив процес) тепер, дякуучи Вам стало зрозумiло. А обов'язково переоформляти в майбутньому?
14 лип 2017 19:40
Цитата "mini_mary":

Ми техпаспорт не міняли. Тому оверко. Але є витяг з реєстру, і там вказано наше прізвище. Потім ще перевіряли самостійно в реєстрі - все ок.
Техпаспорт будим міняти як переїдимо.

Прошу прощения, а зачем менять технический паспорт ?
14 лип 2017 19:45
Цитата "gatito":

А у вашому техпаспорті Ваше прізвище вказано?[/quote]

Нi, також Оверко) Я тому i запитав, бо думав, що можливо нотарiус помилився або не дооформив процес) тепер, дякуучи Вам стало зрозумiло. А обов'язково переоформляти в майбутньому?[/quote]
Технический паспорт переоформляют при переходе права собственности ( продажи ,дарения, обмена и тд)
14 лип 2017 19:48
Ну так правильно, почему тогда фамилию застройщика не меняют на фамилию владельца квартиры перед сделкой?
14 лип 2017 19:55
Цитата "gatito":
Ну так правильно, почему тогда фамилию застройщика не меняют на фамилию владельца квартиры перед сделкой?

На момент зделки собственник ведь Оверко, когда будете продавать своё имущество зделаете тп с вашими данными!Нотариус ведь не делает Тех.паспорта етим заниматься БТИ
14 лип 2017 19:56
Цитата "Шык":
Здравствуйте,подскажите а зачем нужно проходить медкомисию?

В местном военкомате отправили😣
15 лип 2017 04:02
военкоман сейчас шлет в больницу полюбому,типа знать кто годится!
15 лип 2017 07:57
Цитата "Yurelka1981":

В местном военкомате отправили😣
ещё не отправляли,просто я немогу понять зачем медкомисию проходить.Зачем оно надо?
15 лип 2017 08:10
Цитата "Шык":
ещё не отправляли,просто я немогу понять зачем медкомисию проходить.Зачем оно надо?

Я думаю это логично, чтобы вписаться в новое место, нужно выписаться со старого, а военком вы должны поставить в известность где вы теперь проживаете, а проходить для того чтобы посмотреть пригодны ли вы, или же вы откосили ранее. С намеком на толстые обстоятельства )) в новом месте. (это всего лишь предположение)
Но насколько мне известно можно же прописаться дополнительно еще в одном месте. и тогда не нужно прописываться с новом военкоме.

Ведь есть люди у которых и по пять квартир))
15 лип 2017 08:12
Квартир може бути скільки завгодно, а місце реєстрації (прописка) тільки одне
15 лип 2017 10:26
Так не прописывают без отметки постановки на учет в военкомате.
15 лип 2017 10:34
Цитата "Denson":

Я думаю это логично, чтобы вписаться в новое место, нужно выписаться со старого, а военком вы должны поставить в известность где вы теперь проживаете, а проходить для того чтобы посмотреть пригодны ли вы, или же вы откосили ранее. С намеком на толстые обстоятельства )) в новом месте. (это всего лишь предположение)
Но насколько мне известно можно же прописаться дополнительно еще в одном месте. и тогда не нужно прописываться с новом военкоме.

Ведь есть люди у которых и по пять квартир))
Спасибо за объяснения, теперь все ясно.
15 лип 2017 11:59
Цитата "mini_mary":

Ми техпаспорт не міняли. Тому оверко. Але є витяг з реєстру, і там вказано наше прізвище. Потім ще перевіряли самостійно в реєстрі - все ок.
Техпаспорт будим міняти як переїдимо.

А как вы проверяли в реестре?
15 лип 2017 12:09

[/quote]
А как вы проверяли в реестре?[/quote]

Ви можете самостійно через мережу Інтернет зайти в Єдиний державний реєстр речових прав на нерухоме майно та отримати Інформаційну довідку, в якій буде зазначено які саме об’єкти нерухомості є у власності тієї чи іншої людини. Вартість такої довідки складає 23 грн.
Для того щоб отримати довідку Вам необхідно зареєструватись на сайті Міністерства юстиції України (https://kap.minjust.gov.ua/ ). Після реєстрації натиснути кнопку в лівому верхньому куті «Головна», далі натиснути «Державні реєстри», далі натиснути «Отримати інформаційну довідку», поставити відмітку біля «Підтверджую достовірність своїх персональних даних та надаю згоду на їх обробку» та натиснути кнопку «Далі», потім поставити відмітку біля «фізичної особи» та натиснути кнопку «Далі». Після таких дій у вас появиться на екрані нова форма «Введіть дані фізичної особи». ВАЖЛИВО!!!! Не потрібно заповнювати всю форму! Ви заповнюєте АБО Прізвище ім’я по батькові, АБО РНОКПП (Ідентифікаційний код), АБО Серія та номер документа (мається на увазі паспорта).
Якщо в реєстрі є інформація щодо запитуваної особи, то з’явиться форма для оплати (буде написано ціна 20 грн., проте ще спишеться комісія банку 3 грн.). Після оплати у вас відобразиться інформація щодо нерухомого майна запитуваної особи.

15 лип 2017 14:07
А что по поводу подключения газа слышно?
15 лип 2017 15:06
Кто-то когда-то спрашивал панорамы с балконов. Вот нашла в прошлом мес фоткала.
5 дом 10 этаж
9 дом 9 этаж
15 лип 2017 15:24
вчера были на стройке. ловите свежие фотки )
вид с дороги
15 лип 2017 15:59
Спасибо за фото
15 лип 2017 16:24
Класс!!! Мы завтра будем там)))
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .296298. . .593
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше