ЖК "Паркова Вежа", ул. Краснопольская, 2г - "Ковальская"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 168.
7/4% | ||
9/5% | ||
34/20% | ||
68/40% | ||
50/30% |
susid_pv
Постійний користувач
167
07 травня 2015
19 лист 2015 10:58
Доброго дня. Поділіться досвідом хто вже виконав чи збирається виконати шумоізоляцію каналізаційного стояка. Якими матеріалами користувались, технологію, принцип укладки, ну і якщо є, можна фотки чи зайти в гості подивитись.
mmg24
m
Користувач
62
18 жовтня 2015
19 лист 2015 11:01
Цитата "pv11":Вода водой, а всех устраивают тарифы навязанного нам жека? По киеву как то цены от ковальской отличаются. Или они супер пупер крутые?
Более того, я Вам скажу, что цены отличаются и у самой Ковальской по разным ЖК. К примеру, в ЗО 1 около 7 грн, тогда как у нас 4,71 грн.
pv11
p
Користувач
42
13 жовтня 2015
19 лист 2015 11:35
Цитата "mmg24":
Более того, я Вам скажу, что цены отличаются и у самой Ковальской по разным ЖК. К примеру, в ЗО 1 около 7 грн, тогда как у нас 4,71 грн.
Но сюда еще не включена помоему охрана, консьерж и тп. В общем и будет выходить около 7грн. Но что я сейчас вижу за 4.71 это оторванные ручки при выходе на общий балкон и пыли как на луне. Я понимаю ремонты, но хотя бы раз можно было убрать после сдачи дома. На общем балконе уже хуже чем на остановке общ. транспорта, окурки бутылки наплевано... 2 месяца прошло, а дом уже в ужасном состоянии, зато платежечки по расписанию.
mmg24
m
Користувач
62
18 жовтня 2015
19 лист 2015 12:37
Цитата "pv11":
Но сюда еще не включена помоему охрана, консьерж и тп. В общем и будет выходить около 7грн. Но что я сейчас вижу за 4.71 это оторванные ручки при выходе на общий балкон и пыли как на луне. Я понимаю ремонты, но хотя бы раз можно было убрать после сдачи дома. На общем балконе уже хуже чем на остановке общ. транспорта, окурки бутылки наплевано... 2 месяца прошло, а дом уже в ужасном состоянии, зато платежечки по расписанию.
по-моему у них 7 грн. это без охраны и консьержа, я еще уточню! на все 100% с Вами согласна на счет уборки... так еще в ЖЭКе нагло врут, что уборка по дому проводится ежедневно! просто смешно, как можно так нагло врать! лично я по платежке за уборку в этом месяце платить не буду, надо их "рублем" проучить...
susid_pv
Постійний користувач
167
07 травня 2015
19 лист 2015 13:05
В вівторок заходив на хату і за цікавості пройшовся по двом поверхам. Картина одна і та ж сама: бутилки від пива, бички, відкручені ручки, доводчики і не прибирані парадні.
Хотів запропонувати ідею для ЖЕКу і для НАС на рахунок ТИМЧАСОВИХ ПРОПУСКІВ. Якщо моя ідея не варта уваги, прошу зарання пробачити і не коментувати щоб не гадити форум.
Ідея полягає в тому щоб зробити для своїх робочих тимчасові пропуски, які вони будуть пред’являти на пункті охорони і на вахті. Пропус завізований печаткою ЖЕКу. Охорону і вахту зобов’язати провіряти усіх, навіть інвесторів. Наші дані (інвесторів) в охорони повинні бути по умовчуванню!!!
Переваги:
1. Дасть змогу відсіяти «ТРАНЗИТНИХ» людей, рекламщиків, людей які відкручують ручки, доводчики. Атже ми вкурсі, що вахтер записує прізвище і номер квартири, але ніхто не перевіряє чи це дійсно так. Можна назвати себе ким завгодно і квартиру з 365-ти теж не провіриш …
2. Дасть можливість замислитись нашим робочим над тим, що вони трохи контролюються і якщо їх зловлять на гарячому і провірять пропуск, а це напевно іменно вони відкручують наше майно, тоді господар квартири вправі не платити їм за виконану роботу, або заставити відремонтувати усе те, що було пошкоджене ними і до них!!! Тоді і зникнуть ці дрібні недолюди!!!
3. Так само, зловивши на гарячому курця, чи любителя пивка, який смітить Ви зможете вияснити чий це робочий і зробити йому «ЗАУВАЖЕННЯ»
Хотів запропонувати ідею для ЖЕКу і для НАС на рахунок ТИМЧАСОВИХ ПРОПУСКІВ. Якщо моя ідея не варта уваги, прошу зарання пробачити і не коментувати щоб не гадити форум.
Ідея полягає в тому щоб зробити для своїх робочих тимчасові пропуски, які вони будуть пред’являти на пункті охорони і на вахті. Пропус завізований печаткою ЖЕКу. Охорону і вахту зобов’язати провіряти усіх, навіть інвесторів. Наші дані (інвесторів) в охорони повинні бути по умовчуванню!!!
Переваги:
1. Дасть змогу відсіяти «ТРАНЗИТНИХ» людей, рекламщиків, людей які відкручують ручки, доводчики. Атже ми вкурсі, що вахтер записує прізвище і номер квартири, але ніхто не перевіряє чи це дійсно так. Можна назвати себе ким завгодно і квартиру з 365-ти теж не провіриш …
2. Дасть можливість замислитись нашим робочим над тим, що вони трохи контролюються і якщо їх зловлять на гарячому і провірять пропуск, а це напевно іменно вони відкручують наше майно, тоді господар квартири вправі не платити їм за виконану роботу, або заставити відремонтувати усе те, що було пошкоджене ними і до них!!! Тоді і зникнуть ці дрібні недолюди!!!
3. Так само, зловивши на гарячому курця, чи любителя пивка, який смітить Ви зможете вияснити чий це робочий і зробити йому «ЗАУВАЖЕННЯ»
Chingiz
Постійний користувач
361
01 березня 2015
19 лист 2015 14:03
Цитата "susid_pv":Хотів запропонувати ідею для ЖЕКу і для НАС на рахунок ТИМЧАСОВИХ ПРОПУСКІВ.
А вот это я бы поддержал бы. И даже более - предложил бы застройщикам таких, вроде как, закрытых в будущем обьектов, ввести соответствующие правила на будущее. Если ты рекламщик, то и рекламу свою будешь расклеивать строго по пропуску, зато все будут знать кто это намусорил от имени "уважающей себя компании".
mmg24
m
Користувач
62
18 жовтня 2015
19 лист 2015 14:10
Тоже поддерживаю тему пропусков! Уже надоело отклеивать рекламки с дверей. Соседи, а может все таки встретимся, раз уж есть темы для обсуждения? Как на счет 22.11.15г.?
pv11
p
Користувач
42
13 жовтня 2015
19 лист 2015 14:17
Цитата "mmg24":Тоже поддерживаю тему пропусков! Уже надоело отклеивать рекламки с дверей. Соседи, а может все таки встретимся, раз уж есть темы для обсуждения? Как на счет 22.11.15г.?
Я за. И 22 число подходит как раз. За одно и познакомиться можно
susid_pv
Постійний користувач
167
07 травня 2015
19 лист 2015 14:34
Цитата "Chingiz":
А вот это я бы поддержал бы. И даже более - предложил бы застройщикам таких, вроде как, закрытых в будущем обьектов, ввести соответствующие правила на будущее. Если ты рекламщик, то и рекламу свою будешь расклеивать строго по пропуску, зато все будут знать кто это намусорил от имени "уважающей себя компании".
Я вприцнипі пропонував ПЕРЕПУСТКи не для рекламщиків чи якихось торгашів "Amway" чи "AVON". Пропонував для наших гостей-ремонтників на час ремонту і обслуговування. А іншим взагалі на територію комплексу заборонити прохід. На дит. майданчику буде гратися мій син і я аж ніяк не буду культурним коли охорона пропустить якогось постороннього!!! Не поглажу по голові ні одного ні іншого!!! Не розумію ще одного... В НАС ЗАКРИТА ТЕРИТОРІЯ!? ПРО ЯКІ МАГАЗИНИ, САЛОНИ, ТВОРЧІ МАЙСТЕРНІ І ОФІСНІ ПРИМІЩЕННЯ МОЖЕ БУТИ МОВА??? Тільки по ПЕРЕПУСТКАХ!!! Єдине кого я б впускав-це мам і татусів з дітками, але під нагляд охорони.
gen_eva
Користувач
53
25 травня 2015
19 лист 2015 14:53
Я поддерживаю и идею с пропусками и дату встречи!
Chingiz
Постійний користувач
361
01 березня 2015
19 лист 2015 15:04
Цитата "susid_pv":
Я вприцнипі пропонував ПЕРЕПУСТКи не для рекламщиків чи якихось торгашів "Amway" чи "AVON". Пропонував для наших гостей-ремонтників на час ремонту і обслуговування. А іншим взагалі на територію комплексу заборонити прохід.
Я кагбе имел ввиду, что и для рекламщиков тоже а не только для рекламщиков.
Цитата "susid_pv":
На дит. майданчику буде гратися мій син і я аж ніяк не буду культурним коли охорона пропустить якогось постороннього!!! Не поглажу по голові ні одного ні іншого!!! ...
Єдине кого я б впускав-це мам і татусів з дітками, але під нагляд охорони.
Что-то я Вас не пойму - то нельзя посторонним, то уже можно... Опеределитесь, сосед!
Цитата "susid_pv":Не розумію ще одного... В НАС ЗАКРИТА ТЕРИТОРІЯ!? ПРО ЯКІ МАГАЗИНИ, САЛОНИ, ТВОРЧІ МАЙСТЕРНІ І ОФІСНІ ПРИМІЩЕННЯ МОЖЕ БУТИ МОВА??? Тільки по ПЕРЕПУСТКАХ!!! Єдине кого я б впускав-це мам і татусів з дітками, але під нагляд охорони.
Кстати, хорошее замечание... Получается, что таки у нас будут посторонние. Они просто будут говорить - я в "салон красоты" иду (например).
newsmaker
n
Користувач
59
24 листопада 2014
19 лист 2015 20:14
В офисы отдельный вход - со стороны отдела продаж. Офисы с жилой частью дома не пересекаются никоим образом. Так же как и паркинг - в него можно заехать машиной, но нельзя из паркинга пройти в дом минуя консьержа. Единственной слабое место в системе безопасности - это жек. Сейчас с офисов можно пройти в жек, и уже оттуда вызвав лифт, попасть в жилую часть дома. Возможно, эту брешь закроют, когда заработают электронные ключи и отключат так называемый "пожарный" лифт
newsmaker
n
Користувач
59
24 листопада 2014
19 лист 2015 20:23
Пропуска - не сработает эта идея. Будут их выписывать всем подряд, кто угодно с ними будет шляться - ибо это не бланк строгой отчетности.
Я бы обязал пропускать в дом по паспортам.
К примеру: у меня работает три человека.
Консьерж завела тетрадку на 365 страниц, и на странице моей квартиры записала - с моих слов, но проверив перед этим, что я собственник квартиры - ф.и.о. троих моих рабочих, которых можно пускать. Рабочие заходят в подьезд, показывают ей паспорта, она сверяет с перечнем разрешенных - и пропускает.
Если какой-то левый заходит красть ручки - его требование предьявить паспорт отпугнет.
И рекламщики лишний раз паскудить побоятся - ведь их можно будет потом найти.
И попивающую пивко на балконе гоп-компанию я клацну телефоном и потом смогу идентифицировать (хош-не-хош, а сверяя паспорта консьержка их запомнит). А сейчас - где и как их искать? Кто они? Откуда?
Я к тому - что проверка паспорта это серьезно. Пока же у нас - козачья вольница с соответствующим антуражем. Пусть охранник стоит на входе и записывает паспортные данные и проверяет сумки выходящих рабочих - не тащщаь ли они чего! Мы за охрану сейчас платим 30 тысяч гривен в месяц, а они не в состоянии за тридцать тысяч сберечь нам дверную ручку ценой в пять гривен... Может нам проще на этот тридцатник сразу ручек и доводчиков купить?)
Консьерж завела тетрадку на 365 страниц, и на странице моей квартиры записала - с моих слов, но проверив перед этим, что я собственник квартиры - ф.и.о. троих моих рабочих, которых можно пускать. Рабочие заходят в подьезд, показывают ей паспорта, она сверяет с перечнем разрешенных - и пропускает.
Если какой-то левый заходит красть ручки - его требование предьявить паспорт отпугнет.
И попивающую пивко на балконе гоп-компанию я клацну телефоном и потом смогу идентифицировать (хош-не-хош, а сверяя паспорта консьержка их запомнит). А сейчас - где и как их искать? Кто они? Откуда?
Я к тому - что проверка паспорта это серьезно. Пока же у нас - козачья вольница с соответствующим антуражем. Пусть охранник стоит на входе и записывает паспортные данные и проверяет сумки выходящих рабочих - не тащщаь ли они чего! Мы за охрану сейчас платим 30 тысяч гривен в месяц, а они не в состоянии за тридцать тысяч сберечь нам дверную ручку ценой в пять гривен... Может нам проще на этот тридцатник сразу ручек и доводчиков купить?)
susid_pv
Постійний користувач
167
07 травня 2015
19 лист 2015 20:36
Сьогодні був на ВЕЖІ по справам, заодно і хотів подивитись на чистоту підїздів, балконів і відкручених ручок. Пройшовся тільки з 3-го до 12-го поверху. Колись давно бачив на 4 чи 5 поверсі бутилку від пива ЧЕРНІГІВСЬКЕ. Ви не повірите... ВОНА СЬОГОДНІ ТАМ ЖЕ!!! Висновок: Ніхто не прибирає взагалі від вересня!!! Представники "Ковальської" кажуть що їм не вигідно включати гарячу воду, А МЕНІ НЕ ВИГІДНО ПЛАТИТИ ЗА ПОСЛУГИ В ПЛАТІЖЦІ ЯКІ НЕ ВИКОНУЮТЬСЯ. І НЕ БУДУ!!! ЦІ ФОТО З БАЛКОНІВ ЗАГАЛЬНОГО КОРИСТУВАННЯ
degel
Постійний користувач
353
12 серпня 2015
20 лист 2015 05:12
Цитата "susid_pv":Сьогодні був на ВЕЖІ по справам, заодно і хотів подивитись на чистоту підїздів, балконів і відкручених ручок. Пройшовся тільки з 3-го до 12-го поверху. Колись давно бачив на 4 чи 5 поверсі бутилку від пива ЧЕРНІГІВСЬКЕ. Ви не повірите... ВОНА СЬОГОДНІ ТАМ ЖЕ!!! Висновок: Ніхто не прибирає взагалі від вересня!!! Представники "Ковальської" кажуть що їм не вигідно включати гарячу воду, А МЕНІ НЕ ВИГІДНО ПЛАТИТИ ЗА ПОСЛУГИ В ПЛАТІЖЦІ ЯКІ НЕ ВИКОНУЮТЬСЯ. І НЕ БУДУ!!! ЦІ ФОТО З БАЛКОНІВ ЗАГАЛЬНОГО КОРИСТУВАННЯ
вы в жек зпходили, говорили с ними по поводу того, что не убирают? Что они говорят?
susid_pv
Постійний користувач
167
07 травня 2015
20 лист 2015 06:47
Цитата "degel":
вы в жек зпходили, говорили с ними по поводу того, что не убирают? Что они говорят?
Неоднократно говорив. Я частенько їх навідую, прозвонюю. Вчора перед моїм вечірнім візитом на квартиру був прозвон в ЖЕК по поводу не прибраних коридорів. Відповіла Галина Анатолівна слідуюче, що прибирання кожного дня проводиться і вона не винна, що ремонтники все засирають... Розлючено відповіли ми, що прибиранням навіть і не пахло з дня здачі будинку і що ремонти робляться не більш як в 30% квартир, і що в будинку є такі закутки, де ніхто ще не ступав, а НАКАКАНО вже так, що мама не горюй... Пригрозились їй, що особисто заїду і попрошу пред"явити графік прибирань і покажу їй щоденний фото звіт, щоб співставити факти, то вона відповіла, що особисто проконтролює чи прибиралось у нас на поверсі... НІФІГА НЕ ПРИБИРАЛОСЬ НАВІТЬ НА МОМУ ПОВЕРСІ!!! Я ЧОГОСЬ НЕ РОЗУМІЮ... ЛЮДИНА НЕ БОЇТЬСЯ ЗА СВОЄ РОБОЧЕ МІСЦЕ, НЕ ВИКОНУЄ СВОЇ ОБОВЯЗКИ, НАГЛО БРЕШЕ ТИМ ХТО ЇЙ ПЛАТИТЬ. МОЖЕ ВОНА Муляра Миколи Ілліча КУМА, СВАХА, РОДИЧКА, ПЛИМІННИЦЯ??? ЛЮДИНА ВПЕВНЕНО СЕБЕ ПОЧУВАЄ І СОВІСТЬ НЕ ГРЕЗЕ
susid_pv
Постійний користувач
167
07 травня 2015
20 лист 2015 07:06
Цитата "newsmaker":Пропуска - не сработает эта идея. Будут их выписывать всем подряд, кто угодно с ними будет шляться - ибо это не бланк строгой отчетности.
Ідея працюватиме...
Читайте уважно коментар і продивіться бланк пропуску. Там є графа ПАСПОРТНІ ДАНІ або ВОДІЙСЬКЕ ПОСВІДЧЕННЯ. Не обов"язково з собою носити паспорт робочим (вони документ за час ремонту однієї квартири знищать). Варто один раз прийти в жек взяти бланк, заповнити дані П.І.П.+паспортні дані+наші дані+поставити печатку ЖЕКу і все!!! Коли ремонтник буде здавати квартиру власнику заодно повинен здати пропуск. На вахті і охороні повинно бути їх дані теж, так як Ви і казали по поводу зошита, щоб можна звірити! А рекламщиків,злодіїв взагалі не впускати за шлагбаум. Люди які направляються в відділ продажу, охорона повинна провести особисто або під пильним наглядом. НЕ подобається забудовнику таке-нехай свій відділ продажу перенесуть за шлагбайм як у зеленому острові. Нам він там не потрібен, або нехай нам платять за незручності!!! ВЧОРА ПРИ МЕНІ ЗАЇХАЛИ МАШИНИ А ОХОРОНА НАВІТЬ ВІД ТЕЛЕВІЗОРА НЕ ВІДІРВАЛАСЬ. ХОТІВ СПИТАТИ ОХОРОНУ, ЯКА ЇХ МЕТА ВІДСИДКИ В БУДЦІ, але надто втомлений вже був навечір не хотів паскудити собі і їм настрій. За таку суму, яку ми платим охороні, думаю можна самим (громадою) найняти якусь фірму чи маленький БАТАЛЬЙОНЧИК.НУ НІЧОГО, ЗА НИХ ТЕЖ ВІЗЬМЕМСЯ!!!
Oksana-25
O
Користувач
25
01 лютого 2015
20 лист 2015 07:51
Так поступили с охраной в ЗО2. До уваги сусідів, з 1-го грудня на роботу вийде нова охорона.
7 листопада відбулися збори ініціативної групи жителів, які одноголосно обрали охоронну фірму «Морган». Рішення на користь «Морган» було прийнято з огляду, серед іншого, на такі факти:
(1) вони мають недавній успішний досвід вирішення проблеми, яка постала в нашому ЖК, а саме: вони закрили для сторонніх відвідувачів з 1 травня масштабний та складний об’єкт – «Паркове Місто», побудувавши там охорону «з нуля» за сприяння жителів комплексу;
(2) вони впроваджують і використовують інновації в своїй роботі (наприклад, ми зможемо повідомляти охорону про відвідувачів/доставки і т.п. через Viber із зареєстрованих номерів);
(3) вони погодилися почати роботу в нашому комплексі за поточним тарифом (без підняття плати за охорону).
Проте, питання підняття тарифу за охорону все одно невдовзі постане – охорона не може працювати собі в збиток. Нам доведеться вирішити – чи доплачувати 10-50 грн (буде обраховано окремо) чи робити охорону «для галочки».
ВСІМ НЕОБХІДНО БУТИ ГОТОВИМИ, ЩО З 1-го ГРУДНЯ 2015 РОКУ БУДЕ ЗДІЙСНЮВАТИСЯ КОНТРОЛЬ ДОТРИМАННЯ ПРАВИЛ ПРОЇЗДУ/ПРОХОДУ НА ТЕРИТОРІЮ (ці правила ще обговорюються та відшліфовуються), а саме:
1) буде обмежено проїзд автомобілів, які не включені власниками в анкету (анкета додається до цього поста);
2) буде обмежено прохід людей, які не включені власниками в анкету;
3) гості будуть пропускатися лише за попереднього повідомлення з номера власника, вказаного в анкеті, на тел., (контакти будуть надані пізніше);
4) щодо кожного будівельника та інших ремонтників охороні буде необхідно надати копію паспорта та телефону для внесення в базу даних. Будівельники, які не внесені в базу даних, пропускатися на територію не будуть (це дуже важливий пункт і загальна практика, після таких заходів та ще деяких охоронних "секретів", про які я тут не писатиму, у нас не стане «смикання ручок» та крадіжок).
В анкету треба включати власника, членів сім’ї, орендарів, транспортні засоби. Якщо ви не подасте анкету, але ви користуєтеся нерухомістю на законних підставах (власник, оренда і т.п.), то вас/ваш автомобіль пропустять, але вас додатково перевірятимуть і це забиратиме у вас додатковий час при кожному відвіданні комплексу, а також ви не зможете користуватися деякими додатковими зручностями (наприклад, повідомляти про відвідувачів через Viber).
ЩОДО АНКЕТИ – додається проект анкети, очікуємо від вас пропозицій. Збирати анкети і контролювати, чи вони подаються жителям, будуть консьєржі. Охоронна фірма гарантує конфіденційність та схоронність даних в анкеті - інформація буде належним чином захищена і не буде нікому передаватися.
Охорона комплексу - це наша спільна справа, безпека нашого майна і наших дітей, тому до цього питання треба підходити серйозно.
7 листопада відбулися збори ініціативної групи жителів, які одноголосно обрали охоронну фірму «Морган». Рішення на користь «Морган» було прийнято з огляду, серед іншого, на такі факти:
(1) вони мають недавній успішний досвід вирішення проблеми, яка постала в нашому ЖК, а саме: вони закрили для сторонніх відвідувачів з 1 травня масштабний та складний об’єкт – «Паркове Місто», побудувавши там охорону «з нуля» за сприяння жителів комплексу;
(2) вони впроваджують і використовують інновації в своїй роботі (наприклад, ми зможемо повідомляти охорону про відвідувачів/доставки і т.п. через Viber із зареєстрованих номерів);
(3) вони погодилися почати роботу в нашому комплексі за поточним тарифом (без підняття плати за охорону).
Проте, питання підняття тарифу за охорону все одно невдовзі постане – охорона не може працювати собі в збиток. Нам доведеться вирішити – чи доплачувати 10-50 грн (буде обраховано окремо) чи робити охорону «для галочки».
ВСІМ НЕОБХІДНО БУТИ ГОТОВИМИ, ЩО З 1-го ГРУДНЯ 2015 РОКУ БУДЕ ЗДІЙСНЮВАТИСЯ КОНТРОЛЬ ДОТРИМАННЯ ПРАВИЛ ПРОЇЗДУ/ПРОХОДУ НА ТЕРИТОРІЮ (ці правила ще обговорюються та відшліфовуються), а саме:
1) буде обмежено проїзд автомобілів, які не включені власниками в анкету (анкета додається до цього поста);
2) буде обмежено прохід людей, які не включені власниками в анкету;
3) гості будуть пропускатися лише за попереднього повідомлення з номера власника, вказаного в анкеті, на тел., (контакти будуть надані пізніше);
4) щодо кожного будівельника та інших ремонтників охороні буде необхідно надати копію паспорта та телефону для внесення в базу даних. Будівельники, які не внесені в базу даних, пропускатися на територію не будуть (це дуже важливий пункт і загальна практика, після таких заходів та ще деяких охоронних "секретів", про які я тут не писатиму, у нас не стане «смикання ручок» та крадіжок).
В анкету треба включати власника, членів сім’ї, орендарів, транспортні засоби. Якщо ви не подасте анкету, але ви користуєтеся нерухомістю на законних підставах (власник, оренда і т.п.), то вас/ваш автомобіль пропустять, але вас додатково перевірятимуть і це забиратиме у вас додатковий час при кожному відвіданні комплексу, а також ви не зможете користуватися деякими додатковими зручностями (наприклад, повідомляти про відвідувачів через Viber).
ЩОДО АНКЕТИ – додається проект анкети, очікуємо від вас пропозицій. Збирати анкети і контролювати, чи вони подаються жителям, будуть консьєржі. Охоронна фірма гарантує конфіденційність та схоронність даних в анкеті - інформація буде належним чином захищена і не буде нікому передаватися.
Охорона комплексу - це наша спільна справа, безпека нашого майна і наших дітей, тому до цього питання треба підходити серйозно.
Oksana-25
O
Користувач
25
01 лютого 2015
20 лист 2015 07:54
Может и нам так с охраной поступить? Снимаю квартиру в Парковом, охраной очень довольна. Являюсь инвестором квартиры в ПВ. Мне кажется, это будет логично, учитывая общую территорию(я надеюсь) -парк.
Артем Иванович
АИ
Користувач
99
26 березня 2015
20 лист 2015 07:59
На моем этаже тоже спи...ли доводчики!!! может имеет смысл их пока снять. До заселения какого-то количества жильцов!? А то покупать потом будем их мы, а не Ковальская.
Про пропуска поддержу.
Про пропуска поддержу.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна23.11982
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а23.113 073
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская23.11101
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- ЖК Sense City | Сенс Сіті | Prostir | Софіївська Борщагівка, вул. Соборна, 77а20.1120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше