Подати оголошення

ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а

ЗабудовникENSO
Здача ЖК2022 - 2026 р.
Планування
від 40 928 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
104з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 116.
15/13%
10/9%
31/27%
22/19%
38/33%
1. . .151152154
02 груд 2024 18:56

dmvgura

Не лгите сами себе. У всех застройщиков «большой десятки» — всё хорошо по сдаче домов. Война внесла коррективы от 6 до 12 месяцев, в среднем. 

ENSO же сорвали сроки, фактически, до момента захода инвесторов на ремонтные работы — на 3 года ( по докам — на 4 года). Причём, сроки были сорваны ещё ДО войны.  По всем их объектам — одинаковая ситуация. Под 2 коллекцию уже никто денег не даст, репутации застройщика — жопа. 

Но если вы — любитель садо-мазо, то милости прошу! 

Дмитрий, не ищите черную кошку в темноте. Внимательно прочитайте, что я написал. Акцент на классы, весь бизнес класс провис\завис\остановился. Будь то Новопечерсике Лики, или Интегал Сити или Креатор Сити или Юнит Хом или Русан Резеденц, все просели, у всех переносы уже от двух лет. Ну а то что Поэтика просрала свою репутацию, которою им создавали их инвесторы - это факт.  Конкретно проект Поэтики №1 они обязаны были в 2023 году доделать и полностью ввести. Но видно что Энсе что БУДу пофтигу на инвесторов и до окончания войны от них чуда ждать не стоит. 

04 груд 2024 15:50

Special Agent

Дмитрий, не ищите черную кошку в темноте. Внимательно прочитайте, что я написал. Акцент на классы, весь бизнес класс провис\завис\остановился. Будь то Новопечерсике Лики, или Интегал Сити или Креатор Сити или Юнит Хом или Русан Резеденц, все просели, у всех переносы уже от двух лет. Ну а то что Поэтика просрала свою репутацию, которою им создавали их инвесторы - это факт.  Конкретно проект Поэтики №1 они обязаны были в 2023 году доделать и полностью ввести. Но видно что Энсе что БУДу пофтигу на инвесторов и до окончания войны от них чуда ждать не стоит. 

Не було в енсо ніякої репутації, це новий забудовник. Чи матиме це якісь наслідки для продажу другої колекції? Ні, якщо ринок оживе і буде рух на будівництві, то будуть і продажі. А зараз зрозуміло, хто хоче вкладати в бетон з незрозумілою перспективою. Ринок такий, що ціна готового житла нижча ніж пропонують забудовники

05 груд 2024 06:54

Свой первый капитал энсо сделали за счет цены. Сейчас сложно представить кто понесет по 1600-2000 за квадрат застройщику у которого такой шлейф проблем, задержек и так далее. Вот совсем нет уверенности что даже если... если вдург... кто-то побежит как в былые времена остатки того что не продали еще до старта продаж выкупать 

05 груд 2024 06:54

Ну уверен. До войны ЕНСО входили в сильную группу в которой были и деньги и влияние (Руководство КГС обеспечивало земли и лоббировали бизнес, Столар имел сильное влияние в КМДА (сейчас уже нет), бабки Медведчука, деньги от БУДа тоже помогали и выручали).  

05 груд 2024 14:25

Special Agent

Свой первый капитал энсо сделали за счет цены. Сейчас сложно представить кто понесет по 1600-2000 за квадрат застройщику у которого такой шлейф проблем, задержек и так далее. Вот совсем нет уверенности что даже если... если вдург... кто-то побежит как в былые времена остатки того что не продали еще до старта продаж выкупать 

Скажімо так, важко уявити людину яка взагалі понесе 1600-2000 в недобудову, якщо по таким цінам купується готове або майже готове житло. Забудовники чекають кращих часів 

22 січ 2025 13:32

Шановні забудовники, обслуговуюча компанія та пане Раміль Мехтієв!

Хочу звернути вашу увагу на важливу ситуацію, яка наразі складається в нашому житловому комплексі. Перші власники квартир вже завершили ремонти і дуже прагнуть почати повноцінне життя у своїх оселях. З кожним тижнем кількість таких мешканців зростає, і цей процес лише посилюватиметься. Варто зазначити, що вже понад півроку люди отримують рахунки та оплачують комунальні послуги, не маючи можливості повноцінно користуватись власністю.

Не хотів би вдаватися до детального переліку всіх існуючих проблем комплексу, але однією з найбільш нагальних є відсутність цілодобового доступу до об'єкта. Ця проблема спричиняє найбільше незадоволення серед мешканців і потребує негайного вирішення.

Сподіваюсь на ваше розуміння та оперативне реагування.

22 січ 2025 15:49

Забудовник та керуюча компанія забули, що вони мають справу з людьми, які вклали свої гроші та час у це житло. Обмеження цілодобового доступу до житлових приміщень — це грубе порушення наших прав!

Які ви маєте підстави встановлювати обмеження доступу після 19:30, закриваючи будинок на ключ? Переслідувати та хамити спеціалістам, які виконують ремонтні роботи у квартирах власників? Власники мають право вільно користуватися своїм майном у будь-який час доби.

Якщо ця ситуація не буде вирішена найближчим часом, я залишаю за собою право звернутися до відповідних органів, включно з органами місцевої влади та правозахисними інституціями, а також публічно висвітлювати цю проблему у ЗМІ.

Сподіваюся, керуюча компанія зробить правильні висновки і виправить цю ситуацію негайно. В іншому випадку — відповідати доведеться у правовому полі.

23 січ 2025 06:42

Freya_2022

Забудовник та керуюча компанія забули, що вони мають справу з людьми, які вклали свої гроші та час у це житло. Обмеження цілодобового доступу до житлових приміщень — це грубе порушення наших прав!

Які ви маєте підстави встановлювати обмеження доступу після 19:30, закриваючи будинок на ключ? Переслідувати та хамити спеціалістам, які виконують ремонтні роботи у квартирах власників? Власники мають право вільно користуватися своїм майном у будь-який час доби.

Якщо ця ситуація не буде вирішена найближчим часом, я залишаю за собою право звернутися до відповідних органів, включно з органами місцевої влади та правозахисними інституціями, а також публічно висвітлювати цю проблему у ЗМІ.

Сподіваюся, керуюча компанія зробить правильні висновки і виправить цю ситуацію негайно. В іншому випадку — відповідати доведеться у правовому полі.

Поддерживаю!

Если я с этим столкнусь, сразу без разбора вызываю полицию и говорю что мне блокируют вход в дом где я живу! Выход на стилобат так же должен быть открыт 24/7.

Начинайте уже думать как организовывать этот доступ.

так, дійсно в ЖК Поетика скаладася абсурдна і незаконна ситуація - 3 і 4 секція вже здані в експлуатацію (з затримкою в 4 роки) в 2024 р., зараз 2025р, а власники не можуть попасти в свої квартири після 19.30. Уявіть ситуацію, ви приїзджаєте додому після роботи о 8 вечора, а попасти в свою квартиру не можете, бо секція зачинена за вказівкою забудовника та КК. Мабуть, забудовник з керуючою компанією очікують, що власнику квартири і  так норм буде переночувати десь на лавочці в парку, поки не відкриється доступ в будинок зранку.  Найгірше те, що ніяких строків, коли буде надано доступ до власної квартири 24/7, вони вже не озвучують. З такою абсурдною ситуацією стикаюся вперше. Тариф, до речі, в цьому ЖК 34 грн. Але користуватися повноцінно своїм майном ти не можеш.

УК это конечно плоть от плоти ЕНСО. Впрочем а что ещё можно было ожидать. На минуточку, уже больше года у людей документы на руках, но в домах так никто и не живёт. Каждый квартал какое-то новое НО: то документы даем, НО инвесторам фонда ЕВО нет. То ключи даем, НО очередь займите. То заходите делать ремонт, НО воды нет. Теперь живите, НО вечером уходите. И каждый раз никто не может сказать когда очередное НО исправят.
Об инвесторах 1-2 домов и 2 коллекции я вообще молчу. С таких людей можно гвозди делать - стальные нервы. Им просто на пол года-год сроки двигаю, вот и вся коммуникация.

Приєднуюсь до вищезазначених зауважень. Питання треба вирішувати як можна швидше, люди роблять ремонти не для того щоб в квартирах не можна було жити. Вже пройшло 9 місяців як власники отримали ключі та почали ремонтні роботи, а вільного доступу немає. Давайте не накаляти обстановку та не доводити до судових справ. Якщо є якісь перепони від міських служб, то теж тоді треба підіймати це питання

23 січ 2025 11:54

Розумію і розділяю обурення інвесторів 3-4 секції, вже більше року спостерігаю за їх труднощами з заходом на ремонти, тепер от з повноцінним заселенням, при цьому тариф 34 грн за м2 і блокування роботи ліфтів за несплату - просто в голові не вкладається!

Сам же, як інвестор 2 секції, кожні пів року-рік розчаровуюсь постійним перенесенням сроків здачі моєї квартири, про які я дізнаюсь звідки завгодно, але не від мого особистоого менеджера від ЕНСО - це абсолютно аморфна і некомпетентна людина, ніколи нічого не знає і не може дати внятну відповідь на мої запитання.

Чи вирішаться проблеми Поетики 1 з введенням в експлуатацію усіх 4 секцій? Впевнений, що ні. З такою керуючою компанію буде постійна війна за власні права доки не утворимо ОСББ. Але підозрюю забудовник буде тримати "на гачку" якимись незавершеними роботами по нашому комплексу ще довгі роки, пояснюючи це будівництвом Поетики 2 (нормальної дороги до Поетики1 не буде до завершення Поетики2, хто зна які схеми з комунікаціями вони планують) та Поетики 3 (спорт майданчик на задньому дворі Поетики 1, можливо частина паркінгу, наразі там заморожений котлован).

23 січ 2025 11:55

колись давно жартівники ( чи ні?) писали на парканах "ДАНІЛИЧ, ВЄРНІСЬ!"

аби такі були серед інвесторів ЕНСО, паркани ПОЕТИКИ були б замальованими гаслами "СТОЛАР, ВЄРНІСЬ!"

А якщо без жартів, то недостатня правова компетенція заважає власникам нерухомості 3,4 будинків нею користуватись, а інвесторам 1,2 будинків - отримати свою власність.

Гадаю, багато хто, як і я, готовий взяти участь у фінансуванні кваліфікованого юридичного захисту прав інвесторів

Ну, що ж. Продовження абсурду, який, останні 3-4 роки йде нонстопом. Абсолютна байдужість зі сторони енсо/ук( бо це все одні і ті самі люди), ти головне сплачуй повний тариф і не задавай зайвих питань. І нічого, що жити 24/7 не можеш, а плати як за сервіс 24/7. Такі дрібниці нікого не хвилюють.

Але зараз дії енсо/ук вже переходять абсолютно всі межі. Ця непрофесійність та тотальний по**їзм неприйнятні. 

Є.Н.

Шановні забудовники, обслуговуюча компанія та пане Раміль Мехтієв!

Хочу звернути вашу увагу на важливу ситуацію, яка наразі складається в нашому житловому комплексі. Перші власники квартир вже завершили ремонти і дуже прагнуть почати повноцінне життя у своїх оселях. З кожним тижнем кількість таких мешканців зростає, і цей процес лише посилюватиметься. Варто зазначити, що вже понад півроку люди отримують рахунки та оплачують комунальні послуги, не маючи можливості повноцінно користуватись власністю.

Не хотів би вдаватися до детального переліку всіх існуючих проблем комплексу, але однією з найбільш нагальних є відсутність цілодобового доступу до об'єкта. Ця проблема спричиняє найбільше незадоволення серед мешканців і потребує негайного вирішення.

Сподіваюсь на ваше розуміння та оперативне реагування.

Все чудово написано, підтримую всі думки. Забудовник створив свою кишенькову КК, і коли виникає питання до них вони нас відфутболюють до КК, а КК до забудовника. Власник КК є раміль, тому всі питання до нього! Але щось мені підказує що Енсо банально банкрот, всі гроші виведені.  У них є примарні сподівання, що закінчиться війна і покупці знову понесуть гроші, і як у схемі Понці вони може бути що завершать попередні проекти. А якщо війна буде ще 5-10 років? Тут звертатися потрібно не до Енсо, звертатися потрібно до правоохоронних органів і органів державного управління, хай забирають іх бізнес як і Укрбуд, і переросподіляють нормальним забудовникам.

23 січ 2025 17:34

Забудовник настільки відкритий до діалогу, що заблокував можливість залишати відгуки в інсті. Це все, що потрібно знати про енсо 

23 січ 2025 17:34

Приєднуюсь до підсвічування проблеми з доступом до 3-4 будинків. Ситуація стає абсолютно неприйнятною. Власники квартир максимально лояльно ставилися до всіх попередніх промахів зі сторони забудовника і КК, у яких було більше ніж півроку на вирішення проблеми з водою (в чому б ця проблема не полягала) від моменту передачі прав власності. 

Чергове і наполегливе прохання до забудовника і КК максимально сконцентрувати свою увагу і зусилля на вирішенні даного питання і адекватній комунікації з власниками квартир. 

24 січ 2025 08:17

Крім питань заселення гостро стоіть видача права власності на паркінги, рік назад нам їх продали із запевненням, що наприкінці 2024 ми зможемо ними користуватися і отримаємо всі документи на них. Вже кінець січня 2025 року, а термін отримання право власності вже перекочувало на кінець 2025 року. Тобто я так розуію, доступ до квартир також буде в кінці цього року(

А з якої години вранці відкривають доступ до квартир? 

Також хочу підтримати інших інвесторів 3-4 секції і підтвердити абсурдність ситуації, що складається в ЖК, а саме відсутність постійного доступу до свого майна. Проблему обіцяли вирішити до кінця 2024 року. Але ні.

В минулому році ми отримали право власності, з ним також отримали зобовʼязання по оплатам КК. Рахунки ми сплачуємо кожен місяць і виконуємо свою частину договору, тож чому КК не виконує свою? 

Як люди, що вже завершуюють ремонти, мають жити в своїй повністю оплаченій і реально "вистраданій" (враховуючи терміни затримки) квартирі? 

Керівництву КК треба нарешті звернути увагу на цю пробелму, а не відморожуватись як зараз.

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .151152154
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше