Подати оголошення

ЖК Паркова Оселя | Мелиоратор | Буча, вул. Ярослава Мудрого, 10

ЗабудовникМеліоратор
Здача ЖК2015 - 2022 р.
Планування
від 21 000 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
-11з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 78.
4/5%
14/18%
32/41%
15/19%
13/17%
1. . .161163. . .186
20 жовт 2017 05:19
Точно, спасибо. Запрошуємо Вас на планові збори, які відбудуться 21.10.2017 об 11:00, в актовій залі ПрАТ "Меліоратор", за адресою: м.Буча, вул Чкалова 1, 2 поверх.
20 жовт 2017 09:04
Цитата "Alizi":
Точно, спасибо. Запрошуємо Вас на планові збори, які відбудуться 21.10.2017 об 11:00, в актовій залі ПрАТ "Меліоратор", за адресою: м.Буча, вул Чкалова 1, 2 поверх.
Вы сотрудник Мелиоратора?
20 жовт 2017 11:06
Ще раз публікуємо оголошення про збори покупців 4 черги будівництва Ж.К. "Паркова Оселя"- 21.10.2017. (субота) у 11.00. в актовій залі ПрАТ "Меліоратор", за адресою : м.Буча, вул Чкалова 1, 2 поверх. :thanks:
20 жовт 2017 14:55

Ось і кран розібрали, а ставити на п'яту чергу цікаво будуть?? А будівництва як не було так і нажаль немає.
20 жовт 2017 17:10
Цитата "S.Potyomkina":
Вы сотрудник Мелиоратора?

Нет, я инвестор, это цитата из письма
20 жовт 2017 17:13
Цитата "Alizi":

Нет, я инвестор, это цитата из письма

Спасибо! Мне не пришло письмо о собрании, а отцу позвонили только сегодня
20 жовт 2017 17:35
Не будуть, бо нема дозволу на будівництво, а також нема фундаменту. Як варіант, можна завтра підійти в Меліоратор завтра о 11 годині і поговорити напряму з забудовником. Збори 4 черги о 11 годині на 2 поверсі за адресою забудовника
20 жовт 2017 18:09
обязательно подъеду!
21 жовт 2017 09:31
Добрый день! Спасибо за сборы! Всю необходимую информацию получили, замечании записали,компенсация за задержку оговорена и намного больше, чем в договоре :)
Так что ждём свои квартиры и готовимся к ремонтам!
21 жовт 2017 10:41
Не змогли бути на зборах. (
Будь ласка, виложіть інформацію.
21 жовт 2017 12:44
Доброго дня! Дуже дякуємо за збори. Усі питання вирішили, все було чітко, зрозуміло, швидко. Тепер надіємося, що скоро буде здача! Паркова оселя, не підведіть, адже дуже хочеться по швидше зробити ремонт і жити у найкращому комплексі м.Буча!!!
21 жовт 2017 12:46
Добрий день,на жаль пізно побачила повідомлення про збори. Був хтось з пятої черги, що там розказували за нашу стройку. Дякую.
21 жовт 2017 13:52
Будь ласка хто був на зборах, вткладіть інформацію. Що повідомив забудовник, коли здача і що з індексом інфляції? яка компенсація за затримку? Дякую.
21 жовт 2017 14:27
Цитата "ParkovaO":
Будь ласка хто був на зборах, вткладіть інформацію. Що повідомив забудовник, коли здача і що з індексом інфляції? яка компенсація за затримку? Дякую.

Я був на зборах. Забудовник обіцяв кожному, кто був на зборах, по новенькому лєксусу. Нажаль Вам не дістанеться:)
А якщо без балачок, то обіцяли подарунок на Новий рік, а саме здати фізично і документально наш будинок. Чекаємо на протокол зборів.
П.С. На все вопросы получили ответы, ждем выполнения обещаний.
По окончательному расчету после 5-го числа звоните.
21 жовт 2017 21:29
Хочу написать свое мнение по вопросу, да хочется, чтобы все вовремя и тд. Но если реально - то главное, что застройщик действительно надежный, что он готов компенсировать свои недочеты в сроках, которые могут быть реально объективными, мы все знаем, в какое время мы живем, и как не легко бывает... Я в свое время чуть не инвестировала в форест ленд, и сейчас благодарна судьбе, что вовремя нашла этот квартал, потому что и по качеству, и по срокам, и по месту (а место шикарное) я сделала правильный выбор, эти пару месяцев пролетят и все мы будем щастливыми жителями одного из лучших кварталов Бучи. Сегодня на собрании я увидела своих будущих соседей,и мне стало еще спокойней, все очень хорошие люди. Жду с нетерпением Нового года 😊
22 жовт 2017 12:01
Мы также были на собрании и хочу добавить, что довольны всеми ответами на наши вопросы. Действительно, наш дом находится в самом хорошем месте Бучи и по качеству он отличается в лучшую сторону от других строящихся домов между которыми мы выбирали. Надеемся, что слово сдержат и что всех нас ждут наши квартиры на НГ😊готовимся к ремонтам! 😊
22 жовт 2017 12:11
Судячи з коментарів у гілці 4 черги, а там зміна настроїв - зі зради на оди забудовнику) - то їм пообіцяли "золоті гори" компенсацій, бо навіть цифр/процентів не озвучують (може так і треба :) ), і здачу під Новий рік. Якщо ж глянути на перспективи нашої черги, то у кращому разі у терміни вони не вкладаються ніяк. У НР-2019 ми будемо без квартири(( Що ж до компенсацій чи хоча би відміни пункту інфляції, як наслідок затримки робіт/здачі житла - питання відкрите і будемо все це оговорювати з забудовником опісля здачі усієї черги, якщо дасть Бог)
П.С. на зборах не був, знаходився за межами міста
23 жовт 2017 05:50
Добрий ранок, дякую за інформацію
24 жовт 2017 09:25
На зборах, на жаль, не були, тому не маємо ані новенького лексуса, ані відчуття впевненості у райдужному майбутньому щодо нашого будинку, яке запанувало на форумі після зборів....Але це наші проблеми))
Шановний забудовник, хотілось би побачити протокол зборів, якісь конкретні дати/цифри, прописані у протоколі. Коли будете розсилати?? Чекаємо на електорнку?
Хотілось би також порадіти за себе...
24 жовт 2017 10:19
на собрании гл.инженер заявил: на 90% подписаны нотариальные бумаги по поводу переселения жителей дома что нам мешает, и эти жители начали вывозить свои вещи с дома, планируют в ноябре снос дома и возобновление строительство нашего, за зиму планируют выгнать коробку.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
1. . .161163. . .186
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx