Подати оголошення

ЖК Scandia | Скандия | Бровары, ул. Богунская

ЗабудовникГудфор-Лівінг
Здача ЖК2018 - 2023 р.
Планування
від 19 000 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
162з 220
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 16.
3/19%
7/44%
1/6%
1/6%
4/25%
1. . .145147. . .150
09 серп 2022 17:47

Captain Fantastic

Далеко не единственный. Атлант, к примеру, строит сейчас все свои объекты, в т.ч. и в Броварах. Вопрос, кстати, к Скандии: когда будет фото- видеоотчет за июль? Или все так плохо уже, что и показать нечего?

Вам дорогу к скандии перекрыли или застройщик-конкурент своих ботов "раскупорил" ? 

10 серп 2022 09:14

Axwell

Вам дорогу к скандии перекрыли или застройщик-конкурент своих ботов "раскупорил" ? 

Можете выбрать любой вариант - мне нравятся оба))) Но вот фантазия у вас бедновата... все это давно уже было. Жаль, что правде в глаза смотреть не хочет никто. Очень жаль.

10 серп 2022 09:53

Captain Fantastic

Можете выбрать любой вариант - мне нравятся оба))) Но вот фантазия у вас бедновата... все это давно уже было. Жаль, что правде в глаза смотреть не хочет никто. Очень жаль.

Очень жаль, что ботов не банят и они рассказывают тут свою "правду" про ЖК людям, которые в нем живут!)))

10 серп 2022 13:33

Fantom2020

Очень жаль, что ботов не банят и они рассказывают тут свою "правду" про ЖК людям, которые в нем живут!)))

А расскажите-ка нам свою правду. Всем будет очень интересно. Наверное, строительство идёт нормальными темпами? И поэтому строителей на стройке ну прям очень много, да? Вернее сказать, за более чем час наблюдений двоих мы всё-таки увидели)) Это, конечно, уже лучше, чем ничего. Согласен))) И поэтому все инвесторы домов, срок сдачи которых запланирован на 2022-2023 года, конечно надеются получить свои ключи вовремя, верно? И именно поэтому отчёт о стройке, несмотря на то, что на дворе уже 10 августа, до сих пор отсутствует???

10 серп 2022 19:47

Конечно же, застройщик молодец. В том смысле, что хоть и медленно, но все-таки строит. Во время войны этот факт сам по себе уже утешает. И нет у меня никакого желания его очернять. Но. Сейчас любому инвестору особенно необходимо иметь максимально подробную информацию о строительстве. Если за истекший месяц было положено три кирпича в восьмом ряду второго этажа, то я должен знать, что эти три кирпича были положены, а не жить догадками. На этом, надеюсь, дискуссия исчерпана. Всем мира и добра, а Скандии - успехов и процветания!

11 серп 2022 10:02

Дорогі друзі!

👷 Кожного дня ми працюємо над розвитком проекту Scandia. Продовжуємо будувати та займалися благоустроєм 🌲🌳. І, як завжди, нам є що показати! А інвесторам є чим пишатись.

🏘️ D2: продовжується скління вікон, оздоблення місць загального користування, підключення зовнішніх комунікацій, проводяться покрівельні роботи.

🏘️ D6: продовжуються фасадні роботи, оздоблення місць загального користування, закінчуються покрівельні роботи, шпаклівка стін, встановлюються ліфти, встановлення вхідних дверей до квартир.

🏘️ D13: проводиться улаштування вхідних груп, завершені роботи на терасах.

🏘️ D18: монолітні роботи на 6-7 поверхах.

🏘️ D11-12: розпочато будівництво трансформаторної підстанції для будинків D11-12, D13 та D18.

Продовжуємо працювати! Віримо у перемогу!

❤️ З любов’ю, Ваша Scandia. ❤️

💪 Слава Україні та українцям.

⚔️ Дякуємо нашим Захисникам.

11 серп 2022 10:07

Отчёт выбросила по строительству. 

Нагнали на площадку актеров под видом строителей.  Все ж мы знаем, что там двое работников трудится. 

11 серп 2022 11:23

:))) ботам теперь нужно что то придумать срочно!

12 серп 2022 06:59

Axwell

Отчёт выбросила по строительству. 

Нагнали на площадку актеров под видом строителей.  Все ж мы знаем, что там двое работников трудится. 

Доброго дня.

Дотепний жарт 😀. То ж за останній місяць, 👷👷 двоє працівників та нагнані актори 🧙‍🧝🧛‍ звели стіни 🧱 майже до 100 квартир; вони штукатурять та фарбують; копають, укладають у викопане труби та кабелі 🛠; проводять внутрішні і зовнішні комунікації 🚽; склять вікна, укладають покрівлю та встановлюють двері; вкладають плитку та бруківку; привозять та розвантажують будівельні матеріали; одночасно працюють на кранах 🏗 та кількох бульдозерах 🚜, екскаваторах та вантажівках 🚛… садять травичку 🏝… вочевидь – це два супермени 🦸🦸 Scandia.

Але їх можна впіймати за суперменський плащ, завдяки уламку криптоніту 🧱 керамоблоку.

Завтра спробуємо це зробити 😀.

А поки що ділимося останніми фотографіями чудового Дитячого Закладу, який вже чекає на комісію від ДІАМ.

12 серп 2022 07:23

Красота) уже и газон успел вырасти вокруг садика!

18 серп 2022 11:59

Scandia, будь-ласка, приберіть під Героїв Крут, 10  оту купу будівельного  сміття,  яка була залишена будівельниками чи мешканцями.

Пані Марина з КК не дуже easy going персона і ігнорує запити мешканців будинку щодо прибирання і штрафних санкцій відносно місцевих свинот. У вас же там камери на кожному кроці, це ж не так важко ідентифікувати порушників і стягнути штраф згідно договору між КК і мешканцями. Дякую!

21 серп 2022 10:28

Сделайте что то с управляющей компанией! она ужасная!! Добиться чего то элементарного невозможно! Проще сделать самому за свои деньги! но тогда вопрос: за что платить УК?
У дома 27 уже обсыпается покрытие возле ступенек - всем пофиг!

23 серп 2022 05:05

Fantom2020


Сделайте что то с управляющей компанией! она ужасная!! Добиться чего то элементарного невозможно! Проще сделать самому за свои деньги! но тогда вопрос: за что платить УК?
У дома 27 уже обсыпается покрытие возле ступенек - всем пофиг!


Підтримую. КК явно слабке місце цього ЖК. Тарифи м‘ягко кажучи не самі низькі, але на територію явно начхати. Біля Героїв Крут 10 на дитячому майданчику розсипається гумовий настил ще з березня місяця і ніхто досі не пофіксив. 


P.S. Будівельне сміття прибрали про яке я писав вище.


Контролюйте і штрафуйте свинтусів. Нехай наповнюють ваш бюджет, якщо не можуть цивілізовано співіснувати з іншими мешканцями. По можливості буду викладати фото косяків свого будинку, прибудинкової території і те як КК їх виправляє. За одно інвестора майбутні будуть розуміти чи є їм сенс вкладатись в цей проект. 

28 серп 2022 17:19

Доброго дня. Які новини з приводу будинку D3? 

29 серп 2022 14:25

Добрий день, майбутні інвестори. Хочу залишити відгук стосовно скандії та їх керівництва. На майбутнє, щоб всі розуміли і поміркували 10 разів, перед тим, як купити квартиру в цьому жк, який буде всілякими обіцянками затягувати Вас купити квартиру. Особливо менеджери, які живуть своїм життям від керівництва, яке не може донести точну інформацію, що очікує на покупців, коли їх будинок буде здаватись.


До минулих будинків питаннь взагалі немає. Там все круто, заздрю власникам тих квартир. Ми ж зіткнулись з жорсткою економією та шахрайством з боку забудовника, а саме:



- Всі будинки окрім нових(нові це типу D6/D2 і ті що будуються, D13, D18), були оздоблені мінватою, як казав Мар'ян Осінчук "Отримавши всі технології світу, ставляться якісні вікна, якісне утеплення фасаду". Стосовно вікон можливо питаннь немає(ми ще чекаємо на здачу нашого будинку, тому поки що нічого не скажу, але як тільки отримаємо, відзвітуюсь).
Стосовно оздоблення, то скандія скатилась до рівня "дна", якісне для них тепер пінопласт, замість мінвати. І не тому що мінвати зараз "нету нигде, а если есть то не хватает", а тому, що пінопласт дешевше в 5 разів мінвату і в 10 разів гірше. Відразу відповідь менеджерам скандії, те що ви кладете 1 пояс 30-40 см мінвати то все хрінь, весь будинок має бути утеплений мінватою, а не десь там біля вікон та пожежний пояс через кожних 3 поверхи. Навіть Атлант змінив відношення до пінопласту та утеплюють мінватою, не змінивши ціни на квартири(звичайно в атланту свої нюанси також, але ми порівнюємо зараз скандію)!
До речі, мінвата є в продажі і не потрібно лапшу вішати на вуха інвесторам, просто комусь треба зекономити, щоб закинути собі грошей в карман.
І не потрібно там розповідати про якість там ГОСТи і так далі, це все давно куплене в нашій країні, тому що викорінити корупцію повністю не можливо.


!! рекламна пауза !!

Натикнулись на висновки лікарів, які прокоментували якісний пінопласт, яким утеплюють фасади та те, які він наслідки за собою тягне. Питання було таке "Чи дійсно пінополістерол(він же пінопласт) шкодить організму, а забудовники закривають на це очі?".

"Хочу сказать как врач-все действительно так, всем просто плевать. Меж тем и формальдегид и фенол-настолько же мощные канцерогены как и бензопирен. Их мутагенная активность очень велика не только для плода, но и для уже родившихся. Толуол  накапливается и подавляет активность гипофиза через подавление гонадолиберина, а это центр управления гонадами-половыми железами, вырабатывающими половые гормоны. По сути вы добровольно делаете себя бесплодными. Про астму и гепатит говорить не стоит. Вы строите себе газовую камеру и отстаиваете это. Особенно умиляют те, кто говорит, что воздух грязный и так. Ну так сделайте его еще вреднее для себя. Вместо воды можно пить ацетон, какая разница, вода то у нас не супер чистая."


- Зараз вже почались гойдання з приводу перестінок, те що у Вас було зазначено в договорі, те що у вас в підписаній схемі є перестінки - забудовник робити їх не буде, ще одна економія, якої немає у інших забудовників. А нашому, начхати на інвесторів та дотримання умов договору(схемам квартир, в яких стоїть підпис директора комплексу).



- Що ще очікувати від данного забудовника ми вже не знаємо, але краще вже не буде.



Зробимо висновок:
ЖК просто клас, нам все подобається *Біжіть, далі ніж бачите, шукайте квартиру в інших ЖК, де дійсно якісні умови*

Краще подумайте 10 разів, перш ніж купувати квартиру, перечитайте умови на яких Вам будуть передавати ключі від Вашої квартири(хоча всерівно, скандія знайде, як юридично Вас, дорогі інвестори обікрасти), запишіть на диктофон, тому що в відділі продажу будуть казати одне, а по факту будете мати тільки одні проблеми. І запам'ятайте, якісного життя, як сказав "Людина 2019 року, Мар'ян Осінчук на інтерв'ю в ютубі, точніше з 6-ї хвилини 10 секунди." тут вже не буде, і повернеться все до газоблоку, від якого застройщик відмовився. І коронна фраза "Мы научились наконец-то считать свои деньги, мы научились наконец-то считать свои расходы..." - далі, як кажуть стендапери, продовжіть речення самі :D

Те що там в минулих будинках все круто, відновили світло по 1.44(до 250 кВт·год на місяць (включно) ціна становить 1,44 грн за 1 кВт·год) СУПЕР.
D4,D7,D8,D3 з мінвати, то всьо круто, але майбутні будинки вже на дуже жорсткій економії.

Це тільки початок історії з дна ЖК, чекайте на нові звіти, так як і ми чекаємо кожного дня нову порцію макаронів на вуха. Все буде, Україна!


29 серп 2022 15:47

Я тоже заметил, что пошла экономия на минвате и обшивка пенопластом!

09 вер 2022 13:28

Кто выплачивает рассрочку, вам застройщик дал информацию какую сумму платить после удорожания и как это будет задокументировано? Нам ответили, чтобы платили больше  приблизительно на 25%. Но как потом это сверять непонятно. 

15 вер 2022 09:41

Dianana

Кто выплачивает рассрочку, вам застройщик дал информацию какую сумму платить после удорожания и как это будет задокументировано? Нам ответили, чтобы платили больше  приблизительно на 25%. Но как потом это сверять непонятно. 

Діана, в договорі має бути порядок сплати за розстрочкою, подивіться. Отримуєте рахунок від забудовника, там метраж, за який ви сплачуєте, і сума чергового платежу після перерахунку. А усі ці курси-перекурси - то справа розрахунків їх бухгалтерів перед наданням рахунку.

19 вер 2022 08:30

По будинку D6:

ЗАВЕРШЕНО фасадні роботи;

ВСТАНОВЛЕНО ліфти;

ВСТАНОВЛЕНО вхідні двері;

ЗАВЕРШЕНІ роботи з укладення плитки в МЗК та встановлення перил;

ЗАВЕРШУЮТЬСЯ покрівельні роботи;

РОЗПОЧАТО облаштування прибудинкової території.

Запланований термін завершення будівництва - 3 квартал 2022 року.


19 вер 2022 08:31

По будинку D2:

ПРОДОВЖУЮТЬСЯ покрівельні роботи;

ПРОДОВЖУЮТЬСЯ роботи по оздобленню МЗК; 

РОЗПОЧАТО укладення керамічної плитки;

РОЗПОЧАТО фасадні роботи;

ПРОВОДИТЬСЯ благоустрій прибудинкової території.


Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .145147. . .150
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx