Подати оголошення

ЖК Синергия 3 | Ирпень, ул. Григория Сковороды, 11

ЗабудовникСинергія
Здача ЖК2017 р.
Планування
від 20 200 Грн/м²
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 178.
9/5%
6/3%
45/25%
45/25%
73/41%
1. . .234236. . .593
13 трав 2017 12:55
А кто знает от жд ст.Ирпень к нам в городок далеко? маршрутки ходят и если да то какие?
13 трав 2017 15:51
Цитата "sergio2909":
А кто знает от жд ст.Ирпень к нам в городок далеко? маршрутки ходят и если да то какие?

Пешком минут 30, прямых маршруток нет, но можно немного проехать на маршрутке за 5 грн до стадиона, а там пешком ..
13 трав 2017 15:57
Цитата "aa3623oc":

Пешком минут 30, прямых маршруток нет, но можно немного проехать на маршрутке за 5 грн до стадиона, а там пешком ..

Спасибо!
13 трав 2017 16:05
Дуже дякую.нас цікавить 7й будинок,але думаю,що різниці немає між сьомим та шостим по призначенню)) сподіваюся :)
13 трав 2017 19:02
О, а кто-то знает какие газовые счетчики будут устанавливать?
13 трав 2017 19:46
Цитата "olgab1317":
Дуже дякую.нас цікавить 7й будинок,але думаю,що різниці немає між сьомим та шостим по призначенню)) сподіваюся :)

Квартиру в 6м доме нам пару месяцев назад тоже предлагали, но на 500 грн/м2 дороже. И тогда уже говорили, что документы на этот дом уже имеются. Никакой разницы с другими домами нет - просто дома оформляются в определённом порядке. Поэтому, дело не в "проблемности" ;).
13 трав 2017 20:10
Цитата "AndrewStarikov":

Квартиру в 6м доме нам пару месяцев назад тоже предлагали, но на 500 грн/м2 дороже. И тогда уже говорили, что документы на этот дом уже имеются. Никакой разницы с другими домами нет - просто дома оформляются в определённом порядке. Поэтому, дело не в "проблемности" ;).

На кожен будинок є свої документи, особливо це стосується декларації про готовність обєкта до введення в експлуатацію, декларації про початок виконання будівельних робіт. Ці документи ідуть на кожен будинок окремо.
А наприклад, Договір оренди земельної ділянки, Договір суборенди зем. ділянки - спільні.
А щодо документів - це так. В нотаріуса сплачуєш всю сумму і відразу ж отримуєш всі документи.
13 трав 2017 20:13
Цитата "AndrewStarikov":

Різниця є в документах. Часто трапляються випадки, що будинок 10 поверховий, а в декларації про початок будівництва і про готовність 7-ми поверховий. Тому такі документи важливо перевіряти.
Стосовно черговості теж правда. Проте право власності на інші будинки буде оформлятися в кінці року-зима 2018.
Проте це не стосується 6 будинку
:smoke:
14 трав 2017 08:57
Цитата "mini_mary":

Різниця є в документах. Часто трапляються випадки, що будинок 10 поверховий, а в декларації про початок будівництва і про готовність 7-ми поверховий. Тому такі документи важливо перевіряти.
Стосовно черговості теж правда. Проте право власності на інші будинки буде оформлятися в кінці року-зима 2018.
Проте це не стосується 6 будинку
:smoke:

А Вы кто? Представитель Застройщика?...
Какая нафиг зима 2018 ???
У меня есть Договор со сроками и есть свои планы.. Поэтому нефиг тут мутить воду насчет получения документов...
14 трав 2017 09:02
А Вы кто? Представитель Застройщика?...
Какая нафиг зима 2018 ???
У меня есть Договор со сроками и есть свои планы.. Поэтому нефиг тут мутить воду насчет получения документов...[/quote]
Я такий же інвестор як і ви. Коли ми питали стосовно оформлення документів на кладову, то нам відразу сказали що це буде не раніше кінця січня ( бо до того моменту будуть поступово оформляти право власності на квартири в інших чергах). Якщо ви уважноа сайті подивитесь то і на сайті і в документах зазначено - завершення будівництва -3 квартал 2017р, введення в експлуатацію -4. Поки не введуть право власності ви не оформите. Оформлення права власності на кожну квартиру у нотаріуса займає в середньому 1,5-2 год. Тому оформлення документів скоріше всього затягнеться.
14 трав 2017 09:44
Вроде ж как планируют сдать все с садиком, а садик должен работать в сентябре. Мы на это очень надеемся. Правда нам говорили, что все коробки планируют закончить до нового года, а уже май (7-8 дома не накрыты). Но все же тенденция строительства хорошая, надеемся все успеют как обещают или хотя бы по договору (до конца года ключи и договор).

А что такого нотариус 1,5-2 года делает, чтоб каждую квартиру так долго оформлять. Обычно за 1 день у нотариуса все оформляется и не одна квартира, а так понимаю по несколько квартир за день будут оформлять. Или у нас особенный комплекс? Может я чего-то не знаю)
14 трав 2017 10:19
1,5-2 години на оформлення одної квартири)
14 трав 2017 10:20
Цитата "temposys":

А что такого нотариус 1,5-2 года делает, чтоб каждую квартиру так долго оформлять. Обычно за 1 день у нотариуса все оформляется и не одна квартира, а так понимаю по несколько квартир за день будут оформлять. Или у нас особенный комплекс? Может я чего-то не знаю)

2 год. = 2 години = 2 часа :winky:
14 трав 2017 11:40
Народ, не паникуйте!!! :chillout:
Придет время к оформлению и все решится :smoke:
14 трав 2017 11:43
Мы купили в 6 доме квартиру, право собственности уже получили хоть и дом не введен в эксплуатацию,сделка у нотариуса заняла от силы минут 20.
14 трав 2017 11:43
Цитата "Yuzka1983":
Мы купили в 6 доме квартиру, право собственности уже получили хоть и дом не введен в эксплуатацию,сделка у нотариуса заняла от силы минут 20.

:up: :up: :up:
14 трав 2017 11:44
Цитата "aa3623oc":
Народ, не паникуйте!!! :chillout:
Придет время к оформлению и все решится :smoke:

:up:
14 трав 2017 12:03
Цитата "Yuzka1983":

Ми теж у 6 купляли, але в нас оформлення зайняло 1,5 години. Але це таке)
Скоро будимо сусідами (ми теж на 3 поверсі квартиру купили) :super:
14 трав 2017 13:45
Класс, поздравляем!!! Хоть квартира не 22?😃🙄
14 трав 2017 13:48
Цитата "Yuzka1983":
Класс, поздравляем!!! Хоть квартира не 22?😃🙄

нє))) 23) :)
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .234236. . .593
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx