Подати оголошення

ЖК Приозерний | Градострой | Київ, вул. Здолбунівська, 11в

Отзывы о новостройках на левом берегу
Ваше враження про цей проект:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 105.
93/89%
9/9%
3/3%
1. . .140141142
13 лют 2025 06:38

Доброй усім ночі ! А шо там , чи е якись новини по будинку? За 10 років я з ним вже попрощався , але все одно цікаво )). 

15 лют 2025 09:16

Олексії

Доброй усім ночі ! А шо там , чи е якись новини по будинку? За 10 років я з ним вже попрощався , але все одно цікаво )). 

Все що змінилось ,це зробили парковку і всю територію закрили . Можете сходити зі своїм "багато обіцяючим" кооперативом )

20 лют 2025 11:27

Олексії

Ало ,шо замовчали

11 серп 2025 12:50

T.K.

Я Вам не відкрию секрет - кооператив це не прибуткове обєднаня інвесторів .На рахунку у Нас коштів не має .Я відчуваю Ваше наступне питання - а за який кошт Ми збираємось добудовувати ЖК Приозерний ? Особисто Я бачу декілька шляхів для вирішення Нашого питання .При зустрічі можу розповісти , як що у Вас буде бажання вислухати .В своєму останньому коменті ( і при розмовах з деякими Вашими інвесторами ) Я пропонував - що для контролю Ми згодні , щоб спів-головою кооператива був Ваш представник , - то як що Ви собі не довіряєте ( а власову вірите)- то це дуже печальнон . !Ми завжди відкриті до конструктивного діалогу - а не верещать що все пропало , і що хтось в цьому винен.Винні Ми всі - тому що довірившись державі (КМДА) як ГАРАНТУ , попали на їх ставлеників - ШАХРАЇВ (власов-тимошенко-войцеховський). То чекаю від Вас пропозицій...

На дворі 25 рік ,а мізки ви промили народу класно .Толку від ваших пропозицій ,якщо на виході ніяких дій не провели .

11 серп 2025 12:51

T.K.

Я не хочу нікого в чомусь переубеждать ? Єдине в чому - плюс з Нашої сторони -те що перестали розкрадати Наше спільне майно !- зараз важко зясувати скільки коштів "градостроя чи інтера "в тому вікні, яке вкрали охоронці власова чи ще хтось ??? А ДОБУДОВУВАТИ потім - однако НАМ Ми готові пристати на "конкректні " пропозиції з Вашої сторони !!!Прохання --- не ВЕДІТЬСЯ на ті пропозиції ( відносно 2-х га ), по цім граблям ходим РАЗОМ уже три роки.

І шо ? Добудувати,спеціалісти 🤣

T.K.

стройка і буде стояти до тих пір поки Ми не знайдем спільної мови?-а спочатку (2015-2016роках)вона у Нас була.Закінчувати будівництво придеться Нам з Вами , власов його не збирається завершувати .При заборгованості власова за єлектроенергію більш ніж 500000грн.,він винен за охорону біля 1млн.грн. ,а також Корд груп більше 10млн.грн.(те що Ми призупинили їх іск це ще не означає що вони його не поновлять?).А власов чекає поки Вас стане менше( тобто хтось помре інші "забють" і таким чином у нього зявляться вільні площі.Якщо не обєднаємось то судитись будемо ще три роки ...

Насудились?Добудували?

T.K.

Краснику ! Только не нужно нас больше ничего рассказывать и учить нас. Мы заставим ГОСУДАРСТВО найти в бюджете (а не заставлять нас еще раз заплатитьб сумму, большую, чем мы давно и ЗАКОННО заплатили !!!) 230 млн.грн и достроить НАШ, а НЕ ваш дом. А Вы, хотели быть директором, захватили НАШ дом. Теперь - СУШИТЕ сухари. Ибо Вас - в лучшем случае посадят, в худшем - прибьют инвестора Интер Премиала, которых Вы ПУТЕМ ОБМАНА, ранее навязанного Вам командой Войцеховского и чиновников из КМДА, ВТЯНУЛИ в этот кооператив. без преувеличений ![/quote]
Я з вами , госпожа гуріна не погоджуюсь ? - вам потрібно ЛІКБЕЗ читати кожен день , всерівно не зрозумієте !ви вимагаєте щоб держава вам добудувала ЖК Приозерний , а те що цей будинок будувала комерційна структура ( градострой) вас це не бентежить? -то при чому тут Держава?-ви свої гроші віддали хапузі-комерсанту-власову , от з нього і потрібно розпочинати , вимагати -виконання своїх зобовязань?ви добиваєтесь своєї мети більше 10 років, і будете добиватись ще такий період часу . А про доплату Я не говорив ( але не виключаю такої можливості , але при згоді ВСІХ інвесторів, і це тільки після того якщо МИ разом не змусим КМДА йти нам на зустріч ). ви даже в мелочах помиляєтесь,і це мабуть сама велика проблема в НАШИХ з ВАМИ відносинах(ви вважаєте що будинок ваш, а МИ -що він НАШ спільний).Також порада -ви не переймайтесь ,що когось "посадять"?- ну як що ви й досі проти власова не відкрили кримінальне провадження ?-Ми то проти посадових осіб Інтер-Преміала це зробили , то який з цього напрошується висновок.... судіте по делах а не по словах ??? А для не понятлівих ще раз пропоную обєднуватись на тій "платформі" яка НАС обєднує а не навпаки...

Якщо шо це жк було не тільки для звичайних людей ,а і для посадовців із КМДА .І земля належала буревіснику 

12 серп 2025 05:24

Доля ЖК "Приозерний" на вулиці Здолбунівській, 11в у Києві є дуже складною та сумною для інвесторів. Проєкт вважається одним із найпроблемніших довгобудів у столиці.

Стан будівництва та документи

• Довгобуд: Будівництво комплексу розпочалося ще у 2005 році, але так і не було завершене. Роботи були зупинені, і об'єкт досі не введений в експлуатацію.

• Заморожений стан: За інформацією з відкритих джерел, будівництво було заморожене, і роботи не ведуться з січня 2024 року.

• Відсутність документів: Основна проблема проєкту — це відсутність необхідного пакета дозвільної документації. Термін оренди земельної ділянки закінчився ще в листопаді 2013 року і не був продовжений. Дозвіл на будівництво відсутній у Реєстрі будівельної діяльності.

Забудовник та судові проблеми

• Забудовник: Проєкт реалізували кілька забудовників, але основним фігурантом є компанія "Градо Строй".

• Банкрутство: У 2023 році Господарський суд Києва розпочав справу про банкрутство будівельної компанії "Градо Строй". Це свідчить про повну фінансову неспроможність забудовника добудувати об'єкт.

• Юридичні проблеми: На форумах інвесторів згадується, що забудовник здійснював подвійні продажі квартир. Крім того, проєкт пов'язують з ім'ям скандального забудовника Анатолія Войцеховського, що додає йому ще більшої ненадійності.

Висновок

Доля ЖК "Приозерний" є вкрай негативною. Це класичний і дуже проблемний довгобуд, що має не лише тривалу затримку, а й повну відсутність дозвільних документів, а також банкрутство основного забудовника.

• Ризик втрати коштів: Інвестори, які вкладали гроші у квартири ще багато років тому, опинилися в ситуації, коли їхнє житло не збудоване, а забудовник збанкрутував.

• Неможливість заселення: Навіть якщо частина будинку збудована, вона не може бути введена в експлуатацію, а мешканці не можуть оформити право власності.

12 серп 2025 23:42

Domik Ai

Так які роботи в 24 році були , абсолютно ніяких 

13 серп 2025 03:42

За даними з відкритих джерел, у 2024 році будівництво на об'єкті так і не було відновлено. Проєкт залишається замороженим. У 2024 році тривали судові процеси у справі про банкрутство основного забудовника — компанії "Градо Строй". Не було жодних офіційних заяв чи угод про те, що інший забудовник взявся за добудову. Хоча інвестори продовжують боротися за свої права на форумах та в судах, конкретного рішення, яке б дозволило відновити роботи, так і не було знайдено.

28 серп 2025 06:14

Domik Ai

За даними з відкритих джерел, у 2024 році будівництво на об'єкті так і не було відновлено. Проєкт залишається замороженим. У 2024 році тривали судові процеси у справі про банкрутство основного забудовника — компанії "Градо Строй". Не було жодних офіційних заяв чи угод про те, що інший забудовник взявся за добудову. Хоча інвестори продовжують боротися за свої права на форумах та в судах, конкретного рішення, яке б дозволило відновити роботи, так і не було знайдено.

А чому з ЖК зробили парковку ?

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .140141142
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx