Подати оголошення

ЖК Русановская гавань | Ковальская | ул. Евгения Маланюка

ЗабудовникКОВАЛЬСЬКА
Здача ЖК2021 - 2024 р.
Планування
від 28 100 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
171з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 76.
12/16%
6/8%
25/33%
15/20%
18/24%
1. . .9899100
12 груд 2024 15:31

Darina5250

Вітаю!
Хочу з кимось поспілкуватись з приводу купівлі нерухомості від Ковальської, у кого був досвід і вже отримав ключі від квартири. Будь ласка відзовіться 

Скажіть яке у Вас питання і я Вам відповім.

05 трав 2025 08:15

Можливо буде корисним для майбутніх мешканців. Як забудовник Ковальская в цілому ок, будує досить якісно і здачу будинків не дуже затримує. Але, обслуговуюча компанія ТОВ «Ковальська-Житлосервіс», так званий ЖЕК, на мій погляд наслідує найкращі традиції некомпетентності. Наприклад:

- на останніх поверхах тиск води нестабільний, то ледь тече то бʼє фонтаном, але ЖЕК каже в нас все ок.

- минулого року ЖЕК наполягав на повірці лічильників тепла, компанія, яку вони запропонували, переплутали номера квартир і зняли не той лічильник.

- на початку цього року ЖЕК завищів показники лічильника тепла в кілька разів, після звернення вони признали що помилилися, потім довго виправляли показники в платіжках з яких до сих пір не зрозуміло як і що вони порахували.

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .9899100
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx