Подати оголошення

ЖК "Приозерный", Здолбуновская 11-в (13) - "Градострой"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 131.
93/71%
12/9%
10/8%
13/10%
3/2%
1. . .4749. . .142
04 лют 2016 22:29
Цитата "Гость_122":

Зато благодаря Гуриной у нас уже третья рабочая группа в Минрегионе по поиску решений и предложений достройки, а результат ?

Алина, у тебя проблемы не с памятью, а с совестью . В начале 2013 года ты повела большое количество людей за нашими предателями (Примаков @ Зайченко ) с их большим желанием (по договоренности с чиновниками из Минрегиона) завести нас на путь создания кооператива - то есть, достраивать дом за наши деньги.
Вот это наше письмо, которое, кстати, подписала и ты, в том числе. P.S. Так как на тот момент тебя еще не "купил" Примаков
04 лют 2016 22:41
И именно благодаря этому нашему письму Семчук на первом заседании попытался "обойти" наше обоснованные аргументы о невозможности ЗАКОННО создать кооператив. Читайте пункт 5 протокола Он предложил государственным организациям изменить договора, переписав будущие квартиры вместо, например, Сторона "Нацбанк" на фамилию сотрудника банка, которому впоследствии будет банком выделена квартира.
На наше счастье - Ни Нацбанк, ни Внешняя разведка на это не согласились.

Но, зато наши Зайченко @ Примаков на этом заседании все равно продолжали ПРОСИТЬ Минрегион ПОМОЧЬ НАМ создать жилищно-строительный кооператив. Читаем пункт 4 Протокола в оригинале, а не в искаженном виде, который выкладывает здесь кто-то из этих "героев".
04 лют 2016 22:47
Я вже про це писав але ще повторю.Вимоги ГО "За Приозерний"і його лідера В.І.Гуріной; 1)Виконання доручення Яценюка. 2)Функцію замовника має взяти на себе КМДА. 3)Функцію забудовника якась державна компанія, ми схиляємось щоб це був УКРБУД. Ось в цьому напрямку ми і маємо усі рухатись. А якщо ми загрузнемо в судових і карних справах( а це як не дивно, навіть вигідно Градострою,бо я думаю всі знають як у нас відбуваються суди і розслідуються карні справи.) ми можемо і не дочекатися добудови нашого будинку!
04 лют 2016 22:50
Цитата "Kerby F.":
Я вже про це писав але ще повторю.Вимоги ГО "За Приозерний"і його лідера В.І.Гуріной; 1)Виконання доручення Яценюка. 2)Функцію замовника має взяти на себе КМДА. 3)Функцію забудовника якась державна компанія, ми схиляємось щоб це був УКРБУД. Ось в цьому напрямку ми і маємо усі рухатись. А якщо ми загрузнемо в судових і карних справах( а це як не дивно, навіть вигідно Градострою,бо я думаю всі знають як у нас відбуваються суди і розслідуються карні справи.) ми можемо і не дочекатися добудови нашого будинку!

а з якого це часу УКРБУД став державною компанією?
05 лют 2016 00:22
Цитата "tekka":

а з якого це часу УКРБУД став державною компанією?

Українська державна будівельна корпорація «Укрбуд» (далі — Корпорація «Укрбуд») була створена постановою Кабінету Міністрів у 1991-му році як правонаступник Міністерства будівництва УРСР. Через три роки їй було делеговано функції оперативного і стратегічного управління всіма будівельними підприємствами і організаціями Міністерства будівництва УРСР.

Саме підприємства та організації Корпорації «Укрбуд» є продовжувачами видатних традицій промислового, житлового та спеціального будівництва, яке з 20-их років ХХ століття здійснюється на території України. До складу корпорації входять проектні інститути, будівельні та монтажні підприємства, які ведуть свою історію ще з 30-х років ХХ століття.

На сьогоднішній день ми об’єднуємо організації і підприємства різних форм власності, розташованих в основних містах України і забезпечуючих реалізацію проектів різної складності без територіальних обмежень.//www.ub.com.ua/korporaciya-ukrbud/ Державне публічне акціонерне товариство «Будівельна компанія «Укрбуд» (далі — Компанія «Укрбуд») засновано згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 13 липня 2004 року №897 на основі одних із найпотужніших державних підприємств Корпорації «Укрбуд». 100% акцій Компанії «Укрбуд» знаходяться у державній власності.
05 лют 2016 00:52
Читаю форум і неможу зрозуміти.Чому когось хвилює питання кооперативу,маразму і введення будинку за 70% а когось;"Коли це УКРБУД став державною компанією?"Друзі Ви не тим займаєтесь! Краще подумайте як нам змусити державу виконати три вимоги ГО"За Приозерний".1)Виконання доручення Яценюка. 2)Функцію замовника має взяти на себе КМДА. 3)Функцію забудовника якась державна компанія, ми схиляємось щоб це був УКРБУД.
05 лют 2016 05:45
Цитата "investor2006":
[attachment=0]Протокол_1 РГ_20130228.pdf[/attachment]И именно благодаря этому нашему письму Семчук на первом заседании попытался "обойти" наше обоснованные аргументы о невозможности ЗАКОННО создать кооператив. Читайте пункт 5 протокола Он предложил государственным организациям изменить договора, переписав будущие квартиры вместо, например, Сторона "Нацбанк" на фамилию сотрудника банка, которому впоследствии будет банком выделена квартира.
На наше счастье - Ни Нацбанк, ни Внешняя разведка на это не согласились.

Но, зато наши Зайченко @ Примаков на этом заседании все равно продолжали ПРОСИТЬ Минрегион ПОМОЧЬ НАМ создать жилищно-строительный кооператив. Читаем пункт 4 Протокола в оригинале, а не в искаженном виде, который выкладывает здесь кто-то из этих "героев".

Вы документы читать вообще то умеете? Часть документа где написано "Обсуждение" от "Принятые решения" различить умеете? Что же вы людей за стадо баранов держите, выдергиваете из контекста, то что вам нужно и выдаете людям. Еще раз повторюсь. Только на первом заседании поднимался этот вопрос, нет даже упоминания о кооперативе в принятых решениях, нет упоминания о кооперативе в последующих протоколах рабочей групы ни в части "Обсуждение" ни в части "Принятие решения". Зато есть упоминание в вашем письме Гройсману 2014 года в том что благодаря вам Вилкул расформировал групу. Вопрос зачем? Что такое крамольное обсуждалось на заседаниях рабочей групы с марта по июль что вы единолично решили ликвидировать эту групу?
05 лют 2016 06:31
Цитата "old_investor":

Вы документы читать вообще то умеете? Часть документа где написано "Обсуждение" от "Принятые решения" различить умеете? Что же вы людей за стадо баранов держите, выдергиваете из контекста, то что вам нужно и выдаете людям. Еще раз повторюсь. Только на первом заседании поднимался этот вопрос, нет даже упоминания о кооперативе в принятых решениях, нет упоминания о кооперативе в последующих протоколах рабочей групы ни в части "Обсуждение" ни в части "Принятие решения". Зато есть упоминание в вашем письме Гройсману 2014 года в том что благодаря вам Вилкул расформировал групу. Вопрос зачем? Что такое крамольное обсуждалось на заседаниях рабочей групы с марта по июль что вы единолично решили ликвидировать эту групу?

Стосовно "крамольного і вміння читати". Протокол № 5 в частині рішення пункт 2.Ваша робоча група у першій декаді червня 2013 року (і це добре) зобов"язувала Власова відновити будівельні роботи ( і ось крамола) і вже за три місяці у вересні прийняти будинок в експлуатацію. :protest:
05 лют 2016 06:52
[quote="old_investor"]
І для тих "хто на бронепотягі"Чому когось хвилює питання кооперативу,маразму і введення будинку за 70% а когось;"Коли це УКРБУД став державною компанією?"Друзі Ви не тим займаєтесь! Краще подумайте як нам змусити державу виконати три вимоги ГО"За Приозерний".1)Виконання доручення Яценюка. 2)Функцію замовника має взяти на себе КМДА. 3)Функцію забудовника якась державна компанія, ми схиляємось щоб це був УКРБУД.
05 лют 2016 08:01
Цитата "Kerby F.":

Стосовно "крамольного і вміння читати". Протокол № 5 в частині рішення пункт 2.Ваша робоча група у першій декаді червня 2013 року (і це добре) зобов"язувала Власова відновити будівельні роботи ( і ось крамола) і вже за три місяці у вересні прийняти будинок в експлуатацію. :protest:

А ну да, точно пункт 2 "Взяти до відома інформацію власника ТОВ "Градострой" Власова В.В. та представників інвестора про відновлення будівництва у першій декаді червня 2013 року, а також щодо введення в експлуатацію житлового будинку на вул. Здолбунівській, 11-В, в м.Києві у вересні поточного року". Где група зобовязала Власова прийняти будинок в експлуатацію? Спор прекращается, прошу вас прекратить разговоры о кооперативе у о роли других людей в попытках достройки дома. А для всех инвесторов - читайте документы внимательно и не доверяйте тем что вам говорят, перед тем как чтото решить посоветуйтесь из своим юристом.
05 лют 2016 09:21
Цитата "Kerby F.":

Александр, да не достроит УКРбут ничего - спросите у самой Гуриной, Пелых ей давно это объяснил.
КМДА не выделит землю на те два участка для УКРбуда, для этого есть тендерные процедуры и их не обойти.
Тут может быть только одни выход - выделение денег из бюджета.
05 лют 2016 09:28
Цитата "Гость_122":

Чому тільки цей варіант? А як же - доплата інвесторами згідно ринкових цін?
05 лют 2016 09:34
Цитата "Ramms_eta0":

Кредиты банки сейчас не дают - доплачивать уже нечем :'( Да и кому, и зачем платить? Чтобы опять обокрали и повыводили деньги?

Власов дом не достроит 100% - садить его пора, пока не обанкротил все с Касьяновым
05 лют 2016 09:44
Цитата "Гость_122":

Александр, да не достроит УКРбут ничего - спросите у самой Гуриной, Пелых ей давно это объяснил.
КМДА не выделит землю на те два участка для УКРбуда, для этого есть тендерные процедуры и их не обойти.

Поясните мне, пожалуйста, с какого перепугу достройку Приозерного должна проводить вся Украина, соббсно, "из бюджета"? Чего вдруг за средства всей страны должны вам выдать ключи от квартир? Вы когда инвестировали в Приозерный, вы понимали СВОИ РИСКИ?
"Из бюджета".... я фигею... :no-no:
05 лют 2016 09:47
Цитата "farma":

Поясните мне, пожалуйста, с какого перепугу достройку Приозерного должна проводить вся Украина, соббсно, "из бюджета"? Чего вдруг за средства всей страны должны вам выдать ключи от квартир? Вы когда инвестировали в Приозерный, вы понимали СВОИ РИСКИ?
"Из бюджета".... я фигею... :no-no:

Начните с изучения Конституции Украины, а потом можем дальше поговорить
05 лют 2016 09:47
Цитата "Ramms_eta0":

Не знаю хто і як, а я при заключенні договору 100% розрахувався з Градостроєм, то які ще можуть бути доплати.Чи у когось були інші умови договору?
05 лют 2016 09:51
Цитата "Гость_122":

Начните с изучения Конституции Украины, а потом можем дальше поговорить

Где в Конституции написано, что вся страна должна достраивать чей-то объект???? Когда человек принимает решение инвестировать в строительство, он отдает себе отчет о возможных рисках. Вам не повезло. Сочувствую. Но бюджет страны - сорри, увольте, ищите другие решения. Я плачу налоги в бюджет, как, впрочем, миллионы граждан. Почему за счет моих налогов должны достраиваться чьи-то "дівочі сподівання"?
05 лют 2016 09:54
Цитата "Kerby F.":

Не знаю хто і як, а я при заключенні договору 100% розрахувався з Градостроєм, то які ще можуть бути доплати.Чи у когось були інші умови договору?

Значит деньги инвесторов украл застройщик, а государство не обеспечило право граждан на жилье :umnik:
05 лют 2016 09:59
Цитата "farma":

Где в Конституции написано, что вся страна должна достраивать чей-то объект???? Когда человек принимает решение инвестировать в строительство, он отдает себе отчет о возможных рисках. Вам не повезло. Сочувствую. Но бюджет страны - сорри, увольте, ищите другие решения. Я плачу налоги в бюджет, как, впрочем, миллионы граждан. Почему за счет моих налогов должны достраиваться чьи-то "дівочі сподівання"?

Я тоже плачу налоги в бюджет, чтобы страна защищала мои права, а не позволяла застройщикам разворовывать мои деньги.

Згідно ст. 47 Конституції України кожен має право на житло. Держава створює умови, за яких кожний громадянин матиме змогу побудувати житло, придбати його у власність або взяти в оренду. Громадянам, які потребують соціального захисту, житло надається державою та органами місцевого самоврядування безоплатно або за доступну для них плату відповідно до закону. Ніхто не може бути примусово позбавлений житла інакше як на підставі закону за рішенням суду.
05 лют 2016 10:11
Цитата "Kerby F.":

Ви заплатили по заниженій ціні. Так - згідно Договору, по прайсу забудовника, але у випадку УКОгруп це по кожному об'єкту окрема гівнофірмочка з темнозадим директором, який взагалі без дупля на що він підписаний, зі статутним фондом три уругвайських песо. Тому вихід з цим змиритись і, наприклад, доплатити частину грошей, по ціні по якій купують білі люди.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
1. . .4749. . .142
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше